Opret spørgsmål
Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Indsamling af data om dine deltagere og indhentning af deltagerens samtykke til begivenhedspolitikker er afgørende for din begivenheds succes. Webex Events gør det nemt at stille enhver form for spørgsmål, du har brug for, indsamle svar fra deltagere og analysere disse data. Med Webex Events Registration kan du oprette flere betalingsformularer med spørgsmål, der er skræddersyet til forskellige målgrupper baseret på den billet, de vælger, og derefter bruge disse oplysninger til at tilpasse deltageroplevelsen på tværs af Webex Events produkter.

Denne artikel viser dig, hvordan du opretter spørgsmål i Webex Events platformen. Den første halvdel giver et overblik over alle de tilgængelige spørgsmålstyper, og den anden halvdel viser dig, hvordan du opretter spørgsmål. Lad os gå! 🐎

Før du begynder...

Hvis du bruger en tredjepartsregistreringsplatform, skal du springe til næste afsnit for at lære om spørgsmålstyper og hvordan du opretter spørgsmål, og derefter læse vores artikel Tilføj og upload deltagere for at lære, hvordan du importerer deltagerdata.

Hvis du bruger Webex Events Registration , skal du bruge denne proces til at guide dig gennem oprettelse af spørgsmål til dine betalingsformularer:

1. Bestem, hvor mange billetter og betalingsformularer, du har brug for, og kortlæg de spørgsmål, du vil stille med hver, inklusive opfølgende spørgsmål.

• Opfølgningsspørgsmål er en fantastisk måde at strømline dine betalingsformularer yderligere ved at stille registranter relevante spørgsmål baseret på deres svar på tidligere forældrespørgsmål. Vi har oprettet et slide-dæk, der kan downloades, i slutningen af ​​denne artikel med eksempler og skabeloner for at hjælpe dig i gang med opfølgende spørgsmål.

2. Udgiv registrering for at få adgang til siden Checkout Forms.

3. Opret alle enkeltstående spørgsmål og forældrespørgsmål først. Når du opretter dem, skal du tildele dem til betalingsformularer.

• Hvert forældrespørgsmål kan have op til 20 opfølgende spørgsmål.

4. Opret opfølgende spørgsmål – tildel dem ikke til betalingsformularer endnu.

5. Gå til registreringens Checkout Forms-side og tilføj opfølgende spørgsmål til forældrespørgsmål på checkout-formularer.

Oversigt over spørgsmålstyper

Før vi undersøger, hvordan du tilføjer spørgsmål, lad os lære om de tilgængelige spørgsmålstyper. Der er fem forskellige kategorier: Deltager , Brugerdefineret , Grupper , Konti og Privatliv og samtykke . Lad os udforske hver enkelt i dybden! 🔎

💡 Husk, skærmbillederne i hvert underafsnit viser eksempler på hver spørgsmålstype, som de vises for registranter på en Webex Events Registration checkout-formular .

Deltager spørgsmål

Svar på deltagerspørgsmål udfylder tilsvarende felter på deltagerprofiler.

Gør disse spørgsmål påkrævet til dine betalingsformularer for at sikre, at alles profiler er komplette og klar til netværk i Event App før begivenhedens dag. Valgmuligheder omfatter:

Deltagerspørgsmålstyper, som de vises på en betalingsformular til Webex Events-registrering.
  • Titel

• Selskab

• Profilbillede

• Beliggenhed

• Resumé - Deltagere kan indtaste op til 250 tegn.

💡 Husk, spørgsmål om fornavn, efternavn og e-mail-type tilføjes automatisk til siden Spørgsmål, når registreringen er aktiv. Selvom du ikke kan slette standardspørgsmålene for fornavn, efternavn og e-mail, kan du redigere deres etikettitel og beskrivelse. Vi gennemgår redigering af spørgsmål senere i denne artikel.

Brugerdefinerede spørgsmål

Tilpassede spørgsmål er ekstremt fleksible og lader dig stille næsten alt, hvad du har brug for. Valgmuligheder omfatter:

Tilpassede spørgsmålstyper, som de vises på en webex-begivenhedsregistreringsformular.
  • Kort tekst - Registranter indtaster tekst i frit format på op til 100 tegn for at besvare denne type spørgsmål.

• Lang tekst - Registranter indtaster ubegrænset tekst i fri form for at besvare denne slags spørgsmål. Dette er fantastisk til længere, åbne spørgsmål.

• Afkrydsningsfelt Vælg - Registranter vælger en eller flere felter for at besvare denne type spørgsmål. Du kan tilføje opfølgende spørgsmål til afkrydsningsfeltet Vælg spørgsmål.

• Dato - Registranter klikker på dette felt for at afsløre en kalendermodal, hvor de vælger en dag, måned og år.

• Single Select - Registranter vælger en mulighed fra en liste med radioknapper for at besvare denne type spørgsmål. Du kan tilføje opfølgende spørgsmål til Single Select-spørgsmål.

• Dropdown (enkelt) - Registranter vælger ét element fra en rulleliste for at besvare denne type spørgsmål. Du kan tilføje opfølgende spørgsmål til Dropdown-spørgsmål (enkelt).

• Filoverførsel - Registranter klikker på knappen Filoverførsel og vælg derefter en fil, der er gemt på deres enhed. For at gennemgå og downloade filer uploadet af registranter skal du gå til deres profil på Deltager-siden .

• Registranter kan uploade almindelige dokumentfiltyper (PDF, DOCX, XLSX, JSON, PPTX) og billedtyper (JPEG, PNG, TIFF, SVG).

• Registranter kan ikke uploade videoer, installationsfiler eller zippede mapper.

• Tid – Registranter klikker på dette felt for at afsløre en modal, hvor de vælger time, minut, am eller pm og tidszone.

💡 Husk, du kan tilføje tilpassede spørgsmålssvar til Onsite App begivenhedsindtjekningsside . Bed om oplysninger, der er afgørende for at tjekke ind under registreringsprocessen, så arrangementspersonale ikke behøver at bede om dem under indtjekning.

Grupper spørgsmål

Grupper er et kraftfuldt værktøj til at skræddersy deltageroplevelsen baseret på et vilkårligt antal variabler, såsom VIP-adgang, spor og mere. Når en registrant har gennemført sin ordre, tildeles de automatisk til én eksklusiv gruppe og eventuelle ikke-eksklusive grupper, du har knyttet til den billet, de har købt.

Du kan også tilføje Groups-spørgsmål, som lader deltagerne vælge en eller flere ikke-eksklusive grupper at være en del af.

💡 Husk, du kan tilføje opfølgende spørgsmål til gruppers spørgsmålstyper.

Kontispørgsmålstyper, som de vises på en webex-begivenhedsregistreringsformular.
  • Grupper rullemenu - Registranter kan vælge en enkelt gruppe. Dette tildeler registranten til gruppen i Webex Events platformen, efter at de har betalt for registreringen.

• Grupper Multiple Choice - Registranter kan vælge flere grupper. Dette tildeler registranten til hver valgt gruppe i Webex Events -platformen, efter at de har fuldført registreringen.

For flere detaljer om, hvad grupper kan gøre, kan du læse vores guide til brug af grupper .

Regnskabsspørgsmål

Tilføjelse af kontospørgsmål til din betalingsformular giver registranter mulighed for at tilføje deres sociale medier, telefonnummer og andre kontooplysninger til deres Event App profiler.

💡 Husk, at kun en persons navn, titel, virksomhed, by, stat og land vises til andre personer, som de ikke har accepteret forbindelsesanmodninger fra.

Flere konti spørgsmålstyper, som de vises på en Webex Events Registration checkout-formular.

Spørgsmål om privatliv og samtykke

Tilføj spørgsmål om privatliv og samtykke, når du har brug for, at deltagere accepterer eller afviser en aftale, såsom tilladelse til at modtage markedsføringsmateriale, acceptere en privatlivs- eller sundhedspolitik og meget mere. Tilføj tilpasset tekst til samtykkeindstillingen, og tilføj eventuelt en afvisningsmulighed og advarselstekst for at give yderligere kontekst, hvis nogen vælger at fravælge.

Spørgsmålstypen Custom Consent, som den vises på en webex-begivenhedsregistreringsformular.

💡 Husk på, at når en registrant vælger muligheden 'Reserver til en anden' under registreringen, vises spørgsmål om beskyttelse af personlige oplysninger og samtykke ikke på betalingsformularen. Dette sikrer, at en registrant ikke kan give samtykke til eller afvise noget for en anden.

Når deltagerne har besvaret samtykkespørgsmål, skal du eksportere privatlivsrapporten fra siden Registreringsmetrics for at gennemgå registrantens svar. Læs vores artikel om begivenhedsregistreringsmetrics for mere information.

Hvis du bruger Event App, kan deltagerne gennemgå og ændre deres svar på spørgsmål af samtykketype, efter at de har logget ind på Event App. I webappen klikker deltagere på deres profilbillede og vælger derefter indstillingen Privatliv og samtykke. I Webex Events mobilappen eller din Branded App skal deltagerne blot trykke på låseikonet øverst på skærmen.

De netop nævnte knapper.

Nu hvor du ved alt om spørgsmålstyper, lad os begynde at oprette spørgsmål!

Hvor kan jeg oprette spørgsmål i Webex Events platformen?

Der er to steder at oprette spørgsmål i Webex Events platformen:

1. I din begivenheds deltagermenu under Spørgsmål. Opret spørgsmål her, hvis du importerer deltagerdata fra et tredjeparts registreringssystem.

2. I din begivenheds tilmeldingsmenu under Checkout Forms på fanen Spørgsmål. Opret spørgsmål her, hvis du bruger Webex Events Registration.

To nummererede billeder, der viser de tilsvarende klikstier, der netop er beskrevet.

💡 Husk, siden Checkout Forms bliver tilgængelig, når du har offentliggjort registrering .

Uanset hvilken metode du vælger, vises de spørgsmål, du opretter, begge steder, og alle redigeringer, du foretager, afspejler øjeblikkeligt på tværs af platformen. 🌈

Opret et nyt spørgsmål

På begge spørgsmålssider skal du klikke på knappen Nyt spørgsmål , vælge en spørgsmålstype på listen, og derefter konfigurere spørgsmålets felter.

Menuen Nyt spørgsmål.

Grundlæggende felter

Kun deltager- og kontotypespørgsmål og spørgsmål om kort tekst, lang tekst, dato, filupload og klokkeslæt har følgende grundlæggende felter:

Redigering af et enkelt valg-spørgsmål.
  • Etikettitel - Dette er spørgsmålet eller instruktionsdeltagerne vil svare på. Det skal være unikt og skal være klart og informativt. Hvis du f.eks. laver et Single Select-spørgsmål for at indsamle skjortestørrelser, kan etikettens titel sige "Vælg venligst din skjortestørrelse".

• Tildelt til formular - Hvis du bruger Webex Events Registration , og dette er et overordnet eller selvstændigt spørgsmål, skal du klikke på rullemenuen for at vælge, hvilken/hvilke betalingsformularer dette spørgsmål skal vises i.

• Lad dette felt stå tomt indtil videre, hvis dette vil være et opfølgende spørgsmål til en betalingsformular. For at lære, hvordan du tilføjer et opfølgende spørgsmål til en betalingsformular, kan du læse vores artikel om Opret betalingsformularer .

• Beskrivelse - Indtast valgfri yderligere tekst, der vises under etikettitlen. I eksemplet nævnt ovenfor kan beskrivelsen sige "Størrelser er unisex".

• Påkrævet - Marker dette felt for at forhindre registranter i at fuldføre registreringen, medmindre de foretager et valg, indtaster oplysninger eller leverer en fil.

💡 Husk, du kan indtaste en URL i etikettitlen eller beskrivelsen, og Webex Events platformen vil gøre det til et klikbart hyperlink, som registranter kan klikke på for at åbne det i en ny fane. Du kan bruge dette til at give registranter mere kontekst til spørgsmålet. Ved at bruge vores t-shirt-eksempel kan du tilføje et hyperlink til en side, der viser registranters t-shirt-design.

Afkrydsningsfelt Vælg, Enkeltvalg eller Dropdown

Hvis du vælger afkrydsningsfeltet Vælg, Enkeltvalg eller Dropdown, skal du indtaste de muligheder, deltagerne kan vælge imellem. Klik på linket Tilføj ny indstilling for at tilføje elementer efter behov. Klik og træk klyngen med seks prikker for at omarrangere indstillingerne, eller klik på X for at fjerne en indstilling.
,

Den nye spørgsmålsmodal, der viser et enkelt udvalgt spørgsmål konfigureret til valg af t-shirtstørrelse.

Grupper

Hvis du vælger et af gruppespørgsmålene, skal du vælge hvilke gruppe(r) deltagere kan vælge imellem. Deltagere kan ikke vælge eksklusive grupper.

Rullemenuen Vælg grupper.

Privatliv og samtykke

Vælg et forududfyldt spørgsmål for at få et forspring på din egen tilpassede tekst, eller start fra bunden med et brugerdefineret samtykke-spørgsmål.

⚠️ Forsigtig! Forudfyldte samtykkespørgsmål er beregnet til blot at være et udgangspunkt for at oprette visse typer samtykkespørgsmål. Rådfør dig med dit juridiske team for specifik formulering, før du udgiver spørgsmål.

Indtast detaljerne om, hvad deltagerne accepterer i feltet "Etikettitel" og "Beskrivelse", og indtast derefter samtykkeaftalens tekst. Eksempel: "Jeg accepterer at modtage kampagner for fremtidige Renergize-begivenheder". Det er en god idé at linke til længere policer på en separat side i stedet for at inkludere en masse ekstra tekst i tilmeldingsformularen. Links på registreringssiden åbner altid i en ny fane, så tilmeldte mister ikke deres plads. 🔖
,

Spørgsmålsmodal for tilpasset samtykke.

Klik eventuelt på Tilføj afvisningsindstilling og advarsel for at tilføje en mulighed, så deltagere kan nægte at give samtykke. Tilføj også valgfri advarselstekst om afvisning, der vises, når deltagere vælger afvisningsindstillingen.
,

Til sidst, hvis du tilføjer en afvisningsmulighed, skal du vælge, om en deltager tilføjet af en anden deltager eller ved import automatisk vil acceptere eller afvise samtykkespørgsmålet.

💡 Husk, det er ikke muligt at redigere samtykkevalget efter at have gennemført registreringen.

Klik på Gem ændringer , når du er færdig.

Fortsæt med at tilføje spørgsmål efter behov. Overvej at tilføje flere versioner af hvert spørgsmål, hvis du vil skræddersy formularer til individuelle billettyper. Dette er nyttigt i situationer som at levere formularer på flere sprog eller justere spørgsmål og ordlyd for virtuelle deltagere og personlige deltagere.

Administrer spørgsmål

Begge spørgsmålssider indeholder alle de spørgsmål, du har tilføjet. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et spørgsmål for at redigere, klone eller slette det.

Den udvidede indstillingsmenu for et spørgsmål.

💡 Husk, mens du kan redigere visse aspekter af de spørgsmål, du har oprettet, er det ikke muligt at opdatere spørgsmålstypen for et eksisterende spørgsmål. For eksempel kan du ikke ændre et eksisterende enkeltvalgsspørgsmål til et spørgsmål af typen Vælg type afkrydsningsfelt.

⚠️ Forsigtig! Før du forsøger at slette et spørgsmål, skal du sørge for, at det ikke er tildelt nogen formularer. Når du sletter et spørgsmål, sletter det også alle svar, som registranterne har givet på det spørgsmål

Næste skridt

Nu ved du alt om at skabe spørgsmål! Her er nogle næste trin: