Design og tilpas
Grundlæggende om opsætning af Event App

En generel gennemgang af oprettelse af en begivenhed, inklusive video

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Din Webex Events Event App er et ressourcecenter for personlige deltagere og et komplet digitalt mødested for virtuelle deltagere. Funktionerne og oplysningerne i din Event App flyder mellem registrering, Branded Apps, Lead Retrieval, Onsite og Live Display. Før du opsætter Live Display eller Lead Retrieval, skal du konfigurere din Event App.

Denne artikel viser, hvordan du konfigurerer en Event App i Webex Events platformen. Du vil blive overrasket over, hvor hurtigt og nemt din Event App tager form! 👍

Sponsorfunktionen i webappen og mobilappen.

Muligheder for oprettelse af Event App

Der er tre måder at begynde at bygge en Event App på:

• Start med en skabelon - Hvis du vil have en hurtig start på opsætningen af ​​din Event App, skal du bruge denne formular til at anmode om en begivenhedsskabelon . Vi har et bredt udvalg af begivenhedsskabeloner at vælge imellem, med mulighed for at inkludere eksempelindhold, hvis du vil have en flot model at sammenligne med, når du tilføjer dit indhold! 🤩

• Klon en gammel begivenhed - Hvis din begivenhed ligner en tidligere, er det nemt at klone en gammel begivenhed for at få et stort forspring på at bygge den nye. 🏃 Kloning af en begivenhed kopierer det meste indhold, funktioner og indstillinger fra registrering, Onsite, Event App, Lead Retrieval og Live Display . Lær mere i vores artikel om kloning af begivenhedsindhold .

• Byg fra bunden – Hvis du vil starte med et tomt lærred, skal du blot følge trinene i denne artikel. 🎨 ⬇️

Grundlæggende om Event App

Se denne video eller fortsæt med at læse for at lære, hvordan du opretter din begivenhed.

Fra din begivenheds oversigtsside skal du klikke på Start på ' Event App'-flisen. Har du ikke oprettet din begivenhed endnu? Opret din Webex Event først!

Begivenhedsappen 'Start'-knappen på siden Begivenhedsoversigt.

Klik på Kom i gang på næste side.

Begivenhedsdetaljer

Udfyld nu følgende begivenhedsdetaljer:

Siden med begivenhedsdetaljer.
  • Hændelsestitel - Dette felt udfyldes automatisk med det hændelsesnavn, du indtastede, da du oprettede din begivenhed.

• Begivenhedsbeskrivelse - Beskriv, hvad dit arrangement handler om! Hvis det er relevant, kan du kopiere beskrivelsen fra din begivenheds hjemmeside og indsætte den her. Når du opretter beskrivelsen, skal du overveje disse vigtige punkter:

• Har dit arrangement et tema?

• Hvem deltager i dette arrangement?

• Vil du fremhæve nogle eventsponsorer her?

💡 Husk, når du tilføjer billeder til beskrivelsen, skal du altid gøre det med billedværktøjet, som er ikonet yderst til højre på beskrivelsesværktøjslinjen.

Når du er færdig med begivenhedsoplysningerne, skal du klikke på Næste .

Privatindstillinger

Dit valg af privatlivsindstillinger styrer, hvordan brugere får adgang til indhold i Event App . Selvom mobilappen er tilgængelig for alle at downloade, kan du sikre dig, at kun de rigtige personer får adgang til indholdet i din Event App .

Der er tre muligheder at vælge imellem - Offentlig, Begivenhedskode og Kun invitation. Beslutningen om, hvilken der er den rigtige for dig, afhænger af flere faktorer. For en komplet oversigt over hver indstilling henvises til vores artikel om privatlivsindstillinger .

Siden Privatlivsindstillinger.

Når du har valgt en fortrolighedsindstilling, skal du klikke på Gem og fortsæt . Dette fører dig til siden Funktioner.

På dette tidspunkt er de oplysninger, du har indtastet indtil videre, gemt, så forkæl dig selv med en pause, hvis du vil. ☕

Funktioner

Funktioner er, hvad dine deltagere interagerer med i din Event App. Med over 20 funktioner at vælge imellem, kan du blive lidt overvældet, når du beslutter dig for, hvilke du har brug for. For et hurtigt overblik over hver funktion, se vores oversigt over Event App . Vi har også komplette guider til at tilføje, redigere og administrere hver enkelt funktion . 📚

Hver Event App starter med tre grundlæggende funktioner - lobby, deltagere og meddelelser.

Lobbyen, deltagere og meddelelser på siden Funktioner.

Klik på knappen Tilføj funktioner for at tilføje flere funktioner. I den modal, der vises, skal du klikke på Tilføj under hver funktion, du ønsker. Brug søgelinjen til hurtigt at finde en funktion. Klik på X i øverste højre hjørne, når du er færdig.

💡 Husk, du kan tilføje de fleste funktioner mere end én gang. Dette er nyttigt, hvis du f.eks. ønsker flere typer videorum eller forskellige niveauer af sponsorer.

De trin, der lige er beskrevet.

Administrer funktioner

Når du tilføjer funktioner, vises de i panelet 'Valgt'. Klik og træk funktioner for at omarrangere dem. Brug pileikonerne nederst i panelet 'Valgt' til at administrere flere funktioner.

Animeret GIF af bevægelige funktioner i panelet Valgte funktioner på siden Funktioner.

Panelet til højre viser dig en forhåndsvisning af mobilappen. For at prøve Event-appens webversion skal du først udgive din Event App .

Ved at holde markøren over en funktion afsløres et Indstillinger (⚙️)-ikon, en Rediger- knap og en Slet- knap.

Ikonerne Rediger, Indstillinger og Slet for en funktion.
  1. Indstillinger - I denne modal skal du omdøbe funktionen og tildele et brugerdefineret ikon. Brug indstillingen 'Synlig for' til at låse indhold til bestemte grupper af deltagere, såsom VIP'er. Vi anbefaler altid, at du vælger eller uploader et brugerdefineret ikon for at få dit brand til at skinne - især hvis du bruger en Branded App .

Modal Lobbyindstillinger. Menuen Synlig for udvides.
  2. Rediger - For listebaserede funktioner, såsom højttalere eller sponsorer, fører denne knap dig til en separat side, hvor du tilføjer elementer til listen. For enkeltelement eller statiske funktioner, såsom weblink-, enkeltdokument- eller livestreamfunktionerne, vises en simpel konfigurationsmodal. Se hver funktions dedikerede funktionsvejledning for detaljer om nøjagtig adfærd.

3. Slet - vær forsigtig! Når du sletter en funktion, slettes alle oplysninger og metrics for den funktion også.

Når du er færdig med at tilføje funktioner, skal du klikke på Næste . Du behøver ikke at udfylde og tilpasse hver enkelt funktion, før du udgiver din Event App. Vi anbefaler, at du starter med blot at tilføje de fleste af de funktioner, du vil bruge, og tilpasse ikonet til hver.

Udseende

Før du udgiver din Event App, skal du uploade et forsidebillede og logo og vælge layoutet til din Event-apps startside. For at sikre dig, at din Event-apps grafiske elementer imponerer dine deltagere, skal du se vores Look Book for inspiration og tage vores Webex Events Academy kursus om at designe en smuk begivenhed . 😍 🎓

💡 Husk, at tilføjelse af disse billeder er afgørende for at indsende en Branded App .

Siden Udseende.

Logo

Logoet vises på din Event-apps login-side og overlejres på forsidebilledet i Web-appen og på mobilappens startside, som vist på det følgende billede. Behold det logo, du uploadede under oprettelsen af ​​begivenheden, eller upload et andet her. Accepterede ikonformater og dimensioner er:

• JPEG eller PNG

• Minimum: 100px gange 100px

• Anbefalet: 500px x 500px

• Maksimum: 1000px gange 1000px

Hjemmesiden til mobilappen.

Forsidebillede

Forsidebilledet vises bag dit arrangements navn på mobilappen og webversionen og i lobbyfunktionen. Accepterede billedformater og dimensioner er:

• JPEG eller PNG

• Minimum: 200px bred og 100px høj

• Anbefalet: 1000px bred og 500px høj

• Maksimum: 2000px bred og 1000px høj

⚠️ Forsigtig! vi anbefaler ikke at inkludere tekst eller vigtige oplysninger på forsidebilledet, da det vil blive beskåret afhængigt af en brugers enhed og dens placering i appen.

Layout

Event App layout påvirker hovedsageligt din mobilapp. Men bannere vises også på webappen! Er du i tvivl om, hvilket layout der passer til dit arrangement? Læs vores artikel om Event App layouts for at få mere at vide. Klik på Gem , når du er færdig med at uploade billeder og vælge dit layout.

Du har bare konfigureret din Event App grundlæggende! Få en godbid. 🍬

Næste skridt

Brug følgende links til specifikke instruktioner. 📚

• Det er nødvendigt at udgive din Event App for at linke den til en Branded App og få adgang til yderligere menuer. Deltagerne ved ikke, hvordan de finder og får adgang til Event App , før du fortæller dem , så udgiv og fortsæt derefter med at bygge din fantastiske Event App.

• Event App - Bliv ved med at tilføje funktioner og udfylde oplysninger når som helst efter din Event App er udgivet - selv under dit arrangement! Eventuelle ændringer, du foretager i din Event App, vil blive afspejlet i mobilappen og webversionen inden for få sekunder.

• Samarbejde - En fantastisk ting ved Webex Events er, at du kan invitere sponsorer, udstillere og talere til at tilføje deres egne oplysninger til deres profil i Event App! Saml blot kontaktoplysninger fra hver person eller virksomhed, tilføj simple Event App profiler for hver og send invitationer til samarbejde .

• Branded App - Hvis du bruger en brandet mobilapp, skal du sørge for, at du har tilføjet følgende elementer til din Event App:

• Live Display - Vælg, hvad du vil vise på din Live Display , og konfigurer derefter de tilsvarende Event App funktioner.

• Lead Retrieval - Du kan nu aktivere Lead Retrieval og begynde at tilføje udstillere .

• Prøve! - Det er meget vigtigt at teste din Event App for at sikre, at alt vises og opfører sig, som du vil have det! Det er bedst at teste, når du har tilføjet det meste af dit indhold og er klar til at lancere det til deltagere.

• Annoncering - Når du er klar til at byde deltagere velkommen i Event App, spred budskabet ved hjælp af vores nyttige app-adgangsskabeloner !