Hvordan giver jeg talere, sponsorer og udstillere adgang til min Event App?
Hvordan giver jeg talere, sponsorer og udstillere adgang til min Event App?
Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Vores højttalere, sponsorer og udstillere-funktioner giver dig mulighed for at oprette individuelle Event App profiler for hver af disse vitale begivenhedssupportere. Efter at have samarbejdet med dem om at opbygge deres profiler , undrer du dig måske: "Giver det at lave en funktionsprofil også dem adgang til Event App?"

Kort svar: Nej. Du skal tilføje en deltagerprofil for hver foredragsholder og sponsor eller udstillerrepræsentant, der skal have adgang, enten ved at lade dem registrere sig via en gratis billet eller ved manuelt at tilføje dem til deltagerlisten. Fortsæt med at læse for at få specifikke tips og instruktioner, når du gør enten.

Psst! Hvis du ønsker information om at give højttalere adgang til Webex Events Production Studio, så send dem vores Webex Events Production Studio Speaker Instruktioner .

Vælg en metode

Du kan tilføje talere og sponsor- eller udstillerpersonale til dit arrangement på en af ​​to måder.

• Lav en skjult gratis billet (nemmeste)

• Tilføj dem manuelt eller importer (sværere)

Lad os undersøge hver mulighed.

Lav en skjult billet

Hvis du bruger Webex Events Registration, skal du oprette en skjult billet, der kun er tilgængelig for personer med den korrekte adgangskode, og derefter sende adgangskoden ud til talere, sponsorer og udstillere, så de kan registrere sig som deltagere.

Denne metode kræver ikke, at du koordinerer eller indsamler ekstra information, og den lader dig automatisk tildele taler-, sponsor- og udstillerdeltagerprofiler til specielle grupper i din Event App. Læs vores artikel om oprettelse af billetter for fuldstændige instruktioner.

Tilføj eller importer manuelt

Hvis du ikke bruger Webex Events Registration eller ikke har mange personer at tilføje, skal du oprette deltagerprofiler manuelt én efter én eller importere en liste.

Disse metoder kræver, at du kontakter hver enkelt foredragsholder, sponsor og udstiller og samler navne og e-mails på hver person, der skal have adgang til Event App. Du skal derefter indtaste hver persons oplysninger i Webex Events platformen eller i deltagerimportskabelonen.

Læs vores guide til at tilføje og importere deltagere for fuldstændige instruktioner!

Kommuniker tydeligt

Uanset hvilken metode du vælger, er det ofte vigtigt at fortælle dine almindelige deltagere, at taler-, sponsor- og udstillerdeltagerprofiler er specielle. Del billed- og navnekonventioner, retningslinjer for beskrivelse og anden særlig vejledning med dine talere, sponsorer og udstillere, så de opretter deres deltagerprofiler med alle nødvendige oplysninger. Hvis du selv tilføjer deltagerprofiler, skal du være omhyggelig med at konfigurere dem korrekt.

Den nye bruger-modal i Webex Events Platform. Billedet er Slido-logoet, og efternavnsfeltet siger (Sponsor) efter personens efternavn.

Tænke over:

• Ønsker du, at sponsorer og udstillere skal bruge deres organisations logo som deres profilbillede?

• Vil du have dem til at inkludere et tag som (sponsor) efter deres efternavn?

• Skal de inkludere en titel og virksomhed eller lade dem stå tomme?

Nu kan dine talere, sponsorer og udstillere interagere med alt, hvad deltagerne kan, inklusive væg-, chat- og videorum. På en højttaler- eller sponsorside kan de blot klikke på fanen Chat ( hvis aktiv ) og svare på deltagerchats.

Chatfanen i en sponsorprofil. En deltager sendte en chat, og en sponsor med en deltagerprofil sendte en chat tilbage.

Hvis du har oprettet videorum til dine sponsorer, talere eller udstillere, skal du tilføje deres deltagerprofiler som moderatorer for deres værelser og derefter sende dem vores moderatorguide . 👍

Nu hvor du ved, hvordan du giver dine foredragsholdere, sponsorer og udstillere adgang til din Event App, kan du gennemgå vores Deltager-netværk med Webex Events -artikel for at lære, hvordan deltageroplevelsen er.