Administrer dit team
Webex Events Team og Credit Management for Webex Suite-brugere
Webex Events Team og Credit Management for Webex Suite-brugere

Instruktioner til Webex Events -administratorer til at administrere deres Webex Events teams og kreditter

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Denne artikel for Webex Suite Enterprise Agreement-kunder beskriver, hvordan man tilføjer og administrerer teams, teammedlemmer og kreditter i Webex Events platformen. Hvis du ikke er en Suite Enterprise Agreement (Suite EA)-kunde, kan du læse vores artikel om administration af Webex Events teams for at lære, hvordan du administrerer dit team.

Brugertyper og adgangsniveauer

For instruktioner om tilføjelse af teammedlemmer til din Webex-organisation, se artiklen Tilføj brugere manuelt på Control Hub på help.webex.com.

Der er flere typer brugere, vi henviser til i denne artikel:

• Organisationsadministrator (CH) - Nogle gange kaldet en 'Fuld Admin', har denne Control Hub (CH)-bruger automatisk tilladelsen ' Webex Events administrator' og kan give denne tilladelse til andre brugere i Control Hub. De kan også gøre alt, hvad andre brugertyper kan.

• Webex Events administrator (CH) - Denne CH-bruger kan logge ind på Webex Events platformen og administrere Webex Events teams, kreditter og teamadministratorbrugere. De kan også gøre alt, hvad Webex Events Administrator og Editor brugertyper kan gøre.

💡 Husk, brugere tilføjet i Control Hub skal have et e-mail-domæne, der matcher organisationens domæne.

• Administrator (Webex Events) - Denne bruger eksisterer kun i Webex Events. De kan administrere Webex Events produkter, kreditter og teams.

• Editor (Webex Events) - Denne bruger findes kun i Webex Events. De kan administrere og aktivere Webex Events produkter, men ikke kreditter eller teams.

Indtil en Control Hub-bruger med organisationsadministrator eller Webex Events -administratortilladelse logger ind på Webex Events platformen og opretter et team, kan ikke-Control Hub-brugere ikke slutte sig til teamet og administrere Webex Events -produkter.

Hvordan teams og kreditter fungerer

Webex Events teams har to funktioner:

• Spor produkt- og funktionskreditkøb og -brug

• Administrer teammedlemmers adgang til dine begivenheder

Når du aktiverer et Webex Events produkt (Registration, Event App, Onsite, Branded Apps) eller Webex Events Production Studio , vælger du først et team. Dette trækker den relevante kredit fra det valgte team og giver medlemmer af det pågældende team adgang til at administrere produktet.

💡 Husk, du kan ikke aktivere et Webex Events produkt med dit hovedorganisationsteam. Du skal oprette et team i Webex Events platformen og tildele kreditter til det, før du aktiverer nogen produkter. Fortsæt med at læse for at lære hvordan.

Team- og kredittyper

Som Webex Suite EA-kunde kan du oprette og administrere to typer teams i Webex Events: Organisationsteams og Uafhængige teams . Følgende tabel viser, hvordan hver type kredit fungerer for hver holdtype.

💡 Husk, at 'Organisationsteams' og 'Uafhængige teams', der refereres til i denne artikel, kun findes i Webex Events platformen, ikke i Control Hub.

Kredit

Organisationshold

(Suite EA-kunder)

Uafhængige teams

Begivenheder (omfatter typer fællesskabsbegivenheder)

Antal deltagere (kun eksterne)

Kredit

Branded Apps

Kredit

Kredit

Lead Retrieval

# af licenser

# af licenser

Streaming

# af tilgængelige visningstimer

Kredit

Registrering

Antal registranter (kun eksterne)

Kredit

På Onsite

Antal deltagere (kun eksterne)

Kredit

Webex Events Organisationsteams kan oprette et ubegrænset antal Event Apps, Onsite check-in og badgeudskrivningssoftware og registrering for et ubegrænset antal interne deltagere. Interne deltagere er personer, hvis e-mail-domæner matcher de domæner, der er registreret til din organisation i Control Hub .

Ekstern deltager og streaming time kreditrettigheder

Din Webex Events Suite EA-konto kommer med en vis mængde ekstern deltager- og streamingtime-kredit. Du kan fordele disse blandt dine teams, som derefter kan bruge dem til en eller flere begivenheder i Webex Events platformen.

I modsætning til interne deltagere er eksterne deltagere personer uden for din organisation, hvis e-mail-domæner ikke matcher domænerne, der er registreret til din organisation i Control Hub . Du kan for eksempel invitere denne type deltagere til en kundekonference eller en jobmesse.

Antallet af eksterne deltagerkreditter, der er allokeret til dit Webex Events Organization-team, beregnes baseret på antallet af Knowledge Workers (KW'er) i din Suite EA.

• 5x eksterne deltagere pr. KW til begivenheder

• 5x eksterne deltagere pr. KW for fællesskaber

Disse beregninger kombineres for at bestemme dit samlede antal eksterne deltagere i Teamindstillinger . For eksempel, hvis du har 1000 KW'er, så er du berettiget til 10.000 eksterne deltagere i alt (5000 for begivenheder og 5000 for fællesskaber).

De eksterne deltagere tæller med i Teamindstillinger-modalen.

Streamingtimer angiver de kumulative timer, som deltagere kan se livestreams ved dine begivenheder. Sådan beregnes streamingtimetildeling og -forbrug:

• Det samlede antal streamingtimer er antallet af KW'er i din Suite EA ganget med 10. Hvis du f.eks. har 1000 KW'er, tildeles din konto 10.000 Streaming Time-kreditter.

• Brug af streamingtimer beregnes baseret på mængden af ​​tid, deltagere ser livestreams ved dine begivenheder. Her er to eksempler:

• Hvis 10 deltagere ser en 1-times stream i hele timen, fratrækkes 10 streamingtimer.

• Hvis en af ​​de 10 deltagere kun ser i 30 minutter, fratrækkes 9,5 streamingtimer.

💡 Husk, at brug af en tredjeparts streamingudbyder ikke tæller med i din tildeling af streamingtimer. For at lære om alle tilgængelige streamingudbydere, læs vores artikel om livestreaming og Webex Events .

Kreditopgave

Organisationsteams kan kun bruge kredittyper, der er tildelt af en bruger med Webex Events Admin-tilladelse i Control Hub. Dette betyder, at organisationsteamadministratorer ikke kan købe eller overføre kreditter, som uafhængige teamadministratorer kan.

Uafhængige teamadministratorer kan, som navnet antyder, selv købe og overføre kreditter efter behov.

Administrer teams

For at lære, hvordan du får adgang til Webex Events platformen fra Control Hub, skal du se vores artikel om aktivering af Webex Events for din Webex-organisation .

Når du logger ind på Webex Events platformen for første gang, skal du oprette et nyt team i Webex Events og tildele det kreditter, før du begynder at konfigurere Webex Events produkter. Fortsæt med at læse for at lære hvordan.

Fra en hvilken som helst side på Webex Events platformen skal du klikke på dit brugerbillede i øverste højre hjørne af siden og derefter klikke på Teamindstillinger .

Skærmbillede, der viser processen netop beskrevet.

Der er to faner i modalen, der vises — Organisationer og uafhængige teams . Disse faner viser, hvor mange af hvert holds tildelte kreditter, der er blevet brugt, og hvor mange der ikke er tildelt. På fanen Organisationer viser det øverste organisationsteam også det samlede antal brugte, tildelte og ikke-tildelte eksterne deltagere og streamingtimekreditter for alle teams i din organisation.

Organisationsteamet på hold-, begivenheds- og appindstillinger-modal. Rækkerne for ekstern deltager og streamingtimer er angivet.

Du kan også oprette nye teams, invitere eller fjerne teammedlemmer og overføre kreditter.

Opret et hold

For at oprette et nyt team skal du klikke på fanen for den type team, du vil oprette, og derefter klikke på Nyt team .

💡 Husk, Organisationstype-teams er for Suite EA-kunder.

Indtast et teamnavn i den modal, der vises, og tildel derefter eventuelle tilgængelige kreditter. De samlede tilgængelige kreditter vises under hvert felt til højre. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Den nye team-modal.

Alle kreditter, du har tilføjet, vises nu i kolonnen Brugt/Tildelt på det pågældende team. Dette afspejles også kumulativt i Organisationsteamets øverste niveaus kolonne 'Used/Assigned', og kreditter trækkes fra kolonnen 'Unassigned'.

Organisationsteamet på øverste niveau og et nyligt tilføjet team under det. De netop beskrevne kolonner er angivet.

Lad os nu tilføje nogle medlemmer til det skinnende nye team. 🎇

Inviter teammedlemmer

💡 Husk, teammedlemmer, du inviterer her, har kun adgang til Webex Events platformen. De kan ikke få adgang til din Control Hub-organisation.

For at invitere nogen til et team skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for teamet og derefter klikke på Administrer team .

Skærmbillede, der viser menuen Indstillinger udvidet. Indstillingen Administrer team er angivet.

I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Tilføj personer for at invitere et nyt medlem til dit team. Indtast blot e-mailen på det teammedlem, du inviterer, og tilføj en valgfri besked til invitationen.

Skærmbillede af Add People modal over Add People modal.

Til sidst skal du vælge en brugerrolle for teammedlemmet. Der er to typer teammedlemmer:

• Redaktører kan få adgang til, redigere og aktivere alle produkter, der er knyttet til dit team. Redaktører kan ikke købe eller omfordele teamkreditter.

• Administratorer har samme adgang som redaktører, og de kan også administrere teams.

Klik på Gem ændringer , og en e-mail med et invitationslink sendes automatisk til den adresse, du har indtastet. ✉️

Hvis personen ikke er logget ind på Webex Events platformen, bliver vedkommende bedt om at oprette en ny Webex Events platformskonto eller logge ind på en eksisterende konto. Når de er logget ind, er de en del af teamet og kan begynde at arbejde!

⚠️ Forsigtig! Hvis personen klikker på linket for at acceptere invitationen, mens han allerede er logget ind på Webex Events platformen med en anden e-mail, virker linket muligvis ikke. Brugere skal logge ud af platformen, før de bruger et invitationslink.

Rediger teammedlemmer

For at redigere et eksisterende teammedlems rolle eller slette dem fra dit team skal du blot åbne Administrer medlemmer-modal som beskrevet tidligere og klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et medlem for at foretage en ændring.

Rediger teamnavn og kreditter

For at omdøbe et hold eller overføre kreditter mellem forskellige hold skal du klikke på dit profilikon i øverste højre hjørne af platformen og vælge Teamindstillinger fra rullemenuen. I den modal, der vises, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for det hold, du vil administrere, og vælge Administrer kreditter .

Menuen Indstillinger udvides. Indstillingen Administrer kreditter er angivet.

I den næste modal skal du blot redigere teamnavnet eller redigere merittildelinger efter behov.

Nu ved du, hvordan du opretter et nyt team, inviterer folk til dit team og administrerer teamindstillinger i Webex Events platformen! Hvis teammedlemmer er helt nye til Webex Events, kan du henvise dem til vores fantastiske Webex Events Academy kurser for at begynde at lære om vores produkter. 🎓