Introduktion til registrering

Opret en smukt mærket registreringsside på få minutter

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Aktivering af registrering for din Webex Event strømliner registreringsprocessen med meget tilpasselige formularer, flerlagsspørgsmål og problemfri integration med alle andre Webex Events produkter. Det betyder, at vores robuste registrerings-, Onsite og Event App metrics giver et komplet billede af hver deltagers rejse fra registreringssiden til afskedsmailen i slutningen af ​​din begivenhed.

En registreringsside på mobil og desktop.

Den bedste del? Webex Events Registration er let at konfigurere, så du kan bruge mere tid på at gøre det, du er bedst til – at arrangere fantastiske begivenheder.

Tilpas og brand din registreringsside

Vi forstår vigtigheden af ​​en stærk og samlet brandidentitet, så vi byggede Webex Events Registration med tilpasning som vores ledestjerne. 🌟 Næsten alle detaljer på registreringssiden kan redigeres, inklusive billeder, knaptekst, farver og endda sidens URL.

To skærmbilleder, der viser siden Registreringsudseende og siden Indstillinger Generelt.

Alle disse tilpasninger er enkle med Webex Events platformens brugervenlige grænseflade, så din brandede registreringsside kan være klar til brug på få minutter!

Tilpas deltageroplevelsen

Webex Events Registration giver dig mulighed for at lave en personlig deltagerrejse på tværs af alle vores produkter. Opret kampagnekoder for at give rabatter og skjulte supplerende billetter til VIP'er, presse, personale og mere. Skræddersy kommunikation med skræddersyet betalings-, bekræftelses-, annullerings- og refusionsbeskeder baseret på den type billetter, deltagerne vælger.

Deltagerinfo-sektionen på registreringssiden og en deltagerprofil på Mobile Event-appen.

Når deltagerne har fuldført registreringen, skal du bruge vores e-mail-værktøj til at sende deltagere personlige instruktioner til at deltage i Event App. Når de logger ind, udfylder de personlige oplysninger, de indtastede under registreringen, deres netværksprofil, så de kan begynde at netværke med det samme.

Stil de vigtige spørgsmål

Indsamling af data om dine deltagere er afgørende for dit arrangements succes, og Webex Events gør det nemt at stille enhver form for spørgsmål, du har brug for, og endda indsætte links i spørgsmålsteksten. Opret betalingsformularer , der er tilpasset individuelle billetter eller typer af deltagere, og stil de rigtige mennesker de rigtige spørgsmål og opfølgende spørgsmål på det rigtige tidspunkt. Det er nemt for alle!

En registreringsformular. Et spørgsmål om efterfestdeltagelse og to opfølgende spørgsmål er synlige.

Opret spørgsmål, der automatisk tildeler deltagere til grupper i din Event App for automatisk skræddersyede oplevelser, eller lad deltagerne vælge deres egne grupper.

Få øjeblikkelig udbetaling med Stripe

Med Webex Events Registration er omsætning tilgængelig med det samme på din tilsluttede Stripe-konto - ikke uger senere eller efter begivenheden slutter. 💰 For at lære mere, læs vores artikel om Stripe & Webex Events .

Indstillingen Stripe Registration på Webex Events Platform.

Hold dig informeret med realtidsmålinger og e-mailmeddelelser

Vores indbyggede Webex Events Registration Metrics-side giver dig og dine interessenter et realtidsbillede af billetsalg, indtægter og andre værdifulde datapunkter. Tilføj dine Google Analytcs (GA4), Meta Pixel, LinkedIn Insight Tag eller Google Tag Manager ID'er for endnu mere dybdegående adfærdsmetrics. Få mere at vide i vores artikel om UTM-parametre og registreringssidesporing .

Siden med registreringsmetrics på Webex Events-platformen.

Konfigurer teamnotifikationer til at modtage automatiske e-mails med detaljer om nye ordrer for udvalgte billetter. Få mere at vide i vores artikel om indstillinger for begivenhedsregistrering .

Siden Registreringsindstillinger Team-meddelelser.

Næste skridt

Vil du vide mere?

Klar til at begynde at bruge registrering? Læs vores artikel om grundlæggende opsætning af registrering for instruktioner om aktivering og konfiguration af Webex Events Registration.