Hvordan registrerer jeg walk-ups?

Instruktioner og bedste praksis for registrering af deltagere til dit personlige arrangement

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events Onsite har ikke en måde at registrere deltagere på - kun tjek eksisterende ind. Heldigvis er det nemt at registrere folk på dit mødested, når du bruger Webex Events Registration. Denne artikel forklarer dine muligheder for at registrere walk-in-deltagere og nogle bedste fremgangsmåder for, hvilke oplysninger de skal give deltagere, efter de har registreret sig. 👍

💡 Husk, hvis du bruger en anden registreringsudbyder, er oplysningerne i denne artikel stadig nyttige. Fortsæt med at læse for at lære mere.

Tilmeld walk-up deltagere

Du skal blot give deltagerne nem adgang til din Webex Events Registration URL, så de selv kan tilmelde sig. Der er et par måder at gøre dette på, og du kan bruge den ene eller begge.

💡 Husk, det kan tage et minut eller to, før nye registreringer vises i Onsite appen, afhængigt af internethastigheden. En iPad skal have en internetforbindelse for at downloade deltagerdata.

Mulighed 1: Opret skiltning med en registrerings QR-kode

Den nemmeste mulighed er at inkludere registrerings-URL'en i QR-kodeform på skiltningen omkring dit arrangement. Sørg for at vise skiltning, så deltagerne kan finde det , før de går ind i check-in og badgeudskrivningslinjen. Dette vil afbøde potentiel frustration! 😌

Sådan får du en QR-kode til din registreringsside:

Fra en hvilken som helst side i din begivenhedsregistrering skal du klikke på linket Promover ud for den hyperlinkede tilmeldingsside-URL. I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Kopier .

Modalen, der vises, når du klikker på promover-knappen i Webex Events-platformen.

Brug nu en tredjeparts QR-kodegenerator som Bitly til at generere en QR-kode. Når du har koden, kan du printe den på skiltning til dit arrangement!

Pro tip! 😎 Opret en billet med en betalingsformular, der er tilpasset til walk-up-deltagere, og brug derefter det direkte link til billetten til din QR-kode.

Mulighed 2: Giv en registreringskiosk bærbar eller iPad

Hvis du forventer mange walk-ups, er det en god idé at have en dedikeret registreringsstation eller to til dette. Du skal blot opsætte en bærbar eller iPad med din registreringsside åben i en browser, og deltagere kan gå dertil og registrere sig. Hvis du vælger denne mulighed, skal du overveje disse punkter:

• Vis tydeligt skilt, der fortæller folk, at de kan tilmelde sig arrangementet i kiosken.

• Tildel en medarbejder til at administrere registreringskiosken og sørg for, at deltagerne opdaterer siden, når de er færdige. Dette forhindrer deres billet- og bekræftelsesoplysninger i at være synlige for den næste registrant.

• Hvis du accepterer kontant- eller checkbetalinger, skal en medarbejder markere deltagere som betalte, før deltageren modtager deres billet. Lær mere i vores artikel om faktura- og checkbetalinger .

Guide deltagere efter tilmelding

Uanset hvilken mulighed du vælger, skal du sørge for, at dine deltagere ved, hvad de skal gøre, efter de har tilmeldt sig. 🧠

På den første dag af dit arrangement skal du tilføje en brugerdefineret besked på registreringsbekræftelsessiden og/eller ordrebekræftelses-e-mailen med klare, enkle næste trin for personlige deltagere. Tilføj din begivenhedsapps kampagneside- URL som en brugerdefineret CTA, så deltagere, der har scannet en QR-kode eller registreret sig i din registreringskiosk, kan downloade appen og logge på.

Eksempel på bekræftelsesmeddelelse

Her er et eksempel på en enkel, effektiv bekræftelsesmeddelelse:

Næste skridt:

1. Klik på knappen nedenfor for at downloade Event App på din mobilenhed.

2. Åbn appen, og tryk på begivenheden Renergize Conference.

3. Log ind med den e-mail, du tilmeldte dig.

4. Tjek din e-mail for din bekræftelse, som inkluderer en PDF-billet.

5. Åbn din PDF-billet på din mobilenhed, og vis den til en check-in-assistent for at udskrive dit badge.

God fornøjelse!

Modal bekræftelsesmeddelelse med eksemplet på bekræftelsesmeddelelse

Pro tip! 😎

• Vi har allerede nævnt det her, og det er virkelig værd at nævne igen: tydelig skiltning er ekstremt værdifuld for en nem og behagelig deltageroplevelse. 🤩

Det er al vores visdom for at registrere walk-in-deltagere til dit personlige arrangement. 🦉