Hentning af bly
Test af Lead Retrieval

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Lead Retrieval by Webex Events appen er et kraftfuldt værktøj, der lader dine sponsorer og udstillere problemfrit fange og indsamle kundeemner, kvalificere og vurdere dem og dele metrics. Hvis du tilbyder Lead Retrieval til dit arrangement, skal du teste Lead Retrieval -appen omkring en uge før, så du kan vise sponsorer og udstillere, hvordan du bruger den og sætter dem op til succes.

Denne artikel guider dig gennem de enkle trin til at teste Lead Retrieval og indeholder tips til at instruere dine sponsorer og udstillere i at teste, før de begynder at scanne rigtige kundeemner. Lad os gå! 🐎

1. Kontakt vores supportteam for at få en testlicens

Vi giver dig en ekstra Lead Retrieval licens, som du vil bruge til at teste Lead Retrieval. Klik på chatboblen i nederste højre hjørne af denne skærm for at kontakte en af ​​vores fantastiske supportrepræsentanter.

Kopier følgende tekst i det grå felt nedenfor, indsæt det i chatten, udskift pladsholderne med dine oplysninger, og send.

Hej! Mit navn er {first and last name} fra {company name}, og jeg vil gerne teste Lead Retrieval. Kan du tilføje en Lead Retrieval licens til {team name} for {event name}? Mine e-mails er {din e-mailadresse}. Tak skal du have!

💡 Husk, for at finde dit arrangements holdnavn, skal du gå til din begivenhedsoversigtsside , klikke på ikonet med tre prikker i sektionen 'Begivenhedsoplysninger' og vælge Rediger i rullemenuen. På siden Grundlæggende vises dit holdnavn i 'Hvilket hold administrerer denne begivenhed?' Mark.

Mens du afventer bekræftelse, kan du forberede dig til test ved at oprette en skjult testdeltager og en testsponsorprofil. Fortsæt med at læse for at lære hvordan! 📖

2. Tilføj en skjult testdeltager

Det er tid til at tilføje en testdeltager, som du vil bruge til at teste Lead Retrieval! Først skal du oprette en skjult testgruppe. Opret derefter en testdeltager og tildel den til den skjulte gruppe. Dette sikrer, at testdeltageren ikke er synlig for deltagere i din Event App. 🤫

2a. Tilføj en skjult testgruppe

1. Klik på Deltagere i din begivenhedsnavigationslinje.

2. Klik på Grupper for at åbne siden Grupper.

3. Klik på Ny gruppe .

4. I den modal, der vises, skal du navngive gruppen noget i retning af 'Test'.

5. Aktiver til/fra Eksklusiv gruppe .

6. Vælg Skjult fra deltagere i sektionen 'Synlighed'.

7. Klik på Gem ændringer.

Den netop beskrevne proces.

For at lære mere om grupper, læs vores artikel om brug af grupper .

2b. Opret en testdeltager

1. Klik på Deltagere i din begivenhedsnavigationslinje.

2. Klik på Ny deltager.

3. Tilføj oplysninger til hvert felt, så du har et godt eksempel på en udfyldt deltagerprofil. 🔍 Sørg for, at deltageren naturligvis er til at teste, så udstillerne ikke tror, ​​det er en rigtig kundeemne.

4. I den modal, der vises, skal du klikke på rullemenuen Eksklusiv gruppe og vælge den skjulte testgruppe, du har oprettet .

De trin, der lige er beskrevet.
  5. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

For detaljerede instruktioner om tilføjelse af en deltager, læs vores artikel Tilføj og upload deltagere .

3. Opret en skjult testsponsor- eller udstillerprofil

Tilføj derefter en testkategori, og tilføj derefter en testsponsor- eller udstillerprofil, som du vil invitere til Lead Retrieval og bruge til at scanne testdeltageren. Vi tilføjer en testsponsorprofil i dette eksempel, selvom processen er identisk med udstillerfunktionen.

3a. Tilføj en testkategori og tildel den til den skjulte gruppe

Før du opretter en testsponsorprofil, skal du tilføje en testkategori til funktionen Sponsorer og kun gøre den synlig for den skjulte testgruppe.

1. Klik på Funktioner i din Event-navigationslinje under ' Event App' .

2. Klik på din sponsor- eller udstillerfunktion.

3. Klik på fanen Kategorier .

4. Klik på knappen Ny kategori .

5. Indtast et kategorinavn i den modal, der vises, og vælg den skjulte testgruppe, du oprettede tidligere, fra rullemenuen Synlig for .

Den netop beskrevne proces.
  6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Hvis du vil vide mere om kategorier, kan du læse vores artikel om oprettelse af kategorier for funktionselementer .

3b. Opret en testsponsor- eller udstillerprofil

1. Fra siden Kategorier skal du klikke på fanen Elementer for at vende tilbage til siden Sponsorer.

2. Klik på Nyt element.

3. I den modal, der vises, skal du indtaste et navn, der tydeligt angiver, at dette er en testsponsorprofil, f.eks. 'Testsponsor'. Vælg den kategori, du har oprettet, fra rullemenuen Kategori .

Den netop beskrevne proces.
  4. Klik på Gem, når du er færdig.

Vores sponsor- og udstiller-funktionsguide har detaljerede instruktioner om tilføjelse af sponsor- og udstillerprofiler.

4. Inviter dig selv til Lead Retrieval -appen

Når du har modtaget bekræftelse på, at en test Lead Retrieval -licens er blevet tilføjet til din konto, skal du bruge licensen til at invitere din testsponsor til Lead Retrieval.

1. Klik på Lead Retrieval i din Event-navigationslinje.

2. Klik på Udstillere.

3. Klik på knappen Inviter udstiller .

4. I den modal, der vises, skal du vælge den testsponsor, du oprettede tidligere, fra rullemenuen Vælg en udstiller fra din Event App , indtaste dit for- og efternavn og din e-mail, og derefter klikke på Send invitation .

💡 Husk, du skal indtaste en rigtig Booth Admin-mailadresse, så du kan modtage og acceptere invitationsmailen.

Modal for Inviter udstiller.

Du modtager en e-mail på den adresse, du har indtastet, inden for få øjeblikke.

5. Download og log ind på Lead Retrieval -appen

Åbn invitationsmailen, og følg instruktionerne for at downloade og logge ind på Lead Retrieval by Webex Events -appen. Brug den e-mail, du inviterede dig selv med, når du opretter din konto!

6. Scan testdeltagerens QR-kode

Tilbage på Deltager-siden skal du klikke på den testdeltager, du oprettede tidligere , og derefter klikke på Vis QR-kode nederst i området 'Deltageroplysninger'.

Knappen Vis QR-kode og modal på en deltagerprofil i Webex Events-platformen.

Åbn Lead Retrieval appen, tryk på scanningsknappen, og scan QR-koden for at fange kundeemnet!

Lead Retrieval-appens scanningsknap og en fanget testledning.

💡 Husk, at hvis testdeltagerens oplysninger ikke automatisk udfyldes i Lead Retrieval appen, og du bruger eksterne ID'er til at generere QR-koder, skal du kontrollere, at disse eksterne ID'er er indtastet korrekt på deltagerprofiler. Læs vores artikel om eksterne id'er for at få mere at vide.

Du har fanget prøveledningen! Leg med at vurdere kundeemnet, tilføje noter, uploade billeder og mere, og gennemgå derefter metrics.

Få dine udstillere til at prøve Lead Retrieval

At lade dine udstillere scanne et prøveemne eller to opmuntrer til bevidsthed om Lead Retrieval -appen og sætter dem op til en vellykket dag med indsamling af kundeemner. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at hjælpe dine udstillere:

• I 'Vis QR-kode'-modal for din testdeltager skal du klikke på knappen Download som PNG for at downloade QR-koden. Inkluder QR-koden med vores leadscanningsinstruktioner i en e-mail til dine udstillere eller i et trykt dokument. 👍

• Hvis du bruger Webex Events Onsite , skal du udskrive QR-koder på deltagerbadges, så udstillere kan scanne kundeemner fra badges. Udskriv et badge til din testdeltager, så de kan prøve det, når de tjekker ind!

• Besøg hver udstillerstand om morgenen, og få dem til at scanne dit badge for at sikre, at de er klar til at scanne rigtige kundeemner. Dine udstillere vil hurtigt finde ud af, hvor sjovt og nemt det er at fange kundeemner med Lead Retrieval!

• Mind udstillerne om at slette eventuelle testledninger, de fanger. Hvis du gør det, sikrer du nøjagtige metrics for Lead Retrieval . 🌈