Integrationer og partnerskaber
Integrer tredjepartsplatforme i din Event App

Tilføj tredjeparts polling-, Q&A- og engagementsplatforme, whiteboards, fotobokse, videoplatforme og meget mere!

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vil du indlejre en tavle, puslespil, gameshow, feed på sociale medier, kalender, fotoboks og mange flere interaktive værktøjer i din begivenheds webapp? Fortsæt med at læse for at lære, hvordan du skaber en problemfri multi-platform-oplevelse, der holder alt det sjove i din Event App.

Denne artikel viser, hvordan du bruger vores utroligt fleksible platform til at integrere browserbaserede tredjepartsværktøjer og -tjenester i din Event App. Vi har også udarbejdet en liste over leverandører, som vores kunder ofte bruger og har haft succes med, og vi deler tips til at opsætte hver enkelt for den bedst mulige oplevelse.

⚠️ Forsigtig! Eksterne websteder er kun integreret i begivenhedens webapp . Deltagere, der bruger Webex Events App eller din Branded App, får adgang til det indlejrede indhold i deres mobile enheds standardbrowser.

Indlejringsmetoder

Der er flere måder at indlejre websteder, videoer og tredjepartstjenester på i din Event App, selvom vi kun anbefaler to til interaktivt indhold:

• Weblink-funktionen gør tredjepartsplatformen til en funktion i din Event App. Dette er perfekt, når du ønsker, at tjenesten skal være i centrum. Her er et eksempel på et Jigsaw Explorer- puslespil i en webapp:
    ,

Et tilpasset Jigsaw Explorer-puslespil indlejret i Event-appen.
  • Funktionen Brugerdefineret fane i en livestream eller dagsordensession indlejrer indholdet i panelet til højre ved siden af ​​din livestream. Dette er fantastisk til publikumsinvolveringsværktøjer som Slido, Miro og TriviaMaker, for kun at nævne nogle få. Her er et eksempel på en Miro -tavle, der er indlejret i en dagsordensession:
    ,

En Agenda-session livestream med et Miro-kort indlejret i en brugerdefineret fane.
  • Indholdsudbyder og Eksterne links felter

Sådan integrerer du tredjepartsværktøjer

Før du begynder at arbejde med at konfigurere og integrere en tredjepartsplatform, skal du først sikre dig, at den kan integreres. Hvis platformen er angivet i slutningen af ​​denne artikel , kan den integreres! Vi har også individuelle artikler om undersøgelses- og afstemningsplatforme som Typeform og Slido og videoplatforme som Wistia i vores samling af integrationer og partnerskaber .

Hvis vi ikke nævner din valgte platform i vores artikler, skal du tjekke platformens hjælpeartikler eller kontakte deres supportteam for at bekræfte, at den kan integreres.

1. Konfigurer tredjepartsplatformen

Når du har bekræftet, at platformen kan integreres, er det tid til at konfigurere den!
,
Trinnene til at opsætte en tredjepartsplatform vil naturligvis variere meget, og vi er ikke her for at fortælle dig, hvordan du bruger hele internettet. 😅 Vi har dog nogle generelle tips, der gælder for enhver situation, og nogle platformspecifikke tips i afsnittene i slutningen af ​​denne artikel .

• Når du opsætter din tredjepartsplatform, skal du sørge for, at det ikke kræver, at deltagere logger ind på tjenesten, eller at alle dine deltagere nemt kan logge ind uden at oprette en ny konto.

• Før du kopierer en platforms link, skal du sørge for at angive linktilladelser til offentlige, når det er nødvendigt, så alle kan få adgang til indholdet.

2. Kopiér tredjepartsplatformens integrerede link

Ligesom med opsætningen, vil det variere meget, hvordan du kopierer en platforms indlejrbare link. Med nogle platforme som Miro skal du muligvis få adgang til platformens indlejrede kodestykke og kun kopiere URL'en.

3. Integrer platformen i webappen

Som tidligere nævnt er der to måder at indlejre indhold i din Event App - en weblink-funktion og en brugerdefineret fane. Fortsæt med at læse for at lære hvordan. 📖

3a. Brug en weblink-funktion

Hvis du vil have en dedikeret funktion i din Event App , hvor folk kan bruge din valgte tredjepartsplatform, er Web Link-funktionen en god mulighed. Sådan konfigurerer du det:

1. Tilføj weblink-funktionen til din Event App.

2. Rediger funktionen, og indsæt en indlejrbar URL for webstedet eller tjenesten.

3. Fjern markeringen i feltet 'Åbn link i ekstern browser'.

4. Marker afkrydsningsfeltet ' Giv data til URL ', hvis du vil forududfylde formularer for websteder som Calendly eller Jotform .
    ,

Modalen Rediger weblink med et link udfyldt og begge felter lige nævnt afkrydset.
  5. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

6. Klik nu på funktionens Indstillinger -ikon (⚙️), og skift dens navn og ikon for bedre at afspejle platformen.

💡 Husk, hvis du vil holde funktionen skjult, indtil du har testet den, skal du tildele den til en skjult gruppe, indtil du er klar til at afsløre den. Læs vores artikel om test af din Event App for fuldstændige instruktioner.

Modal for weblinkindstillinger.

Nu kan deltagere, der bruger webappen, interagere med dit indlejrede indhold uden at forlade Event App. Her er et eksempel på et Pixieset-fotogalleri, der er indlejret i webappen:

Et Pixieset-galleri indlejret i webappen.

Mobilappbrugere kan klikke på funktionen for at starte indholdet i deres enheds standardbrowser.

3b. Brug en brugerdefineret fane

Hvis du vil bruge din tredjepartsplatform til at forbedre dine livestreams, skal du tilføje den til en Livestream-funktion eller en Agenda-session med en tilpasset fane. Der er flere oplysninger om brug af tilpassede faner i vores artikel om Integrer webindhold med tilpassede faner . Indtil videre er her et hurtigt overblik over processen:

1. Når du opretter en dagsordensession eller livestream-funktion , skal du udvide sektionen Deltagerengagement .

Deltagerengagementafsnittet i redigeringssessionsmodal. Faneområdet Brugerdefineret er angivet.
  2. Aktiver knappen Aktiver tilpasset fane , og indsæt en integreret URL til webstedet eller tjenesten.

3. Indtast et fanenavn, så deltagerne ved, hvad de kan forvente, når de klikker på fanen.

4. Klik på Gem ændringer , og du er færdig!

For deltagere, der bruger webappen, vises det indlejrede indhold på den tilpassede fane på en fane til højre for livestream-panelet, så de kan interagere uden at forlade livestreamen eller åbne en ny browserfane. Her er et eksempel på et Yammer-feed , der er indlejret i en tilpasset fane:

Et Yammer-feed indlejret i en brugerdefineret fane på webappen.

⚠️ Forsigtig! Når mobilappbrugere trykker på en brugerdefineret fane, starter indholdet i deres enheds standardbrowser. Dette vil afbryde deres livestream-oplevelse.

3c. Brug feltet Indholdsudbyder

Når du tilføjer eller redigerer et nyt element i funktionerne for sponsorer, udstillere , højttalere eller tilpasset liste , skal du klikke på rullemenuen Indholdsudbyder og vælge Websted . Hvis den udbyder, du bruger, er angivet som en af ​​de andre muligheder i rullemenuen, såsom Wistia, skal du vælge den i stedet!

💡 Husk, rullemenuen Indholdsudbyder er kun tilgængelig, når funktionen er indstillet til 'Grid View'.

Indholdsudbydersektionen i en sponsorprofil. Wistia er valgt som indholdsleverandør og et link er udfyldt.

Når deltagere besøger emnet, vises indholdet indlejret i webappen. Mobilappdeltagere kan trykke på videolinket for at åbne det i deres enheds standardwebbrowser. Her er et eksempel på en Wistia-video, der er indlejret i en sponsorprofil.

En Wistia-video indlejret i en sponsorprofil på webappen.

⚠️ Forsigtig! Indlejring af flere tredjepartsplatforme for specifikke sponsor-, udstiller- eller højttalerprofiler kan skabe et højt niveau af kompleksitet til at administrere platformene. Sørg for, at du eller dine partnere har personalet og tiden til at administrere deltagerinteraktioner, som tredjepartsværktøjer tillader.

3d. Brug et eksternt link

Næsten hvor som helst i Event App , hvor du kan tilføje et eksternt link, er en mulighed for at indlejre indhold. Der er for mange steder, du kan bruge eksterne links til at liste her, så læs vores artikel om eksterne links for en komplet oversigt og instruktioner.

Uanset hvor du placerer det eksterne link, fylder det indlejrede indhold altid hele indholdsområdet i webappen, ligesom på billedet i afsnittet 'Brug en weblink-funktion' ovenfor.

4. Test!

Vores team og vores kunder har arbejdet på at teste og bruge de platforme, der er anført i det følgende afsnit . Det er dog altid en god idé at logge ind på din webapp som deltager og sørge for, at alt fungerer korrekt.

Læs vores artikel om test af din Event App for at få komplette instruktioner, pro-tips og mere. Hvis du har problemer med at få det indlejrede indhold til at blive vist i din webapp, kan du læse vores artikel om, hvorfor websteder eller videoer muligvis ikke integreres .

Nu ved du, hvordan du indlejrer tredjepartsplatforme i din begivenheds webapp!

Verificerede platforme

Udvid hvert afsnit for at afsløre oplysninger, ressourcer og opsætnings- og brugstip for hver platform.

💡 Husk, vi har ikke partnerskaber med nogen leverandører, der er angivet i denne artikel, og vores team yder ikke teknisk support til deres produkter. Kontakt deres support for at få hjælp til eksterne leverandører.

For at prøve mange af platformene nedenfor, skal du deltage i vores For Fun-demo-event. 👇 Du skal blot tilmelde dig Event App med din e-mail eller sociale login og begynde at udforske!

Hjælpe- og dokumentplatforme

Tawk.to vidensbase platform

Brug tawk.to til nemt at oprette et tilpasset hjælpecenter, der inkluderer en vidensbase og live chat, og indlejr det derefter problemfrit i din Event App.

Tawk.to ressourcer

Opsætningstips

• Når du opsætter din vidensbase i tawk.to, skal du på Trinnet Ejendomsdetaljer indsætte dit begivenheds delbare webapp-link , der findes på Webex Events platformen. Dette lader Tawk.to integrere chat-widgetten i din webapp.

• Når du tilføjer artikler til dit hjælpecenter, kan du besvare almindelige spørgsmål i forbindelse med frakketjek og anden logistik for mødesteder, spørgsmål om præsentationslysbilleder og optagelser og spørgsmål om, hvordan man interagerer under sessioner, for at nævne nogle få. For flere ideer og eksempler på ofte stillede spørgsmål for deltagere, læs vores artikel om oprettelse af deltagerinstruktioner og -vejledninger .

• Kopiér din videnbase underdomæne-URL for at integrere den i en weblink-funktion eller brugerdefineret fane! 👍

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink eller en tilpasset fane .

FlippingBook dokumentfremviser

​FlippingBook er en software- og cloudtjeneste til oprettelse og lagring af professionelle onlinepublikationer med en sidevendende effekt. Det hjælper med at konvertere dine statiske PDF'er til interaktive flipbøger med tilpasset branding og videoer til klar og meningsfuld kommunikation med dit publikum.

FlippingBook ressourcer

Opsætningstips

• Når din flipbog er klar til at dele, skal du klikke på knappen Delbart link på FlippingBook-dashboardet. I den modal, der vises, skal du klikke på fanen Sporbart link og derefter klikke på knappen Kopier link .

• For de bedste resultater skal du integrere med feltet Indholdsudbyder , funktionen Weblink eller et eksternt link .

Sociale foderplatforme

Flockler feeds på sociale medier

Brug Flockler til at integrere et inspirerende socialt medie-feed, der forbinder din Event App med resten af ​​verden og øger engagementet. Saml indhold på sociale medier fra din organisation, sponsorer, talere og deltagere. Vis indhold automatisk, eller vælg specifikt indhold fra websteder som Instagram, TikTok, X (Twitter), YouTube og LinkedIn.

Flockler ressourcer

Opsætningstips

• Kopiér indlejringslinket fra Flockler-dashboardets fane "Vis". Du skal blot klikke på Preview- knappen under det feed, du vil integrere, og kopiere URL'en fra adresselinjen i den nye fane, der åbnes.

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink .

Tagbox sociale medier feltaggregator

Tagbox er en webbaseret platform, der samler opslag på sociale medier fra Facebook, Twitter, LinkedIn og mange flere og viser dem sammen i "feeds". Brug Tagbox til at oprette et socialt medie-feed inden for få minutter, og indlejr det derefter i din Event App!

Tagbox-ressourcer

Opsætningstips

• Når du er færdig med at tilføje sociale feeds, skal du klikke på knappen Udgiv i nederste venstre hjørne af skærmen og vælge Wix -indstillingen. I vinduet, der vises under trin 05, skal du blot kopiere URL'en til din Event App.

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink .

Chat- og vægplatforme

Yammer corporate chat værktøj

Yammer , en del af Microsoft 365 enterprise suite, er en social-netværksplatform designet til kommunikation og samarbejde inden for organisationer.

Yammer ressourcer

Opsætningstips

1. Først skal du kopiere denne URL og indsætte den i en teksteditor:

https://web.yammer.com/embed/groups/
  2. Log ind på din Yammer-konto, og gå til det feed, du vil integrere i din Webex Event app.

3. I din browsers adresselinje skal du kopiere den unikke identifikator fra URL'en. Den unikke identifikator er normalt et sæt bogstaver og tal. I det følgende eksempel kommer det efter /groups/ .

https://web.yammer.com/main/org/orgname.com/groups/eyJfdHlwZSI6Ikdyb3VwIiwiaWQiOiIwIn0/all
  4. Indsæt den unikke identifikator i slutningen af ​​den URL, du kopierede i det første trin. I vores eksempel er den resulterende URL:

https://web.yammer.com/embed/groups/eyJfdHlwZSI6Ikdyb3VwIiwiaWQiOiIwIn0
  5. Tilføj sidehoved, sidefod og tematilpasninger til URL'en, hvis det er nødvendigt. Læs Yammers artikel om feedtilpasning for fuldstændige instruktioner.

• header=sand/falsk

• footer=sand/falsk

• tema=mørke/lys

Hvis du tilføjer alle parametre, vil din URL blive formateret således:

https://web.yammer.com/embed/groups/eyJfdHlwZSI6Ikdyb3VwIiwiaWQiOiIwIn0?header=false&footer=false&theme=dark
  6. Kopiér URL'en, når du er færdig med at tilpasse den. Nu er du klar til at integrere feedet i din Event App.

7. For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink eller en tilpasset fane .

Walls.io social væg

Walls.io er et omfattende socialt vægværktøj, der booster publikumsinteraktion i realtid, genererer kundeemner og indsamler feedback til alle typer begivenheder. Vis brugergenereret indhold fra platforme som X (Twitter), Instagram og Facebook i ét tilpasseligt feed. Walls.io tilbyder interaktive funktioner, der skaber en virkelig mindeværdig oplevelse, herunder afstemninger, reaktioner og en fotoboksintegration.

Walls.io ressourcer

Opsætningstips

Platforme for publikumsengagement

Slido

Vi elsker Slidos live-afstemning og Q&A-platform så meget, at vi skrev en artikel kun til dem. ❤️ Lær mere i vores artikel om Slido og Webex Events .

MeetingPulse publikumsresponsværktøj

MeetingPulse er et webbaseret begivenhedsværktøj, der hjælper dig med at engagere dine målgrupper og teams med real-time Q&A, polling og brainstorming værktøjer.

MeetingPulse-ressourcer

Opsætningstips

Butter.us interaktive workshops

Butter.us er en brugervenlig service, der lader dig oprette interaktive workshops. Opret en dagsorden, lad deltagerne stå i kø for spørgsmål, og opret grupperum for at øge netværksmuligheder for deltagere.

Butter.us ressourcer

Opsætningstips

• Når du er færdig med at konfigurere smørrummet, skal du klikke på knappen Start session . I den nye browserfane, der åbnes, skal du kopiere URL'en fra adresselinjen og indsætte den i en weblinkfunktion .

• For de bedste resultater skal du integrere med feltet Indholdsudbyder eller funktionen Weblink .

Jotform undersøgelser og formularer

Jotform er en kraftfuld onlineapplikation, der lader enhver hurtigt oprette brugerdefinerede onlineformularer. Dens intuitive træk-og-slip brugergrænseflade gør det utroligt nemt at bygge formularer. Brug Jotform til at oprette og udgive formularer, integrere dem på dit websted og modtage svar via e-mail.

Jotform ressourcer

Opsætningstips

Typeform undersøgelser og formularer

Typeform giver en smuk samtaleundersøgelse og formularoplevelse, der fungerer fantastisk på alle enheder. Deres intuitive administrationsgrænseflade, skabeloner og inspirationshub er fremragende tidsbesparende. Vi elsker især deres undersøgelsesskabelon efter begivenheden.

Vi elsker Typeform så meget, vi skrev en hel artikel om det. ❤️ Læs vores Typeform & Webex Events artikel for fuldstændige detaljer om at få mest muligt ud af Typeform i din Event App.

Fotostand og galleriplatforme

Simple Booth virtuel fotoboks

Simple Booth inspirerer brugergenereret indhold med en virtuel foto-app. Design en fotoboksoplevelse, hvor deltagerne kan skabe personlige billeder som digitale souvenirs.

Opret nemt en virtuel fotoboks og indlejr den i din Event App, og overvej at indlejre Simple Booths Galleri og Live Feed, så dine deltagere kan gennemse andres billeder.

Simple standressourcer

Opsætningstips

• Når du har oprettet og tilpasset din stand, skal du gå til siden Forudindstillinger og klikke på knappen Kopier ud for feltet Capture Link for at integrere den i en weblink-funktion .

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink .

Snapbar virtuel photobooth

Opret nemt en virtuel fotoboks og indlejr den i din Event App ved hjælp af Snapbars Snapshot-produkt. Snapbar er en browserbaseret software, der giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse din virtuelle fotoboks, inklusive farver, logoer, baggrunde, rammer, klistermærker og mere. Lær alt om Snapshot på Snapbar-webstedet .

Snapbar-ressourcer

Opsætningstips

• Når du har lavet din stand, skal du blot kopiere standens URL fra oversigtssiden for at integrere den i en weblink-funktion.

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink .

Pixieset fotogalleri

Pixieset er en alt-i-en platform for moderne fotografer, der tilbyder klientfotogallerier, websteder, onlinebutikker og softwareværktøjer til studieadministration. Pixieset lader dig oprette dit eget fuldt tilpassede galleri med deres brugervenlige grænseflade.

Pixieset ressourcer

Opsætningstips

• Når du er færdig med at tilføje billeder, skal du klikke på knappen Del og derefter klikke på Hent direkte link . I den modal, der vises, skal du kopiere URL'en for at integrere den i en weblink-funktion.

• Pin-koden til fotodownload forhindrer deltagere i at downloade dine billeder, medmindre de kender pinkoden. Hvis du ønsker, at deltagere skal downloade billeder uden en pinkode, skal du klikke på linket Downloadindstillinger under pinkodefeltet for at deaktivere denne indstilling.

• For de bedste resultater skal du integrere med feltet Indholdsudbyder , funktionen Weblink eller et eksternt link .

Virtuelt rum og spilplatforme

Ziteboard virtuel tavle

Ziteboard er en enkel, webbaseret tavle, der lader deltagere tage private eller samarbejdsnoter og bruge tavlens penværktøj til at tegne, doodle og skrive beskeder.

Citeboard ressourcer

Opsætningstips

Miro virtuel tavle

Miro er en browserbaseret tavleplatform, der normalt markedsføres til virksomheder og organisationer som et produktivitetsværktøj. Det kan også være en sjov måde for dine deltagere at interagere med din Event App og hinanden!

Miro ressourcer

Opsætningstips

1. Når dit bræt er klar, skal du klikke på Del i øverste højre hjørne af brættet.

2. I den modal, der vises, skal du ændre 'Alle med linket' til Kan se , og derefter klikke uden for modalen for at lukke den.

3. Klik på ikonet Eksporter dette bræt ved siden af ​​navnet på dit bræt, og klik derefter på Integrer .

4. Kopier nu indlejringskoden og indsæt den et andet sted, så du kun kan kopiere URL-linket. URL'en vises mellem anførselstegnene efter 'src=', som illustreret nedenfor. 👇

Den netop beskrevne URL.
  5. Nu er du klar til at integrere feedet i din Event App.

6. For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink eller en tilpasset fane .

KumoSpace virtuelle kontorer

KumoSpace er en virtuel kontorplatform, der lader eksterne teams kommunikere, samarbejde og mødes online i et virtuelt arbejdsområde.

KumoSpace-ressourcer

Opsætningstip

• Når du er færdig med at oprette dit space, skal du blot kopiere space-URL'en for at integrere det i en weblink-funktion.

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink .

Jigsaw Explorer virtuelle puslespil

Jigsaw Explorer er en gratis online puslespilsbygger, der lader dig opsætte og integrere interaktive puslespil direkte i din begivenhed. Det er gratis og nemt at oprette og indlejre et brugerdefineret puslespil, og Jigsaw Explorer kræver ikke tilmelding!

Jigsaw Explorer ressourcer

Opsætningstips

• Hvis du bruger et færdiglavet puslespil, skal du blot åbne puslespillet og kopiere dets URL fra adresselinjen.

• Hvis du opretter dit eget puslespil, skal du klikke på knappen Kopier linket på siden 'Dit tilpassede puslespil er klar'.

• For de bedste resultater skal du integrere med funktionen Weblink eller et eksternt link .

Kalender platforme

Calendly kalender booking værktøjer

Calendly er en gratis online aftaleplanlægningssoftware, der hjælper dig med at oprette møder med andre mennesker.

Calendly ressourcer

Opsætningstips

• Hvis du ønsker, at Webex Events automatisk skal udfylde deltageroplysninger i Calendly ved hjælp af vores Pass Data to URL- funktion, er det nemt at konfigurere Calendly! Du skal blot redigere din Calendly-begivenhed, udvide sektionen 'Spørgsmål til inviterede' og indstille feltet 'Indtast navn' til 'Fornavn, Efternavn'. Klik på Anvend og derefter Gem og luk for at gemme dine ændringer.

• Når din Calendly-begivenhed er klar, skal du gå til startsiden og klikke på Del på din begivenhed. Klik på knappen Kopier link i den modal, der vises.

• For de bedste resultater skal du integrere med feltet Indholdsudbyder , funktionen Weblink eller et eksternt link .

Video- og mødeplatforme

Webex møder

Webex integrerer anderledes end andre platforme i denne artikel, så læs vores Webex & Webex Events artikel for fuldstændig information.

Zoom møder

Zoom indlejrer anderledes end andre platforme i denne artikel, så læs vores Zoom & Webex Events artikel for fuldstændig information.

Wistia video hosting platform

Wistia er en videoplatform skabt til marketingfolk for at få enhver video til at tælle. Rediger, host, markedsfør og mål effekten af ​​dine videoer med lethed! Lær alt om Wistias fantastiske funktioner på deres produktside .

Wistia ressourcer

Opsætningstips

• Åbn en video i Wistia, og klik på knappen Integrer og del . I den modal, der vises, skal du klikke på fanen Del og derefter på knappen Kopier link .

• For de bedste resultater skal du integrere med feltet Indholdsudbyder , funktionen Weblink eller et eksternt link .

Vidcast asynkrone videoudsendelser

Vidcast er et videobeskedværktøj, der gør det nemt at optage, redigere og dele korte videoer. Det hjælper distribuerede teams med at samarbejde mere effektivt og få tid tilbage i deres dag. Vidcast er gratis at bruge, og det er også en del af Webex - blot log ind med dine Webex-legitimationsoplysninger (eller tilmeld dig en gratis konto) på app.vidcast.io .

Læs vores artikel om brug af Vidcast for mere information og instruktioner.

Mangler du noget?

Hvis du brugte en platform, der ikke er nævnt ovenfor i dit arrangement og elskede det, eller hvis vi gik glip af noget, som du synes, vi burde dele med andre kunder, så chat med os!

Spørgsmål? Kontakt deres support for at få hjælp til tredjepartsleverandører. For at få hjælp til Webex Events produkter kan du chatte med os, sende en e-mail til support@socio.events eller deltage i en ansigt til ansigt-session .