Regler for synlighed på Onsite

Avanceret kontrol over, hvornår billeder, tekst og former udskrives på badges

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Når du tilføjer brugeroplysninger, billeder, tekst eller figurer til et badge i Webex Events Onsite, kan du indstille synlighedsregler, der bestemmer, hvilke deltagerbadges der skal udskrives disse elementer på. Du kan f.eks. sætte et sponsorlogo på et emblem, der skal udskrives til den pågældende sponsors repræsentanter, eller du kan sætte en specifik form eller tekstlinje på badges, der giver VIP'er, medarbejdere eller talere adgang til begrænsede områder.

Der er tonsvis af muligheder, og Webex Events Onsites synlighedsregler sikrer, at hver person får det rigtige badge. Fortsæt med at læse for at lære, hvor nemme regler er at bruge! Det er ikke raketvidenskab. 🚀

Modal Indstil synlighed med en OR-betingelse tilføjet.

Scenarie

Fordi der er meget, du kan gøre med synlighedsregler, kan de blive ret komplekse. Overvej følgende scenario for at hjælpe dig med at forstå, hvordan du laver og bruger avancerede regler:

• Du opretter badges til din virksomhedsforeningsbegivenhed, hvor private virksomhedsejere og deres ledere og ledende medarbejdere deltager. Der er en uannonceret rundbordssession kun for invitationer for ejere af nyere virksomheder, der oplever hurtig vækst, og du vil bruge en sekskantet form på badges for at bekræfte adgangen til sessionen.

• I Webex Events Registration opretter du en billet kaldet "Ejere" og en betalingsformular, der er specifik for den billet. Alle andre deltagere vil bruge en anden billet og formular.

• Du tilføjer et "drop-down" spørgsmål til registreringsformularen, hvor du spørger, hvor mange år gammel deres virksomhed er.

• Til sidst bruger du et spørgsmål af typen Single Select til at spørge dem om, hvor mange ansatte der er i deres virksomhed. Valgmulighederne er 1-25, 26-99, 100-249 og 250+.

• Efter tilmeldingen lukker, bruger du registreringsdataene til at sende private invitationer til sessionen. Nu skal du lave en badge-regel, så eventpersonalet ved et øjeblik, hvem de skal give adgang til rundbordsbordet.

Når du læser artiklen igennem, skal du huske på dette scenarie. Til sidst vil vi binde alt sammen. 🧵

For at lære, hvordan du opretter betalingsformularer, kan du læse vores artikel om Opret betalingsformularer . Læs vores artikel om oprettelse af spørgsmål for at lære, hvordan du opretter spørgsmål til betalingsformularer.

Adgang til synlighedsregler

Når du føjer billeder, tekst eller formelementer til et badge, skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for et element og klikke på Synlighed for at opsætte regler, der bestemmer, hvornår elementet skal eller ikke skal udskrives på badget.

Skærmbillede af Design Tools-sektionen på badgedesignsiden på Onsite. Indstillingsmenuen ved siden af ​​en figur er aktiv.

I den modal, der vises, kan du basere reglen på deltagernes eksklusive grupper , kasseformularfelter , tilpassede spørgsmålssvar eller en kombination af disse.

Tildel til eksklusiv gruppe

Hvis du kun vil udskrive et badgeelement, når deltagere er en del af den korrekte eksklusive gruppe, skal du klikke på rullemenuen Tildel til eksklusiv gruppe . Hvis den eksklusive gruppe er det eneste kriterium, der bestemmer dette elements synlighed på badges, skal du klikke på Gem ændringer for at afslutte reglen. Farvel! 👋

Modalen Indstil synlighed.

Hvis du har brug for at basere synlighed på både de eksklusive gruppe- og registreringsspørgsmål eller blot registreringsspørgsmål, skal du udvide sektionen Regelbetingelser for at tilføje flere synlighedskriterier til reglen.

Regelbetingelser

Området Regelbetingelser giver dig mulighed for at vælge felter i betalingsformularer eller tilpassede spørgsmålssvar som kriterier for udskrivning af et element på badges. Brug disse oplysninger med eksklusive grupper, eller lav reglen kun baseret på felterne.

OG/ELLER

For hver regelbetingelse skal du vælge OG eller ELLER.

• OG gør de felter og værdier, du vælger, til yderligere kriterier til de valgte eksklusive grupper og tidligere betingelser.

• ELLER gør de felter og værdier, du vælger, til alternative kriterier til de valgte eksklusive grupper og tidligere betingelser.

For din første betingelse, hvis du ikke valgte nogen eksklusive grupper, har valg af OG eller ELLER ingen effekt.

Felter og værdier

Når du har valgt OG eller ELLER, skal du klikke på rullemenuen Felter for at få adgang til en liste over alle checkout-formularfelter fra Webex Events Registration og spørgsmålssvar. Hvis du importerer data til Onsite, er de tilgængelige felter baseret på kolonnerne i importfilen.

Når du har valgt et felt, vises knappen lig (🟰) og feltet 'Værdier'.

• Klik på lig- knappen for at vælge, om reglen skal gælde for svar, der er lig med eller er indeholdt i den værdi, du vælger.

• I Værdier skal du vælge eller indtaste det svar, der opfylder regelkravet.

Hvordan du indtaster værdier afhænger af, hvad du vælger som felt. Hvis dit felt f.eks. er et spørgsmål af typen "Vælg afkrydsningsfelt", skal du vælge en eller flere muligheder i feltet "Værdier". Enkeltvalgsspørgsmål lader dig kun vælge én værdi pr. betingelse. Hvis du vælger et felt, der er et spørgsmål af teksttype, skal du indtaste værdien.

Modal Indstil synlighed med en OR-betingelse tilføjet.

Brug af flere betingelser

For at tilføje en anden betingelse skal du klikke på enten OG eller ELLER og klikke på knappen Tilføj betingelse . Tænk grundigt over, hvordan reglen kan være i konflikt med eller interagere med andre regler, du har lavet.

Modal Indstil synlighed med og og eller betingelser tilføjet.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Binding i scenariet

Sådan bygger du synlighedsreglen for den sekskantede form, der er nævnt i scenariet i begyndelsen af ​​denne artikel. Billederne ovenfor viser scenariet i aktion. ☝️

• Du vælger 'Ejere' fra listen 'Tildel til eksklusiv gruppe', fordi den sekskantede form kun skal udskrives, hvis deltageren er en ejer.

• For den første betingelse vælger du spørgsmålet 'virksomhedens alder', da du baserer reglen delvist på det spørgsmål. Du vælger derefter '1' som værdi. Du tilføjer derefter to ELLER-betingelser for 'virksomhedens alder' og vælger værdierne '2' og '3', da din rundbordssession er for virksomheder på op til tre år.

• Til sidst tilføjer du endnu en OG-betingelse og vælger muligheden 'Virksomhedsstørrelse' fra rullemenuen 'Tilføj betingelse'-knappen. Vælg 100-249-værdien, tilføj en ELLER-betingelse for virksomhedsstørrelse, og vælg derefter 250+-værdien.

Resultatet af disse valg betyder, at sekskanten kun vil blive trykt på mærkerne fra virksomhedsejere, hvis virksomheder voksede til 100 eller flere ansatte i de første tre år! Sådan ser den komplette synlighedsregel ud i Webex Events Platform:
,

Modalen Indstil synlighed med alle felter, der matcher scenariet beskrevet ovenfor.

Nu ved du, hvordan du laver synlighedsregler for at skræddersy præcis, hvad der bliver trykt på hvert badge og for hvem! Når det er tid til at begynde at tjekke folk ind og udskrive deres badges, kan du se vores artikler om opsætning af spillested for hardwareopsætningsinstruktioner og råd.