Dokumenter Feature Setup Guide

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Dokumenter-funktionen er vært for PDF'er og billeder, som brugere kan åbne direkte i din Event App. Giv dine deltagere et sted, hvor de nemt kan få adgang til sessionsmateriale, sponsorere salgsark, daglige måltidsmenuer eller kopier af skemaer eller kort, der kan downloades. Du kan endda bruge interne links til at linke individuelle dokumenter fra listen til andre steder i Event App.

Dokumenter-funktionen i webappen.

Har du kun ét dokument at uploade? Single Document-funktionen er perfekt til det.

Tilføj funktionen Dokumenter

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionens navn og ikon eller begrænse dens synlighed ved hjælp af Grupper skal du klikke på funktionen i navigationslinjen og derefter klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) ud for funktionens navn.

Den netop beskrevne proces.

Når du er færdig med at lave opdateringer, skal du klikke på Gem ændringer .

Tilføj dokumenter og billeder

Tid til at begynde at uploade dokumenter! På siden Dokumenter skal du enten klikke på knappen Nyt element for at uploade et dokument eller klikke på fanen Kategorier for at opsætte kategorier for forskellige typer dokumenter.

Tilføj kategorier

Kategorier klassificerer forskellige typer dokumenter. Anvendelse af en kategori på et dokument tilføjer navnet på kategorien under dokumentets etiket eller undertekst på funktionslisten, og det lader deltagere filtrere dokumenter efter kategori. Hvis du planlægger at bruge kategorier, er det bedst at konfigurere dem, før du tilføjer dokumenter. Læs vores artikel om brug af kategorier for mere information og instruktioner.

Knappen Ny kategori på fanen Kategorier.

Tilføj dokumenter

Fra fanen Elementer skal du klikke på Nyt element for at uploade et dokument.

💡 Husk, du kan også klikke på knappen Upload for at importere flere dokumenter på én gang.

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du udfylde følgende oplysninger:

Den nye vare modal.
  • Navn (påkrævet) - Dokumentnavnet vist i Event App. Hold navnet kort og enkelt, og brug derefter feltet Label/Undertekst til at inkludere yderligere oplysninger.

• Label/Undertitel - Forklarer formålet og indholdet af dokumentet lidt mere detaljeret.

💡 Husk, at nogle mobilenheder muligvis ikke viser etiket-/underteksttekst ud over de første 98 tegn.

• Kategori - Vælg den kategori dokumentet tilhører, hvis det er relevant. Deltagere kan bruge kategorier til at filtrere dokumenter.

• Dokument (påkrævet) - For at uploade et dokument skal du blot klikke på Upload og følge instruktionerne i uploaderen.

• Tilføj interne links - Link dokumentet til andre Event App , såsom sessioner eller højttalerprofiler. Læs vores artikel om interne links for mere information.

💡 Husk, internt linkede elementer vises ikke i Dokumenter-funktionen i Event App - de vises kun på det element, du linker et dokument til .

Når du er færdig, skal du klikke på Gem ændringer . Du har tilføjet et dokument til din Event App! 🎊 Gentag efter behov. Hvis du har mange dokumenter, skal du huske, at du kan importere flere dokumenter på én gang.

Håndter dokumenter

Når du har tilføjet kategorier og dokumenter, kan du udføre flere handlinger for at administrere hver:

• Filtrer efter kategorier (kun varer)

• Søg

• Træk og slip for at omarrangere

• Rediger eller slet

• Multivælg og:

• Tildel til kategori (kun varer)

• Slet

Multivalgsmenuen, genbestilling af emner og menuen for individuelle emner.

Dokumenter i praksis

Når deltagere klikker eller trykker på funktionen Dokumenter, vises dokumenterne i den rækkefølge, du har defineret på platformen. Etiketten/underteksten og kategorien vises under dokumentets titel. Når Web App-brugere klikker på et dokument, åbnes dokumentet i din Event App.

En liste over dokumenter på mobilappen og et dokument indlejret i webappen.

Mobilappbrugere får adgang til dokumentet i deres enheds standard PDF-fremviser.

Hvordan andre har brugt funktionen Dokumenter

Her er nogle måder, hvorpå arrangører har brugt funktionen Dokumenter:

• Sessionsmaterialer - Tilføj alle sessionspræsentationer i PDF-format for nem gennemgang, eller medtag eventuelle ressourcer eller referencedokumenter, som deltagere skal bruge under sessioner. Husk at bruge interne links til at linke dokumenter til relevante sessioner, talere og mere.

En liste over sessionsmateriale på mobilappen.
  • Deltagerliste, kort eller dagsorden - Selvom vi har funktioner dedikeret til disse, kan deltagerne finde det nyttigt at have en version, der kan downloades.

• VIP-dokumenter - Brug funktionen Dokumenter til at give VIP-oplysninger. Brug indstillingen Synlig for at sikre, at kun de grupper, der har brug for det, kan få adgang til den. Få mere at vide i vores artikel om brug af grupper til skræddersyede deltageroplevelser .

• Madmenuer - Upload menuer i forvejen, så deltagerne kan blive begejstrede for dine lækre tilbud. 🥦

• Begivenhedsregler og logistik - Dette er en fantastisk funktion til at give WiFi, dresscode og parkeringsoplysninger.

En FAQ-liste over dokumenter på mobilappen.

Metrics

Efter at deltagerne har interageret med dine dokumenter, viser diagrammet Funktionssammenligning på fanen Metrics antallet af klik for hvert dokument.

Se afsnittet Eksporter i vores artikel om Event App for at udforske alle de yderligere datapunkter, du kan få adgang til, når du eksporterer metrics.

Pro tips! 😎

• Fortæl dine deltagere om alle dokumenterne i Event App . Forøg app-adoption for at gemme to slags grønt! 🌳 💵

• Fortæl deltagerne, at præsentationsdækkene vil blive uploadet til appen efter begivenheden. Når de er uploadet, skal du sende en meddelelse .

• Hjælp folk med at opdage vigtige dokumenter ved at linke til funktionen Dokumenter fra en meddelelse eller et banner .

Kontakt din Webex Events kontakt for at få en personlig diskussion om, hvordan du kan bruge funktionen Dokumenter i din Event App .

Nu ved du, hvordan du bruger funktionen Dokumenter! 👏 Har du kun ét dokument at uploade? Single Document-funktionen er den perfekte løsning.