Bedste praksis
Promovering af din begivenhedsapp
Bedste praksis for lancering og promovering af din Event App
Bedste praksis for lancering og promovering af din Event App

Maksimer app-downloads og -brug med disse gennemprøvede tips og taktikker

Kara Gladish avatar
Skrevet af Kara Gladish
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Ifølge G2.com , "Apps er topdrivere for begivenhedsdeltagelse og tilfredshed". Det betyder, at personlige deltagere, der bruger en begivenhedsapp, har en bedre samlet begivenhedsoplevelse end dem, der ikke gør det - og virtuelle deltagere har det ikke meget sjovt, hvis de aldrig logger ind. 😆 Øge bevidstheden om appen ved at give login-instruktioner , og support af deltagere, efter at de logger på, er alle nøglen til app-adoption for enhver deltagertype.

Her er vores bedste praksis for planlægning af din Event App promoveringsstrategi for at tilskynde til adoption og brug og sikre, at alle får den bedst mulige oplevelse. 👇

📆 Vælg en tidsramme

Jo før du starter din Event App, jo bedre. Generelt anbefaler vi, at du starter din app mindst 7 dage før den officielle startdato, så deltagerne har god tid til at logge ind og begynde at udforske. At lancere 2 til 4 uger før den officielle start med et sæt funktioner designet til at øge interessen og engagementet er også en fantastisk promoveringstaktik!

Hvis du ikke er færdig med at tilføje og konfigurere funktioner og indhold, behøver det ikke at forhindre dig i at starte din Event App. Alle opdateringer, du laver i Webex Events platformen, vises i appen inden for få øjeblikke, så deltagere kan deltage tidligt og drage fordel af indhold og aktiviteter før begivenheden, mens du afslutter alt andet.

🧠 Lav en forfremmelsesplan og strategi

Før du officielt lancerer din Event App, har du brug for en kampagneplan, så kommunikationen er rettidig, klar og nyttig. Her er nogle overvejelser, du skal huske på:

• Vælg kanaler – Det næste afsnit af denne artikel giver en grundig liste over mulige kommunikationskanaler, selvom det er usandsynligt, at de alle passer godt til enhver begivenhed og ethvert publikum. Vælg taktik, som du allerede er tryg ved at bruge, og som giver mest mening for at nå dine deltagere.

• Byg en kampagneplan - Når du har valgt kanaler, skal du beslutte, hvornår du vil sende beskeder, og hvilke teammedlemmer og partnere, der er ansvarlige. At sende på hver kanal på én gang kan være fantastisk! Det er også fordelagtigt at strategisk tidsbehandle beskeder, der stemmer overens med etablerede kanaler som månedlige nyhedsbreve.

• Lav en tankevækkende besked - I stedet for kun at angive appens funktioner, skal du forklare og vise, hvad dine deltagere kan få ud af det. Dette er et godt tidspunkt at nævne deltagernes mål, så du tydeligt kan vise fordelene.

• Opret salgsfremmende ressourcer - Afhængigt af dit teamstørrelse, vær kreativ med din applancering. Nogle af vores kunder har produceret grafik, PDF'er, powerpoints og videoer, der skaber spænding og viser, hvordan man deltager og bruger Event App. Læs vores guide til at skabe deltagerressourcer til ideer.

• Gør det nemt at deltage - Deltagerne skal vide, hvordan de får adgang til den fantastiske begivenhedsoplevelse, du har bygget. I din kommunikation skal du angive webversionslinket til virtuelle deltagere, og hjælpe de personlige deltagere med at finde mobilappen med din begivenhedsapps promo-side . Vores instruktionsskabeloner for adgang til Event App er et godt sted at starte med skabeloner til mobilappen og webversionen, der svarer til hver privatlivsindstilling .

• Overvej intern kommunikation - Tjener medlemmer af din organisation som moderatorer eller emcees? Det er også vigtigt at få dem fortrolige med appen tidligt! Send dem adgangsinstruktioner og vores moderationsvejledning .

📣 Vælg kommunikationskanaler

Mulighederne for at sprede budskabet om din Event App og skabe spænding før dit arrangement er næsten ubegrænsede. Ideerne nedenfor er muligvis ikke rigtige eller mulige for enhver situation - du kender dit publikum og din båndbredde bedst, så gør det, der giver mening for dig.

• Hjemmeside - Inkluder en kort beskrivelse af Event App eller introduktionsvideo på din organisations- og begivenhedswebsteder. Placer overbevisende bannere om din Event App i områder med høj trafik på dit websted, og link til kampagnesiden . Brug widgets til at indlejre oplysninger på dit websted om sessioner, talere, sponsorer, udstillere og Custom List-emner for endnu mere synlighed og interesse.

• Registrerings-e-mail - Tilpas den e-mail, som dine deltagere modtager, når de har tilmeldt sig. Nævn din Event App , og angiv linket til kampagnesiden, hvis du er klar til, at deltagere kan begynde at deltage med det samme.

• Salgsfremmende e-mails - Hvis du allerede har planlagt en e-mail-marketingkampagne omkring dit arrangement, skal du inkludere din Event App i disse bestræbelser. Fremhæv det i en "Det er næsten tid"-e-mail, eller dediker endda en hel e-mail til appen, dens fordele, og hvordan du får adgang til den.

• Sociale medier - På din organisations sociale mediekanaler skal du oprette teaser-indlæg for at skabe forventning før appens lancering. Efter lanceringen skal du sende en meddelelse , der linker til kampagnesiden. Fortsæt med at vise appen i yderligere indlæg, der viser højdepunkter, opdateringer og skærmbilleder.

• Foredragsholdere, leverandører og udstillere - Få disse partnere til at bruge deres egne websteder, e-mail-kampagner og sociale mediekanaler til at sprede budskabet om Event App og fremme app-downloads. Under og efter arrangementet kan de annoncere, hvordan brugere kan få adgang til deres præsentationer eller materialer via appen.

• Begivenhedsspil og -væg - Få deltagerne ind i Event App tidligt med et spil før begivenheden eller spilkoder, der kun er synlige, før begivenheden begynder. Tilskynd gæster til at interagere på væggen ved at poste udfordringer der. Læs vores tips til at lave et fantastisk eventspil for inspiration.

• TV-skærme og projektorer - Hvis dit arrangement er et internt firmamøde, så brug præsentationer og tv-skærme i din bygning til at promovere appen, før arrangementet finder sted. Føj indholdet på Promover-siden til virksomhedspræsentationer op til begivenheden.

• Brug Live Display - Nem at implementere og vedligeholde, Webex Events Live Display præsenterer indhold fra din app i realtid, inklusive app-download QR-koden, så brugere nemt kan downloade din app i dagene og ugerne op til begivenheden.

😄 Skab værdi for early adopters

Du har bygget din plan, identificeret kommunikationskanaler og udarbejdet fantastiske salgsfremmende beskeder, grafik og aktiver. Nu skal du give dine early adopters en grund til at være glad for, at de kom tidligt og få dem begejstrede for at invitere andre.

Selvom det ikke altid er muligt at have alt i din Event App klar til at gå uger før dit arrangement, kan du stadig skabe gode early adopter-oplevelser. Her er de vigtigste funktioner, der skal inkluderes ved lanceringen:

💡 Husk, at konfigurere nogle af disse funktioner kræver, at du udgiver din begivenhed.

• Lobby - Uanset om dit arrangement er to uger eller to dage væk, er denne funktion den bedste landingsside for din Event App. Med en række moduler at vælge imellem, inklusive sessioner, billeder, højttalere og mere, er det den bedste måde at hurtigt orientere deltagere om dit Event App indhold. Lær mere i vores artikel om opsætning af lobbyfunktioner .

• Spil - Vi kan ikke understrege dette nok: deltagere ELSKER spilfunktionen! Skab udfordringer, der belønner deltagerne for at udforske appen og tale om begivenheden på deres sociale medier. Skjul koder i nøgletaler- og sponsorprofiler, din FAQ-funktion, dagsordenen og andre steder, du ønsker. Dette hjælper deltagerne med at blive fortrolige med appen og fremmer netværk og kammeratskab hos dine tidlige brugere. Læs alt om det i vores spilopsætningsguide .

• Ressource- eller FAQ-funktion - Meget af værdien ved at starte tidligt er at give deltagerne tid til at udforske og stille spørgsmål. Hav et hjælpecenter eller ofte stillede spørgsmål klar til at gå, så deltagerne har et sted at finde svar, før de spørger begivenhedspersonalet.

• Deltagere - Deltagerfunktionen lader deltagere udforske listen over personer, der deltager i begivenheden, og sende hinanden forbindelsesanmodninger. Dette er en af ​​hoveddriverne bag deltagernetværk. Deltagere kan også øge app-adoptionen ved at invitere andre til at downloade appen! Få mere at vide i vores artikel om deltagernetværk .

• Agenda-sessioner og højttalere - Disse to går sammen, som jordnøddesmør og gelé. 🥪 Tilføj højttalerprofiler og dagsordensessioner , og brug derefter interne links til at forbinde dem, så deltagerne kan gennemse begge sammen. Tilføj links til præsentationsdias, højttaleres sociale konti og meget mere!

• Sponsorer – Tilføj værdi for dine sponsorer ved at vise dem frem fra dag ét. Knyt dem til sessioner, de sponsorerer, inkorporer dem i spiludfordringer , og opret videorum , hvor deltagere nærmest kan blande sig med sponsorpersonale.

• Meddelelser — Skab en eksklusiv oplevelse for early adopters ved at sende eksklusive meddelelser, der indeholder særlige fordele. Inviter f.eks. folk til sessioner med begrænset kapacitet, send earlybird-spilkoder og giv dem besked, når du tilføjer nye funktioner, sessioner og andre elementer.

• Væg – Tilføj vægfunktionen for at give deltagere, sponsorer og talere et sted at lave indlæg og have samtaler i fællesskab. For at komme i gang kan personalet ved arrangementet poste billeder eller stille spændende spørgsmål før arrangementet. At spørge, hvilke deltagere der er mest begejstrede for eller at poste billeder af dine kæledyr er gode måder at hjælpe med at starte samtaler og forbindelser. 🚀

• Videorum - Opret en række hangouts før begivenheden ved hjælp af Videorum . Deltagerne kan lære hinanden at kende i et afslappet miljø uden pres for at komme til næste session til tiden.

• Optagelsesfunktion - Hvilken bedre måde at få deltagerne begejstrede for dette års sessioner end at vise dem sidste års optagelser? Upload optagelser til Video Center , og føj dem til en brugerdefineret listefunktion, eller brug funktionen Webliste til at linke til optagelser, der hostes på websteder som Wistia og YouTube. Læs vores artikel om at tilføje livestream-optagelser til din Event App for at få fuldstændige detaljer.

• Følg os - Enkel, men alligevel kraftfuld, denne funktion lader dig tilføje links til din organisations websteder og sociale sider. Beløn ​​deltagere med spilkoder for at bruge dit hashtag og dele dine opslag på sociale medier. Få mere at vide i vores vejledning til opsætning af funktioner i Følg os .

Hvis din app er værdifuld og engagerende allerede før begivenheden starter, vil du drage fordel af organisk peer-to-peer-promovering, hvor tidlige brugere spreder ordet og inviterer andre til at deltage. 📣

🧪 Udgiv og test din Event App

Før nogen kan få adgang til din Event App, skal du udgive den. Udgivelse åbner appen for dine deltagere og lader dig logge ind som deltager for at prøve den. Bare rolig! Deltagerne ved ikke, hvor eller hvordan de finder appen, før du fortæller dem det. Læs vores artikel om udgivelse og administration af din Event App for fuldstændige instruktioner.

Gør ikke dine deltagere til dine betatestere. Før lanceringen bør du og dine kolleger, moderatorer, medarbejdere, talere og sponsorer downloade og undersøge alle aspekter af din Event App. At opleve appen på egen hånd hjælper med at sikre, at den er poleret og præcis, og den forbereder dig og dine medarbejdere bedre til at besvare deltagernes spørgsmål.

Træn dine medarbejdere i appen, så de kan hjælpe deltagerne med at downloade den og besvare deres spørgsmål. Rekrutter en "app-ekspert" til at hjælpe med problemer med deltagernes login eller spørgsmål om at navigere i appen.

Når alt er klar til at gå, begynd at byde deltagere velkommen baseret på din kommunikationsplan! 🎉

🤝 Promover under dit arrangement

Efter din begivenhed starter, er der mange muligheder for at promovere din app til personlige og virtuelle deltagere, selvom de ikke er logget ind på Event App endnu.

• Send målrettet kommunikation - Find nemt ud af, hvem der har og ikke har downloadet mobilappen eller logget ind på webversionen endnu, og send dem en påmindelsesmail efter begivenheden starter.

• Ved indtjekning — Bed dit personlige indtjekningspersonale om at nævne appen, når de hilser på deltagerne. Udnyt effektiv skiltning, som bannere eller bordskærme. Vi har også set kreative taktikker såsom at sætte en QR-kode, der linker til app-promosiden, på bagsiden af ​​trykte badges, eller inkludere et postkort om det i swag-poser.

• Keynote — Bed din emcee eller keynote-taler om at fremhæve Event App, herunder hvordan du bruger den, og hvordan du downloader den. Dette er en af ​​de mest effektive måder at tilskynde til app-adoption og engagement.

• Tv-skærme og projektorer — Hvis dit spillested har tv-skærme, skal du bruge Galleri-funktionen i Live Display til at vise billeder om Event App. Slå funktionen 'Promover app' Live Display til for at afsløre en QR-kode, der lader brugerne downloade din app hurtigt og nemt!

Live Displays fanen Promover app.
  • Trykt skiltning — Markedsfør din app på trykt skiltning. Lad deltagerne vide, at kort, dagsordensdetaljer og mere er lige ved hånden.

Med en gennemtænkt promoveringsstrategi, der bruger den rigtige taktik på det rigtige tidspunkt, hjælper din Event App med at skabe den bedst mulige begivenhedsoplevelse for dine deltagere. Både under og efter begivenheden skal du bruge hændelses- og fællesskabsmetrics til at måle adoption og succes.