Sponsorer og udstillere Feature Setup Guide

Byg utrolige Event App profiler, der engagerer deltagere og giver et massivt investeringsafkast

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Sponsorfunktionen er den bedste måde at promovere dine sponsorer og udstillere over for deltagere. Det er nemt at oprette fyldige sponsorprofiler med brugerdefinerede billeder, indlejrede videoer og PDF'er, tilpassede call-to-action knapper og chat! Der er meget at lære i denne artikel, og vi opfordrer dig til at udforske alle de tilgængelige tilpasninger. Din sponsorbase vil takke dig for investeringsafkastet. 🙏

En sponsorfunktion i webappen.

Denne artikel viser dig, hvordan du opsætter og bruger sponsorfunktionen, og processen er også den samme for udstillerfunktionen. 🙌

Før du starter...

Ved hvad der er muligt

Det er fint at lade sponsorer betale dig for at indsætte deres logoer forskellige steder omkring din Event App , selvom det kun kan være en kæmpe forpasset chance! Læs vores artikel om at fremvise sponsorer i Your Event App for at lære om de mange sponsormuligheder, som Event App har at tilbyde. Eksempler på sponsoratniveauer i slutningen af ​​artiklen er en fantastisk skabelon til din egen sponsorstrategi. 😍

Saml ressourcer

En fantastisk ting ved Webex Events er, at du kan invitere sponsorer, udstillere og talere til at tilføje deres egne oplysninger til deres profil i Event App! Når du har dannet en sponsoreringsplan, skal du indsamle kontaktoplysninger fra dine sponsorer, så du kan sende invitationer til samarbejde .

Hvis du foretrækker at bygge hver sponsors profil selv, kan de ressourcer, du indsamler fra hver af dem, afhænge af deres sponsorniveau. Eksempler på ressourcer omfatter websteder, videoer, mødelinks, PDF'er, ikoner og standbilleder , officielle beskrivelser og anden tekstkopi.

Når du har samlet alle de nødvendige oplysninger, skal du begynde at bygge sponsorfunktionen!

Tilføj funktionen

1. I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.
  2. I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

💡 Husk, at tilføjelse af sponsor- eller udstillerfunktionerne flere gange er en anden måde at fremhæve forskellige niveauer af sponsorer eller udstillere.

Rediger indstillinger

Inden du begynder at tilføje sponsorprofiler, skal du tilpasse funktionsindstillingerne.

1. Klik på Funktioner i din Event-navigationslinje under ' Event App'.

2. Klik på Sponsorer for at åbne siden Sponsorer.

3. På sponsorsiden skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ⚙️ ).

4. Tilpas følgende oplysninger i den modal, der vises:

Den netop beskrevne proces.
    • Funktionsnavn - Etiketten, der vises for deltagere på funktionslisten.

• Ikon - Vælg et af 300.000+ ikoner, eller upload dit eget brugerdefinerede ikon .

• Synlig for - Begræns funktionen til kun bestemte grupper .

• Bedømmelser og anmeldelser - Kontroller, om og hvordan deltagere kan bedømme og anmelde sponsorprofiler. Bedømmelser og anmeldelser vises på siden Event App metrics og i metric-eksporten.

• View - Vælg mellem 'Grid View' og 'Liste View'. For de bedste sponsoreringsmuligheder anbefaler vi 'Grid View', som lader dig integrere indhold med indstillingen Indholdsudbyder og aktivere Chat som beskrevet senere i denne artikel.

5. Når du er færdig med at justere indstillingerne, skal du klikke på Gem ændringer .

Nu er det tid til at begynde at tilføje nogle profiler!

Tilføj sponsorprofiler

På sponsorsiden skal du enten klikke på knappen Nyt element eller klikke på fanen Kategorier for at opsætte kategorier for forskellige typer sponsorer.

💡 Husk, at import af varer er den hurtigste måde at tilføje en masse information på. Læs vores artikel om eksport og import af funktionsindhold for at lære, hvordan import fungerer.

Tilføj kategorier

Kategorier klassificerer forskellige typer sponsorer. Anvendelse af en kategori til en sponsor tilføjer navnet på kategorien under sponsorens navn i sponsorfunktionen og lader deltagere filtrere dem efter kategori. Hvis du planlægger at bruge kategorier, skal du oprette dem, før du tilføjer sponsorprofiler. Læs vores artikel om oprettelse af kategorier for funktionselementer for at få fuldstændige instruktioner.

Siden Kategorier for en funktion.

Tilføj profiler

Klik på Ny vare på fanen 'Vare'. Hvis du planlægger at sende samarbejdsinvitationer, er det stadig en god idé at konfigurere nogle af sponsorens oplysninger - især felter, som sponsoren ikke kan kontrollere, såsom placering, kategori og standstørrelse. Sponsorer kan opdatere oplysninger, du indtaster, når de tilgår samarbejdsformularen. Lær mere i vores artikel om brug af samarbejdsformularer .

Den netop beskrevne proces.
  • Ikon - Klik på Upload billede for at uploade et brugerdefineret ikon, eller klik på Vælg ikon for at vælge et fra vores ikonbibliotek. Se vores Billeddimensioner Quick Reference-artikel for dimensions- og filtypekrav.

• Navn (påkrævet) - Sponsorens officielle navn, der vises i Event App.

• Etiket/Undertekst - En ekstra tekstlinje, der vises under sponsornavnet. Dette kunne være virksomhedens slogan eller lidt mere information om dem.

💡 Husk, at nogle mobilenheder muligvis ikke viser tekst ud over de første 98 tegn.

• Placering - Vælg et sted , hvor personlige deltagere kan finde en sponsorstand. Kategori - Vælg den kategori, sponsoren tilhører. Deltagere kan bruge kategorier til at filtrere sponsorer. De er også en fantastisk måde at fremhæve sponsorer på et højere sponsorniveau .

• Beskrivelse - Sig mere om din sponsor! Der er nogle grundlæggende tekstformateringsværktøjer sammen med muligheder for at indsætte hyperlinks, billeder og endda animerede GIF'er. 🙌

• Booth Size/Booth Cover - Booth Cover-billedet vises over hver sponsor på sponsorlisten. Hvis du vælger Lille, vil sponsorprofilen ikke have et forsidebillede. Hvis du vælger Medium eller Large, skal du klikke på Upload billede og følge vejledningen i uploaderen. Se vores Billeddimensioner Quick Reference-artikel for dimensions- og filtypekrav.

💡 Husk, Booth Cover-billedet vises kun i webappen, ikke mobilappen.

• Indholdsudbyder - Upload en PDF-fil, brug Video on Demand indhold, indtast en URL til et websted eller link til indhold, der hostes på en række populære websteder som YouTube, Vimeo, Twitch og Facebook. Så længe indholdet kan integreres , vises det inde i sponsorprofilen i webappen. Mobilappbrugere kan trykke på en knap, der giver dem adgang til indholdet.

💡 Husk, at mulighederne for kabinestørrelse, kabinedækning og indholdsudbyder kun vises, hvis din sponsorfunktion er indstillet til 'Grid View'.

• Deltagerens opfordringer til handling - Indtast en kontaktperson-e-mailadresse, så deltagere kan anmode om opfølgning fra en sponsor med et klik på en knap. Overvej at indtaste en møde-URL, der lader deltagere klikke eller trykke på en knap for at booke et møde med sponsoren gennem et websted som Calendly .
    Hvis linkindholdet kan integreres , skal du fjerne markeringen i feltet 'Åbn link i ekstern browser', så det åbner inde i din Event-apps webversion i stedet for på en ny fane. Webindhold åbner altid i Mobile App-brugeres standardbrowsere. Læs vores artikel om videregivelse af data til URL for at lære mere om denne funktion.

Deltagerens opfordringer til handling sektionen af ​​modalen.
  • Tilføj interne links - Link sponsorprofilen til andre funktioner i din Event App, såsom sessioner, livestream-funktioner og mere. Se vores artikel om interne links for en komplet liste over elementer, der bruger interne links.

Sektionen Tilføj interne links i modalen.
  • Tilføj eksterne links - Indtast flere websteds-URL'er, telefonnumre eller e-mail-adresser relateret til sponsoren. Du skal blot vælge linktypen, indtaste et linknavn og angive nummeret, e-mailen eller URL-adressen. Klik på Tilføj nyt element for at indsætte flere eksterne links. Hvis du indtaster en URL og fjerner markeringen af ​​'Åbn link i ekstern browser', test for at sikre, at webstedet kan integreres . Få mere at vide om indstillingen Send data til URL . Klik og træk ikonet med seks prikker ved siden af ​​et element for at omarrangere det.

Modalens sektion med eksterne links.
  • Deltagerengagement (chat) - Chat er en fantastisk måde for deltagere at engagere sig med sponsorer og udstillere på. Hvis du aktiverer chat, skal du sørge for, at mindst én repræsentant fra sponsoren har en deltagerprofil i Event App , så de kan svare på deltagerchats.

• Vedhæftede filer - Klik på Upload vedhæftede filer, og følg vejledningen i uploaderen for at uploade PDF-, JPEG-, PNG- eller TIFF-filer. Når du har uploadet filer, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element for at omdøbe eller slette det. Klik og træk ikonet med seks prikker ved siden af ​​et element for at omarrangere det.

Modalens sektion med eksterne links.
  • Samarbejde - Marker afkrydsningsfeltet ud for hvert felt, du vil lade denne samarbejdspartner redigere, og vælg derefter de muligheder, som samarbejdspartneren kan vælge imellem, hvor det er relevant. Indtast til sidst en samarbejdspartners e-mailadresse og besked, og vælg derefter, om du vil sende samarbejdsmailen, så snart du gemmer profilen. Læs vores guide til brug af samarbejdsformularer for fuldstændige instruktioner og detaljer.

Sektionen Samarbejde i den nye sponsormodal.

Når du er færdig med at lave sponsorprofilen, skal du klikke på Gem ændringer .

Gentag trinene beskrevet ovenfor, indtil du har tilføjet alle de sponsorprofiler, du har brug for. Hvis du har masser at tilføje, skal du huske, at du kan importere flere elementer på én gang.

Administrer sponsorer

Når du har tilføjet kategorier og sponsorer, er der flere måder at administrere hver.

• Filtrer efter kategorier (kun varer)

• Søg

• Træk og slip for at omarrangere

• Rediger eller Slet

• E-mail-samarbejdspartner (hvis samarbejde er konfigureret)

• Tilbagekald eller genaktiver samarbejde (hvis samarbejde er konfigureret)

• Multivælg og:

• Eksport

• Tildel til kategori (kun varer)

• E-mail-samarbejdspartnere (hvis samarbejde er konfigureret)

• Tilbagekald/genaktiver samarbejde (hvis samarbejde er konfigureret)

• Slet

Multivalgsmenuen og elementmenuen.

Det var en masse information, og vi håber nu, at du er begejstret for alle de vidunderlige muligheder. 🤩

Sponsorer og udstillere i praksis

Sponsorprofiler på webappen.

Vi ved, at der ikke er noget som at opleve produkter i aktion, så besøg vores særlige demo-begivenhed for at udforske sponsorprofiler for dig selv!

Metrics

Vi gør det nemt for dig og dine sponsorer at finde ud af, hvordan deltagere interagerer med indhold, helt ned til individuelle deltagere. Hej, investeringsafkast! 😎

På fanen Metrics i din Event-app skal du rulle ned til sektionen Feature Comparison og klikke på funktionen Sponsorer eller Udstillere.

Fanen Sponsorer i diagrammet til sammenligning af funktioner på fanen Metrics.

Dette viser tæller for:

• Klik

• Snak

• Foretrukken

• Noter taget

• Anmodet opfølgning

• Ønskede møder

• Klik på vedhæftet fil

• Eksterne linkklik

• Interne linkklik

• Gennemsnitlig vurdering

For at downloade et regneark med meget mere detaljerede metrics skal du klikke på knappen Eksporter rapport og derefter klikke på Metrics . Hvis du vil downloade alle beskederne for hver sponsor, skal du klikke på Chats mulighed. For et komplet overblik over, hvad der er inkluderet i disse eksporter, henvises til vores artikel om Event App . Rediger regnearket ned til hver sponsors metrics, og e-mail dem derefter alt det gode data. 💾

Menuen Eksporter rapport på siden Hændelsesapp-metrics.

Til sidst skal du bruge knappen Get Shareable Link til blot at sende hele Metrics-siden til dine sponsorer. Tænk dig grundigt om, før du gør dette – nogle sponsorer ønsker måske ikke, at andre organisationer skal have adgang til deres metrics og chats. 🔒

Modalen Get Shareable Link.

Det var meget læsning, så tillykke med at nå så langt! Du får en småkage. 🍪 Hvorfor ikke gå og lære, hvordan du tilføjer højttalerprofiler til din Event App ? Det minder meget om at tilføje sponsorer, og det er du allerede ekspert i. 😉

Pro tips! 😎

• Når du har oprettet sponsorprofiler, kan du overveje at vise dem frem på dit arrangements websted for at give dine sponsorer endnu mere eksponering. For at lære, hvordan du indlejrer din sponsorliste på dit websted, kan du læse vores artikel om indlejring af Event App indhold med widgets .

• Sponsorprofiler fungerer som en "landingsside" eller informationshub for hver sponsor, og de giver ikke sponsorpersonale adgang til Event App. Hvis du ønsker, at sponsorpersonale skal interagere med deltagere i Event App, skal du tilføje en deltagerprofil for hver medarbejder eller få dem til at registrere sig til begivenheden ved hjælp af en skjult gratis billet og adgangskode.

• Henled opmærksomheden på din sponsorfunktion ved at linke til den fra en meddelelse eller et banner .

• Kun profiler oprettet i en sponsorfunktion vises i en meddelelses 'Fra'-felt eller i Smart Feed . Hvis du vil sende meddelelser fra udstillere eller have deres profiler vist i Smart Feed, skal du blot tilføje dine udstillere til en sponsorfunktion . Ingen vil kende forskel. 😄