Design Onsite badges

Vælg en badgestørrelse og -layout, og tilføj info, billeder, ikoner og tekst

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Uanset om du vil have et enkelt badge i én størrelse, eller en række tilpassede badges, der er unikke for forskellige deltagergrupper, kan Onsite gøre det hele! At oprette badges er intuitivt, enkelt og endda lidt sjovt.

Denne artikel guider dig gennem hvert trin i design af et badge i Webex Events Onsite. 🎨 Fortsæt med at læse, eller se følgende video for en demo!

💡 Husk, videoen nedenfor kan vise en forældet menustruktur, men den tekniske proces er stadig den samme.

Opret et nyt badge

Fra din begivenheds Onsite menu skal du klikke på Badge for at få adgang til badgesiden, og derefter klikke på New Badge . I den modal, der vises, skal du indtaste et badgenavn, der hjælper dig og dine medarbejdere med at forstå, hvem dette badge er til. Hvis du vil begrænse dette badge til kun personer, der er tildelt specifikke eksklusive grupper , skal du vælge grupperne.

Skærmbillede, der viser processen netop beskrevet.

Klik på Opret , når du er klar. Dette fører dig til siden 'Rediger badge'.

Designovervejelser

Før du begynder at tilføje og arrangere elementer på et badge, er der nogle vigtige aspekter at overveje, som kan påvirke dit design.

Fortrykte badges

ZD-620- og ZD-621-printerne, som Onsite understøtter, udskriver kun i sort/hvid og gråtoner. Hvis du bruger fortrykt badge med farvebaggrund, skal du nøje overveje, hvordan de elementer, du tilføjer til badget, vil se ud. Lyse elementer giver muligvis ikke tilstrækkelig kontrast mod en mørk baggrund, hvilket gør dem svære at se.

Dobbeltsidede badges

Hvis du aktiverer indstillingen Mirror Badge på fanen Layout, skal du blot foretage justeringer af oplysninger, billeder, tekst og former i den øverste del af forhåndsvisningen. Den nederste del opdateres automatisk.

Hvis du bruger et dobbeltsidet badge, og du ikke aktiverer indstillingen Mirror Badge, skal du klikke på fanen Vis bagfra . Forhåndsvisningen inverteres, og du kan justere oplysninger, billeder, tekst og former i den øverste del af forhåndsvisningen.

Billeder

Billeder udskrives kun i sort/hvid, og billedkvaliteten kan variere afhængigt af den badgetype, du vælger. Generelt anbefaler vi at fortrykke dit firmalogo og alle andre billeder, der vises på alle badges, for at sikre, at billederne er skarpe og klare.

Vi anbefaler ikke at forprinte billeder, der kun vises på nogle deltagerbadges, da det ville tilføje for meget kompleksitet til udskrivning ved check-in.

Når du opretter de billeder, du vil uploade til badgedesigneren, skal du huske, at printeren udskriver ved 300 DPI/PPI, og du kan skalere billeder, så de passer til dine behov. Generelt fungerer et billede på 300 x 300 px godt. Hvis et billede fylder mere end én kvadrattomme af badget, skal du overveje en højere opløsning. Understøttede billedformater er JPEG, PNG, GIF, TIF og BMP.

Sådan bruger du badgedesigneren

Siden Rediger badge består af panelet Designværktøjer og Badge Preview. Lad os gennemgå hvert af de værktøjer, du har til rådighed. 🔧

Skærmbillede af områderne Designværktøjer og Badge Preview. Nummererede pile, der svarer til teksten nedenfor, er overlejret.
  1. Designværktøjer - Disse fem faner giver dig mulighed for at vælge din badges størrelse og layout og tilføje elementer til badgen.

2. Tilføj ny knap - Denne knap vises på fanerne Tilføj billede, Tilføj tekst og Tilføj form.

3. Menuen Indstillinger - Klik på dette Indstillinger ( )-ikon for at omdøbe eller slette et element eller konfigurere en synlighedsregel for det.

💡 Husk, synlighedsregler er en utrolig måde at kontrollere, hvilke badge-elementer der skal udskrives for visse typer deltagere. Vi skrev en hel artikel om Onsite synlighedsregler for at hjælpe dig med at forstå, hvordan du bruger dem!

4. Style bar - Når du har tilføjet et element til badgen, skal du klikke på elementet i Badge Preview for at vælge det. Brug værktøjerne i stillinjen til at ændre elementets farve. Når du vælger felter med brugeroplysninger eller tekst, kan du også indstille skrifttype, størrelse, justering, stil og store og små bogstaver for teksten. Hvis du vælger flere elementer af samme type med skift + klik, påvirker stilændringer alle valgte elementer! 🎨

5. Element - Et element er alt, hvad du tilføjer til badget. Når du har tilføjet et element til badgen, skal du klikke på det for at vælge det. Når det er valgt, har et element en gul ramme omkring sig. Hold shift-tasten nede, og klik for at vælge og flytte flere elementer på én gang, og tryk på escape-tasten for at fravælge elementer.
    ,
    Klik og træk eller brug piletasterne på dit tastatur til at placere elementer på emblemet. Brug cirkelikonerne rundt om omkredsen til at ændre størrelsen på eller rotere elementet. Røde "smarte hjælpelinjer" vises, når et element er justeret med et andet elements centrum eller kant.
    ,

Skærmbillede af et element i badgedesigneren. Elementet er valgt.

💡 Husk, hvis du vælger et dobbeltsidet layout, skal du arrangere elementer i den øverste del af Badge Preview.

6. Elementværktøjer - Når du vælger et enkelt element, vises en flydende værktøjslinje under det i Badge Preview. Brug denne værktøjslinje til at lave lag, rotere, justere eller slette elementer. Du kan også slette elementer ved at bruge backspace (Windows) eller delete (MacOS) tasterne.

7. Zoom - Brug disse knapper til at zoome ind og foretage fine justeringer af elementer på emblemet. Hvis du redigerer på en enhed med berøringsskærm, skal du knibe for at zoome ind eller ud.

8. Historieværktøjer - Klik på urikonet for at fortryde alle ikke-publicerede ændringer. Dette vil fortryde alt arbejde, du har udført, siden du kom ind på siden Rediger badge. Brug knapperne fortryd/gentag til at vende tilbage eller genkalde den sidste ændring.

9. Gitter - Klik én gang på denne knap for at tilføje et 0,5-tommer-gitter og to gange for at tilføje et 1-tommer-gitter til Badge Preview. Dette hjælper dig med at justere elementer med hinanden og sikre, at elementerne ikke overlapper fortrykte aspekter af badget.

Når du foretager ændringer, gemmes dine fremskridt automatisk. Når du er færdig med at justere elementer i en af ​​de fem faner, skal du blot forlade fanen.

Lad os nu undersøge hver designværktøjsfane. 🔍

Design værktøjer

Når du tilføjer hver type element, skal du bruge de redigeringsværktøjer, der er beskrevet tidligere, til at flytte, ændre størrelse, style og justere elementet efter behov. Brug synlighedsregler for individuelle elementer for at opnå et utroligt niveau af kontrol over, hvilke elementer der udskrives for hvilke deltagere.

Layout

Skærmbillede af fanen Layout i Designværktøjer.

Denne sektion af badgedesigneren bestemmer størrelsen, orienteringen og typen af ​​dit badge. For mere information om tilgængelige badgetyper og udskrivningsmetoder, læs vores artikel om badgetyper på Onsite .

• Printer - Indtil videre understøtter vi kun specifikke undermodeller af Zebra ZD620 og ZD621 for at garantere ensartet udskrivning i høj kvalitet. I øjeblikket kan du kun vælge Zebra ZD620, da badgestørrelserne er de samme for begge printere.

• Badgestørrelse - Brug denne rullemenu til at vælge størrelse, retning og materiale på dit badge. Dit valg skal matche det, du har bestilt fra din badgeleverandør. Hvis du har spørgsmål, så start en chat med vores fantastiske supportteam eller e-mail os på support@socio.events .

⚠️ Forsigtig! Hvis du ændrer badgestørrelsen efter at have tilføjet elementer til badgen, skal du dobbelttjekke placeringen af ​​alle elementer på badgen.

• Spejlmærke - Hvis du valgte en dobbeltsidet mærkestørrelse, kan du spejle mærket, så de samme elementer udskrives på begge sider af mærket. Hvis du vil have unikke oplysninger på hver side af emblemet, skal du lade denne kontakt være deaktiveret.

Når du er færdig med at vælge layoutindstillinger, skal du klikke på fanen Brugeroplysninger .

Bruger info

Fanen Brugeroplysninger lader dig vælge, hvilke deltageroplysninger der skal udskrives på badget, inklusive spørgsmål og svar .

💡 Husk, vi anbefaler kun at bruge fornavn eller fulde navn. Brug af Fornavn og Efternavn sammen kan forårsage inkonsekvent formatering.

For at tilføje et brugerinformationsfelt til badget skal du aktivere dets til/fra-knap.

Animeret GIF, der viser en bruger, der tilføjer og arrangerer felter på et badge.

Når du er færdig med at tilføje og placere deltageroplysninger, betyder det, at du har gennemført den mindste konfiguration, der er nødvendig for at udskrive badges, og du kan udgive på Onsite !

Der er dog meget mere tilpasning tilgængelig med billeder, tekst, former og synlighedsregler . Fortsæt med at læse for at lære mere. 📖

Tilføj billede

At føje et billede til dit badge er en fantastisk måde at klæde dine badges på eller tilføje forskel til forskellige typer badges. For eksempel kan du tilføje logoer til hver af dine sponsorer og derefter bruge synlighedsregler, så personalet for hver sponsor får det rigtige logo på deres badge.

For at tilføje et billede til badget skal du klikke på knappen Tilføj nyt billede . I den modal, der vises, skal du følge instruktionerne for at vælge en billedfil fra din enhed. Klik på knappen Rediger for at beskære billedet eller justere dets rotation eller zoom. Klik på Upload for at afslutte.

Skærmbillede af et logo i billedfremvisningsmodal.

Tilføj tekst

For at tilføje brugerdefineret tekst til badgen skal du klikke på knappen Tilføj ny tekst , og en ny tekstboks føjes til Badge Preview. Klik inde i det gule felt på Badge Preview for at redigere teksten.

Animeret GIF, der viser en bruger, der tilføjer og justerer et tekstfelt.

Tilføj form

For at tilføje en form til emblemet skal du klikke på knappen Tilføj ny form og vælge din foretrukne form fra rullemenuen. Formen føjes automatisk til Badge Preview.

Skærmbillede af fanen Tilføj form i Designværktøjer. En sekskantet form er blevet tilføjet.

Administrer badges

Når du har oprettet badges, skal du administrere dem fra siden Badge. Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et badge for at redigere dets navn og eksklusive grupper, redigere eller klone designet eller slette badget.

💡 Husk, at kloning af et badge kun kloner designet. Eksklusive gruppetildelinger og synlighedsregler klones ikke.

Skærmbillede af Badge-siden. Indstillingsmenuen for et badge er udvidet.

Badges viser en af ​​tre statusser:

• Needs Design - Badget har ingen information om det endnu.

• Klar til udgivelse - Badget har mindst ét ​​informationsfelt, eller dets design er blevet ændret. 'Klar til udgivelse' betyder ikke altid, at emblemet er printklart. Undersøg omhyggeligt hvert design før udgivelse.

• Udgivet – Du har klikket på Udgiv, og badget er nu live!

⚠️ Forsigtig! Hvis du foretager ændringer i et badgedesign efter at have konfigureret indtjeknings-iPads eller iPhones på spillestedet, skal du opdatere hver enhed ved at trykke på 'Opdater alle onsite-data' knappen på Onsite appens indstillingsside.

Efter at have udgivet badgedesigns, kan du forhåndsvise en deltagers badge på deres profil for at kontrollere, hvordan badgeelementer udskrives for den pågældende deltager. Sådan gør du:

1. Klik på Deltagere på din begivenhedsnavigationslinje.

2. På siden Deltagere skal du klikke på en deltager for at åbne vedkommendes deltagerprofil.

3. På oversigtssiden for deltagerprofilen skal du klikke på knappen Vis badge for at åbne badge-forhåndsvisningen for den pågældende deltager.

Badge Preview-modal på en deltagerprofil.

Nu hvor du har lavet dine badges, er du klar til at udgive Onsite !

Professionelle tips! 😎

• Hvis du forprinter baggrunde, begivenhedens navn, logoer eller andre oplysninger om badgelageret, skal du uploade det tomme badgebillede i designeren og ændre størrelsen på det, så det passer til hele badget, og derefter slå billedet fra. Når du har tilføjet elementer til emblemet, skal du slå billedet på igen og lægge det på bagsiden for at sikre, at du ikke ved et uheld dækker fortrykte elementer. 🌟

• Tilføj en QR-kode, der åbner din Event-apps kampagneside for at fremme adoptionen af ​​Event App .

• Hvis du bruger termisk overførselsrulle, kan du overveje at bestille bånd, der matcher eller komplementerer dine begivenhedsfarver for at bringe dit badgedesign endnu tættere på dit brand.

• Hvis du konfigurerer et badge, der udskriver en anden form eller logo afhængigt af en eksklusiv gruppe, såsom sponsorlogoer, og du skal stable lignende elementer i det samme fysiske rum på badget, skal du bruge Bring Forward eller Send Backward-værktøjerne at justere hvert element efter behov. Derefter skal du blot opsætte regler for synlighed , så kun det rigtige billede for hver deltager udskrives.