Brugerdefineret listefunktionsopsætningsvejledning

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Funktionen Custom List lader dig oprette et sæt meget tilpasningsdygtige sider for at tilføje værdi og dybde til din Event App. Hvert element og dets side har sit eget unikke ikon, navn, beskrivelse, sæt af interne og eksterne links , opfordring til handling-knapper og mere! For en fleksibel måde at give deltagerne en samling af detaljerede, handlingsrettede oplysninger på, er Custom List-funktionen en perfekt løsning.

En liste over brugerdefinerede elementer og en brugerdefineret elementside på mobilappen.

Tilpassede listeelementer kan også bruges i vores integrerbare indholdswidgets !

Vil du blot give en liste over links til eksterne websteder? Webliste-funktionen er til dig.

Tilføj en brugerdefineret listefunktion

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

De trin, der lige er beskrevet.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

💡 Husk, at tilføjelse af Custom List-funktionen flere gange giver dig mulighed for at oprette separate dedikerede sæt ressourcer, såsom begivenhedspolitik og adfærdsoplysninger eller byinformation.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af grupper skal du klikke på funktionen i navigationslinjen og derefter klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) ud for funktionens navn. Rediger følgende i modal 'Brugerdefinerede listeindstillinger':

De trin, der lige er beskrevet.
  • Funktionsnavn - Navnet på funktionen, som den vises i din Event App. Vi gætter på, at du ikke ønsker, at navnet skal være "Brugerdefineret liste". 😉

• Ikon - Vælg et ikon fra vores liste med over 300.000 ikoner, eller brug knappen 'Upload billede' for at tilføje dit eget brugerdefinerede ikon. Tilpassede ikoner skal være mellem 100 x 100 px og 500 x 500 px. Vores artikel om Webex Events Platform Image Dimensions har fuldstændige oplysninger om krav til billedstørrelse.

💡 Husk, at ikonet og navnet vises i widgetten til brugerdefineret liste .

• Synlig for - Begræns funktionen til kun bestemte grupper .

• Bedømmelser og anmeldelser - Kontroller, om og hvordan deltagere kan bedømme og skrive anmeldelser om elementer. Bedømmelser og anmeldelser for elementer på tilpasset liste vises på siden Event App -metrics og i metric-eksporten .

• View - Vælg mellem 'Grid View' og 'Liste View'. Når du vælger 'Grid View', er mulighederne for Chat, Booth Cover Image og Content Provider tilgængelige i listeelementerne. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Klik på Gem ændringer , når du er færdig med at redigere indstillingerne.

Tilføj tilpassede listekategorier

Kategorier klassificerer forskellige typer af Custom List-elementer. Anvendelse af en kategori på et element tilføjer navnet på kategorien under listeelementets navn og lader deltagere filtrere elementer efter kategori. Hvis du planlægger at bruge kategorier, er det bedst at konfigurere dem, før du tilføjer Custom List-elementer. Læs vores artikel om oprettelse af kategorier for feature-elementer for at få mere at vide.

Tilføj tilpassede listeelementer

💡 Husk, for at spare tid ved at tilføje masser af information, brug funktionen 'Importer'. Læs vores artikel om import og eksport af indhold for at lære mere.

Klik på Nyt element på fanen Elementer.

De trin, der lige er beskrevet.

Indtast følgende oplysninger i modal 'Ny vare':

Grundlæggende om brugerdefinerede listeelementer

Indtast grundlæggende oplysninger om Custom List-elementet i de første adskillige felter.

Den nye vare modal.
  • Ikon - Vælg et ikon fra vores liste med over 300.000 ikoner, eller brug knappen 'Upload billede' for at tilføje dit eget brugerdefinerede ikon. Tilpassede ikoner skal være mellem 100 x 100 px og 500 x 500 px. Vores artikel om Webex Events Platform Image Dimensions har fuldstændige oplysninger om krav til billedstørrelse.

• Navn (påkrævet) - elementnavnet, der vises i din Event App. Gør navnet så klart, kortfattet og nyttigt som muligt, så deltagerne ved et øjeblik, hvad varen er.

• Etiket/undertitel - En ekstra tekstlinje, der vises under elementets navn. Brug dette til at tilføje nyttige oplysninger, så deltagerne forstår, hvad de kan forvente, når de klikker på elementet.

💡 Husk, at nogle mobilenheder muligvis ikke viser tekst ud over de første 98 tegn.

• Placering - Vælg et sted , hvor personlige deltagere kan finde den person, stand eller værelse, der er knyttet til dette element under begivenheden.

• Kategori - Vælg den kategori, varen tilhører, hvis det er relevant. Kategorier lader deltagere filtrere elementer, når de søger i Event App.

• Beskrivelse - Sig mere om varen! Beskrivelsesfeltet har grundlæggende tekstformateringsmuligheder og understøtter hyperlinks og billeder - inklusive animerede GIF'er. 🙌

• Standstørrelse/kabinetdækning - Vælg mellem Lille, Medium eller Stor.

• Hvis du vælger Lille, vil elementet Custom List ikke have et forsidebillede.

• Hvis du vælger Mellem eller Stor, skal du klikke på Upload billede og derefter trække og slippe eller klikke for at vælge en JPEG- eller PNG-fil fra din enhed.

• Medium Booth-forsidebilleder skal være 800 x 400px.

• Store Booth-forsidebilleder skal være 1200 x 300px.

• Indholdsudbyder - Upload en PDF-fil, brug Video on Demand , eller indtast en URL for indhold, der hostes på en række populære websteder som YouTube, Vimeo, Twitch og Vidcast. Så længe indholdet kan integreres , vil det blive vist i listeelementet i webappen. Mobilappbrugere trykker på en knap for at få adgang til indholdet.

💡 Husk, mulighederne for kabinestørrelse, kabinedækning og indholdsudbyder vises kun, hvis din brugerdefinerede liste-funktion er indstillet til 'Gittervisning'. Afsnittet 'Rediger indstillinger' i denne artikel viser, hvordan du ændrer valget Vis.

Deltagerens opfordringer til handling

Indtast et kontaktpunkts e-mail-adresse, så deltagere kan klikke eller trykke på en knap for at komme i kontakt med en person eller organisation relateret til emnet.

Overvej at tilføje en møde-URL, der lader deltagere klikke eller trykke på en knap for at booke et møde! Brug et websted som Calendly og fjern markeringen af ​​'Åbn link i ekstern browser' boks, så kalenderen åbner inde i din Event-apps webapp i stedet for på en ny fane. Webindhold åbner altid i Mobile App-brugeres standardbrowsere.

'Giv data til URL' lader dig automatisk udfylde datafelter på eksterne websteder. Læs vores artikel om muligheden for at videregive data til URL for at få mere at vide.

Deltagerens opfordringer til handling sektionen af ​​New Item modal.

Tilføj interne links

Link emnet til andre funktioner i din begivenhed, såsom Agenda-sessioner, Livestream-funktioner og mere. Læs vores artikel om interne links for mere information.

Sektionen Tilføj interne links i modalen.

Tilføj eksterne links

Indtast websteds-URL'er, telefonnumre og e-mailadresser relateret til varen. Du skal blot vælge linktypen, indtaste et linknavn og angive nummeret, e-mailen eller URL-adressen. Klik på Tilføj nyt element for at indsætte flere eksterne links. Hvis du indtaster en URL og fjerner markeringen af ​​'Åbn link i ekstern browser', skal du teste i webappen for at sikre, at webstedet kan integreres . Klik og træk ikonet med seks prikker ved siden af ​​et element for at omarrangere det.

Sektionen Tilføj eksterne links i modalen.

Deltagerengagement (chat)

Chat er en fantastisk måde for deltagere at interagere med den person eller organisation, som elementet vedrører. Hvis du aktiverer "Aktiver chat"-knappen for et listeelement, skal du sikre dig, at en person med en deltagerprofil i Event App tjekker og svarer på chats regelmæssigt.

Chat-kontakten er aktiveret i sektionen Deltagerengagement.

💡 Husk, Chat er kun tilgængelig for Custom List-emner, når funktionen er indstillet til 'Grid View'.

Vedhæftede filer

I feltet Vedhæftede filer uploader du præsentationer, abstracts eller andre dokumenter, du vil tilbyde deltagerne. Hvis du blot vil linke til et dokument, du har uploadet et andet sted i din Event App, skal du bruge et internt link i stedet.

💡 Husk, du kan ikke tilføje vedhæftede filer, når du importerer tilpassede listeelementer .

For at uploade et dokument skal du blot klikke på Upload vedhæftede filer og følge instruktionerne i uploaderen. Når du har uploadet filer, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element for at omdøbe eller slette det. Klik og træk ikonet med seks prikker ud for elementer for at omarrangere dem.

Afsnittet Vedhæftede filer i New Item modal.

Når du er færdig med at konfigurere elementet, skal du klikke på Gem ændringer . Du har tilføjet et Custom List-element til din Event App! 🎊

Bliv ved med at tilføje elementer, indtil du har alt, hvad du behøver. Husk, at du kan importere flere elementer på én gang .

Administrer brugerdefinerede listeelementer

Når du har tilføjet kategorier og elementer, kan du udføre flere handlinger for at administrere hver:

• Filtrer efter kategorier (kun varer)

• Søg

• Multivælg og:

• Eksport

• Tildel til kategori (kun varer)

• Slet

• Træk og slip for at omarrangere

• Rediger eller Slet

Multi-select-handlingerne og de netop nævnte individuelle handlinger.

Lad os nu undersøge, hvordan det hele fungerer i en rigtig Event App.

Brugerdefineret liste i praksis

Når deltagere klikker eller trykker på Custom List-funktionen, vises hvert element i den rækkefølge, du angiver på Webex Events -platformen. Etiketten eller underteksten og kategorien, hvis relevant, vises under varens navn. Eksemplet nedenfor viser en Custom List-funktion som en optagelseshub for begivenheden.

Det netop nævnte eksempel.

Husk, at du også kan indlejre Custom List-elementer på dit websted med widgets . Deltagere skal dog logge ind på din Event App for at få adgang til indhold på brugerdefineret liste.

Hvordan andre har brugt brugerdefinerede lister

Her er nogle gode eksempler på, hvordan andre arrangører har brugt brugerdefinerede lister! 🙌

• Ofte stillede spørgsmål - En brugerdefineret liste er perfekt til ofte stillede spørgsmål. Spar dig selv den tid, du ville bruge på at besvare spørgsmål, ved at give lufthavns- eller kontaktoplysninger, dresscode, parkeringsdetaljer, vejrudsigter, WiFi-legitimationsoplysninger og mere på ét sted.

En brugerdefineret liste-funktion med titlen 'Ofte stillede spørgsmål' i mobilappen.
  • Netværksmuligheder - Hvis netværk er en prioritet for dit arrangement, kan du overveje at give en liste over alle deltagernes netværksmuligheder på dit arrangement, herunder specifikke profiler for titeltalere og top-tier sponsorer.

• Video Hub - Gør dine sponsorerede videoer eller sessionsoptagelser let tilgængelige. Giv hver enkelt sin egen beskrivelse og link til relaterede eksterne ressourcer som præsentationsdias og oplægsholderens sociale konti.

• Byguide - Opret en kurateret byguide med beskrivelser og links til restauranter, hoteller og attraktioner. En Web List-funktion fungerer også godt til dette.

• Pladsoversigt - Nogle kunder har brugt dette som et siddekort ved at linke deltagernes navne til siddepladser på funktionen Kort !

💡 Husk, hvis det er virkelig vigtigt at sikre, at alle kender til funktionen og dens indhold, kan du overveje at linke til funktionen i en meddelelse eller fra et banner .

Metrics

Efter at deltagerne har haft mulighed for at udforske elementerne på den tilpassede liste, kan du gennemgå diagrammet "Funktionssammenligning" på siden Event App metrics for at få indsigt i, hvordan folk interagerer med funktionen. Diagrammet 'Funktionssammenligning' indeholder følgende datapunkter:

• Klik

• Snak

• Foretrukken

• Noter taget

• Ønsket opfølgning

• Planlagte møder

• Klik på vedhæftet fil

• Eksterne linkklik

• Interne linkklik

• Gns. Bedømmelse

For at udforske alle de yderligere datapunkter, der er skitseret i afsnittet Eksport i vores artikel om datadashboard, skal du eksportere metrics .

Nu ved du alt om Custom List-funktionen. Det var en lang artikel! Tag en småkage. 🍪