Tilføj sessionsoptagelser til din Event App

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

At levere livestream-optagelser til dine deltagere i din Event App er en meget enkel proces med Webex Events Video Center eller en anden video-hostingudbyder! Følg de tre trin i denne artikel, og du har disse optagelser klar på ingen tid. 📺

Trin 1: Download optagelsen

💡 Husk, hvis du ikke bruger Webex Events Production Studio, se dokumentationen for din valgte livestream-udbyder for at finde ud af, hvordan du downloader optagelsen.

Når du streamer med Webex Events Production Studio , tilføjes optagelser automatisk til Video Center inden for et par minutter efter din streams afslutning, så du ikke behøver at downloade dem for at bruge dem i din Event App! Du kan dog downloade optagelser fra studiet, hvis:

• Du vil have en lokal backup af dine optagelser.

• Du vil være vært for optagelser andre steder.

• Du ønsker, at optagelserne skal have lukkede billedtekster og oversættelser. Webex Events Production Studio optagelser har ikke automatiske billedtekster og oversættelser, så du skal downloade optagelserne og uploade dem igen til Video Center med Captions & Translations aktiveret.

For at downloade optagelser fra studiet skal du klikke på knappen Optagelser ved siden af ​​knappen 'Gå live' i studiet. I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Download ved siden af ​​optagelsen. Hvis du gik live i studiet flere gange, viser modalen optagelser efter dato og klokkeslæt fra det seneste til det mindste seneste.

Knappen Optagelser og knappen Download i Webex Events Production Studio.

Trin 2: Upload optagelsen

Video Center

Hvis du brugte Webex Events Production Studio og ikke ønsker at tilføje undertekster og oversættelser til dine optagelser, skal du springe til 'Trin 3' nedenfor.

Upload af sessionsoptagelser til Video Center er den enkleste måde at hoste optagelser og tilføje dem til din Event App. Du skal blot følge uploadinstruktionerne i vores Video Center artikel for at uploade videoen.

Andre udbydere

Hvis du vil være vært for sessionsoptagelser på en tredjepartsplatform som Vimeo, Wistia eller YouTube, skal du blot uploade videoen til din valgte platform. Sørg for, at videoens delingsindstillinger er indstillet til offentlig, og følg de bedste fremgangsmåder i vores artikel om indlejring af indhold .

Trin 3: Føj optagelsen til en session, Livestream-funktion eller 'Optagelser'-funktion

Der er flere måder at tilføje optagelser til visning af deltagere. Den metode, du vælger, kan afhænge af, hvilken funktion du brugte til livestreamen, hvor dine optagelser er hostet og personlige præferencer.

Føj en optagelse til en session

Hvis du var vært for din livestream i en Agenda-session , er her trinene til at tilføje en optagelse til den session:

1. På siden Sessioner skal du klikke på den session, du vil redigere.

2. I 'Rediger'-modalen skal du rulle til sektionen 'Livestream'.

3. Klik på rullemenuen Videooptagelse , og vælg din valgte udbyder.

• Hvis din video er hostet i Video Center, skal du vælge ' Video on Demand' og derefter vælge videofilen. Filer er organiseret i afsnittene 'Uploads' og 'Optagelser' i rullemenuen 'Videofil'.

• Hvis din video er hostet et andet sted, skal du vælge din udbyder eller 'Andet' og indsætte linket til videoen.

4. Klik på Gem ændringer for at afslutte.

Efter sessionens sluttidspunkt kan deltagere klikke på knappen 'Se optagelse' under sessionens titel for at få adgang til den.

💡 Husk, at knappen 'Se optagelse' kan tage op til femten minutter, før den vises, efter sessionen slutter.

Knappen 'Se optagelse' til en dagsordensession på begivenhedsappens webversion.

Deltagerne klikker på knappen Vis optagelse for at få adgang til optagelsen.

Føj en optagelse til en Live Stream-funktion

Hvis du var vært for en enkelt livestream i en Livestream-funktion , skal du følge disse trin for at tilføje en optagelse.

⚠️ Forsigtig! Hvis du følger nedenstående trin, mister du adgangen til Webex Events Production Studio, hvis du har brugt det til din livestream. Download alle optagelser til en computer, før du udfører nedenstående trin.

1. Klik på 'Rediger' på Livestream-funktionen.

2. Klik på rullemenuen Stream provider i redigeringsmodalen og vælg din valgte udbyder.

• Hvis din video er hostet i Video Center, skal du vælge ' Video on Demand' og derefter vælge videofilen. Filer er organiseret i afsnittene 'Uploads' og 'Optagelser' i rullemenuen 'Videofil'.

• Hvis din video er hostet et andet sted, skal du vælge din udbyder eller 'Andet' og indsætte linket til videoen.

3. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

💡 Husk, det er en god idé at redigere funktionens indstillinger og tilføje 'Optagelse' til navnet.

Når du har tilføjet optagelsen, kan deltagerne klikke på Live Stream-funktionen for at få adgang til optagelsen.

En optagelse, der afspilles i Live Stream-funktionen på webappen.

Tilføj en optagelsesfunktion (funktion til brugerdefineret liste)

Hvis du vil vise en liste over optagelserne for alle sessioner på ét enkelt, brugervenligt sted, så brug Custom List-funktionen!

💡 Husk, hvis din Event App kun havde én livestream, skal du tilføje den til en Live Stream-funktion som beskrevet i afsnittet ovenfor.

1. Tilføj først en brugerdefineret listefunktion, omdøb den til 'Optagelser', og indstil den til gittervisning . For fuldstændige instruktioner om, hvordan du gør dette, henvises til vores brugerdefinerede liste-funktionsguide .

2. Rediger nu den brugerdefinerede listefunktion, du lige har oprettet, og klik på Nyt element .

3. Indtast sessionstitlen i feltet 'Navn' i feltet Nyt element.

4. Vælg et ikon af typen "afspil" eller "video".

5. Udfyld om nødvendigt feltet Beskrivelse.

6. Indstil kabinestørrelsen til Lille .

7. Klik på rullemenuen Indholdsudbyder , og vælg den udbyder, hvor din video er hostet.

• Hvis din video er hostet i Video Center, skal du vælge videofilen til optagelsen. Filer er organiseret i afsnittene 'Uploads' og 'Optagelser' i rullemenuen 'Videofil'.

• Hvis din video er hostet et andet sted, skal du vælge din udbyder eller 'Andet' og indsætte linket til videoen.

8. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Gentag trinene ovenfor, indtil du har tilføjet alle dine optagelser.

På Event App viser funktionen optagelsestitler og beskrivelser, og deltagere klikker på knappen Besøg på den optagelse, de vil se.

Funktionen Custom List i Grid View på webappen.

Når deltagere klikker på en optagelse på webversionen af ​​din Event App, vises videoen midt på skærmen, og de kan klikke på videoen for at afspille den.

En video-on-demand-optagelse afspilles i webappen.

På mobilappen trykker deltagere på Video for at se optagelsen. Videoen åbnes i deres enheds standardwebbrowser.

Videoknappen og fuldskærmsoptagelsen afspilles på mobilappen.

Nu ved du alt om at tilføje optagelser til din Webex Events App!

Pro tips! 😎

• Sørg for at have en god internetforbindelse, når du downloader optagelser, og når du uploader dem til Video Center. Dette sikrer, at du får optagelser ud til dine deltagere så hurtigt som muligt.

• Hvis du uploader optagelsen til en session, kan Web App-brugere klikke væk fra optagelsen og blive ved med at se den i nederste højre hjørne af skærmen, mens de interagerer med din Event App.

• Brug funktionen Webliste, hvis du hoster on-demand-videoer på andre platforme som YouTube eller Vimeo, og du vil oprette og fremvise en central liste over links til videoer på din Event App.