Undersøgelser i din Event App

Indsaml feedback for at forbedre din begivenhed år for år

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Indsamling af undersøgelsesfeedback om din begivenhed er afgørende for at give den bedst mulige oplevelse for deltagere, sponsorer, talere og interessenter år for år. Strategisk brug af undersøgelser før, under og efter din begivenhed informerer din begivenhedsstrategi og hjælper med at maksimere deltagernes engagement og tilfredshed.

Denne artikel viser de funktioner, der understøtter undersøgelser i din Event App , og tilbyder nogle professionelle tips til at få mest muligt ud af undersøgelser. 📈

Bedømmelser og anmeldelser

Linket Bedøm nu på en session og skærmen Bedøm nu på mobilappen.

Vores indbyggede Ratings & Reviews-værktøj er en fantastisk tilføjelse til din begivenhedsfeedbackstrategi. Hvis du bruger Agenda-funktionen med sessioner, eller du bruger funktioner for højttalere, sponsorer, udstillere eller brugerdefinerede liste, gør vi det nemt at indsamle simpel feedback om individuelle elementer! Se vores artikel om vurderinger og anmeldelser for at få flere oplysninger.

Deltagerindsigt

Attendee Insights er et andet indbygget feedbackværktøj, der beder deltagerne om at bedømme deres overordnede begivenhedsoplevelse, efter at de har gennemført et sæt handlinger i Event App, som at deltage i et par Agenda-sessioner eller besvare et par afstemningsspørgsmål. For mere information, læs vores Deltagerindsigt-artikel .

En deltagerindsigt pop-up på webappen.

Avancerede undersøgelsesudbydere

Vi har samlet adskillige anbefalinger fra tredjepartsudbydere til dine mere tilpassede undersøgelsesbehov. Hvis din yndlingsudbyder ikke er på listen, så fortvivl ikke! Enhver undersøgelsesudbyder, der tilbyder et undersøgelseslink, kan arbejde med din Event App, og mange kan endda integrere i din web-app.

Slido , en anden Cisco-organisation, er vores førende udbyder af undersøgelser og afstemninger. Slido tilbyder avancerede funktioner som analyser, flere rum, afstemninger og undersøgelser ! Opsætning af en Slido-undersøgelse er enkel og intuitiv. Opret engagerende undersøgelser i live og i eget tempo, og visualiser resultater i realtid. Når det er nemt at gennemføre undersøgelser, stiger dine svarprocenter! 🚀 For at lære mere om Slidos fremragende deltagerengagement-funktioner, og hvordan det fungerer med Webex Events, kan du læse vores Slido & Webex Events artikel .

Vi elsker også Typeform på grund af dens smukke og konverserende brugeroplevelse, robuste tilpasning og intuitive grænseflade til administratorer. For at lære mere om, hvordan Typeform fungerer med Webex Events, kan du læse vores artikel om at tilføje en Typeform-undersøgelse til din Event App .

Her er nogle populære udbydere at overveje:

💡 Husk, vi anbefaler stærkt at teste din undersøgelse, hvis du føjer den til en brugerdefineret fane eller ønsker, at den skal være indlejret i webappen som en selvstændig funktion. Test sikrer, at undersøgelsen er korrekt integreret og fungerer som forventet til dit arrangement. 👍

Tilføjelse af en tredjepartsundersøgelse til din Event App

Du skal blot tilføje et weblink eller en weblistefunktion og kopiere og indsætte undersøgelseslinket, eller brug eksterne links eller en brugerdefineret fane til at linke direkte i en session på din Event App. I hvert af disse tilfælde kan Web App-brugere udfylde undersøgelsen i din Event App i stedet for en ny browserfane, hvis undersøgelsen kan integreres . Lad os undersøge hver af disse muligheder. 🔍

Weblink-funktionen er en fantastisk mulighed, når du vil fremhæve en enkelt samlet begivenhedsundersøgelse. Lær mere i vores weblink-artikel .

Følgende skærmbillede viser en Slido- undersøgelse, der er indlejret som en weblink-funktion i en webapp. Vi omdøbte funktionen til "Summit Survey".

En Slido-undersøgelse, der er indlejret som en weblink-funktion i webappen.

Webliste

Webliste-funktionen er perfekt, når du ønsker undersøgelsesfeedback for flere sessioner, talere eller andre aspekter af dit arrangement. Hver session kan have et separat link. Lær mere i vores webliste-artikel .

En weblistefunktion ved navn 'Sessionsundersøgelse'. En liste over undersøgelser er synlig på mobilappen.

Eksterne links er tilgængelige mange steder i din Event App. Du skal blot linke en undersøgelse direkte til en session, sponsor- eller udstillerprofil, banner, meddelelse og mere. Læs vores artikel om eksterne links for mere information.

Skærmbillede af en undersøgelse External Link i en Agenda-session på mobilappen.

Tilpasset fane

Brugerdefinerede faner giver dig mulighed for at indlejre et undersøgelseslink direkte på en fane i din livestream-funktion eller dagsordensession . Dette er perfekt, hvis du ønsker feedback under en bestemt livestream. Når Web App-brugere klikker på fanen Tilpasset, vises undersøgelsen i engagementspanelet i højre side af skærmen.

En Slido-undersøgelse, der er indlejret i en brugerdefineret fane i en livestream-funktion på webappen.

Pro tips! 😎

• Brug Send Data til URL i Webex Events til at forududfylde undersøgelsesformularer.

• Brug en meddelelse til at tiltrække opmærksomhed til din undersøgelse. Link direkte til din undersøgelse fra meddelelsen for at gøre det nemt for dine deltagere at gennemføre den.

Skærmbillede af push-meddelelse på en iOS-enhed, der beder om at tage en hurtig undersøgelse.
  • Hold din undersøgelse kort og vær forsætlig. Stil kun så mange undersøgelsesspørgsmål, som du har brug for for at nå dit mål. Du vil have en højere fuldførelsesgrad.

• Når din begivenhed næsten er slut, skal du flytte din undersøgelseswebliste eller weblinkfunktion til et mere fremtrædende sted i din Event App.

• Glem ikke at teste din undersøgelse! Test forhindrer en masse hovedpine senere.

• Få nogen uden for projektet til at tage din undersøgelse.

• Gennemgå dine undersøgelsesrapporter.

• Læs din undersøgelse højt.

Du er klar til at tage dit arrangement til næste niveau med begivenhedsundersøgelser! 🤩 Læs derefter vores artikel om bedste praksis for meddelelser for at få tips til at bruge meddelelser til at minde dine deltagere om at udfylde din undersøgelse og mere.