Udgiv og administrer Webex Events Registration

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

På dette tidspunkt har du konfigureret dine grundlæggende registreringer og udseendeindstillinger, og du har tilføjet mindst én billet. Før du kan konfigurere og bruge visse funktioner og begynde at registrere deltagere, skal du offentliggøre Tilmelding til din begivenhed.

Denne artikel viser dig, hvordan du udgiver din registrering og giver et overblik over, hvad du kan gøre efter udgivelsen.

Udgiv registrering

Fra din begivenheds registreringsside skal du klikke på Billetter og derefter klikke på Udgiv i øverste højre hjørne af skærmen. Klik på Udgiv registrering i den modal, der vises. Ja, det er så nemt.

De trin, der lige er beskrevet.

Menuer efter udgivelse

Nu hvor du har udgivet registrering til din begivenhed, kan du få adgang til følgende menuer for en dybere tilpasning af Webex Events Registration .

Tilmeldingsmenuen i før og efter offentliggjorte tilstande.

Kasseformularer

Checkout-formularer giver dig mulighed for at tilpasse, hvilke valgfrie eller påkrævede spørgsmål en deltager besvarer, når de tjekker ud. Byg en enkelt formular til alle, eller tilpas flere formularer til forskellige billetter og målgrupper. Uanset hvilken du vælger, giver opfølgende spørgsmål dig mulighed for at skræddersy hver formulars spørgsmål yderligere, så folk kun svarer på det, der er relevant for dem.

Vores artikel om oprettelse af betalingsformularer har fuldstændige detaljer om opsætning af betalingsformularer, og vores guide til oprettelse af spørgsmål har et overblik over tilgængelige spørgsmålstyper og instruktioner om opsætning og administration af spørgsmål.

Fremme

Fremhæv menuen indeholder fire muligheder:

• Widgets - Integrer en linket knap eller en billetwidget på en ekstern hjemmeside. Lær mere i vores artikel om brug af registreringswidgets .

• Kampagnekoder - Brug rabatkoder til at give rabatter eller særlige tilbud til specifikke registranter, eller brug adgangskoder til at give adgang til skjulte billetmuligheder. 🤫 Læs vores artikel Opret registreringskampagnekoder for at lære mere.

• E-mails - At holde kontakten med dine registranter, efter de har tilmeldt sig, er afgørende, hvis du har brug for at foretage ændringer i din begivenhed, eller hvis du blot ønsker at dele spændende begivenhedsdetaljer med dine deltagere. Vores artikel Opret og send registrerings-e-mails har flere oplysninger om, hvordan du bruger e-mails.

• Marketing - Hvis du har betalt for annoncering fra websteder som Facebook eller Twitter, og du ønsker at få indsigt i Return on Investment (ROI), eller hvis du blot vil vide, hvor folk, der har besøgt din Webex Events Registration eller Lead Retrieval Exhibitor Purchase Formular, der er klikket fra, Urchin Tracking Module (UTM)-parametre kan hjælpe. Hvis du bruger tredjepartsanalyseværktøjer som Meta Pixel eller Google Analytics, giver registreringssidesporing dig mulighed for at integrere disse værktøjer for at hjælpe dig med at få endnu dybere indsigt i registranttrafik og adfærd. Få mere at vide i vores artikel om UTM-parametre og registreringssidesporing .

Ordre:% s

På siden Ordrer kan du gennemgå ordreoplysninger, sende bekræftelsesmails igen, refundere eller annullere ordrer og meget mere. For at få mere at vide, se vores artikel om Administrer registreringsordrer .

Siden Ordredetaljer for en enkelt ordre.

💡 Husk, du kan også gennemgå visse ordredetaljer, når du administrerer en deltagers profil på platformen. Læs vores artikel om tilføjelse og administration af deltagere for at lære mere.

Indstillinger

Menuen Indstillinger indeholder fire opsætningsområder, du bør gennemgå og konfigurere, før du udgiver registreringslinks og widgets:

• Generelt - Tilpas knap- og overskriftsetiketter og sociale links, og administrer timeoutgrænsen for registreringssiden, antal billetbeholdninger, sprogindstillinger, duplikat-e-mail-politik og grupperegistrering.

• Checkout - Administrer tilpassede beskeder til de automatiske bekræftelsesmeddelelser, PDF-billetter, bekræftelses-, refusions- og annulleringsmails, som deltagere modtager.

• Betalinger - Indstil dine registreringsbetingelser. Hvis din registrering er betalt, skal du indstille din refusionspolitik, linke til Stripe og konfigurere check- og fakturabetalingsvalg.

• Teambeskeder - Administrer automatiske e-mailmeddelelser om nye ordrer for udvalgte billetter. Bestem, hvem på dit team, der skal modtage disse notifikations-e-mails, og hvor ofte e-mailsene skal sendes.

For mere information om alle disse indstillinger, læs artiklen Oversigt over registreringsindstillinger .

Metrics

Denne side er teknisk set den første post-udgivelsesmenu, selvom den er mest nyttig, efter at deltagere begynder at registrere sig, så vi gemte den til sidst. 😄 Brug Metrics-siden til at gennemgå og dele dit registreringsdashboard og dine rapporter. Dette er det perfekte sted at tage hen for et hurtigt øjebliksbillede af registreringsaktivitet og mere dybdegående analyse ved hjælp af rapporteksport, både under og efter dit arrangement.

Siden Registreringsmetrics.

Nu hvor du ved alt om, hvordan du administrerer Webex Events Registration, er det en god idé at blive fortrolig med registreringsmetrics .