Opret billetter i Webex Events Registration

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Billetter er de muligheder, registranter vælger fra, når de besøger din Webex Events Registration . Hver billet kan have en unik pris, tilgængelig mængde, afgiftssats og mere. Efter oprettelse af billetter, opsætning af betalingsoplysninger og udgivelse af din registreringsside, skal du oprette betalingsformularer og spørgsmål og tildele dem til en eller flere billetter. Du kan også oprette kampagnekoder til rabatter eller skjulte billetter! 🏆

Denne artikel indeholder instruktioner om opsætning og administration af billetter og udgivelse af Webex Events Registration.

Opret en billet

I din begivenhedsnavigationslinje under 'Registrering' skal du klikke på Billetter , klikke på Ny billet og derefter vælge Gratis billet eller Betalt billet . 'Betalt billet' er kun en mulighed, hvis du har markeret din begivenhed som en betalt begivenhed i Grundlæggende tilmelding .

De trin, der lige er beskrevet.

Grundlæggende om billet

Udfyld nu følgende felter:

Opret betalt billet-modal. Der er nummererede flag, der angiver hver af de nummererede sektioner under dette billede.
  1. Billetnavn - Dette er det navn, der vises til registranter, når de besøger din registreringsside, så vi anbefaler at gøre det til noget, der tydeligt fortæller dem, hvem billetten er til.

2. Antal - Lad dette felt stå tomt, hvis du ikke ønsker at begrænse antallet af køb for denne billettype.

3. Pris - Dette felt er synligt, hvis du har valgt 'Betalt billet'. Valutaen hentes fra Registration Basics, så du skal blot indtaste en numerisk værdi.

4. Billetbeskrivelse - Dette er et godt sted at fortælle registranter mere om, hvem denne billet er til, og hvad de får med den. Hvorfor kan en registrant for eksempel vælge VIP-billetten frem for General Admission-billetten? Dette er din chance for at opsælge!

5. Deltagelse - Vælg, om personer, der køber denne billet, skal deltage personligt eller virtuelt.

6. Tildel til eksklusiv gruppe - Eksklusive grupper identificerer unikt forskellige typer deltagere, så deltagere kan kun tilhøre én eksklusiv gruppe. Eksklusive grupper har alle de samme anvendelser som grupper, plus de er nyttige til at oprette billetspecifikke badges og badgeelementer i Onsite. Læs vores artikel om grupper for at lære mere.

7. Tildel til grupper - Grupper giver dig mulighed for at begrænse tilgængeligheden af ​​funktioner og elementer i din Event App. I modsætning til eksklusive grupper kan deltagere tilhøre flere grupper. Læs vores artikel om grupper for at lære mere.

💡 Husk, hvis du ikke har oprettet nogen grupper endnu, skal du blot klikke på rullemenuen og klikke på Opret .

Du er færdig med din billet grundlæggende! Du kan blot klikke på Gem ændringer på dette tidspunkt og tilføje en anden billet eller offentliggøre registrering med det samme. Der er dog nogle valgfrie indstillinger under 'Avancerede indstillinger', der giver dig kontrol over billettilgængelighed, synlighed og Stripe-gebyret.

💡 Husk, at hvis du redigerer en eksisterende billet og ændrer de grupper, der er tildelt den billet, opdateres gruppetildelingerne automatisk i Event App for alle deltagere, der har købt den type billet.

Avancerede indstillinger

Sektionen Avancerede indstillinger i den nye billetmodal. Der er nummererede flag, der angiver hver af de nummererede sektioner under dette billede.
  1. Salg åbner og udsalg lukker - Hvis denne billet kun skal være tilgængelig i en bestemt tidsramme, skal du indstille datointervallet her. Dette er fantastisk til tidsbaserede earlybird-tilbud eller flash-salg!

💡 Husk, åbnings- og lukketider er baseret på den tidszone, der blev indstillet under oprettelsen af ​​begivenheden .

2. Billettilgængelighed - Der er to muligheder i denne kategori:

• Tilføj billetkøbsgrænser* - Indtast et minimumsantal af billetter, der skal købes i en enkelt ordre, indstil et maksimalt antal billetter, der kan købes i en enkelt ordre, eller gør begge dele. For eksempel kan du kræve, at folk køber mindst fire billetter for at drage fordel af en gruppebilletpris.

• *Felterne 'Minimum' og 'Maksimum' er ikke tilgængelige, før du udgiver Registrering og aktiverer 'Tillad grupperegistrering' i menuen Indstillinger. Lær mere i vores artikel om registreringsindstillinger .

• Luk billetsalg - Aktiver denne til/fra-knap for straks at stoppe salget af billetten, uanset antal, åbnings- og lukkedato og indstillinger for købsgrænse.

3. Synlighed - Denne indstilling har tre muligheder:

• Synlig - Alle kan finde og købe billetten. 👍

• Skjulte- registranter kan kun få adgang til billetten, hvis de indtaster den tilhørende kampagnekode . Du kan vise billetter senere, hvis det er nødvendigt. 🤫

• Skjult, når den ikke er tilgængelig - Skjul automatisk denne billet fuldstændigt før salgsåbningsdatoen, eller når mængdegrænsen eller salgslukningsdatoen er nået. ⌛

💡 Husk, du kan kun slette billetter, efter du har offentliggjort Tilmelding , hvis ingen har købt dem. Hvis deltagere allerede har købt en bestemt billettype, og du ikke længere ønsker, at den skal vises på registreringssiden, skal du aktivere "Skjul billet"-knappen for at fjerne den fra formularen.

4. PDF-billet - I hver bekræftelses-e-mail er der op til to knapper relateret til en deltagers transaktion - en 'Download billet'-knap og en 'Download kvittering'-knap. Hvis registrering koster penge, indeholder e-mailen knappen 'Download kvittering'.
    ,
    Hvis du opretter en gratis billet, og din begivenhed er virtuel, skal du strømline dine bekræftelses-e-mails og holde dem ryddelige ved at slå knappen 'Download billet' fra ved at bruge knappen 'Inkluder i bekræftelses-e-mail'. Læs vores artikel om, hvad deltagere modtager, efter de har tilmeldt sig, for at lære mere.

💡 Husk, at hvis flere personer er registreret i samme ordre, og en af ​​billetterne havde PDF-billetskift deaktiveret, vil bekræftelses-e-mailen stadig indeholde knappen 'Download billet'. Kun billetter med til/fra-knappen aktiveret inkluderer dog PDF'er.

5. Servicegebyr - Disse muligheder vises, hvis du valgte 'Betalt billet'.

• Pass On betyder, at gebyret lægges til det samlede billetbeløb.

• Absorb betyder, at Stripe-gebyret ikke vises eller opkræves af registranter. I stedet fratrækkes gebyret i billetprisen.

💡 Husk, der er ingen ekspeditionsgebyrer for betalinger med check eller faktura .

6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Du har lige lavet en billet! 🎫 Gentag disse trin for at oprette alle de billetter, du har brug for.

Administrer billetter

Billetter er opført i den rækkefølge, de blev oprettet. Klik og træk ikonet med seks prikker ved siden af ​​en billet for at ændre dens rækkefølge på registreringssiden.

En billets Indstillinger-menu udvides, og en billet trækkes og slippes for at omarrangere den.

Klik på ikonet Indstillinger ( ) for en billet for at gøre et af følgende:

• Redigere

• Klon - Kloning af en billet kopierer alle dens indstillinger og information.

• Del link - Kopier et link, der åbner registreringssiden med kun den valgte billet tilgængelig.

💡 Husk, hvis du deler et link til en skjult billet, så sørg for også at dele den tilhørende adgangskode .

• Slet - Så snart en deltager køber en billet, kan du ikke længere slette den billet, selvom du refunderer købet eller tildeler deltageren en anden billet.

Betalingsmuligheder

Afsnittet Betalingsmuligheder er placeret under sektionen Vilkår og betingelser og refusioner under opsætning af registrering, og det er det sidste trin, før du udgiver registrering. Efter udgivelsen af ​​registrering er denne sektion under registreringsindstillinger .

💡 Husk, at hvis du kun opretter gratis billetter, vil sektionen Betalingsmuligheder og knappen Refusionspolitik ikke blive vist på siden Billetter, når du konfigurerer registrering.

Stribe

Stripe behandler alle betalinger gennem Webex Events Registration. For at tilslutte en ny eller eksisterende Stripe-konto skal du klikke på knappen Tilslut med Stripe og følge vejledningen i formularen. Når du er færdig med enten at oprette eller linke en konto, vil du blive dirigeret tilbage til Webex Events platformen.

Afsnittet Betalingsmuligheder og knappen Connect with Stripe.

Faktura og check

Når du aktiverer disse muligheder, kan deltagerne vælge at modtage en faktura eller betale med check i stedet for at indtaste kreditkortoplysninger. Hvis deltagere bruger en af ​​disse offline betalingsmetoder, skal du manuelt markere ordrer som betalte, når du modtager betaling. For fuldstændige detaljer og instruktioner kan du læse vores artikel om faktura- og checkbetalinger .

💡 Husk, du skal enten forbinde Registrering til Stripe eller aktivere check- eller fakturabetalinger, før du kan offentliggøre Registrering.

Skat (valgfrit)

Hvis dit arrangement finder sted i en region, der kræver, at du opkræver skat på registreringsordrer, skal du tilføje din lokalitets skattesats og offentligt udstedte skatte-id her.

💡 Husk, hvis du ikke er sikker på, om du skal opkræve skat for registrering, skal du konsultere din lokale regerings skatteretningslinjer eller en skatteekspert.

Modal Tilføj skat med nummererede pile, der angiver felterne beskrevet nedenfor.
  1. Klik på knappen Tilføj skat .

2. I den modal, der vises, skal du bruge feltet Tildel til billet(r) til at vælge, hvilke billetter denne afgiftssats gælder for. Hvis afgifter er baseret på flere lokationer til forskellige satser, kan du oprette en billet for hver lokation og derefter tilføje en afgift til hver enkelt billet.

3. Når du har valgt mindst én billet, skal du indtaste skattenavnet , der vises på betalingssiden og kvitteringerne.

4. Indtast derefter skatteprocenten .

5. Tilføj din organisations statsudstedte skatte-id i feltet Sales Tax Registration ID .

6. Klik på Gem ændringer .

Når du har tilføjet skat, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ). ved siden af ​​en skattepost for enten at redigere eller slette den.

Afgiftssektionen på billetsiden. Indstillingsmenuen udvides tekst til en momspost.

Vilkår og betingelser og tilbagebetalinger

Hvis du opretter en ny registrering, er afsnittet Vilkår og betingelser og refusioner under afsnittet Billetter, og det er valgfrit at redigere en af ​​disse.

Efter udgivelsen af ​​registrering flyttes denne sektion til siden Indstillinger , og deltagere kan få adgang til vilkårene og betingelserne og din refusionspolitik ved at bruge linket "Vilkår og betingelser" nederst på registreringssiden.

Afsnittet Vilkår og betingelser og tilbagebetalinger.

Vilkår og Betingelser

Ud over Webex Events vilkår og betingelser, som automatisk inkluderes, kan du tilføje dine egne ved at klikke på knappen Rediger vilkår og betingelser og skrive eller indsætte din tilpassede tekst. Der er en række forskellige tekstformateringsmuligheder, herunder hyperlinks og billeder.

Modal for redigering af vilkår og betingelser.

Tilbagebetalings politik

Klik på Vælg tilbagebetalingspolitik , og vælg en mulighed på rullelisten. Hvis du vælger 'Tilpasset tilbagebetalingspolitik', skal du indtaste din tilpassede politik i tekstfeltet, der vises.

Refusionspolitikken med rullemenuen udvidet.

Klik på Gem ændringer for at afslutte dit valg af refusionspolitik.

Næste skridt

Når du har oprettet billetter, skal du tage disse næste trin i rækkefølge:

Efter udgivelsen skal du huske, at du kan tilpasse den bekræftelsesmeddelelse, deltagere modtager, og hvad der er inkluderet i deres PDF-billet baseret på den billet, de har købt. Læs vores artikel om tilpasning af betalingsbeskeder for at få mere at vide.