Introduktion til Event App

Brug vores mobilapp eller webapp som det centrale knudepunkt for dit arrangement

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En Event App fra Webex Events er et digitalt rum, hvor personlige deltagere kan finde information om dit arrangement, såsom hvor sessioner og udstillere er placeret i lokalet og detaljer om talere og sponsorer. For virtuelle deltagere er Event App din begivenheds virtuelle mødested, hvor folk ser livestreams, netværker med hinanden og interagerer med indholdet i din Event App .

Med en Event App fra Webex Events kan du give en problemfri og engagerende digital oplevelse, samtidig med at du fremmer sponsoreringsmuligheder, brandloyalitet, deltagernetværk og meget mere!

Digital guide

En Event App sætter din begivenheds liveplan lige ved hånden, plus mange funktioner designet til at informere, dirigere, engagere og glæde. Med Agenda-funktionen kan du oprette en rig, detaljeret tidsplan for din begivenhed med live eller forudindspillet video, chat, spørgsmål og svar, afstemninger og tilpasset indlejret indhold i hver session. Deltagere kan tilføje sessioner for at opbygge deres egen personlige dagsorden, tage noter, holde styr på en-til-en møder med deres forbindelser og endda eksportere deres agenda til deres telefonkalender.

Animeret GIF, der viser en bruger, der tilføjer en session til deres personlige dagsorden og derefter ser deres Min Agenda-side.

Den interaktive og dynamiske kortfunktion gør det nemt for dine deltagere at komme derhen, hvor de skal hen. Link sessioner, sponsorer, foredragsholdere, udstillere og andre genstande til lokationer for nem reference og øget eksponering.

Animeret GIF for at trykke på en placering på kortfunktionen,

Ud over disse funktioner kan du vedhæfte dokumenter og videoer til sessioner, talere, sponsorer og mere. Avancerede søgefunktioner betyder, at brugere kan finde de oplysninger, de har brug for, når de har brug for det.

Animeret GIF, der viser en webapp-bruger, der søger efter og klikker på en højttaler ved navn doolittle.

Brug følgende links til at lære alt om de funktioner, der hjælper dig med at informere og styrke deltagerne:

Netværk

Deltagerprofilen i Event App fungerer som et "digitalt visitkort". Med en filtrerbar deltagerliste kan folk nemt netværke med dem, der deler deres interesser.

Ved at bruge den revolutionerende Shake & Connect -funktion ryster deltagerne ganske enkelt deres telefoner, opdager folk i nærheden og sender forbindelsesanmodninger med et tryk på en knap. Det er så nemt som et håndtryk! 🤝

Shake and Connect-skærmen i en mobilapp.

Deltagere kan chatte med deres forbindelser inde i Event App med en-til-en tekster, videochat eller gruppechat. Den person, der starter en gruppechat eller et videoopkald, kan invitere alle, de har forbindelse til, uanset om de inviterede har forbindelse til hinanden eller ej. 👍

En deltagerprofil. Brugeren har planlagt to møder med sig.

Det er nemt at udveksle billeder, planlægge møder og bruge videochat! Vores artikel om deltagernetværk med Webex Events giver et overblik over alle måder, hvorpå deltagere kan forbinde og interagere med hinanden i din Event App.

Engagement

Som et værktøj til at øge engagementet er Event App en eventarrangørs drøm, der går i opfyldelse. Med over 20 funktioner at vælge imellem , er der meget at opdage. Her er vores yndlingsfunktioner, der får deltagerne ophidsede, engagerede og ivrige efter mere.

Wall-funktionen

Giv deltagerne et socialt feed, der fungerer som din begivenheds eget sociale netværk. Wall-funktionen lader Event App brugere poste tekst og billeder og "synes godt om" og kommentere diskussionstråde. Dette private sociale rum gør det nemt for dig at opbygge fællesskab inden for og omkring dit arrangement.

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der gennemser vægfunktionen og synes godt om og kommenterer opslag.

Livestreams

Skab fyldige, engagerende livestreams uden besværet med kompleks software og indkodere. Aktiver Webex Events Streaming til Agenda-sessioner og Live Stream-funktioner for at bruge vores indbyggede Production Studio og automatiske undertekster .

Webex Events undertekster og oversættelser på webappen og mobilappen.

Brug vores afstemnings- og Q&A-funktioner til at indsamle og fremvise spørgsmål og indsigt fra deltagere. Brug en brugerdefineret fane til at integrere Slido, Miro og mere i webappen og linke dem til mobilappens oplevelse.

En animeret GIF, der viser fanerne Polling og Q og A i en livestreamsession på webappen.

Spil-funktionen

Begivenheder er bedst, når de bringer folk sammen og inspirerer dem til at engagere sig. Spilfunktionen hjælper dig med at opnå begge dele. Start med at belønne deltagere for det, de allerede gør, som at tjekke ind. Byg spiludfordringer, der fremmer sponsorengagement, sessionsdeltagelse og meget mere.

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der indtaster en spilkode for point.

Meddelelser

Brug meddelelser til at sende dine deltagere push-meddelelser, der linker til funktioner og elementer, så deltagerne altid ved, hvad der er nyt og spændende i Event App! Tilskynd deltagerne til at deltage i direkte afstemninger , spørgsmål og svar og undersøgelser , så se fuldførelsesraterne stige. 👍

En push-meddelelse fra meddelelsesfunktionen.

Og meget, meget mere...

Brug nedenstående links til at lære om disse og flere funktioner, der forbedrer deltagerens engagement:

Sponsorat

Informer deltagere med nøgleoplysninger om dine sponsorer og udstillere ved at tilføje sponsor- og udstillerprofiler i Event App. Disse profiler kan linke direkte til sessioner, tilpassede bannerannoncer og endda det interaktive kort. Uanset hvor du fremhæver dine sponsorer, er deltagerne et klik eller tryk væk fra at opdage flere oplysninger, hvilket forbedrer sponsorens investeringsafkast (ROI). Læs vores detaljerede artikel om fremvisning af sponsorer for flere ideer.

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der klikker på et kort, derefter på en placering og derefter på en sponsor, der er knyttet til denne placering.

Næste skridt

Der er så meget mere at lære om, hvordan vores Event App kan gøre dit arrangement til det bedste, det nogensinde har været.

Klar til at begynde at konfigurere din Event App? Læs vores Grundlæggende artikel om opsætning af Event App for at komme i gang!