Virtuelle begivenheder med Webex Events

Skaler, gem og engager dig i virtuelle Webex Events

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En fjern-første verden bemyndiget af global tilslutning har forvandlet begivenhedsindustrien og bragt hybride og virtuelle begivenheder i søgelyset, der tidligere var domineret af personlige oplevelser. Selvom vi ikke kan benægte virkningen og værdien af ​​personlige begivenheder, hjælper virtuelle begivenheder begivenhedsarrangører med at nå et bredere publikum og engagere deltagerne på innovative måder.

Denne artikel giver et overblik over nogle grundlæggende spørgsmål og overvejelser for at afholde en virtuel begivenhed med Webex Events.

💡 Husk, Webex Events driver virtuelle, personlige og hybride begivenheder! For at lære, hvordan Webex Events tager personlige og hybride begivenheder til næste niveau, skal du følge disse links:

Hvad er en virtuel begivenhed?

En virtuel begivenhed er en online-begivenhed med flere sessioner, der leverer værdien af ​​en personlig begivenhed i et virtuelt miljø. Deltagerne interagerer med hinanden og deltager i livestreams på nettet i stedet for at mødes på et fysisk sted.

Hvorfor afholde en virtuel begivenhed?

Her er et par vigtige grunde til at overveje at være vært for en virtuel begivenhed:

• Udvid dit publikum - At blive virtuel åbner din begivenhed for mange flere mennesker! Virtuelle begivenheder giver dig mulighed for at komme i kontakt med publikum over hele kloden og inkludere deltagere, som ellers ikke kunne deltage.

• Omfavn bæredygtighed - Gem miljøet en virtuel begivenhed ad gangen. Virtuelle begivenheder reducerer mad- og materialespild og kulstofemissioner på grund af rejser, og de fjerner behovet for trykte papirmaterialer som eventskiltning og papirdagsordener.

• Spar penge - Få dit budget til at gå længere ved at spare på rejser, spillesteder, leverandører, skiltning, mad, badgeudskrivning... Du forstår.

• Tilpas deltageroplevelsen - Brugerdata giver dig mulighed for problemfrit at tilpasse begivenhedsoplevelsen. Brug grupper til at sikre, at deltagerne kun interagerer med det indhold, der er mest relevant for dem, herunder personlige meddelelser, diskussionsforum og mere. Med Webex Events er dette en fordel, som enhver type begivenhed kan drage fordel af!

• Giv sponsorat Return on Investment (ROI) - Det er rigtigt, du kan absolut have et effektivt begivenhedssponsorat med en virtuel begivenhed. Læs vores Event Sponsorship Guidebook for flere detaljer!

• Krisesikre dit arrangement - Livet sker i stor stil nogle gange. At gå virtuelt kan beskytte din begivenhed mod påvirkninger fra uforudsete verdensbegivenheder. Virtuelle begivenheder er mulige overalt, hvor der er en stabil internetforbindelse!

Hvad er komponenterne i en virtuel begivenhed?

Det er vigtigt at gennemtænke deltageroplevelsen for din virtuelle begivenhed på samme måde, som du ville gøre for en personlig eller hybrid begivenhed - fra start til slut. De vigtigste komponenter, der skal overvejes, er:

• Registrering

• Indholdsdistribution

• Sponsorat

• Deltagerengagement og netværk

Det lyder sikkert bekendt! Det er ikke så forskelligt fra en personlig begivenhed. Den væsentligste forskel er det øgede behov for at styre deltagernes opmærksomhed, mens man overvejer hver af disse.

Hvilke funktioner tilbyder Webex Events til virtuelle begivenheder?

Næsten alle Webex Events funktioner er nyttige til virtuelle begivenheder! Vores artikel med oversigt over funktioner har detaljer og skærmbilleder for hver enkelt. Vil du have inspiration og et forspring med at bygge din Webex Event? Vi tilbyder begivenhedsskabeloner, du kan udfylde med dine egne oplysninger. Læs mere om skabeloner i vores artikel om opsætning af Event App .

Hvad er nogle anbefalede taktikker for at blive virtuel?

• Lej en emcee — At have en fantastisk emcee på kameraet under livestreams holder energien oppe, letter en jævn kommunikation og overgang og fungerer som et kontaktpunkt.

• Omfavn virtuelle sponsortilbud - Giv dine sponsorer mulighed for at sponsorere sessioner, bannerannoncer , splash-skærme, virtuelle giveaways, notifikationer , spiludfordringer og mere. Læs vores udstillingssponsorguide for et bjerg af andre muligheder og ideer.

• Faciliter sponsorforbindelser — Gør det nemt for deltagere at tilkendegive deres interesse for en sponsor, udstiller eller foredragsholder og at interagere med dem ved hjælp af deltageropfordringer til handling i sponsorprofiler .

En sponsorprofil på mobilappen.
  • Administrer deltagerdistraktioner — Opret en central hub for alt begivenhedsindhold, og fjern behovet for, at deltagere overhovedet forlader Event App . Integrer livestreams, optagelser, sessionssikkerhed og meget mere. Vi anbefaler kortere, mere målrettede sessioner, end du typisk ville have til en livebegivenhed. Demoer, interaktive "praktiske" sessioner og casestudier er alle gode muligheder.

• Øv og test — Få dine oplægsholdere til at øve dagen før begivenheden med den samme teknologi, som de vil bruge på begivenhedsdagen. Test din Event App på forhånd for at bekræfte, at alt fungerer præcis, som du ønsker det. Disse handlinger hjælper med at minimere tekniske problemer og få alle på samme side.

• Fremme engagement — Engagement hjælper også med at styre deltagernes distraktioner. ☝️Støt engagement med modererede diskussionsforum , live-afstemninger og Q&A og spilfunktionen . Send automatiske sessionspåmindelser og meddelelser for at hjælpe med at øge deltagelse og engagement.

• Tilskynd til netværk — Giv dine deltagere flere netværksmuligheder med chatfunktioner, netværksspiludfordringer , væggen og Shake & Connect ( Branded Apps kun til virtuelle begivenheder). Videorum er også en fantastisk måde at facilitere uformelle "Birds of a Feather"-møder, hvor folk forbinder og taler om emner af interesse. Brug undersøgelser og afstemningsfunktioner til at crowdsource emnerne.

Næste skridt

Vi har dækket en masse af, hvorfor Webex Events er den bedste ledsager til at afholde en fantastisk virtuel begivenhed. Der er endnu mere at udforske!