Produkter
Introduktion til Branded Apps

Hvad er en Branded App , og hvordan er den anderledes end Webex Events App?

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Deltagere interagerer med din Event App på en af ​​to måder: på en computers webbrowser ved hjælp af webappen eller gennem Webex Events App på en iOS- eller Android-enhed. Mobile App-oplevelsen har statiske farver og branding, der er specifik for Webex Events, og deltagere kan gennemse alle Event Apps, der er udgivet til Webex Events App – ikke kun din.

Agenda-funktionen på webappen og mobilappen.

Implementering af en Branded App i stedet for Webex Events App giver dine deltagere en fuldt brandet mobilapp-oplevelse.

Denne artikel guider dig gennem fordelene og overvejelserne for begge muligheder for at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning. Hvis du beslutter dig for, at en Branded App er den rigtige for dig, forklarer det sidste afsnit af denne artikel, hvor du skal komme i gang.

Branded App fordele

Alle de samme funktioner

Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du stadig bygge din begivenhed med over 20 funktioner i Event App . Oprettelse af din Event App følger den samme proces, uanset hvilken mulighed du vælger, herunder valg af brugerdefinerede ikonetiketter, billeder og funktionsindhold. De vigtigste forskelle er:

• Du udgiver Event App til din Branded App i stedet for Webex Events App.

• Din Branded App har sine egne unikke farver, branding, navn, appikon og notering i Apple App Store og Google Play Store.

App download oplevelse

• Webex Events App - Deltagere downloader Webex Events App fra App Store eller Play Store og søg derefter efter din begivenhed blandt listen over alle andre.

• Branded App - Deltagere downloader din unikke app fra App Store eller Play Store og gennemser kun dine Event Apps.

Webex Events-appen i Apple App Store og en mærkevare-app i Apple App Store.

Tilpasning

Hvis du vil have en samlet og fuldt brandet app-oplevelse, så er en Branded App noget for dig! Mens Webex Events App har en statisk orange temafarve og Webex Events branding, giver Branded App dig mulighed for at tilpasse disse elementer. Lad os sammenligne Webex Events App og en Branded App i de følgende afsnit. Hvert billede viser Webex Events App til venstre og en Branded App til højre.

Brugerdefineret ikon

Da din Branded App handler om dit brand, har din app sit eget brugerdefinerede ikon, der vises på appbrugeres enheds startskærme i stedet for Webex Events logoet. 😄

Side om side sammenligning af Webex Events App-ikonet og et Branded App-ikon.

Splash Screen

Når appen indlæses, eller når nogen skifter fra en Event App til en anden, viser Webex Events App blot Webex Events logoet. Din Branded App lader dig vise dit brands stil frem, inkludere en shout-out til din titelsponsor eller begge dele! 🙌 Splash-skærmen vises kun i et sekund eller to, så medtag ikke for meget information.

Side om side sammenligning af Webex Events App-ikonet og et Branded App-ikon.

Tema farve

Webex Events App viser altid navigationselementer såsom den øverste og nederste bjælke og sideindikatorer i "Webex Events orange". Med din Branded App skal du indstille temafarven, så den matcher dine brugerdefinerede ikoner og branding. 🌈

Side om side sammenligning af branding på Webex Events App og Branded Event App.

Tilmeld dig, log ind og social oplevelse

Appbrugere kan tilmelde sig Webex Events App ved hjælp af deres e-mailadresse eller sociale konto.
,
Branded App giver dig mulighed for at tilpasse tilmeldings- og loginoplevelsen for appbrugere. Aktiver enhver kombination af e-mail, sociale konti og Single Sign-On (SSO) login-indstillinger, og tilpas endda rækkefølgen, hvori nogle muligheder vises på login-siden. Læs vores artikel om tilpasning af tilmeldings- og loginmuligheder for at lære mere.

💡 Husk, SSO er tilgængelig uden ekstra omkostninger! Vi anbefaler at planlægge yderligere 2 uger for at konfigurere og teste SSO. Det betyder, at du skal gå mindst 8 uger mellem køb af din Branded App og datoen for din første begivenhed.

Når deltagerne først logger ind på en Branded App , der indeholder en virtuel eller hybrid begivenhed, kan de bruge den fantastiske Shake & Connect -funktion uden afstandsbegrænsning, uanset begivenhedstypen !

Overvejelser om Branded App

Koste

Alle Webex Suite Enterprise-kunder får én Branded App uden ekstra omkostninger. Du kan bruge flere penge på at idriftsætte splash screen-grafik og folks magt til at administrere din Apple Developer-konto og SSO. Hvis budget er vigtigere end branding, er Webex Events App stadig en god mulighed.

Tid og kræfter

Event Apps udgivet til Webex Events App er tilgængelige med det samme, så det er den bedste mulighed, hvis du har en stram deadline og har brug for en hurtig turn-around med et fantastisk resultat. Din app er klar, så snart din begivenhed er!

For Branded Apps er der flere bevægelige dele, der kan tage en varierende tid. Vi anbefaler ikke mindre end 6 uger til at gøre din app klar, eller 8 uger, hvis du bruger Single Sign-On (SSO).

• Apple-udviklerkonto - Din organisation skal have sit eget DUNS-nummer og Apple-udviklerkonto, hvilket i alt kan tage 2-4 uger at konfigurere. Opsætning af disse og tildeling af Webex Events adgang til din Apple-udviklerkonto er de dele af Branded App processen, der tager mest tid.

• Oprettelse af Event App - Før du indsender din Branded App, skal du have en offentliggjort Event App at linke til. Din Event App behøver ikke at være nær komplet. Der er dog nogle afgørende grafiske elementer, der skal være på plads, herunder brugerdefinerede ikoner, forsidebillede og bannere.

• App-indsendelse - Når du har din Apple-udviklerkonto, skal du konfigurere og udgive appen, som sender den til vores team, så vi kan afslutte indsendelsen til Apple.

• Du skal indsende appen mindst 21 dage før, at deltagere skal kunne få adgang til appen.

• Hvis du bruger din organisations SSO, skal du planlægge at udgive din Branded App ikke mindre end 30 dage før, at deltagere skal kunne få adgang til appen.

💡 Husk, efter at du har indsendt din Branded App, vil du og dine deltagere ikke kunne få adgang til webversionen af ​​nogen tilknyttede Event Apps i 3-4 dage. Når appens status ændres til "Venter på App Store-godkendelse", genoprettes adgangen.

Næste skridt

Klar til at lave din allerførste Branded App? Læs vores artikel om Apple og Google Developer Process Overview for at komme i gang! 🎉

Når du arbejder med at konfigurere din Apple-udviklerkonto, skal du begynde at bygge din Event App og Branded App . Dette sikrer, at du kan indsende din app så hurtigt som muligt. Giv dit team tid til at skabe grafik og udarbejde den officielle appbeskrivelse, og glem ikke vores problemfrie tip til indsendelse af Branded App ! 🧠