Kom godt i gang
Sessioner og deltagere
Brug spor til at kategorisere sessioner

Kategoriser og begræns adgangen til dagsordensessioner

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Spor er en avanceret funktion, der bruges til at kategorisere og endda begrænse adgangen til sessioner .

I Event App kan deltagere nemt filtrere Agenda-sessioner efter spor for kun at finde dem, der matcher deres rolle eller interesser. Begræns deltageradgang til bestemte sessioner i Event App og Session Check-in på Onsite ved at kombinere styrken i grupper med spor for at skabe virkelig tilpassede oplevelser.

Tilføj numre

1. Klik på Sessioner på din begivenhedsnavigationslinje.

2. Klik på Spor .

3. På siden Spor skal du klikke på knappen Nyt spor .

4. I den modal, der vises, skal du udfylde følgende oplysninger:
    ,

De trin, der lige er beskrevet.
    • Spornavn - Spornavnet er synligt i den udvidede sessionsvisning og i Agenda-filtrene i Event App.

• Spor kort navn - Det korte navn er synligt i dagsvisningen af ​​dagsordensfunktionen i Event App.

• Sporfarve - Sporfarven vises med det korte navn i dagsordensfunktionens dagsvisning, udvidet sessionsvisning og dagsordensfiltrene i Event App. Det vises også i Onsite appens Session Check-in-tilstand på hver Sessions detaljeside.

• Synlig for - Dette valgfrie felt er en fantastisk måde at skabe skræddersyede deltageroplevelser i Event App og begrænse Onsite sessionscheck-in til bestemte grupper af deltagere. Hvis du vælger eksklusive og ikke-eksklusive grupper fra rullemenuen 'Synlig for', er det kun deltagere, der er knyttet til de samme grupper som sporet, der kan få adgang til de sessioner, der er tildelt det pågældende spor. Vi vil dække tildeling af sessioner til spor i næste afsnit af denne artikel.
      ,

Her er et eksempel: Enhver, der køber en personlig billet, tildeles automatisk den eksklusive gruppe 'In-Person Ticket'. I Event App er visse funktioner kun synlige for deltagere i denne eksklusive gruppe, og du har også visse sessioner, der kun er beregnet til personlige deltagere. Så du opretter et 'In-Person'-spor og tildeler den eksklusive gruppe 'In-Person Ticket' til nummeret.
      ,

Nu er alle sessioner, du forbinder med det personlige spor, skjult for personer, der ikke er i den eksklusive gruppe 'In-Person Ticket'.
      ,

Læs vores artikel om, hvordan du bruger grupper til skræddersyede deltageroplevelser for fuldstændige instruktioner om oprettelse af grupper.

5. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Tildel sessioner til spor

Når du har tilføjet spor, skal du tildele dem til sessioner på siden Sessioner .

Tildel en ny session til spor

Når du opretter en ny session , skal du blot vælge de spor, den skal tildeles fra rullemenuen 'Spor'.

💡 Husk, at hvis du tildeler flere spor til en session, og et eller flere spor er synlige for specifikke grupper , så kan kun deltagere i de angivne grupper få adgang til sessionen. For eksempel, hvis du tildeler 'Sponsor'- og 'VIP'-sporene til en session, og VIP-sporet kun er synligt for VIP-gruppen, mens sponsorsporet ikke har nogen gruppetildeling, er det kun VIP-gruppemedlemmer, der kan få adgang til sessionen.

Tildel en eksisterende session til spor

Sådan tildeler du en eksisterende session til et spor:

De trin, der lige er beskrevet.
  1. På siden Sessioner skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for en session.

2. Vælg Administrer spor .

3. I den modal, der vises, skal du klikke på rullemenuen Tildel til spor og vælge de spor, du vil tildele.

4. Klik på Gem ændringer .
    ,

Tildel flere sessioner til spor

Hvis du har brug for at tildele flere sessioner til de samme spor, så spar tid ved at tildele dem i bulk!

De trin, der lige er beskrevet.
  1. Marker afkrydsningsfelterne ud for de sessioner, du vil tildele, på siden Sessioner.

2. Klik på de tre prikker ( ) ikonet ved siden af ​​søgefeltet.

3. Vælg Tildel til spor i rullemenuen.

4. I den modal, der vises, skal du klikke på Tildel til rullemenuen og vælge de spor, du vil tildele sessionerne til.

5. Hvis du vil fjerne aktuelt tildelte spor fra de valgte sessioner og erstatte dem med de nyligt tildelte spor, skal du markere feltet Fjern eksisterende spor .

6. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Begræns Onsite sessionscheck-in med spor

Hvis du bruger Session Check-in på Onsite , kan du forhindre personer i bestemte spor i at tjekke ind til bestemte Sessioner. For at lære hvordan, læs vores artikel om konfiguration af sessioner til sessionscheck-in .

Administrer spor

Når du har oprettet nogle spor, kan du administrere dem på flere måder på siden Spor .

• Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et spor for at redigere eller slette det.

• For at omarrangere numrene skal du klikke på klyngen med seks prikker ved siden af ​​ikonet Indstillinger og trække og slippe elementet i din foretrukne rækkefølge.

• For at eksportere eller slette flere spor på samme tid, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for flere spor og derefter klikke på de tre prikker ( ) ikonet ved siden af ​​søgefeltet.

Spor i praksis

Lad os nu udforske, hvordan numre fungerer i Event App og Session Check-in på Onsite .

Event App

Når deltagere åbner Agenda-funktionen i Event App, vises sporene, som hver session tilhører, under sessionsnavnet.

Her er et par skærmbilleder, der viser den samme Agenda-funktion for en person på sporet 'In-person' (til venstre) og nogen på det 'Virtuelle' spor (højre). De personlige sessioner nederst på det venstre skærmbillede er kun synlige for sporet 'Personligt', og det virtuelle spor er ikke tildelt en gruppe, så det er synligt for alle.

Skærmbillederne lige beskrevet.

Deltagere kan også klikke eller trykke på filterknappen i øverste højre hjørne af skærmen for at filtrere sessioner efter et eller flere spor.

Sessionsfiltermodal.

Spor i Onsite session check-in

Alle spor, du tildeler til en session, vises i en sektion kaldet 'Spor' i Onsite appen på siden for den pågældende session. Hvis du begrænser adgang til sessionsindtjekning baseret på spor, der er tildelt en session , er det kun deltagere, der tilhører grupper, der er knyttet til disse spor, der kan tjekke ind på sessionen.

Onsite-appens Session Check-in-side for en Session. Spor og indstillinger er angivet.

Nu ved du, hvordan du bruger spor! 🎊 For relateret læring, læs vores guide til brug af grupper .