Avancerede egenskaber
Integrer webindhold med brugerdefinerede faner

Øg deltagernes engagement i dine livestreams og dagsordensessioner

Emily van der Harten avatar
Skrevet af Emily van der Harten
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Tilpassede faner er en fantastisk måde at tilføje værdi til begivenhedsoplevelsen og øge deltagernes engagement i dine sessioner og livestreams. En tilpasset fane indlejrer et websted direkte i en Agenda-session eller Live Stream-funktion som en ny fane i webappens engagementspanel.

Når deltagere tilslutter sig webappen, kan de interagere med fanens indhold uden at forlade din Event App! Når mobilappbrugere trykker på den tilpassede fane, åbnes indholdet i deres standardbrowsere.

En dagsordensession med en tilpasset fane integreret med en Slido-afstemning.

💡 Husk, du kan også integrere et websted i din Event App som en selvstændig side med Web Link-funktionen. Lær mere i vores weblink-funktionsguide .

Tilføj en brugerdefineret fane

Når du redigerer en Live Steam-funktion eller -session , skal du udvide sektionen 'Attendee Engagement' og aktivere til/fra-knappen Aktiver tilpasset fane . Navngiv fanen, og indsæt webadressen til det websted, du vil integrere.

💡 Husk, websteder skal kunne integreres for at fungere i en tilpasset fane, og de skal også være mobilresponsive for at få den bedste deltageroplevelse. Test din brugerdefinerede fane omhyggeligt for at sikre, at den fungerer efter hensigten! 🧪

Skærmbillede, der viser deltagerengagement-sektionen af ​​redigeringssessionen. Faneområdet Brugerdefineret er angivet.

Beslut, om du vil bruge funktionen Send data til URL , og klik derefter på Gem ændringer, når du er færdig.

💡 Husk, du kan kun tilføje én tilpasset fane pr. livestream-funktion eller session.

Brugerdefinerede faner i praksis

Når deltagere klikker på fanen Tilpasset i en session eller Live Stream-funktion i webappen, åbnes webstedet i engagementspanelet. Følgende billede er et eksempel på en Typeform-undersøgelse, der er indlejret som en brugerdefineret fane i en livestream:

En undersøgelse, der er indlejret i en livestream ved hjælp af en tilpasset fane.

For brugere på mobilappen åbnes webstedets indhold i deres enheds standardbrowser.

⚠️ Forsigtig! Hvis deltageren ser en livestream på deres mobilenhed, afbrydes seeroplevelsen ved at åbne fanen Tilpasset.

Hvordan andre har brugt brugerdefinerede faner

Brug Custom Tabs til at indlejre undersøgelser, afstemninger, Q&A, whiteboards og stort set alt andet, du ønsker, så længe siden indeholder et link, der kan integreres og mobilresponsivt. Der er så mange muligheder!

Her er nogle af de måder, kunder har brugt brugerdefinerede faner på i deres livestreams og sessioner:

• Live Q&A og polling - Live polling og Q&A lader dine talere opdage mere om deltagere og interagere med dem på meningsfulde måder. Deltagerne besvarer afstemninger og stiller spørgsmål i realtid for at øge engagementet inden for en session. Slido er vores favorit! 🏆

• Undersøgelser - Indlejring af en undersøgelse i en tilpasset fane hjælper dig med at indsamle målrettet feedback om en specifik session. Vi anbefaler at bruge Typeform , fordi deres grænseflade er smuk, intuitiv og har robuste tilpasningsmuligheder.

• Hjælpecenter for livestream med tawk.to - Hvis du gerne vil integrere en vidensbase dedikeret til livestreamhjælp til deltagere, skal du oprette en tawk.to-videnbase, som de kan referere til under livestreams. Du skal blot tilføje det til en Live Stream-funktion eller en Agenda-session som en tilpasset fane. For mere information om, hvordan du konfigurerer dette, kan du læse vores artikel om indlejring af tredjepartsplatforme i din Event App .

• Whiteboard - Indlejring af et whiteboard i en brugerdefineret fane giver deltagerne mulighed for at tage noter, brainstorme sammen, skrive beskeder på sticky notes og meget mere! Vi har oplevet succes med websteder som Miro og Ziteboard .

• Live Display - Nogle af vores kunder har endda brugt en brugerdefineret fane til at integrere Live Display! Læs vores Introduktion til Live Display artikel for at lære mere om Live Display.

For flere ideer til, hvad du kan gøre med Custom Tabs, kan du besøge vores artikel om, hvordan du integrerer tredjepartsplatforme i din Event App .