Introduktion til Onsite

Din one-stop-shop for event check-in, on-demand badge print og session check-in

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Top-notch event management på stedet er afgørende for personlig og hybrid event succes, og et afgørende element er check-in og badge print. Efterhånden som det personlige begivenhedslandskab fortsætter med at udvikle sig, forbliver behovet for værktøjer, der glæder deltagere og reducerer hovedpine på stedet for begivenhedsarrangører, uændret.

Webex Events Onsite er en softwareløsning til event check-in, badgeudskrivning og session check-in, der udstyrer dig med alt hvad du har brug for for at sikre sikre, problemfri og engagerende begivenheds check-in oplevelser på stedet. Fortsæt med at læse for at lære mere om alt, hvad Onsite kan gøre, og se videoen nedenfor for et hurtigt overblik over, hvordan Onsite Event Check-in fungerer!

Problemfri event og session check-in

Indtjekningsoplevelsen er det første kontaktpunkt for deltagere ved et personligt arrangement og ved sessioner, de deltager i. Hvis din indtjekningsproces imponerer, sætter den tonen for dine deltageres oplevelse under hele arrangementet. Webex Events Onsite gør dette muligt med enkel, intuitiv indtjekning af begivenheder og sessioner og badgeudskrivning, der kan tilpasses og er fuldt integreret med Webex Events produkter.

Indtjekningsprocessen på stedet: Vælg 'Tjek ind med QR-kode, scanning af QR-kode og

Brand og tilpas din måde

Webex Events Onsite giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse deltagerindtjekningsprocessen, så det ikke blot er endnu et værktøj – det er en udvidelse af dit brand. Brug dine brandfarver, logoer og ordlyd i alle aspekter af begivenheden og sessionens check-in-oplevelse.

Afsnittene Baggrund og Eksempel på siden Appearance på stedet.

Bliv kontaktløs og spar tid med Fast Track

Sig farvel til lange hændelsesindtjeknings- og badgeudskrivningslinjer, og byd farvel til at slette indtjekningsenheder efter hver brug ved at aktivere Webex Events Onsites Fast Track-funktion. Når en deltager tjekker ind ved at scanne deres QR-kode, får du mærket med det samme!

Integrerede registreringsdata

Ved event check-in udnytter Webex Events Onsite alle deltagerdata indsamlet gennem Webex Events Registration. Hvis du vælger at bruge en tredjeparts registreringsplatform, skal du ikke bekymre dig! Det er nemt at uploade deltagerdata til Webex Events platformen.

Indstillinger for indtjekning og forhåndsvisning af indstillingerne for indtjekningssiden.

Giv deltagerne chancen for at bekræfte deres registreringsoplysninger, før de udskriver deres badge. Hvis din deltagerregistrering f.eks. indeholder et spørgsmål om fødevareallergi, kan du lade deltagerne bekræfte og opdatere deres svar, før de tjekker ind. Eller måske er deres navn stavet forkert. De kan opdatere disse oplysninger og mere før udskrivning, hvilket reducerer omkostningerne ved unødvendige genoptryk.

Enkelt, men alligevel robust badgedesign

Begivenhedsbadges er en forlængelse af en begivenheds brandoplevelse og tjener som en sandhedskilde for deltagerinformation. Webex Events Onsite badge-oprettelsesværktøjet giver dig mulighed for at skabe unikke, smukt mærkede badges, der indeholder væsentlige deltageroplysninger. Vælg din badgestørrelse og -type, og brug derefter den intuitive træk-og-slip badgedesigner til at inkorporere dit logo, tilpasse, hvor teksten er placeret på badgen, og tilføj grafiske designelementer for virkelig at få dine badges til at springe ud!

Panelerne Badge Design Tools og Badge Preview.

Uendelig badgetilpasning

Opret et badge i én størrelse, som alle får, eller tilføj brugerdefinerede billeder, tekst og former, og brug derefter Onsites synlighedsregler til at skræddersy hvert element til specifikke deltagergrupper, virksomheder eller endda individuelle personer - ingen kodning nødvendig!

Modal for synlighedsreglen.

Tilpas f.eks. badgedesign med billeder, tekst eller ikoner, der giver personale, presse og højttalere adgang til forskellige områder af dit arrangementsrum. Dette er en af ​​mange muligheder. 🤯

Fin kontrol over deltagelse i sessionscheck-in

Spillesteder har fysiske begrænsninger, som skal tages i betragtning, når man byder deltagere velkommen til en session. Webex Events Onsite gør det nemt at begrænse check-in til kun rummets lovlige kapacitet. Kontrol går dog langt ud over kapaciteten! Tildel sessioner til specifikke numre for kun at låse dem til personer, der tilhører de rigtige, eller bliv endnu mere specifikke og vælg individuelle deltagere, der er tilladt i bestemte sessioner.

Området Session Check-in Settings, når du opretter en ny session i Webex Events platformen. Sessionsadgang er begrænset af både spor og kapacitet.

Skal du tildele efteruddannelsespoint? Kræv check-out, så du ved præcis, hvor længe hver person deltog i hver session.

Al hardwaren uden besværet

Mens du kan købe dit eget hardware til event check-in, tilbyder vores venner hos Choose 2 Rent praktiske hardwaresæt til Onsite . Lejesæt kommer med al den hardware til indtjekning og badgeudskrivning, du har brug for - iPads, iPad-standere, printere, routere og endda badges. Har du brug for brugerdefinerede fortrykte badges? Vælg 2 Rent kan også hjælpe med det!

Billede af en iPad på et stativ ved siden af ​​en badgeprinter.

Udfyld en simpel anmodningsformular, og de sender dig alt, hvad du behøver for at bringe din check-in og printstation til live.

Robuste check-in-metrics

Undersøg realtidsindtjekning og badgeudskrivningsanalyse i ét dashboard med Webex Events Onsite metrics . Spor indtjekning under og efter begivenheden, og opdag deltagernes indtjekningsmønstre for at informere personalebeslutninger, overvåge genudtryk af badge og printerbrug og meget mere! Med Webex Events Onsite målinger får du værdifuld indsigt, der giver dig mulighed for at forbedre deltagernes indtjekningsoplevelse år for år.

Siden Onsite Metrics.

Læn dig til Webex Events Professional Services og Support

Hos Webex Events er fantastiske begivenheder mulige, når du er udstyret med fleksibel teknologi og tjenester. Med Webex Events Onsite kan du administrere hele check-in-processen på egen hånd, eller kontakt vores erfarne team, hvis du vil have hjælp til event check-in.

Billede af flere mennesker samlet omkring en bærbar computer.

Overlad al din koordinering til Webex Events Professional Services-teamet. Har du brug for hjælp til at opbygge din indtjekningsapp, designe badges, oprette tilpassede regler eller bestille hardware til udskrivning af badge og spillested på internettet? Vi er her for at hjælpe.

Lær mere om, hvad Professional Services har at tilbyde!

Løsninger til hele din oplevelse på stedet

Personlige og hybride begivenheder har brug for teknologi, der understøtter en fordybende ende-til-ende deltageroplevelse. Sømløs Lead Retrieval integration, tilpasset registrering , en rig Event App og engagerende Live Displays er alle væsentlige komponenter i virkelig succesfulde personlige og hybride begivenheder.

Medbring Onsite til dit næste arrangement!

Webex Events Onsite gør dine personlige og hybride begivenheder bedre end nogensinde. Indtjeknings- og badgeudskrivningsprocessen behøver ikke at være kedelig, forvirrende eller besværlig, og sessionsindtjekning kan være et snuptag. Med Webex Events Onsite vil du forenkle din proces og imponere dine deltagere fra deres første øjeblikke på stedet.

Klar til at begynde? Start med vores indtjekning på Onsite og oversigt over badgeudskrivning og tidslinje for specifikke procesanbefalinger, fra bestilling af udstyr til indtjekning af deltagere.