Test og øv med Webex Events Production Studio

Øv med foredragsholdere før arrangementet

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer og udfører en livestream-test med dine højttalere, moderatorer og billedtekster - kun ét aspekt af at teste din Event App . Brug en teststream til at øve, sætte talerne og personalet i ro før begivenheden og hjælpe med at evaluere en bestemt tredjeparts undertekstudbyder .

Hvis du planlægger at forhåndsoptage præsentationer og bruge optagelserne som simulativt indhold, skal du bruge denne proces til at oprette en hemmelig strøm til optagelse. 🤫

For en videoversion af denne guide, se vores Gå live og test din stream-video .

Før du begynder...

Konfigurer en test Live Stream-funktion

Webex Events Production Studio giver dig mulighed for at gå live flere gange i et enkelt studie, så du kan teste med det samme studie, som du vil bruge på begivenhedsdagen, hvis du vil. 👍 Dette kan forenkle koordineringen af ​​testen med højttalere, da du ikke behøver at sende et ekstra højttalerlink til testen. Hvis du gerne vil teste i hovedstudiet, skal du springe til næste afsnit .

Hvis du hellere ikke vil bruge den faktiske livestream, fordi deltagerne allerede er i din Event App, skal du følge instruktionerne nedenfor for at konfigurere en test-livestream.

1. Klik på Funktioner i din Event-navigationslinje under ' Event App'.

2. Klik på Tilføj funktioner .
    ,

De trin, der lige er beskrevet.
  3. I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen Livestream, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

4. Klik på ikonet Indstillinger (⚙️) på funktionen og navngiv den noget med "Test" til sidst. Hvis deltagere allerede bruger din Event App, kan du overveje at oprette en skjult gruppe , der kun er for talere og personale, så deltagerne ikke kan finde eller deltage i strømmen. Du skal blot vælge din skjulte gruppe i feltet 'Synlig for', og deltagerne ved ikke, at den eksisterer. 🤭

Modal for Livestream-indstillinger.
  5. Klik derefter på Rediger på testfunktionen og vælg Production Studio som stream-udbyder. Hvis du vil bruge chat til din stream, skal du aktivere den, så du også kan teste det.

6. Klik på Gem ændringer for at afslutte valget af streamudbyder og generere højttalerlinket og knappen 'Start Studio'.

💡 Husk, at hvis du bruger Webex Events Closed Captions & Translations til en eller flere af dine livestreams, skal du aktivere den for din teststream for at blive fortrolig med, hvordan de fungerer på mobilappen og webversionen.

Inviter testere

1. Klik på Rediger på testfunktionen igen - linket Inviter højttalere er nu tilgængeligt.

2. Klik på Kopier ud for linket 'Inviter højttalere'. Distribuer linket og vores højttalerinstruktioner til alle, der deltager i din testsession.

💡 Husk, del aldrig linket, der åbnes, når du klikker på 'Start Studio'. Dette link er unikt pr. bruger og erstattes af et nyt link hver 24. time af sikkerhedsmæssige årsager.

3. Enhver, der skal have adgang til at kontrollere overgange, bannere, overlejringer og layouts i studiet, skal have adgang til Webex Events platformen, så de kan klikke på knappen 'Start Studio'. Inviter dem til dit Webex Events team , og bed dem derefter om at klikke på Start Studio i testsessionen i stedet for at bruge højttalerlinket.

Forbered aktiver

Før du starter din test, skal du klikke på knappen Start Studio og uploade eventuelle bannere, logoer, overlejringer, præsentationer eller videoer, som de faktiske sessioner vil bruge. Læs vores guide til Webex Events Production Studio for instruktioner om tilføjelse af disse aktiver.

💡 Husk, når du uploader aktiver til ethvert studie i din Event App, er disse aktiver tilgængelige i alle andre studier! ✅

Kører testen

Når du og dine højttalere er klar til testen, skal du klikke på Start Studio fra "Rediger livestream" eller "Rediger session". Højttalere vil bruge det højttalerlink, du sendte dem.

💡 Husk, maksimalt 13 personer kan være i Webex Events Production Studio på én gang.

Knappen Start Studio i Modal Edit Live Stream Test.

Udforsk studiet

Giv alle masser af tid til at justere deres indstillinger og blive fortrolig med Studio-rummet. Demonstrer, hvordan overgange, chats, spørgsmål og svar, afstemninger, brands, medier, bannere og studiechat fungerer, før du klikker på 'Gå live'.

Animeret GIF af en bruger, der føjer et banner til en stream.

Hvis du laver en fejl eller vil prøve noget andet, så fortvivl ikke! Det er derfor, du tester. Du kan gå live flere gange i det samme studie, hvis det er nødvendigt. 👍

Gå live!

Når alle er godt tilpas og klar, skal du klikke på Gå live og starte øvelsen. Vær særlig opmærksom på hver oplægsholders lyd og video for ekko, forsinkelser eller fejl, så de kan løse dem før den rigtige session.

Se streamen

Åbn Event-appens webversion i en anden browserfane for at opleve livestreamen, som deltagere gør. Se også streamen i mobilappen!

Hvis du har Chat aktiveret, skal du tilføje nogle chatbeskeder, så talerne forstår, hvordan chats fremhæves i strømmen. Webex Events Production Studio lader dig også fremhæve Q&A i strømmen.

Download optagelser

Hvis du bruger denne proces til at forhåndsoptage en session, alt, hvad der skete i strømmen, efter du klikkede på 'Gå live' vil blive optaget og tilgængelig til download. For at få adgang til videooverførslen skal du klikke på knappen Optagelser ved siden af ​​knappen 'Go Live'.

💡 Husk, optagelser fra Webex Events Production Studio føjes automatisk til Video Center, og du kan få adgang til dem på fanen Optagelser inden for 5 minutter efter afslutning af streamen. For at lære mere, læs vores artikel om Video Center .

Optagelser-knappen og Download optagelser-modal.

Nu ved du, hvordan du kører en teststream. Glem ikke at teste din Event App også!