Test af din Event App

Prøv tingene uden at efterlade noget rod, og hjælp foredragsholdere, sponsorer, udstillere og personale også med at teste

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Der er mange facetter til dit arrangement, og Webex Events er kun en brik i puslespillet. For at sikre, at alt går glat, er det utrolig vigtigt at omhyggeligt undersøge og teste alle aspekter af din Event App.

Denne artikel giver de rammer og trin, der er nødvendige for at teste din Event App, inklusive oprettelse og administration af testbrugere, grundlæggende testprotokol og bedste praksis og instruktionsskabeloner, der er skræddersyet til forskellige typer testere. Lad dette være din guide til at sikre, at alt er på plads og klar til at gå før showtime! 🌈

💡 Husk, udgiv din Event App og konfigurer alt så tæt på færdiggørelse som muligt, før du begynder at teste.

Forbered din Event App til test

Test kan være så simpelt som at klikke rundt i Event App for at sikre, at alt ser ud og fungerer, som det skal. Nogle forberedelser kan dog være nødvendige i følgende scenarier:

• Du har allerede budt deltagere velkommen i din Event App

• Du vil lave testindlæg og kommentarer

• Du vil teste indtastning af spilkode

• Du tilføjer alt til Event App , som du vil slette efter test

Uanset hvordan du planlægger at teste, betyder flere testere flere chancer for at fange problemer, før dine deltagere gør det. Opret testkonti for hver af dine testere. Så kan du blokere dem, når de er færdige med at teste, hvilket fjerner alt det indhold, de har postet. 👍

De næste par afsnit viser dig, hvordan du opretter en skjult gruppe, føjer alle dine testdeltagere til den skjulte gruppe og knytter funktioner til den skjulte gruppe for midlertidigt at skjule dem.

Opret en skjult gruppe

1. Klik på Deltagere på din begivenhedsnavigationslinje.

2. Klik på Grupper for at åbne siden Grupper.

3. Klik på knappen Ny gruppe .

4. I den modal, der vises, skal du indtaste et navn til testgruppen, vælge en farve og vælge Skjult fra deltagere .

Den netop beskrevne proces.
  5. Klik på Gem ændringer for at afslutte oprettelsen af ​​gruppen.

Tilføj testdeltagere

1. Klik på Deltagere på din begivenhedsnavigationslinje.

2. Klik på Ny deltager på siden Deltagere.

3. Tilføj oplysninger til de påkrævede felter i den modal, der vises. Vi inkluderer detaljerede instruktioner til tilføjelse af en deltager i vores artikel om tilføjelse af deltagere .

💡 Husk, at e-mailadressen ikke bør være den samme adresse, som testerne vil bruge under selve arrangementet. Bed dine testere om en alternativ e-mailadresse.

4. Klik på rullemenuen Eksklusiv gruppe , og vælg den skjulte testgruppe, du har oprettet .

Den netop beskrevne proces.
  5. Hvis der er flere grupper, der begrænser synlighed på forskellige måder, skal du bruge rullemenuen Grupper til at tildele forskellige grupper én ad gangen, og teste hver gang du tildeler en ny gruppe.

• Hvis du f.eks. vil teste funktioner, der er eksklusive for virtuelle deltagere og funktioner, der er eksklusive for personlige deltagere, skal du tildele den personlige gruppe, teste, derefter fjerne tildelingen og tildele den virtuelle gruppe og teste igen.

6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Når du har oprettet testkonti til dine testere, kan du bruge skabelonerne senere i denne artikel til at invitere dem til at teste!

Skjul funktioner

Hvis der allerede er folk, der bruger Event App, vil det at skjule funktioner helt sikre, at din test går ubemærket hen. Dette er især nyttigt, hvis du vil teste vægposter, sende chats, indtaste spilkoder eller starte livestreams. 🙈

Hvis du tester for at sikre dig, at visse funktioner kun er synlige for bestemte deltagergrupper, skal du springe denne del over for nu og lave interaktionsbaserede test til allersidst, så aktiviteten kun vil være synlig i kort tid før oprydning .

💡 Husk, at hvis deltagere allerede bruger funktioner i din Event App , kan du overveje at oprette separate testfunktioner tilknyttet testgruppen, så kun dine testere kan få adgang til dem. Det er altid en god idé at tilføje en Live Stream-funktion, der udelukkende er dedikeret til at teste livestreaming med Webex Events .

Sådan skjuler du funktioner før test:

1. Klik på Funktioner i din Event-navigationslinje under ' Event App'.

2. Tilføj om nødvendigt funktioner , der udelukkende er dedikeret til test.

3. På siden Funktioner skal du holde markøren over den funktion, du vil skjule, og klikke på ikonet Indstillinger (⚙️).

4. I den modal, der vises, skal du klikke på rullemenuen Synlig for og vælge din skjulte gruppe.

Den netop beskrevne proces.
  5. Klik på Gem ændringer .

Tid til at teste!

Nu er du klar til at teste! Hvert arrangement er forskelligt, så vores bedste råd er at gå vild! Arbejd dig ned på listen over funktioner på mobilappen og webappen , og klik på alt. Vær opmærksom på de mindste detaljer i billeder. Sørg for, at der ikke er noget mærkeligt, ødelagt eller off-center. Opfør dig som en deltager på enhver måde, du kan tænke dig. Hvis du efterlader noget rod, skal du ikke bekymre dig – det er nemt at rydde op i Event App . 🧹

Få adgang til Event App som deltager

Uanset om du har udgivet din Event App til Webex Events App eller en Branded App, skal du blot gå til promosiden for Event App og downloade mobilappen eller åbne webversionen for at begynde at teste.

Test tips

Udover at være opmærksom på, hvordan appen og dens funktioner vil fremstå og opføre sig for deltagere, er der nogle specifikke områder, vi altid anbefaler at teste. Følg linkene for detaljer om, hvordan hver af disse fungerer:

• Afsendelse af meddelelser - Send et par meddelelser til den skjulte testgruppe, og tjek, hvordan de vises på webappen og mobilappen.

• Spørgsmål og svar-moderering - Test Spørgsmål og Svar-moderering i Agenda-sessioner og Live Stream-funktioner, hvis du har begge dele. Prøv at godkende og afvise indlæg.

• Aktivering og deaktivering af afstemninger - Test afstemninger i Agenda Sessions og Live Stream-funktioner, hvis du har begge dele.

• Vægopslag og -moderering - Indsend tekst og billeder til vægfunktionen, og prøv at moderere disse opslag.

• Kør en test med Webex Events Production Studio - Denne artikel guider dig gennem hele processen med at teste med Webex Events Production Studio. Brug disse trin til at lave en genhør med dine højttalere.

• Moderering af videorum – Denne artikel tilbyder bedste praksis og instruktioner om moderering og fjernelse af personer fra videorum.

• Har du ikke markeret " Åbn link i ekstern browser " for links? Hvis nogen af ​​linkene ikke viser indlejret indhold i webappen, når du klikker på dem, skal du se vores artikel om fejlfinding af indlejrede websteder og videoer for at få råd.

• Bruger du funktionen Send data til URL til noget? Tjek for at sikre, at data fra Webex Events flyder til det eksterne websted korrekt.

• Bruger du Onsite? Få din fastboende Onsite ekspert og personale til at opsætte din Onsite hardware og testprinte badges dagen før dit arrangement og det første dagen for. Dette er den bedste måde at sikre en glat indtjekningsoplevelse for dig og dine deltagere.

• Læs vores artikel om test af Lead Retrieval , hvis du eller dine udstillere bruger det til dit arrangement.

• Test bør ikke være op til én person. Inviter dine sponsorer, foredragsholdere, moderatorer og andre medarbejdere til at teste Event App for at sikre, at den er fuldt undersøgt. Jo flere jo bedre! Brug følgende testinstruktionsskabeloner for at få flere mennesker involveret.

Test af instruktionsskabeloner

Erstat teksten i ##{{ klammeparenteser}} med de korrekte oplysninger fra din Event App , før du sender disse skabeloner. Her er nogle tips:

• Overvej at tilføje skærmbilleder eller oprette en kort Vidcast for at hjælpe med at guide folk gennem testprocessen.

• Hvis du bruger samarbejdsformularer til talere, sponsorer eller udstillere, kan du overveje at inkludere linket til deres samarbejdsformular, så de kan indsende ændringer til deres profil, hvis det er nødvendigt. For at lære, hvordan du finder linket til hver profil, kan du læse vores artikel om opsætning og brug af samarbejdsformularer .

⚠️ Forsigtig! Disse skabeloner er beregnet til at være et udgangspunkt, og ikke alt i dem vil gælde for dig og din Event App. Læs skabelonerne omhyggeligt og fjern alt, der ikke er relevant, før du sender.

Sponsor/udstiller skabelon

Tak, fordi du er en del af ##{{event name}}!

Vi vil gerne have, at du er fortrolig med Event App før showtid, så jeg har oprettet dig med en testbrugerkonto. Du skal blot følge URL'en nedenfor og downloade mobilappen til din enhed, eller klik på Adgang på nettet . Indtast derefter ##{{test email address}} på loginformularen og opret en adgangskode.

##{{ promoside URL}}

##{{adgangskode (hvis relevant)}}

Når du logger ind, skal du gå til ##{{sponsorer/udstillere}}-funktionen og finde din ##{{sponsor/udstiller}}-profil. Sørg for, at alle billeder, links og knapper er nøjagtige. Applikationen vises forskelligt afhængigt af, om du er på webversionen eller mobilappen, så gennemgå begge versioner. Du er også velkommen til at udforske de andre funktioner i Event App.

Hvis du opdager, at noget mangler, er forkert eller ikke fungerer, så lad mig det vide!

Når du er færdig med at gennemgå Event App, så lad mig det vide, så jeg kan fjerne din testkonto. Din officielle brugerkonto vil være under ##{{e-mailadresse}}.

Skabelon til højttaler

Tak fordi du er en del af ##{{event name}}!

Vi vil gerne have, at du er fortrolig med Event App før showtid, så jeg har oprettet dig med en testbrugerkonto. Du kan bruge testkontoen til at prøve chat, lave vægindlæg og prøve alt muligt andet, du kan gøre under selve begivenheden. Du skal blot følge URL'en nedenfor og downloade mobilappen til din enhed, eller klik på Adgang på nettet . Indtast ##{{test-e-mailadresse}} på login-formularen og opret en adgangskode.

##{{ promoside URL}}

##{{adgangskode (hvis relevant)}}

Når du logger ind, skal du gå til ##{{speakers}}-funktionen og finde din profil. Sørg for, at alle billeder, links og knapper er nøjagtige. Applikationen vises forskelligt afhængigt af, om du er på webversionen eller mobilappen, så gennemgå begge versioner. Du er velkommen til også at udforske de andre funktioner i Event App - lav opslag, efterlad kommentarer og anmod om opfølgning.

Hvis du opdager, at noget mangler, er forkert eller ikke fungerer, så lad os det vide!

Når du er færdig med at gennemgå Event App, så lad mig det vide, så jeg kan fjerne din testkonto. Din officielle brugerkonto vil være under ##{{e-mailadresse}}.

Gennemgå også højttalerinstruktionerne , så du ved, hvad du kan forvente under en livestream. Vi planlægger en livestream-testsession for at gøre dig fortrolig med streamingstudiet og processen.

Moderator skabelon

Tak fordi du er en del af ##{{event name}}!

Vi ønsker, at du skal være fortrolig med de værktøjer, du vil bruge til at moderere Event App før showtidspunktet. Følg instruktionerne i denne artikel for at logge ind og blive fortrolig med at moderere Event App: https://help.socio.events/en/articles/5445247

Jeg har konfigureret din administratorkonto under ##{{admin email}}.

Du kan også bruge denne e-mail til at logge ind på Event App som deltager. Du skal blot følge URL'en nedenfor og downloade mobilappen til din enhed, eller klik på Adgang på nettet . Indtast ##{{admin email}} på loginformularen og opret en adgangskode.

##{{ promoside URL}}

##{{adgangskode (hvis relevant)}}

Hvis du opdager, at noget mangler, er forkert eller ikke fungerer, eller hvis du har spørgsmål om dine pligter, så lad mig det vide!

Ryd op

Bloker testdeltager

Når alle er færdige med at teste, er det tid til at blokere disse testdeltagere.

1. Klik på Deltagere i din begivenhedsnavigationslinje.

2. Hvis alle er i en skjult testgruppe, skal du klikke på filterrullemenuen og vælge testgruppen. Hvis du ikke brugte en skjult testgruppe, skal du blot bruge søgefunktionen til hurtigt at finde en testdeltager.

3. Klik nu på ikonet Indstillinger ( ) ud for en tester.

4. Vælg Bloker .

Den netop beskrevne proces.

💡 Husk, at Event App metrics vil stadig inkludere blokerede brugerinteraktioner, minus vægposter.

Vis funktioner

Hvis du valgte at skjule nogen af ​​dine funktioner under testen, skal du blot fjerne den skjulte gruppe fra funktionen ved at bruge trinene beskrevet tidligere .

Det er det! Blokering af testdeltagere har fjernet deres indlæg, chats og spilinteraktioner fra Event App, og dine funktioner er ikke længere skjulte.

Nu hvor du har testet din Event App, kan du læse vores bedste praksis for lancering og promovering af din Event App til deltagere. 🚀 Glem ikke at lave livestream-øvelser med dine højttalere også!