Sessioner og deltagere
Tilstedeværelsesstyring og forudindstillede personlige dagsordener
Tilstedeværelsesstyring og forudindstillede personlige dagsordener

Begræns sessionsdeltagelse og forudindstillede deltageres personlige dagsordener

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Normalt kan enhver deltager føje en session til deres personlige dagsorden (kendt som 'Min dagsorden' i en Event App) uden begrænsninger. Sessioner giver dig dog mulighed for at begrænse deres kapacitet eller lukke dem ved hjælp af Attendance Management. Hvis du angiver en kapacitetsgrænse, kan deltagere tilføje sessionen til deres personlige dagsorden, indtil sessionen når sin grænse. Hvis du indstiller en session til 'Lukket', er det kun deltagere, du føjer til sessionen, der kan få den i deres personlige dagsorden.

En deltagers Min Agenda-side på webappen.

Konfiguration af tilstedeværelsesstyring er især vigtig, hvis du bruger indtjekning på Session på Onsite og ønsker at begrænse adgangen til personlige sessioner baseret på deltagernes personlige dagsordener.

Lad os undersøge, hvordan deltagelsesstyring fungerer. 🔍

Aktiver tilstedeværelsesstyring

Når du tilføjer eller redigerer en session , skal du klikke på sektionen Deltagelsesstyring for at udvide den. Standardindstillingen for deltagelsesstyring er 'Åben', så alle kan tilføje sessionen til deres personlige dagsorden.

Klik på 'Status' rullemenuen og vælg enten Lukket eller Begrænset kapacitet .

• Lukket betyder, at kun deltagere, du føjer til sessionen, kan have det i deres personlige dagsorden.

• Begrænset kapacitet betyder, at enhver deltager kan tilføje sessionen til deres personlige dagsorden, indtil sessionen når den maksimale deltagelseskapacitet, du har angivet.

Deltagelsesstyringssektionen i en dagsordensession.

Marker feltet Tilpas afvisningsmeddelelsen , hvis du vil redigere standardafvisningsmeddelelsen. Når en deltager forsøger at tilføje sessionen til deres personlige dagsorden, vises denne meddelelse, hvis sessionen er fuld (venstre skærmbillede nedenfor), eller den er lukket, og de ikke er på deltagerlisten (højre skærmbillede nedenfor).

Meddelelserne Sessioner fuld og Session lukket.

Hvis du vælger 'Begrænset kapacitet', skal du indtaste et tal for sessionsdeltagelseskapaciteten i feltet 'Maksimal deltagelse'.

Deltagelsesstyringssektionen i New Session-modal. Status for begrænset kapacitet og maksimal tilstedeværelse er angivet.

💡 Husk, maksimalt fremmøde skal ikke forveksles med lokationskapacitet. Læs vores artikel om tilføjelse af lokationer for at lære om lokationskapacitet.

Den aktuelle og maksimale deltagelse er angivet under sessionstitlen i Event App. Enhver deltager kan tilføje sessionen til deres personlige dagsorden, indtil en session når kapacitet.

En session opført i webappen. Det aktuelle og det maksimale antal deltagere er angivet.

💡 Husk, hvis du fjerner markeringen i feltet 'Vis deltagerliste' i indstillingerne for Agenda-funktionen , vil deltagerantallet ikke blive vist.

Hvis du vælger 'Lukket', er det kun deltagere, du føjer til sessionen, der har det i deres personlige dagsorden. På Event App kan alle deltagere stadig finde sessionen i Agenda-funktionen og deltage i livestreamen (hvis nogen), medmindre du begrænser synlighed ved hjælp af spor og grupper .

Afslut eventuelle andre redigeringer af sessionen, og klik derefter på Gem ændringer .

Hvis du blot sætter en grænse for sessionens kapacitet, er du færdig! Farvel. 👋

Hvis du indstiller sessionen til 'Lukket' for at begrænse den til kun bestemte personer, skal du fortsætte med at læse for at lære, hvordan du tilføjer sessionsdeltagere. 📖

Tilføj sessionsdeltagere

Før du begynder, skal du sørge for, at der er deltagere i din begivenhed ! Dette vil ikke fungere uden dem. 🤷

Når du indstiller en session til 'Lukket', kan den kun vises i deltagernes personlige dagsorden, hvis du tilføjer den. Du kan tilføje lukkede sessioner til personlige dagsordener ved hjælp af en af ​​tre metoder. Den, du vælger, afhænger af dine behov, så her er et hurtigt overblik over hver:

💡 Husk, at deltagere kan fjerne sig selv fra sessioner, du føjer til deres personlige dagsorden.

Lad os nu undersøge hver af disse muligheder i detaljer. 🔍

Importer forudindstillede dagsordener

Den hurtigste måde at tilføje mange sessioner til mange personlige dagsordener er at bruge den forudindstillede dagsorden importskabelon.

1. Gå til din begivenheds deltagerside .

2. Klik på knappen Forudindstillede dagsordener .

3. I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Download for at downloade importskabelonen.

De trin, der lige er beskrevet.
  4. Efter et par øjeblikke vises en meddelelse, der fortæller dig, at skabelonen er klar til at downloade. Klik på linket Klik her for at downloade for at downloade .xlsx-filen. Hvis du gik glip af meddelelsen, skal du blot klikke på meddelelsesikonet ved siden af ​​dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmen for at finde en liste over tidligere meddelelser.

Meddelelsen pop op og klokkeikonet.
  5. Læs arket 'Instruktioner' for at lære, hvordan du tildeler sessioner til hver deltager på arket 'Forudindstillede dagsordener'.

6. Når du er færdig med at indtaste oplysninger i arket 'Forudindstillede dagsordener', skal du gemme .xls-filen, derefter vende tilbage til modusen Importer forudindstillet dagsorden og uploade filen.

For at justere de personlige dagsordener, du har forudindstillet, skal du blot downloade den forudindstillede dagsordenskabelon igen, foretage ændringer og genimportere. For flere oplysninger om importskabeloner, læs vores artikel om eksport og import af deltagere, sessioner og funktionsindhold .

Tilføj manuelt en eller flere sessioner for én deltager

1. Gå til din begivenheds deltagerside

2. Søg efter en deltagers navn, eller rul gennem listen for at finde dem.

3. Klik på deltageren for at åbne vedkommendes profil.
    ,

De 3 trin, der lige er beskrevet.
  4. Klik på fanen Personlig dagsorden i deltagerens profil.

5. Klik på Tilføj sessioner .

6. I den modal, der vises, skal du bruge søgefeltet til at finde sessioner efter navn. Mens du søger på sessionslisten, skal du klikke på hver session, du vil tilføje.

7. Klik på Tilføj session(er), når du er færdig.

De 4 trin, der lige er beskrevet.

Fjern sessioner fra en enkelt deltager

For at fjerne en enkelt session fra en deltagers personlige dagsorden skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for en session og klikke på Fjern fra personlig dagsorden .

Muligheden Fjern fra personlig dagsorden for en session i en personlig dagsorden.

For at fjerne flere sessioner fra en deltagers personlige dagsorden skal du klikke på afkrydsningsfelterne ud for de sessioner, du vil fjerne, klikke på ikonet med tre prikker ( ) og derefter vælge Fjern fra personlig dagsorden .

Den netop beskrevne proces.

Tilføj manuelt deltagere til en enkelt session

1. På siden for din begivenheds sessioner skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for sessionen

2. Klik på Sessionsdeltagere .

💡 Husk, hvis en session er åben eller har en begrænset kapacitet, skal du bruge sessionsdeltagermodal til at identificere, hvilke deltagere der har føjet sessionen til deres personlige dagsorden.

Menuen Indstillinger for en session udvides. Valgmuligheden Sessionsdeltagere er angivet.
  3. I den modal, der vises, skal du klikke på knappen Tilføj deltagere for at åbne modalen Tilføj deltagere.

4. Søg efter deltagere efter navn, og klik derefter på en deltagers navn i søgeresultaterne for at tilføje dem til sessionen.

5. Klik på Tilføj deltagere, når du er færdig.

Modal for sessionsdeltagere og modal for Tilføj deltagere.

Fjern deltagere fra en enkelt session

For at fjerne en enkelt deltager fra en sessions deltagerliste skal du klikke på ikonet Indstillinger ( ) ud for den pågældende deltager og derefter klikke på Fjern fra session .

Den netop beskrevne proces.

For at fjerne flere deltagere fra en sessions deltagerliste skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de deltagere, du vil fjerne, klikke på ikonet med tre prikker ( ) og derefter vælge Fjern fra session .

Den netop beskrevne proces.

Eksporter listen over sessionsdeltagere

For at eksportere sessionens deltagerliste skal du markere boksen 'Bruger' i øverste venstre hjørne af listen, klikke på ikonet med tre prikker ( ) ved siden af ​​søgefeltet og derefter klikke på Eksporter .

Den netop beskrevne proces.

Nu ved du alt, hvad du behøver for at bruge Deltagelsesstyring og forudindstillede deltageres personlige dagsordener!

Deltagerne går blot til fanen 'Min dagsorden' på Event App for at få adgang til alle sessioner, du eller de har føjet til deres personlige dagsorden. Hvis du begrænser adgangen til Onsite session-indtjekning til deltagere, der har det i deres personlige dagsorden, kan de tjekke ind på sessionen ved hjælp af sessionscheck-in.

Nu hvor dine deltagere er klar til at begynde at interagere med dine sessioner, kan du læse vores guide til moderering af deltagere .