Personlige begivenheder med Webex Events

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Der er intet som at opleve energien og entusiasmen ved en personlig begivenhed. Mens begivenhedsplanlæggere med succes afholder virtuelle og hybride begivenheder takket være udviklingen af ​​begivenhedsplatforme, har personlige begivenheder også stor fordel af at inkorporere begivenhedsteknologi, som Webex Events. 🎊

Hvis du planlægger en personlig begivenhed, søger du sandsynligvis efter måder at præsentere en oplevelse, der er frisk, engagerende og meningsfuld. Brug af Webex Events til din personlige begivenhed beriger deltagernes engagement og netværk, øger dine brandingmuligheder, afslører værdifulde metrics og meget mere. Lad os udforske! 🔎

Onsite Event Check-in og badge print plus Session Check-in

Onsite er en dynamisk, alt-i-en softwareløsning til indtjekning og badgeudskrivning, der forenkler indtjekningsprocessen for begivenheder og sessioner, der helt sikkert vil imponere deltagerne. Ingen grund til at forprinte badges før dit arrangement og bruge timer på sortering og distribution. Brug din tilsluttede printer til at udskrive badges efter behov, når deltagerne ankommer, og bliv fuldstændig kontaktløs med Onsites Fast Track -mulighed.

Med Session Check-in på Onsite kan du tjekke deltagere ind på individuelle sessioner, administrere, hvem der kan tjekke ind, og spore sessionsdeltagelse for at tildele efteruddannelsespoint .

En person, der bruger Onsite-appen til en begivenhed.

Der er meget mere at udforske med Onsite, så læs vores Introduktion til Onsite for at få alle detaljer.

Dyrk varige forbindelser

Netværk er en af ​​de største fordele ved en begivenhed, og Webex Events App gør det nemt at udvikle og vedligeholde forbindelser. Deltagerne opretter en profil, tilføjer forbindelser, planlægger møder med hinanden, chatter en-til-en eller i en gruppe og netværk med udstillere, talere og sponsorer.

Vores berøringsfri netværksværktøj, Shake & Connect, fungerer som et virtuelt håndtryk. Deltagere inden for 8 kilometer (5 miles) kan ryste deres telefoner inden for 5 minutter fra hinanden og udveksle kontaktoplysninger, så de kan chatte og videobeskeder via appen. Det bedste af det hele er, at deltagere øjeblikkeligt kan tilføje deres forbindelser som telefonkontakter og fortsætte med at bygge videre på deres relationer.

💡 Husk, Shake & Connect kan fungere inden for 40 kilometer (ca. 25 miles), afhængigt af deltagerens enhedsplaceringstjeneste. Med Branded Apps er der ingen afstandsgrænse for Shake & Connect-funktionen!

Animeret GIF af brug af Shake & Connect til at sende en forbindelsesanmodning.

Læs vores artikel om deltagernetværk med Webex Events for at lære om alle de netværksværktøjer Webex Events tilbyder.

Branding kontinuitet

Webex Events lader dig tilpasse din Event App , så den matcher dit events branding. Upload dit logo, brugerdefinerede funktionsikoner og et forsidebillede for at fange ånden i din begivenhed. Beslut om du vil vise Event App i lys tilstand eller mørk tilstand. Hvis du bruger bannerlayoutet til din Event App, kan du overveje at fremhæve nøglesponsorer, sessioner, talere og udstillere med roterende bannere.

Branded App har endnu flere brandingmuligheder. Tilpas dit app-ikon, app-temafarver og splash-skærm. Med et sponsors logo på iPhone- og Android-stænkskærme for at give dem mere eksponering ved dit arrangement. Uanset om dine deltagere interagerer med appen eller udforsker spillestedet, vil dit brand skinne igennem problemfrit. ✨

Hjemmesiden på en Webex Events App og en Branded App.

For smukke og inspirerende Event App branding eksempler, besøg vores Look Book !

Intuitiv digital guide

Tilføjelse af et digitalt aspekt til din begivenhed skaber mere robuste muligheder for at komme i kontakt med deltagere, holde dem informeret og skabe spænding, før din begivenhed overhovedet begynder. Deltagerne logger simpelthen ind på Event App for at få adgang til kort over mødesteder, sessioner, foredragsholdere, sponsorer og udstillere, ofte stillede spørgsmål og næsten alt andet, du vil fremvise.

Dette er ikke kun praktisk, du sparer også penge på printomkostninger, og dit arrangement bliver mere miljøvenligt. 🌎 Nogle af vores kunder er endda blevet helt papirløse ved at bruge Webex Events! Derudover sparer du ressourcer for eventpersonalet og tid, de ellers ville bruge på at besvare spørgsmål og dirigere deltagere til forskellige dele af spillestedet.

Meddelelser funktion

Når de bruges effektivt, fremmer meddelelser deltagernes engagement før, under og efter din personlige begivenhed. Send en "velkomst"-besked før begivenheden for at skabe hype, annoncere ændringer i sidste øjeblik af sessionstider eller -steder, eller underrette deltagere om, at en særlig begivenhed er ved at starte i hovedauditoriet. Send en linket påmindelse om undersøgelse efter begivenheden for at sikre, at deltagerne giver den feedback, der betyder noget.

En meddelelse push notifikation.

Meddelelser giver også endnu flere muligheder for at fremvise nøglesponsorer. Du skal blot sende en push-meddelelse "fra" en sponsor for at give dem mere synlighed!

Dette er kun nogle få eksempler, og mulighederne er stort set uendelige. For flere ideer til, hvordan du bruger meddelelser til din personlige begivenhed, se vores artikel om Best Practices for meddelelser .

Kort funktion

"Undskyld mig, hvor er badeværelset?" Lad funktionen Kort besvare dette almindelige spørgsmål for dig! Med Maps-funktionen er det nemt for personlige deltagere at finde rundt i dit mødested og opdage alle de vidunderlige leverandører, steder og sessioner, dit arrangement har at byde på. Mens deltagerne udforsker kortet, vælger de regioner for at få adgang til funktioner relateret til et område af spillestedet, såsom højttalere, sponsorstande og sessioner. Deltagere kan også få adgang til kortplaceringer fra enhver funktion, der er knyttet til kortet.

Animeret GIF af Maps-funktionen på mobilappen.

Dagsorden funktion

Når du bygger hele din sessionsplan i Webex Events platformen, kan deltagere bruge Agenda-funktionen til at vide præcis, hvornår og hvor sessioner finder sted i hele mødestedet. Har du en sidste øjebliks ændring af din tidsplan? Ingen grund til at udskrive nye kopier. Du skal blot foretage ændringer i Webex Events platformen, og Event App opdateres inden for få sekunder. Send derefter en meddelelse for at underrette deltagerne med det samme.

Animeret GIF af et tryk på placeringen på en session i mobilappen for at finde ud af, hvor den er på spillestedet.

Foredragsholdere, sponsorer og udstillerfunktioner

Taler- , sponsor- og udstillerprofiler fungerer som informationscentre, der giver dine deltagere en chance for at lære mere om de mennesker og leverandører, der støtter dit arrangement. Tilføj sponsor- og udstillerlogoer, højttalerportrætter, kontaktoplysninger og mere. Profiler hjælper dine talere, sponsorer og udstillere med at engagere sig med deltagere på meningsfulde måder med chat- og Call to Action-knapper . Link internt højttalerprofiler til tilknyttede sessioner og tilføj en kortplacering for at fortælle deltagerne, hvor de kan finde sponsor- og udstillerstande på dit mødested.

Animeret GIF af et tryk på placeringen på en sponsorprofil i mobilappen for at finde ud af, hvor sponsorstanden er placeret på spillestedet.

En fantastisk ting ved Webex Events er, at du kan invitere sponsorer, udstillere og talere til at tilføje deres egne oplysninger til deres profil i Event App! Når du har dannet en sponsorplan, skal du indsamle kontaktoplysninger fra dine sponsorer og derefter sende samarbejdsinvitationer .

Lobbyfunktion

Vores lobbyfunktion er det perfekte sted for en deltager at lande, når de logger ind på Event App. Den linker til din Event-apps vigtigste indhold, såsom Agenda-sessioner, talere og sponsorer. Overvej at fremvise dette indhold i lobbyen før dit arrangement for at opmuntre deltagerne til at logge ind, udforske og blive spændte på den store dag.

Animeret GIF af lobbyfunktionen på mobilappen.

Event Game funktion

Spilfunktionen er en fantastisk måde at opmuntre deltagere til at udføre handlinger relateret til dine begivenhedsmål. Overvej at oprette en skurvogn, hvor deltagerne besøger sponsorboder og deltager i sessioner i løbet af dagen for at finde spiludfordringskoder og optjene point. Spørg en af ​​dine sponsorer, om de vil tilbyde en præmie til vinderen af ​​spillet. Fremhæv deres involvering ved at inkludere "sponsoreret af..." i dit spil.

Et begivenhedsspil på en mobilapp.

Læs vores artikel om bedste praksis for spil for nogle tips og mange, mange gode ideer til at gamify din begivenhed!

Brugerdefineret listefunktion

Den utroligt alsidige Custom List-funktion giver dig mulighed for at gemme dokumenter, som deltagere kan få adgang til, på ét centralt sted før, under og efter dit arrangement. Brug en brugerdefineret liste til ofte stillede spørgsmål, sessionsmaterialer, byguider og alt andet, du kan komme i tanke om. Upload PDF'er og billeder, link til websteder, og tilføj brugerdefinerede ikoner til hvert anført element for en problemfri brandingoplevelse.

En brugerdefineret listefunktion i mobilappen.

Enkeltdokument funktion

Brug funktionen Enkeltdokument til at vise en PDF-fil, f.eks. en madmenu, et bord eller en sundhedspolitik. Når deltagere trykker på funktionen Enkeltdokument på mobilappen, åbnes dokumentet med det samme. Du kan også internt linke funktionen Enkeltdokument til en anden funktion, såsom at linke en pensum til en session.

Animeret GIF for at åbne en enkelt dokumentfunktion i mobilappen.

Vis indhold af Event App

Som du hidtil har lært, er der mange fordele ved at have en centraliseret Event App til dine personlige deltagere. Med Webex Events lader widgets dig tage dit fantastiske Event App indhold ud på det verdensomspændende web. Integrer oplysninger om højttalere, sponsorer, udstillere, sessioner og brugerdefinerede lister på dit websted og sponsorwebsteder. Læs vores artikel om indlejring af Event App indhold med widgets for at lære mere.

En højttalerfunktionswidget indlejret på et begivenhedswebsted.

Live Display

Vis Live Display på skærme i hele spillestedet for at øge deltagernes engagement og holde alle opdateret om dit arrangement. Vis deltagervægposter, kommende sessioner, netværks- og spillistetavler, QR-koden for app-download og meget mere. For yderligere at promovere begivenhedssponsorer, brug billedgalleriet til at vise, hvem der sponsorerer dit arrangement!

En Live Display.

Live Display er let at konfigurere, og de fleste af dets brugerdefinerbare funktioner bruger det indhold, du allerede har tilføjet til din Event App, hvilket sparer dig tid og kræfter. For mere information om Live Display, læs vores Introduktion til Live Display artikel .

Lead Retrieval

Lead Retrieval by Webex Events appen giver dine sponsorer og udstillere mulighed for problemfrit at fange kundeemner med berigede data, kvalificere og bedømme dem, eksportere til deres CRM, samarbejde med teammedlemmer og skaffe return on Investment (ROI) – alt sammen ved at scanne deltagerens QR koder med én app.

Webex Events Lead Retrieval-produktet på mobil og ipad.

Lyder det spændende? Start med I ntroduktion til Lead Retrieval for at lære mere om Lead Retrievals vigtigste fordele. Når du er klar til at aktivere og købe Lead Retrieval licenser, kan du læse vores artikel Kom godt i gang med Lead Retrieval for trin-for-trin instruktioner.

Metrics

Vi ved, at data er afgørende for at analysere begivenhedstrends, deltagerengagement og overordnet begivenhedssucces. Hvert Webex Events produkt, inklusive Event App , Lead Retrieval , Onsite og Registrering , har en Metric-side med et væld af nyttige dashboards, diagrammer og analyser, der afslører indsigt om din begivenhed, deltageradfærd, app-brug og ROI. Siden Metrics lader dig også nemt dele disse data med interessenter og eksportere metrics til et regneark for endnu mere dataopdagelse.

Hold spændingen i gang efter arrangementet

Selv efter din begivenhed slutter, kan deltagere stadig få adgang til indholdet i din Event App og fortsætte netværk med deres forbindelser. Tænk på din Event App som et centralt knudepunkt, hvor deltagere kan finde sessionsoptagelser, præsentations-dias-decks og andet eventmateriale.

Send meddelelser efter begivenheden for at holde tempoet oppe. For eksempel kan du takke deltagerne for at dukke op, bede dem om at udfylde en undersøgelse efter begivenheden eller annoncere næste års begivenhed, for at nævne nogle få.

Næste skridt

Vi har dækket en masse af, hvorfor Webex Events er den bedste ledsager til at afholde en fantastisk personlig begivenhed. Der er endnu mere at udforske!