Opsætningsvejledning til agendafunktioner

Lav en digital guide til dit arrangements sessioner

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Agenda-funktionen er et centralt sted for deltagere, der bruger din Event App til at få adgang til en tidsplan for dine sessioner og tilføje dem til deres personlige dagsorden . Ved at bruge Agenda-funktionen kan deltagere gennemgå sessionsdetaljer og relateret indhold, såsom højttalerprofiler og præsentationsdias. For fjerndeltagere bliver det redskabet til at navigere og deltage i din begivenheds livestreaming-sessioner.

Uanset om en begivenhed har en enkel, lineær tidsplan eller et komplekst net af flere spor og hundredvis af sessioner, fortæller Agenda-funktionen deltagerne præcis, hvor de skal være, og hvornår de skal være der. 📆

Agenda-funktionen i webappen og mobilappen.

Denne artikel guider dig gennem opsætning af Agenda-funktionen, og den giver også et overblik over, hvordan deltagere oplever det på Event App.

Tilføj Agenda-funktionen

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Skærmbillede, der viser processen netop beskrevet.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen Agenda, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

På siden Funktioner skal du holde markøren over funktionen Agenda og klikke på ikonet Indstillinger (⚙️).

Skærmbillede af Indstillinger-ikonet på Agenda-funktionen.

Tilpas følgende i den modal, der vises:

Modal for dagsordenindstillinger.
  • Funktionsnavn - Etiketten, der vises for deltagere i din Event App.

• Ikon - Vælg et af 300.000+ ikoner, eller upload dit eget brugerdefinerede ikon .

• Synlig for - Begræns funktionens synlighed til kun bestemte eksklusive og ikke-eksklusive grupper . Alle deltagere, der ikke er tildelt de eksklusive eller ikke-eksklusive grupper, du vælger, vil ikke have adgang til de sessioner, du tildeler til funktionen Agenda .

• Bedømmelser og anmeldelser - Kontroller, om og hvordan deltagere kan bedømme og anmelde dagsordensessioner, og om de kan finde den gennemsnitlige bedømmelse for en session. Bedømmelser og anmeldelser vises på siden Metrics og i Agendaens metric-eksport.

• Avancerede indstillinger - Disse indstillinger vedrører deltagernes personlige dagsordener .

• Tillad brugere at planlægge modstridende sessioner - Dette lader deltagere på Event App tilføje flere Agenda-sessioner planlagt på samme tid til deres personlige dagsorden. Når det ikke er markeret, vil deltagere modtage en sessionskonfliktadvarsel, når de forsøger at tilføje en session til deres personlige dagsorden på et tidspunkt, der allerede er booket.

• Overvej at markere dette felt, hvis du bruger disse data til at spore interesse for en session.

• Overvej at fjerne markeringen i dette felt, hvis du bruger disse data til at forudse, hvor mange personer der vil deltage i sessionen.

• Vis deltagerliste - Dette viser deltagere en liste over alle, der har denne session i deres personlige dagsorden. Hvis du fjerner markeringen i dette felt, skjules listen, og deltagerne ved ikke, hvem der ellers planlægger at deltage i sessionen.

• Vis antal seere - Dette viser deltagere, hvor mange personer der er i en sessions livestream .

• Standardvisning - Vælg, om dagsordenen skal vises efter dag, måned eller år, når deltagere besøger funktionen. Uanset hvad du vælger, kan deltagerne skifte mellem visninger efter eget ønske.

Skærmbillede af Agenda-funktionen i Day View på mobilappen.

💡 Husk, endagsbegivenheder viser ikke måneds- og årsvisninger. Begivenheder Apps med sessioner i kun én måned af året viser ikke årsvisningen.

• Sessionspåmindelser – Aktiver denne mulighed for at lade deltagere tilmelde sig en sessionspåmindelse, når de føjer den til deres personlige dagsorden .

💡 Husk, meddelelser hjælper med at holde alle deltagere, der bruger din Event App, informeret om vigtige kommende sessioner eller tidsændringer, og du kan sende en meddelelse til alle, der har en specifik session på deres personlige dagsorden.

Nu hvor du har tilføjet en Agenda-funktion og konfigureret indstillinger, skal du begynde at tildele sessioner til den!

Tildel sessioner til en Agenda-funktion

Tildel en ny session til en Agenda-funktion

Når du opretter en ny session, skal du blot vælge den Agenda-funktion, du vil tildele sessionen til fra rullemenuen Agenda . For fuldstændige instruktioner om oprettelse af nye sessioner, læs vores artikel Tilføj sessioner til din begivenhed .

Skærmbillede af rullemenuen Agenda i New Session-modal.

Tildel en eller flere eksisterende sessioner til en Agenda-funktion

For at tildele en eksisterende session til en dagsordensfunktion skal du gå til siden Sessioner, klikke på ikonet Indstillinger ( ) for en session og vælge Administrer dagsorden .

I den modal, der vises, skal du vælge den Agenda-funktion, du vil tildele sessionen til, i rullemenuen Tilføj session til Agenda , og derefter klikke på Gem ændringer .

Den netop beskrevne proces.

For at tildele flere eksisterende sessioner til en Agenda-funktion skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de sessioner, du vil tildele, klikke på ikonet med tre prikker ( ) ud for søgelinjen og vælge Administrer Agenda .

I den modal, der vises, skal du vælge den Agenda-funktion, du vil tildele sessionerne til, og klikke på Gem ændringer .

Den netop beskrevne proces.

Få adgang til en liste over sessioner, der er tildelt funktionen Agenda

I din Event-navigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Agenda-funktionen . Dette fører dig til siden Sessioner, filtreret for at vise en liste over Sessioner, der hører til den Agenda-funktion, du klikkede på.

Agenda-funktionen i navigationslinjen og siden Sessioner filtreret efter den pågældende agenda-funktion.

På siden Sessioner skal du administrere Sessioner individuelt eller samlet. Vores artikel Administrer sessioner i din begivenhed har alle detaljer om alle de handlinger, du kan tage for at administrere sessioner.

Agenda-funktionen i aktion

Fortsæt med at læse for at lære, hvordan brugere af Event App navigerer i Agenda-funktionen, tilføjer sessioner til deres personlige dagsordener og oplever livestreamsessioner.

Navigation

På webappen og mobilappen klikker eller trykker deltagerne på funktionen Agenda for at få adgang til den. Funktionen åbnes i den standardvisning, du har valgt. På dagsvisningen er sessioner angivet efter tid. Hver session viser navn, antal deltagere (hvis aktiveret) og spor.

Agenda-funktionen i webappen og mobilappen.

Deltagere kan skifte mellem dage ved hjælp af datolinjen over sessionslisten, og de kan klikke på måneds- eller årsvisninger for at finde andre datoer med sessioner. Ved at trykke på eller klikke på en session kommer de til sessionssiden.

Min dagsorden

Fanen 'Min dagsorden' viser en liste over sessioner, der er føjet til en deltagers personlige dagsorden og hjælper med at fokusere deres interesser uden at gennemsøge hele listen over sessioner. Deltagerne skal blot trykke på plus-ikonet (+) ud for en session for at tilføje den til deres personlige dagsorden og vælge at modtage en påmindelse 15, 30 eller 60 minutter før sessionens starttidspunkt.

Hvis du ændrer en sessions starttidspunkt, modtager deltagere en push-besked om ændringen, hvis de har valgt at modtage en sessionspåmindelse , og de har valgt at modtage push-beskeder.

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der tilføjer en session til deres personlige dagsorden og derefter klikker på fanen Min agenda.

Sessionssiden

Sessionssiden indeholder de detaljer og links, du har tilføjet til sessionen. På webappen viser en session med en livestream et videopanel over detaljeringssektionen. Et sammenklappeligt panel til højre viser Chat , Q&A og Polling , hvis det er aktiveret for sessionen.

En dagsordensession med en aktiv livestream på webappen. Chat- og Slido-fanerne er synlige til højre.

Alle deltagere kan bruge linket 'Tilføj til kalender' i sektionen Oversigt på webappen eller i øverste højre hjørne af mobilappen. Dette lader deltagere oprette en påmindelse gennem deres foretrukne kalenderapp, selvom disse ikke opdateres automatisk, hvis du ændrer en sessions starttidspunkt.

Skærmbilleder af knappen Tilføj til kalender på webappen og mobilappen.

Deltagere på webappen og mobilappen kan tage noter til en session ved at klikke eller trykke på notesblokikonet i øverste højre hjørne af skærmen. For at lære mere, læs vores artikel om at tage noter i en Event App .

To skærmbilleder, der viser, hvor brugere kan få adgang til sessionsnotater på mobilen og webappen.

Live stream oplevelse

Femten minutter før en sessions starttidspunkt bliver en sessions livestream tilgængelig for deltagere, og den vises i Agenda-funktionens 'Happening Now'-karrusel. På mobilappen trykker deltagere på 'Deltag i livestream' for at begynde at se på deres enhed. De kan også trykke på 'Se på skrivebordet' for at e-maile sig selv med et link til webappen. 📫

Skærmbillede, der viser knappen Deltag i livestream og se på skrivebordet i mobilappen.

Når Webex Events Closed Captions & Translations er aktiveret, klikker eller trykker deltagerne blot på 'CC'-ikonet for at aktivere undertekster og vælge deres foretrukne sprog, hvis de har brug for oversættelser.

En livestream i en Agenda-session med Webex Events-undertekster aktiveret.

Når du bruger en tredjeparts undertekstudbyder , skal deltagere på webversionen klikke på knappen "Vis billedtekster" under livestreamen for at aktivere undertekster. Hvis du har arrangeret lydtekster, siger knappen "Lydtekster".

💡 Husk, mobilappen understøtter ikke tredjeparts undertekster.

For at deltage i chat-, spørgsmål og svar-, afstemnings- eller brugerdefineret faneindhold skal deltagere i webversionen blot klikke på den relevante fane i panelet til højre.

Animeret GIF, der viser en Web App-bruger, der besvarer en afstemning og poster i chatten.

Mobilappdeltagere kan trykke på linkene i detaljeringssektionen for at få adgang til disse funktioner.

Skærmbillede, der viser fanerne Chat og Slido på en session i mobilappen.

Femten minutter efter en sessions sluttidspunkt klikker eller trykker deltagerne blot på knappen 'Se optagelse' for at se sessionsoptagelsen (hvis du har tilføjet en) .

Metrics

Skærmbillede af panelet Funktioner på siden Metrics. Agenda-funktionen er valgt.

Efter en session eller to kan du gennemgå diagrammet til sammenligning af funktioner på siden Event App Metrics for at finde ud af, hvordan folk, der bruger Event App , interagerer med dem. Funktionssammenligningsdiagrammet indeholder følgende data:

• Klik

• Tilføjet til min dagsorden

• Deltag i livestream

• Se videogentagelse

• Se på skrivebordet

• Snak

• Afstemning Stemmer

• Spørgsmål og svar

• Tilføjet påmindelse

• Noter taget

• Klik på vedhæftet fil

• Eksterne linkklik

• Interne linkklik

• Gns. Bedømmelse

For at gennemgå alle de yderligere datapunkter, der er skitseret i sektionen Eksport i vores Metric-artikel, skal du eksportere Metrics .

Pro tips! 😎

• Hvis du bruger Session Check-in på Onsite og Event App, kan du overveje at markere afkrydsningsfeltet 'Tillad brugere at planlægge modstridende sessioner' i Agenda-indstillinger for at spore og sammenligne interesse med faktisk deltagelse.

• Spor er fantastiske til nemt at filtrere og organisere sessioner for forskellige målgrupper, og brug af dem med grupper hjælper med at skabe endnu mere tilpassede oplevelser. Du kan også tilføje flere Agenda-funktioner og tildele sessioner dedikeret til forskellige målgrupper i overensstemmelse hermed. Dette er især nyttigt, hvis du skal organisere mange sessioner. Her er nogle eksempler:

• En VIP-agenda med sessioner kun for VIP'er.

• En personale- og frivilligdagsorden med sessioner for medarbejdere og frivillige.

• En testdagsorden med sessioner til testformål.

• En præ-konference dagsorden med præ-konference sessioner.

Nu ved du alt om, hvordan dagsordenen fungerer for deltagere! Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du lære om tilpasning af deltagernes personlige dagsordener til dem i vores artikel om deltagelsesstyring og forudindstillede dagsordener .