Session Check-in Device Setup

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

1. Download Onsite -appen og log ind

Hvis du ikke allerede har Onsite by Webex Events (Socio) -appen installeret på din enhed, skal du besøge App Store, søge efter Onsite by Webex Events -appen og installere den.

💡 Husk, du skal logge ind på Onsite appen ved hjælp af dit Webex Events platformskontologin. Sørg for, at alle, der har brug for adgang til Onsite appen, er føjet til dit team på Webex Events platformen. For at lære hvordan, læs vores artikel Inviter administratorer til dit team og Administrer teamindstillinger .

2. Vælg din begivenhed og check-in-tilstand

Når du har logget ind på Onsite appen, skal du finde din begivenhed på listen og trykke på den. Tryk på Session Check-In på den næste skærm.

To skærmbilleder, der viser den netop beskrevne proces.

3. Indstil enhedsnavne til rapportering (valgfrit)

Hvis du vil vide præcis, hvilken enhed deltagere bruger til at tjekke ind på en session, er det vigtigt at angive et unikt enhedsnavn for hver indtjekningsenhed.

1. Tryk på profilbilledet øverst på skærmen for at få adgang til indstillinger. Indtast om nødvendigt indstillingsadgangskoden.

2. Tryk på indstillingen Enhedsnavn , og indtast et nyt navn.

1. Hvis du har mere end én enhed til et enkelt værelse, skal du navngive dem med værelsesnavnet eller -nummeret og tilføje "1" eller "2" bagefter.

2. Hvis personalet bruger deres personlige enheder til at tjekke deltagere ind, kan de indtaste deres navn som enhedsnavn.

Når du nu downloader Session Check-in-rapporter, vil kolonnen 'Enhedsnavn' fortælle, hvilke deltagere der tjekkede ind med hvilke enheder.

4. Lås sessioner (valgfrit)

Hvis du ikke ønsker, at folk, der bruger denne enhed, skal få adgang til den fulde sessionsliste, kan du låse enheden til en eller flere sessioner.

Skærmbilleder, der viser processen beskrevet under dette billede.
  1. Tryk på låseikonet øverst på skærmen.

2. Vælg de sessioner, enheden skal have adgang til.

3. Tryk på Bekræft valg .

4. Indtast indstillingsadgangskoden , og tryk på Begræns adgang .

For at låse enheden til en enkelt session skal du trykke på sessionen og trykke på låseikonet der.

💡 Husk, hvis du låser en enhed, før du giver den til en anden medarbejder, skal du sørge for, at de kender indstillingsadgangskoden, hvis de skal have adgang til den fulde sessionsliste.

5. Tjek detaljer og start check-in

Til sidst skal du trykke på en session for at gennemgå dens detaljer og starte indtjekningsprocessen. Før du begynder at tjekke deltagere ind, skal du kontrollere følgende elementer på fanen Oversigt.

Hvis du er en begivenhedsarrangør, skal du kontrollere følgende oplysninger for at sikre, at sessionskonfigurationen er korrekt. Foretag eventuelle nødvendige ændringer i Webex Events -platformen .

Hvis du er en person, der vil tjekke deltagere ind og ud, vil gennemgang af disse oplysninger hjælpe dig med at forstå, hvem der har adgang til sessionen.

1. Udvid sektionen Indstillinger, og gennemgå check-in-politikken, adgangskontrolpolitikken og kapacitetsgrænsen. Selvom det er godt at kende disse oplysninger, vil appen forhindre deltagere, der ikke er i de rigtige spor, i at tjekke ind, hvis adgangen er begrænset af spor.

2. Udvid sektionen Spor for at kontrollere, hvilke spor der er knyttet til sessionen, hvis nogen.

Skærmbillede, der viser sektionerne Indstillinger og Spor på en sessionsside udvidet.

Tryk nu på Start indtjekning for at tjekke deltagere ind og ud. Læs nu vores artikel om Brug af Session Check-in for en komplet guide til at tjekke deltagere ind.