Eksterne links

Forbedre taler- og sponsorprofiler, sessionsoplysninger og mere med indlejrede websteder

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Mens interne links linker en funktion eller et element til et andet i din Event App, såsom en Agenda-session til en højttalerprofil, linker eksterne links til områder uden for din Event App, såsom et websted.

Brug eksterne links til at linke en højttalers profil til deres onlineportefølje eller sociale sider, eller link en sponsors profil til deres hjemmeside, for kun at nævne et par eksempler. Hvis en hjemmeside kan integreres , kan du endda vise indholdet direkte inde i webversionen af ​​din Event App. Mulighederne for eksterne links er lige så uendelige som internettet. 🌐

💡 Husk, sponsorer, udstillere og foredragsholdere kan tilføje eksterne links, når de bruger samarbejdsformularer . Kun du kan tilføje interne links.

Sektionen Links i en sponsorprofil på mobilappen.

Hvor kan man tilføje eksterne links

Tilføj eksterne links

Når du tilføjer eller redigerer et element i et af de tidligere nævnte områder af Webex Events platformen , skal du blot klikke på sektionen Tilføj eksterne links for at udvide det og derefter angive følgende oplysninger:

Sektionen Tilføj eksterne links i en New Item-modal. Website- og telefonlinktyper er blevet tilføjet.
  • Linktype - Klik på rullemenuen for at vælge den type indhold, du linker til.

• Linknavn - Indtast et informativt, handlingsorienteret navn til linket. Dette felt er påkrævet, fordi det vises for deltagere i Event App.

• Websteds-URL/Telefonnummer/E-mail-adresse - Afhængigt af hvilken linktype du har valgt, skal du indtaste de relevante oplysninger uden mellemrum eller bindestreger i telefonnummeret. Dobbelttjek for stavefejl.

• Åbn link i ekstern browse r - Dette afkrydsningsfelt er tilgængeligt næsten overalt, hvor du indtaster et link til et eksternt websted, inklusive funktionerne Weblink og Webliste. Test eksterne links grundigt for at sikre, at alt fungerer efter hensigten.

• Hvis du fjerner markeringen af ​​denne mulighed, åbnes det integrerede websted eller indhold i din Event-apps webversion. Hvis webstedet ikke kan integreres , vises et trist ansigtsikon på webversionen.

• For mobilappbrugere åbnes indhold altid i deres enheds standardwebbrowser.

💡 Husk, at afkrydsningsfeltet 'Åbn link i ekstern browser' ikke er tilgængeligt for fanen Tilpasset i Livestream-funktionen eller sessioner. Links på fanen Tilpasset vil altid åbne i din Event-apps webversion.

• Send data til URL - Dette afkrydsningsfelt er også tilgængeligt overalt, hvor du indtaster et link til et eksternt websted. Marker denne mulighed for at lade deltageroplysninger overføre fra Webex Events til et eksternt websted. Før dit arrangement skal du teste for at bekræfte, at oplysningerne passerer som forventet. Se artiklen Send Data til URL for at få flere oplysninger.

Når du har tilføjet eksterne links, skal du klikke og trække klyngen med seks prikker ud for et element for at omarrangere det. Klik på X- ikonet for at fjerne et element.

Professionelle tips! 😎

• Sørg for, at du har tilladelse til at dele telefonnumre eller e-mailadresser.

• Der er ingen grænse for antallet af eksterne links, du kan tilføje! Inkluder eventuelle relaterede links, der hjælper med at skabe en fantastisk oplevelse for dine deltagere.

• Overvej at bruge UTM-koder eller kliksporingssoftware (f.eks. bit.ly) til at spore dine URL'er og finde ud af, hvem der går til de linkede websteder fra din Event App. Dette er et fantastisk mål at vise sponsorer!

• Hvis du bruger sponsorniveauer , så overvej flere links til højere niveauer - guldsponsorer kan have ubegrænsede links, mens bronzesponsorer kun kan have et link til deres websted.