Hvordan kloner jeg mit begivenhedsindhold?

Kopier begivenhedsindhold for at spare tid

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Dit arrangement er slut, og dine deltagere elskede det! Hvis du vil genskabe de samme fantastiske Webex Events oplevelser, som deltagerne elskede uden at starte forfra, er det nemt at klone hele din begivenhed eller kun importere bestemt indhold til en ny begivenhed. 😌

Denne artikel giver trin-for-trin vejledning til kloning af en begivenhed eller kopiering af nogle få Event App og Lead Retrieval udstillere til en ny begivenhed.

Skal jeg klone en gammel begivenhed eller oprette en ny begivenhed?

Før du begynder at klone, skal du beslutte, hvilken mulighed der passer bedst til dine behov.

• Kloning af din begivenhed kopierer alle aktive produkter i begivenheden over til den nye begivenhed. Dette er en fantastisk mulighed, hvis du vil bruge de fleste eller alle de samme Webex Events produkter og indhold fra den begivenhed, du kloner. Selvom du kun vil kopiere noget indhold eller kun bruge bestemte produkter til din nye begivenhed, er det nemmere at klone begivenheden, lade de produkter, du ikke vil bruge, være upublicerede og slette indhold, du ikke har brug for.

• Import af indhold til en ny begivenhed er en bedre mulighed, hvis din Event-apps grundlæggende struktur og funktionssæt for det meste er anderledes.

Hvilket indhold bliver klonet fra min gamle begivenhed?

Som tidligere nævnt kopierer kloning af en begivenhed alle dine aktive produkter til den nye begivenhed. Her er, hvad der er inkluderet i hvert produkt:

• Event App - Kloning kopierer grundlæggende oplysninger, farvevalg, tilpasset grafik og funktioner sammen med deres genstande. Nogle detaljer om funktionselementer, såsom et valg af livestreamudbyder, kopieres dog ikke over til den klonede begivenhed. Hvis du har en anden højttaler- eller sponsoropstilling til den nye begivenhed, er det nemt at slette elementer og tilføje nye! Se vores funktionsvejledninger for instruktioner.

• Registrering - Kloning kopierer grundlæggende oplysninger, farvevalg, brugerdefineret grafik og billetter, inklusive forbundne Stripe-kontooplysninger. Kloning kopierer også alle betalingsformularer og spørgsmål. Du skal dog offentliggøre registrering for at få adgang til de klonede formularer og spørgsmål.

• Onsite - Kloning kopierer grundlæggende oplysninger, farvevalg, badgedesign og indstillinger for Onsite App .

• Lead Retrieval - Kloning af kopier købsformularoplysninger.

• Live Display - Kloning kopierer farvevalg, funktionskonfigurationer og galleribilleder.

💡 Husk, at kloning af en begivenhed ikke kopierer nogen deltagerdata eller indhold tilføjet af deltagere, såsom vægopslag og chats.

Klon en begivenhed

1. Klik på knappen Klon

På siden Mine begivenheder skal du klikke på ikonet med tre prikker ( ) på den begivenhed, du vil klone, og derefter klikke på Klon .

De trin, der lige er beskrevet.

2. Indtast grundlæggende begivenhedsdetaljer

Indtast det nye begivenhedsnavn i klonbegivenhedsmodal, vælg det team , hvis kredit du vil bruge til denne begivenhed, og indtast en begivenheds startdato/tid og begivenhedsslutdato/tidspunkt , og klik derefter på Klon begivenhed .

Clone Event-modal.

Der vises en meddelelse, der fortæller dig, at klonen er i gang. Når det er gjort, vises en ny meddelelse for at fortælle dig, at kloningsprocessen er afsluttet. Klik på linket Klik her for at se for at åbne din klonede begivenhed.

💡 Husk, at kloning af en begivenhed kan tage et par minutter at gennemføre.

Det

3. Gennemgå og rediger det klonede begivenhedsindhold

Du er klar til at redigere din klonede begivenhed. ✍️ Gennemgå produktindholdet i din begivenhed omhyggeligt, og opdater eller fjern alt indhold, der ikke gælder for den klonede begivenhed.

⚠️ Forsigtig! Opdater begivenhedsplaceringen (hvis nødvendigt), før du ændrer sessionsdatoer/-tidspunkter.

Lad os bruge højttalerfunktionen i Event App som et eksempel. Sådan sletter du hurtigt talere, der ikke vil præsentere i dette års begivenhed:

1. Klik på fanen Funktioner , og klik derefter på funktionen Højttalere.

2. Marker afkrydsningsfelterne ud for specifikke højttalere, du vil slette, eller marker afkrydsningsfeltet Navn for at vælge alle højttalere.

3. Klik på ikonet med tre prikker ( ).

4. Vælg Slet fra rullemenuen.

5. Klik på Ja for at bekræfte, at du vil slette de valgte elementer.

Det

Importer indhold til en ny begivenhed

Hvis du kun ønsker at kopiere udstillere over til Lead Retrieval i din nye begivenhed, eller indhold fra kun nogle få funktioner, kan du eksportere dette indhold fra det gamle arrangement og importere det til det nye.

Følg disse trin for at eksportere funktionsindhold fra din gamle Event App og importere det til din nye Event App.

1. Eksporter det funktionsindhold, du vil kopiere, til den nye Event App

Først skal du følge instruktionerne i vores artikel om eksport og import af indhold for at eksportere det indhold, du vil kopiere. Vælg alt eller kun noget af indholdet - valget er dit!

2. Slet kolonnen Unik Identifier

Når du har eksporteret indholdet, skal du åbne eksportfilen i et regnearksprogram og slette kolonnen Unique Identifier.

Slet-indstillingen i kolonnen Unik Identifier i et regneark.

Filen indeholder to ark - et instruktionsark og et ark, der indeholder de eksporterede funktionsdata. Dobbeltklik om nødvendigt på arket, der indeholder dataene, og skift navnet til at være det samme som det nye funktionsnavn, du importerer til. Hvis f.eks. funktionen i din Event App hedder 'Friday Speakers', skal du navngive arket 'Friday Speakers'.

3. Slet interne links og forældede URL'er

Hvis du importerer en funktion, der bruger interne links , skal du sørge for, at du ikke importerer forældede links eller interne links til funktioner eller elementer, der ikke findes i din begivenhed.

I det følgende eksempel inkluderer de eksporterede sponsordata Calendly-links og interne links til andet indhold. Enten skal du rette URL'er og navne eller blot slette dem for at forhindre importfejl . Du kan redigere og gen-linke elementer på platformen senere, hvis det er nødvendigt.

Et eksempel på eksporterede sponsorfunktionsdata.

Når du er færdig med at foretage ændringer, skal du gemme filen.

4. Tilføj en ny funktion til den nye Event App

I den nye begivenhed skal du tilføje en funktion af samme type, som du vil genskabe, og derefter redigere den. For eksempel, hvis du vil importere spilfunktionsudfordringer, skal du tilføje en ny spilfunktion til begivenheden.

Knappen Tilføj funktioner i panelet Valgte funktioner.

5. Importer indhold til den nye Event App

Når du har tilføjet funktionen, skal du klikke på den på listen Funktioner i begivenhedsnavigationslinjen. På funktionssiden skal du klikke på Importer og derefter følge instruktionerne i vores artikel om eksport og import af indhold for at importere filen.

Modal af importbegivenhedsspil.

Importer udstillere til Lead Retrieval

Først skal du importere udstillere eller sponsorer til en ny udstiller- eller sponsorfunktion i Event App ved at bruge trinene ovenfor . Når du er færdig, kan du importere sponsorer og udstillere til Lead Retrieval ved at bruge de trin, der er beskrevet i dette afsnit.

💡 Husk, sørg for at have nok Lead Retrieval licenser i din nye begivenhed, før du importerer sponsorer og udstillere, ellers vil du modtage en fejl, efter at du har forsøgt at importere, og ingen data fra skabelonen vil blive tilføjet til Lead Retrieval. For at købe flere licenser skal du kontakte din Webex Events kontaktperson, tale med vores supportteam via live chat eller sende en e-mail til support@socio.events .

1. Eksporter Lead Retrieval udstillere fra din gamle begivenhed

1. Klik på Lead Retrieval i navigationslinjen i din gamle begivenhed.

2. Klik på Udstillere .

3. På siden Udstillere skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de udstillere, du vil eksportere, eller markere afkrydsningsfeltet ud for kolonneoverskriften 'Navn' for at vælge alle udstillere.

4. Klik på ikonet med tre prikker ( ).

5. Vælg Eksporter fra rullemenuen.

De trin, der lige er beskrevet.

2. Slet kolonnen Unik Identifier

Når du har eksporteret udstillere, skal du åbne eksportfilen i et regnearksprogram og slette kolonnen Unique Identifier.

3. Importer udstillere til Lead Retrieval i din nye begivenhed

I begivenhedsnavigationslinjen for din nye begivenhed under ' Lead Retrieval' skal du klikke på Udstillere . På udstillersiden skal du klikke på Importer og bruge instruktionerne i vores artikel om eksport og import af Webex Events -data til at importere filen.

De trin, der lige er beskrevet.

Når du har udgivet produkterne i din begivenhed, kan du læse vores artikel om bedste praksis for lancering og promovering af en Event App for promoveringsideer!