Oversigt over Event App

En komplet liste over Event App funktioner med beskrivelser og links til featureguides

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events platformen er blandt de højest vurderede begivenhedsplatforme i verden, og vores omfang af produkter og funktioner vokser konstant. Uanset om din begivenhed er personlig, hybrid eller virtuel, har den uhyre dygtige Webex Events platform, hvad du har brug for. Tilpas hver af disse funktioner med mærkevareikoner, titler og mere for at gøre din Event App virkelig din.

En liste over funktioner på startsiden for Mobile Event-appen.

Bekymret for, at deltagerne bliver overvældet eller tabt? Søgefunktionen lader dem hurtigt finde funktioner og elementer baseret på navn, etiket eller undertekst, beskrivelser, numre, grupper og dato!

Fortsæt med at læse for at lære om hver af vores 20+ funktioner, og hvordan de kan forbedre din næste begivenhed!

Deltagerens oplevelse

Hvis du er ny til Webex Events, er et af dine største spørgsmål sandsynligvis: "Hvordan er deltageroplevelsen?" Hvert afsnit i denne artikel indeholder en kort beskrivelse og skærmbillede af deltageroplevelsen. Funktionsvejledningerne, der er linket til i denne artikel, inkluderer et afsnit "I praksis", der beskriver og viser deltagerens oplevelse endnu mere detaljeret. 🔍

Lobbyen

Lobbyfunktionen er en meget tilpasselig destinationsside for deltagere, når de tilmelder sig Event App for første gang, så den er inkluderet som standard. Vis en nedtælling til begivenhedens starttidspunkt, inkluder en velkomstbesked, der kan tilpasses, vis kommende sessioner og livestreams, tilføj brugerdefinerede billeder og fremhæv nøglesponsorer, talere og udstillere. Opdater lobbyens indhold, efterhånden som begivenhedens dag nærmer sig for at holde deltagerne informeret og begejstret.

Animeret GIF, der viser en bruger, der ruller gennem lobbyen i webappen.

Læs vores Lobby Feature Setup Guide for at lære mere.

Dagsorden

Agenda-funktionen er en af ​​de mest brugte funktioner i en Webex Event. Uanset om din begivenhedsplan er enkel og ligetil eller kompleks med flere sessioner for forskellige grupper og spor , har Agendaen dig dækket. Giv dine deltagere mulighed for at vide præcis, hvor de skal være, hvornår de skal være der, og hvem og hvad de kan forvente, når de ankommer. For virtuelle begivenheder bliver dagsordenen, hvordan dine deltagere får adgang til hver sessions livestream.

En Agenda-funktion på webappen og mobilappen.

På mobilappen og weboplevelsen kan deltagere åbne fanen Min dagsorden for at få adgang til en tidsplan med 1:1 møder med forbindelser og sessioner, de planlægger at deltage i, efter dag eller måned.

Brug integrerbare widgets til at vise bestemte sessioner på dit websted og partnerwebsteder for endnu mere opmærksomhed og eksponering.

Læs vores Agenda Feature Setup Guide for at lære mere.

Sponsorer og udstillere

Sponsor- og udstillerfunktionerne lader dig liste dine sponsorer og udstillere med tilpasset grafik, interne links og eksterne links , kortplaceringer, dokumenter og mere. Spar tid ved at invitere sponsorer og udstillere til at tilføje, redigere eller gennemgå oplysninger på deres profil med samarbejdsformularer . Uanset om din begivenhed er personlig, hybrid eller virtuel, hjælper disse funktioner dig med at skabe en sponsorbase, der er begejstret for at støtte din begivenhedscyklus. Disse funktioner er kun en af ​​måderne til at fremvise sponsorer i din Event App!

En sponsorfunktionsside på webappen og en sponsorprofil på mobilappen.

Brug integrerbare widgets til at vise sponsorer på dit websted og partnerwebsteder for endnu mere opmærksomhed og eksponering.

Læs vores Sponsorer og Udstillere Feature Setup Guide for at lære mere.

Højttalere

Højttalerfunktionen giver dine deltagere plads til at lære de mennesker, der præsenterer ved dit arrangements sessioner at kende. Opret en profil for hver højttaler, inklusive fotos, beskrivelser, interne links til sessioner, kortplaceringer og dokumenter. Tilføj eksterne links til deres hjemmeside, professionelle artikler og mere. Spar tid ved at invitere højttalere til at tilføje, redigere eller gennemgå oplysninger på deres højttalerprofil med samarbejdsformularer .

Højttalerfunktionen på webappen og en højttalerprofil på mobilappen.

Brug integrerbare widgets til at vise højttalere på dit websted og partnerwebsteder for endnu mere opmærksomhed og eksponering.

Læs vores højttalerfunktionsopsætningsvejledning for at lære mere.

Dokumenter

Dokumenter-funktionen er vært for PDF'er og billeder, som deltagere kan åbne direkte i din Event App. Giv dine deltagere et centralt sted, hvor de nemt kan få adgang til hele arrangementets samling af sessionsmaterialer, sælge ark til sponsorer, daglige måltidsmenuer eller kopier af begivenhedens tidsplan eller kort. Du kan endda bruge interne links til at vise individuelle dokumenter fra listen andre steder i Event App!

Web-appen og mobilappen. Web-appen har en PDF åben i begivenheden. Mobilappen viser en liste over dokumenter.

Læs vores Documents Feature Setup Guide for at lære mere.

Enkelt dokument

Funktionen Enkeltdokument ligner funktionen Dokumenter, bortset fra at den kun har ét dokument, der starter med det samme. Vis dine deltagere en måltidsmenu, fremvis en top-tier sponsors salgsark, giv et kort over lokale attraktioner og meget mere!

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der trykker på en enkelt dokumentfunktion og ser dokumentet.

Kort

Maps-funktionen gør det nemt for personlige deltagere at navigere i dit begivenhedssted ved hjælp af mobilappen eller webappen. Fordi du kan linke steder , sessioner og udstiller- eller sponsorprofiler til kortet, er det nemt og bekvemt at finde præcis, hvor et værelse eller en stand er placeret i dit lokale. Dit personale vil også spare tid på at dirigere folk til sessioner, da kortfunktionen gør arbejdet for dem! 🙌

Animeret GIF for at åbne kort-funktionen fra en sammenkædet Agenda-session på mobilappen.

Læs vores Maps-funktionsopsætningsvejledning for at få mere at vide.

Live stream

Livestream-funktionen giver brugere af webapp og mobilapp mulighed for øjeblikkeligt at deltage i en livestream med et enkelt klik eller tryk. Denne funktion er perfekt til at fremhæve din keynote-session eller linke direkte til din primære livestream. Hvis du gerne vil have individuelle links til hver af dine sessioner, passer Agenda-funktionen bedre.

Livestream-funktionen på webappen og mobilappen.

Læs vores Live Stream-funktionsopsætningsvejledning for at få mere at vide.

Afstemning og Q&A

Afstemnings- og Q&A-funktionerne gør hosting af din livestream på Webex Events platformen til en rigere og mere interaktiv oplevelse for dine deltagere! Der er ingen grund til at betale for et eksternt værktøj, og alt hvad du behøver for at holde dine deltagere engageret i dine sessioner kan administreres fra Webex Events. Aktiver Spørgsmål og Svar og afstemning individuelt for bestemte dagsordensessioner eller Livestream-funktionen , importer flere ad gangen eller hav dedikerede spørgsmål og svar- og afstemningsfunktioner.

Animeret GIF, der viser polling-funktionen indlejret i en brugerdefineret fane på webappen.

Spil

Folk elsker spilfunktionen! Det er et sjovt og engagerende værktøj, der fremmer netværk, øger deltagelse i sessioner og særlige begivenheder, øger besøgstrafikken til sponsor- og udstillerstande og bringer personlige og virtuelle deltagere tættere på hinanden. Tilbyd nogle præmier til vinderne, og se engagementet skyde i vejret. 🚀

Eventspillet på webappen og mobilappen.

Læs vores opsætningsvejledning til spilfunktioner for at lære mere.

Følg os

Følg os-funktionen er et enkelt sted, hvor appbrugere kan finde sociale medier og webstedslinks, telefonnumre, e-mails og mere. Disse kan tilhøre dit arrangement, din virksomhed eller organisation, sponsorer, udstillere eller talere, for at nævne nogle få. Glem ikke at bruge interne links til at bringe trafik fra højttaler- og sponsorprofiler til funktionen Følg os!

En liste over links på funktionen Følg os på en mobilenhed.

Læs vores Follow Us Feature Setup Guide for at lære mere.

Væg

Wall-funktionen er din begivenheds private sociale medieplads. Deltagere kan skrive indlæg, uploade billeder og like eller kommentere andre deltageres indlæg. Det er en fantastisk måde at bygge bro mellem personlige og virtuelle deltagere, og det er et sted, hvor dit arrangement kan fortsætte "efter åbningstid".

Vægfunktionen på webappen og mobilappen.

Vi har set vægfunktionen omdøbt til Share Media, Photo Contest, Discussion Board og endda Ride Share. The Wall er også et godt sted for dine sponsorer at engagere sig med deltagere i et virtuelt rum før, under og efter begivenheden.

Læs vores vægfunktionsopsætningsvejledning for at lære mere.

Deltagere

Din funktionsliste inkluderer som standard deltagerfunktionen. Deltagere er de personer, der får adgang til din Event App, og de vises på listen over deltagere, når de registrerer sig, eller når du manuelt føjer dem til begivenheden. Event App brugere kan gennemse eller søge på listen og sende forbindelsesanmodninger til andre deltagere. Efter at folk har oprettet forbindelse, tilbyder Event App masser af gode netværksmuligheder .

Deltagere-funktionen i webappen og mobilappen.

Læs vores Opsætningsvejledning til deltagerfunktioner for at lære mere.

Brugerdefineret liste

Funktionen Custom List er ekstremt fleksibel og alsidig! For en hurtig måde at præsentere en samling af rig information på, er denne funktion en perfekt løsning. For eksempel kan du bruge en brugerdefineret liste som en FAQ-sektion, en byguide eller en liste over udvalgte sessioner. Du kan linke internt eller eksternt til hvert element og endda organisere elementer i kategorier for at holde længere lister strukturerede og brugervenlige.

Funktionen Custom List på webappen og mobilappen.

Brug integrerbare widgets til at vise tilpassede listeelementer på dit websted og partnerwebsteder for endnu mere opmærksomhed og eksponering.

Læs vores Custom List Feature Setup Guide for at lære mere.

Enkelt vare

Enkeltelement-funktionen har alle de samme fleksible tilpasningsmuligheder som Custom List-funktionen, bortset fra at den kun giver ét element, der åbnes med det samme. For en hurtig måde at fremvise rig, mangefacetteret information på, er denne funktion en perfekt løsning. Vis begivenhedskontaktoplysninger, en transportplan, WiFi-oplysninger, eller fremhæv en specifik sponsor, for at nævne nogle få eksempler.

En enkelt vare-funktion kaldet

Weblink

Weblink-funktionen er din portal til resten af ​​internettet - tilføj blot funktionen, indtast en URL, og du er færdig. Deltagere klikker eller trykker på funktionen for at besøge webstedet, og hvis webstedets indhold kan integreres , kan deltagerne få adgang til webstedet eller indholdet uden at forlade din Event App! Link til din organisation eller begivenhedswebsted, en premiersponsor-websted eller en undersøgelse. Vi har en nyttig artikel om brug af weblink-funktionen til at integrere tredjepartstjenester som Miro, Simple Booth, MeetingPulse og mange flere.

Webliste-funktionen omdøbt til 'Byguide' på webappen og mobilappen.

Læs vores Web Link Feature Setup Guide for at lære mere.

Webliste

Funktionen Webliste giver en liste over hyperlinks. Tænk på det som en samling af weblinkfunktioner. Dette er en fantastisk måde at vise deltagere et sæt onlineindhold og information inden for dets kildekontekst. Hvis websteder eller indhold kan integreres , kan deltagere få adgang til dem uden at forlade din webapp! Vis de vigtigste sessionsoptagelser fra din begivenhed, opret en byguide, indlejr blogindlæg og mere.

Webliste-funktionen omdøbt til 'Byguide' på webappen og mobilappen.

Læs vores Web List Feature Setup Guide for at lære mere.

Min QR-kode

Funktionen Min QR-kode er inkluderet i Lead Retrieval , og den lader sponsorer og udstillere nemt scanne kontaktoplysninger fra personlige deltagere. Deltagerne skal blot trykke på funktionen i mobilappen for at finde og dele deres personlige QR-kode.

MyQR Code-funktionen på startskærmen og en deltagers QR-kode på mobilappen.

💡 Husk, funktionen Min QR-kode føjes automatisk til din Event App, efter at Lead Retrieval er aktiveret. Det er ikke tilgængeligt at tilføje fra funktionslisten.

Læs vores opsætningsvejledning til Min QR-kodefunktion for at lære mere.

Meddelelser

Brug meddelelsesfunktionen til at underrette alle dine deltagere om ændringer i sidste øjeblik, dele en vigtig påmindelse eller henlede opmærksomheden på dine sponsorer. Planlæg, at de skal sendes på et bestemt tidspunkt, eller send dem blot med det samme. Mobile App-brugere modtager push-beskeder direkte på deres mobile enheder. På webappen vises en prik på meddelelsesfunktionen, der indikerer, at der er en ny meddelelse.

Meddelelser-funktionen i webappen og en push-meddelelse på en mobilenhed.

Læs vores meddelelsesfunktionsopsætningsvejledning for at lære mere.

Videorum

Med videorum kan deltagere fra hvor som helst i verden netværke og engagere sig med hinanden. Op til 13 deltagere og 3 moderatorer kan tale med hinanden ved hjælp af video, lyd og chat. Deltagere kan også dele deres enheds skærm med alle andre i rummet. Videorum er fantastiske til sessionsudbrud, isbryderrum, sponsor-hangouts, virtuelle udstillerstande og meget mere!

Animeret GIF af otte personer i et videorum.

Læs vores videorums funktionsopsætningsvejledning for at lære mere.

Det var meget læsning, så tillykke med at nå så langt! Du får en småkage. 🍪 Nu, hvorfor ikke omsætte det, du har lært, i praksis og begynde at bygge din Event App ?