Føj sessioner til din begivenhed

Opret sessioner i Webex Events platformen til din Event App og Onsite sessionscheck-in.

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

I Webex Events er Sessions alsidige, informationsrige elementer i din Event-apps dagsorden, og de er rygraden i Session Check-in på Onsite . Denne artikel guider dig gennem tilføjelse af sessioner til din begivenhed.

Sessioner har mange facetter, og det er vigtigt at blive fortrolig med hver enkelt for at skabe den bedst mulige oplevelse for dine deltagere. 💎 Følg linkene i denne artikel for at lære mere om alle de forbundne funktioner og muligheder.

Før du begynder...

For at sikre den mest strømlinede sessionsopsætning skal du konfigurere følgende elementer, før du tilføjer sessioner til din begivenhed.

• Hvis du bruger en Event App , skal du tilføje en Agenda-funktion. Agenda-funktionen fungerer som et knudepunkt for dine sessioner, og den giver deltagere, der bruger din Event App , adgang til en sessionsplan, sessionsinformation, indhold og livestreams (hvis nogen). Læs vores Agenda-funktionsguide for at lære, hvordan du tilføjer og konfigurerer Agendaen.

• Brug spor til at kategorisere sessioner og giv deltagerne mulighed for at filtrere dem, så de matcher deres roller og interesser. Hvis du planlægger at bruge spor med dine sessioner, giver vores artikel om spor dig fuldstændige detaljer om opsætning og brug af dem.

• Vil du begrænse deltageradgang til visse sessioner i Event App og Session Check-in på Onsite ? Kombiner styrken fra grupper med numre for at skabe virkelig tilpassede oplevelser.

• Hvis din begivenhed har en personlig komponent, skal du tilføje de fysiske lokaliteter , hvor sessionerne vil finde sted, så deltagerne ved, hvor de skal tage hen. For at lære mere, læs vores artikel om tilføjelse af lokationer til din begivenhed .

Tilføj sessioner

Når du er færdig med at konfigurere de elementer, der er angivet i det foregående afsnit, er det tid til at tilføje sessioner til din begivenhed!

I din begivenhedsnavigationslinje skal du klikke på Sessioner for at åbne siden Sessioner. For at tilføje en enkelt session skal du klikke på knappen Ny session .

💡 Husk, at hvis du har masser af sessioner at tilføje, kan det være bedst at importere sessioner i bulk, hvilket drastisk reducerer mængden af ​​tid brugt på at oprette din agenda.

De trin, der lige er beskrevet.

I New Session-modal skal du indtaste følgende oplysninger:

Session grundlæggende

Indtast grundlæggende oplysninger om sessionen i de første adskillige felter.

De trin, der lige er beskrevet.
  • Navn (påkrævet) - Den titel, der vises på sessionslisten og i din Event App.

• Placering - Vælg et sted for at hjælpe deltagere med at finde sessionen på dit fysiske sted.

• Spor - Vælg et eller flere spor, der skal anvendes til denne session. Deltagere kan bruge spor til at filtrere sessioner baseret på deres roller eller interesser. Brug numre og grupper sammen for at begrænse adgangen til visse sessioner.

• Agenda - Hvis du bruger en Event App, skal du vælge en agendafunktion fra rullemenuen for at tilknytte denne session. Deltagere, der bruger din Event App, kan få adgang til sessionen fra den Agenda-funktion, du vælger. For at lære, hvordan du tilføjer en Agenda-funktion til din Event App, kan du læse vores Agenda-funktionsguide .

• Skjul session for deltagere - Dette afkrydsningsfelt er nyttigt til at spore deltagerindtjekninger for sessioner eller aktiviteter, som du ikke vil have synlige i Event App.

• Sessionsdato og -tid (påkrævet) - Indtast dato, starttidspunkt og sluttidspunkt for sessionen. Brug den tidszone, du valgte, da du oprettede din begivenhed.

💡 Husk, hvis du vil tilføje en session med en dato og et klokkeslæt i fortiden, skal du blot tilføje sessionen med en fremtidig dato og tid, eksportere sessionen, redigere datoen og klokkeslættet i regnearket og derefter importere igen. Lær, hvordan du eksporterer og opdaterer data i vores artikel om import og eksport af data i Webex Events .

• Beskrivelse - Sig mere om sessionen, taleren, emnet og mere! Beskrivelsesteksteditoren har grundlæggende tekstformateringsmuligheder og lader dig indsætte hyperlinks, billeder og animerede GIF'er. 🙌

Live stream

Webex Events integreres problemfrit med mange førende live streaming platforme til din hybride eller virtuelle begivenhed. Deltagere kan deltage i livestreamen direkte fra en Agenda-funktion på din Event App. Lær mere i vores artikel om livestreaming og Webex Events .

Hvis du planlægger at livestreame sessionen, skal du aktivere til/fra-knappen Aktiver livestream for at afsløre flere livestream-felter.

• Vælg en stream-udbyder . Hvis du vælger noget andet end Webex Events Production Studio eller Webex Events RTMP Player , skal du indtaste livestream-URL'en. Hvis du ikke har URL'en, skal du lade kontakten være deaktiveret og redigere sessionen senere for at tilføje den.

• Hvis din livestream-udbyder understøtter indlejring , skal du lade feltet Åbn i ekstern browser være umarkeret. Livestreamen vises i din Event-apps webversion, så deltagere ikke behøver at forlade din Event App! Hvis du markerer afkrydsningsfeltet, åbnes livestreamen i en ny browserfane, når deltagere klikker på 'Deltag i livestream'.

💡 Husk, husk at teste med din valgte streamingudbyder før begivenhedsdagen for at sikre en jævn livestreamingoplevelse. 👍

• Hvis du valgte Production Studio, Webex Events RTMP Player eller Webex Events Simulive, kan du overveje at aktivere Aktiver lukkede billedtekster for at levere en mere tilgængelig og inkluderende oplevelse for dine deltagere. Når den er aktiveret, skal du vælge en udbyder af lukkede billedtekster .

Feltet Udbyder af lukkede billedtekster i modalen Ny session.

Vores gratis Webex Events Closed Captions & Translations løsning bruger maskinlæring til at levere billedtekster på over 30 sprog og fungerer sammen med Webex Events Production Studio, Webex Events Simulive, Webex Events RTMP og Video on Demand . Hvis du har brug for nøjagtigheden af ​​menneskelig billedtekst, understøtter vi også tredjepartsleverandører .

Tilføj interne links

Brug af interne links til at forbinde funktionerne i din Event App , såsom højttalerprofiler og dokumenter , er en praktisk og effektiv måde at flytte deltagere gennem indholdet i din Event-app. Se vores artikel om interne links for en komplet liste over elementer i Webex Events , der kan linkes internt.

Sektionen Tilføj interne links i modalen.

Tilføj eksterne links

Eksterne links bringer mere dybde til deltageroplevelsen ved at give flere websteds-URL'er, telefonnumre eller e-mailadresser relateret til sessionen.

Du skal blot vælge en linktype, indtaste et linknavn og angive nummeret, e-mailen eller URL'en. Klik på Tilføj nyt element for at indsætte flere eksterne links.

Sektionen Tilføj eksterne links i modalen.
  • Hvis du indtaster en URL og fjerner markeringen af ​​'Åbn link i ekstern browser', test for at sikre, at webstedet kan integreres !

• 'Pass Data to URL' er en avanceret funktion, der lader deltagerdata fra Webex Events overføres til destinations-URL'en for for eksempel delvist at udfylde formularer. Få mere at vide i vores artikel om videregivelse af data til URL .

• For at omarrangere rækkefølgen, hvori eksterne links vises på sessionssiden i Event App, skal du klikke og holde på klyngen med seks prikker og trække elementet for at omarrangere det.

Deltagerengagement

Aktiver aktiveringsknappen for chat for at lade deltagere sende beskeder til hinanden på sessionssiden i Event App. Chatbeskeder vises også i Webex Events Production Studio , så højttalere kan gennemgå og svare på dem live.

Vil du have endnu mere deltagerengagement? Brug Q&A og polling under din session.

Sektionen Deltagerengagement i redigeringsmodalen.

Aktiver knappen Aktiver brugerdefineret faneblad for at integrere en ekstern webside som Slido i din sessions sidebjælke på Event App. Få mere at vide i vores artikel om tilpassede faner .

En Slido-afstemning, der er indlejret i en Agenda-session med en tilpasset fane.

💡 Husk, du bør teste ethvert websted, du vælger til fanen Tilpasset i webappen og mobilappen, for at sikre, at webstedet integreres korrekt og fungerer konsekvent.

Session check-in

Aktiver Aktiver Session Check-In for denne Session , hvis du bruger Onsite Session Check-In til at tjekke personlige deltagere ind i Sessionen. Aktivering af denne til/fra-knap afslører flere muligheder for at kontrollere mange aspekter af indtjekningsprocessen for denne session, herunder krav til indtjekning og udtjekning, tilstedeværelsesgrænser og adgang til bestemte sider og felter i appen.

For fuldstændige detaljer om hver af disse indstillinger, læs vores artikel om konfiguration af sessioner til sessionscheck-in .

Indstillingerne og mulighederne i afsnittet Session Check-in i Session modal.

Fremmødestyring

Begræns, hvem der kan have sessionen i deres personlige dagsorden ved at vælge 'Lukket' eller 'Begrænset kapacitet'. Hvis du vælger 'Lukket', skal du tilføje personer til sessionsdeltagerlisten efter at have gemt sessionen. Lær mere i vores artikel om deltagelsesstyring og forudindstillede dagsordener .

Deltagelsesstyringssektionen i sessionsoprettelsesmodalen.

Vedhæftede filer

I feltet Vedhæftede filer kan du uploade præsentationer, abstracts eller andre dokumenter, du vil tilbyde deltagerne. Hvis du blot vil linke til et dokument, du har uploadet et andet sted i din Event App, skal du bruge et internt link i stedet.

💡 Husk, du kan ikke tilføje vedhæftede filer, når du importerer sessioner.

Klik på Upload vedhæftede filer, og følg vejledningen i uploaderen for at uploade PDF-, JPEG-, PNG- eller TIFF-filer. Når du har uploadet filer, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element for at omdøbe eller slette det. Klik og træk klyngen med seks prikker ved siden af ​​et element for at omarrangere det.

Sektionen Vedhæftede filer i Modal Rediger session.

Når du er færdig med at foretage ændringer i sessionen, skal du klikke på Gem ændringer .

Du har lige tilføjet en session! 🎊 Gentag denne proces, indtil du har tilføjet alle dine sessioner. Hvis du har mange af dem, skal du huske, at du kan importere flere sessioner på én gang.

Næste skridt

Nu hvor du har føjet sessioner til din begivenhed, er her en liste over de næste trin til at sætte dig op til succes!

Det var en masse information, så tillykke med at nå så langt! Du får noget is. 🍨