Vis sponsorer i din Event App

Gennemprøvede tips og ideer til at bringe fantastisk værdi til dine sponsorater

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Din Event App tjener dig på utallige måder - som en digital guide for personlige deltagere, et kommunikations- og netværkshub, en måde at promovere dit brand på eller hele det virtuelle begivenhedsrum! En Webex Event er også en fantastisk mulighed for at sælge sponsorater, der øger omsætningen.

En gittervisning af mellemstore og små sponsorkabiner på webappen og mobilappen.

Blot at sikre sponsorering af begivenheder er kun begyndelsen. Du skal skabe oplevelser, der giver et investeringsafkast til dine sponsorer. Tipsene i denne artikel vil hjælpe dig med at dyrke en entusiastisk sponsorbase, som er dedikeret til at sponsorere dine begivenheder hvert år! 👇

Brug funktionen Sponsorer og udstillere

Tilføj sponsorfunktionen til din Event App , og opret en profil for hver sponsor . Begge funktioner er identiske, så vi henviser kun til sponsorfunktionen i denne artikel.

• Hvis du vil skelne mellem sponsorer og udstillere, skal du også tilføje funktionen Udstillere.

• Husk, at du kan invitere sponsorer og udstillere til at samarbejde med dig og administrere visse aspekter af deres feature-profiler. For mere information, læs vores artikel om opsætning og brug af samarbejdsformularer .

Når du opbygger en sponsorprofil, skal du udfylde følgende:

Ikoner, Booth Cover-billeder og Booth Size

Giv hver sponsor en udmærkelse med branding, der unikt repræsenterer dem! Hvis du indstiller din sponsorfunktion til 'Grid View' , viser mellemstore og store kabiner både ikon- og kabineomslagsbillederne, og små kabiner viser kun ikonet.

💡 Husk, Booth Cover-billedet vises kun i webversionen af ​​din Event App, ikke i mobilappen.

Mellemstore og små sponsorkabiner i sponsorfunktionen på webappen..

Overvej at bruge indstillingen Booth Size til at sælge trindelte sponsorater. Du kan tildele din titelsponsor med det eksklusive privilegium at besætte den eneste store stand. Hvis en sponsor ønsker at inkludere et forsidebillede, skal de købe et sponsorniveau, der inkluderer en Medium Booth.

Indhold

Har din sponsor en fantastisk reklamevideo, tilstedeværelse på sociale medier, hjemmeside eller PDF-salgsark? Brug feltet Indholdsudbyder til at tilføje dette indhold til sponsors profil.

Indhold tilføjet til feltet Indholdsudbyder er indlejret i webversionen. På mobilappen åbnes dette indhold altid i mobilenhedens standardwebbrowser.

En sponsorside med indlejret videoindhold på webappen.

Du skal blot vælge den korrekte indholdsudbyder fra rullemenuen, og derefter udfylde URL'en eller uploade filen for at tilføje indholdet til sponsorprofilen.

Deltagerens opfordringer til handling

Øg sponsorengagementet ved at føje deltageropkald til handling til sponsorens profil. Tilføj knapper for deltagere til 'Anmod om opfølgning' eller 'Planlæg møde'.

Call to Action-knapper på sponsorprofilen i mobilappen.

Du er heller ikke begrænset til mødelinks. Skift knappen 'Planlæg møde', og link den til en sponsors hjemmeside, et webinar, en demovideo eller noget andet, du tænker på. 🙌 Se afsnittet i vores sponsorguide om tilføjelse af deltageropfordringer for at få mere at vide.

Interne og eksterne links

Interne links giver dig mulighed for at forbinde sponsorprofiler til andet indhold i din Event App. Dette er en perfekt måde at gøre sponsorer synlige i hele Event App med links til sponsorerede sessioner som en happy hour, en fest eller en session, som en sponsors repræsentant taler ved.

Læs vores artikel om interne links for mere information.

Links-delen af ​​en sponsorprofil.

Eksterne links vises i sektionen 'Links' på en sponsorprofil. Links kan være websteder, telefonnumre og e-mailadresser. Tilføj et eksternt link til sponsorens hjemmeside eller endda en særlig landingsside for at fange kundeemner. Mulighederne er uendelige!

Overvej at tilbyde flere links til højere sponsorniveauer. 🥇 Vores artikel om eksterne links har flere oplysninger. 📖

Brug widgets til at vise sponsorer på eksterne websteder

Sponsorprofiler i din Event App er kun synlige for deltagere, der er registreret til din Event. Hvis du ønsker at vise sponsoroplysninger på din hjemmeside eller partnerwebsteder, er widgets en fantastisk måde at gøre det på!

Sponsorer-widgetten indlejret i et eksternt websted.

Du skal blot vælge, hvilke sponsorer du vil inkludere i widgetten, gemme og kopiere indlejringskoden for at integrere den på et websted. Læs vores artikel om indlejring af Event App indhold med widgets for fuldstændige instruktioner.

Brug bannerlayoutet

Når du opretter din Webex Event, er det en fantastisk måde at vise sponsorbranding ved at vælge bannerlayoutet til din Event App . Bannere vises på både webversionen eller mobilappen. Bannerbilleder vises i nederste venstre hjørne af webversionen og nederst på hovedskærmen i din mobilapp, og du kan linke dem til individuelle sponsorprofiler eller hele sponsorfunktionen.

Smart Feed-layoutet viser sponsorer fra tid til anden. Det viser dog kun ikonet, og andet ikke-sponsorindhold vises der.

Bannere, der vises på mobilappen og webappen.

Hvis du har tilføjet et stand-forsidebillede til en sponsor, kan du overveje at bruge det samme billede som et banner eller bruge et helt andet billede. Uanset hvad du vælger, er du velkommen til at linke banneret til den faktiske sponsorside, så deltagerne kun behøver at trykke på banneret for at gå direkte til sponsorsiden.

Det er endda muligt at videregive brugerens Event App data til den URL, du linkede til banneret. 🎊

💡 Husk, det er en god idé at bevare en vis kreativ kontrol over designet af sponsorerede bannerannoncer. Dette er med til at sikre en sammenhængende og poleret Event App.

Se vores artikel om Event App for at lære mere.

Byg sponsorat ind i andre Webex Events funktioner

Bortset fra standardsponsor- og udstillerfunktionerne giver Webex Events platformen dig mulighed for at blive kreativ med sponsorater til næsten enhver facet af din personlige, hybride eller virtuelle begivenhed. Fortsæt med at læse for at lære om nogle af de måder, hvorpå andre begivenhedsarrangører unikt har tjent penge på deres begivenheder!

Meddelelser

Overvej at sende en meddelelse "fra" sponsoren, og link meddelelsen til sponsorens profil eller hele sponsorfunktionen! Brug meddelelser til at sende forhåndsgodkendte sponsorbeskeder til alle deltagere eller specifikke grupper . Læs vores meddelelsesguide for at få mere at vide.

Meddelelser-funktionen på webappen og mobilappen.

⚠️ Forsigtig! Som med alle apps kan deltagere vælge at slå notifikationer fra, så send ikke for mange sponsorerede notifikationer.

Splash skærm

Hvis du bruger en Branded App , kan du overveje at inkorporere din titelsponsor i splash-skærmbilledet, der vises for alle deltagere, når de åbner appen. Vi anbefaler ikke at vise en annonce, der fylder hele splash-skærmen. I stedet er det en god mulighed for synlighed at bruge en lille del af splash-skærmen til sponsorbranding. Fordi splash-skærmen kun vises i 1-5 sekunder, bør et splash-skærmbillede ikke være den eneste fordel, en sponsor modtager.

En stænkskærm med

⚠️ Forsigtig! splash-skærmen gælder kun for Branded App kunder. Der er kun én splash-skærm pr. app. Hvis du bruger din app til flere begivenheder, er det muligvis ikke en god idé at tilbyde dette til sponsorer.

Væg

Opslag på væggen "fra" sponsoren eller opslag om dem er en fantastisk måde at øge spændingen op til dit arrangement. Dette er også en mere organisk måde at fremvise sponsorer på, fordi det er blandet med indlæg fra deltagere. Du skal blot oprette en ny deltagerprofil med sponsorens navn og logo og derefter skrive på deres vegne. Eller lad sponsoren logge ind på profilen og skrive for sig selv.

Et sponsorindlæg på webappen.

Læs vores Wall-funktionsguide for mere information om brug af Wall.

Live Display

Giv din sponsor en fantastisk synlighed og brandingmuligheder ved dit personlige arrangement med Live Display! Uanset om du gerne vil fremvise én sponsor eller alle dine sponsorer, er Live Display en fantastisk mulighed for at gøre netop det. Nogle virtuelle og hybride begivenheder har også brugt Web Link-funktionen til at integrere Live Display i deres Event App som et feed af typen "hvad sker der nu".

En live-visning, der viser et sponsorbanner i Galleri-funktionen.

Læs vores Introduktion til Live Display -artikel for at lære mere.

Kort

Når du linker en sponsorprofil til et kort, kan deltagere få adgang til kortet fra sponsorprofilen, eller de kan åbne kortfunktionen og finde sponsoren derfra. Dette er også en god mulighed for at fremhæve placeringer af begivenheder efter arbejdstid eller møde-og-hilsner leveret af dine sponsorer.

Animeret GIF af en mobilappbruger, der trykker på en sponsor, ruller til placeringen, sektionen og ser kortet.

Se kortfunktionsguiden for at få flere oplysninger.

Sponsor weblink-funktion

Opret en funktion dedikeret til din top-tier sponsor for endnu mere synlighed. Weblink-funktionen lader dig linke til en sponsors hjemmeside eller en særlig landingsside og uploade et tilpasset sponsorlogo som funktionsikonet.

Se vores Web Link-funktionsguide for at få flere oplysninger.

Videorum

Giv dine sponsorer et sted, hvor du kan promovere til dine virtuelle deltagere med funktionen Videorum. Du skal blot tilføje en Video Rooms-funktion til din Event App og lave et rum til hver sponsor. Tilpas hvert værelse med sponsorens logo og link rummet direkte til sponsoren, så deltagerne nemt kan finde vej dertil!

Animeret GIF, der viser otte personer, der taler i et videorum.

Se vores videorums funktionsguide for mere information.

Webex Events Streaming

Hvis din begivenhed er hybrid eller virtuel , er Webex Events Production Studio et godt sted at fremvise sponsorer i dine livestreams. Tilpas din stream fuldstændigt med din egen branding eller dine sponsors branding, inklusive temafarve, logo, billeder og endda videoer.

💡 Husk, Webex Events Streaming er kun tilgængelig med betalte planer .

Et sponsor-shout-out-banner i studiet.

Se vores artikel om Introduktion til Webex Events Production Studio for at få flere oplysninger.

Event spil

Eventspillet er en fantastisk måde at engagere deltagere ved enhver form for begivenhed. Hvorfor ikke tjene penge på spillet ved at give æren til en sponsor? Overvej at inkludere "sponsoreret af..." i spillets navn og spørg sponsoren, om de vil give præmien! Nævn dette i anden markedsføringskommunikation for endnu mere synlighed.

Modal for et arrangementsspil. Cisco er noteret som spilsponsor.

En anden mulighed med begivenhedsspillet er at få deltagerne til at interagere med en sponsor for at modtage en udfordringskode. Dette kan omfatte at få deres badge scannet i Lead Retrieval -appen , lægge et billede op på væggen eller deltage i en sponsors videorum. Dette er en sjov måde at generere kundeemner og opmuntre deltagerne til at lære mere om sponsoren. Du kan endda tildele flere point baseret på højere sponsorniveauer.

En spiludfordring, der får deltagerne til at besøge en sponsorstand for at få en kode.

Se vores spilfunktionsguide for mere information.

Titler

Overvej at tilføje "bragt til dig af..." til sessioner, stande og meget mere! Dette er en fantastisk måde at få sponsornavne derude til enhver type begivenhed.

⚠️ Forsigtig! Hold disse på et minimum. De har mere effekt, når de bruges sparsomt!

Begivenhedskode

Hvis du bruger hændelseskodens privatlivsindstillinger for din Event App, er en kreativ mulighed at bruge sponsors navn som begivenhedskoden.

Indstillingen Begivenhedskodebeskyttelse, med en sponsorspecifik begivenhedskode indtastet.

Se vores artikel om privatlivsindstillinger for at få flere oplysninger.

Eksempel på sponsorniveauer

Selvom du kan tilbyde enhver af disse muligheder til sponsorer "a la carte", kan du beslutte at give forskellige pakker eller "tiers". Priser bør være forskellige for hver begivenhed, fordi publikum og værdi er forskellig for hver begivenhed.

Platin 🏆

• Stor virtuel stand med indlejret video, PDF eller hjemmeside og virksomhedsbeskrivelse

• Live chat med deltagere

• Fremhævet i indlejrede widgets

• To videorum

• Knappen 'Anmod om opfølgning' og knap til brugerdefineret URL

• To eksklusive bannergrafik

• To sponsorerede spiludfordringer

• To 30-sekunders reklamer under begivenhedsudsendelse

• To sponsorerede meddelelser

Guld 🥇

• Mellem virtuel stand med indlejret video, PDF eller hjemmeside og virksomhedsbeskrivelse

• Live chat med deltagere

• Fremhævet i indlejrede widgets

• Et videorum

• Knappen 'Anmod om opfølgning' og knap til brugerdefineret URL

• Én eksklusiv bannergrafik

• To sponsorerede spiludfordringer

• En 30-sekunders reklame under udsendelse af begivenheden

• En sponsoreret meddelelse

Sølv 🥈

• Mellem virtuel stand med indlejret video, PDF eller hjemmeside og virksomhedsbeskrivelse

• Live chat med deltagere

• Et videorum

• Knappen 'Anmod om opfølgning' og knap til brugerdefineret URL

• Én bannergrafik deles med op til to andre logoer

• Én sponsoreret spiludfordring

Bronze 🥉

• Lille virtuel stand med indlejret video, PDF eller hjemmeside og virksomhedsbeskrivelse

• Live chat med deltagere

• Knappen 'Anmod om opfølgning'

• En banner grafik

• Én bannergrafik deles med op til to andre logoer

• Én sponsoreret spiludfordring

Yderligere eksklusive sponsormuligheder

• Officielt livestreamsponsorat - Begrænset tilgængelighed

• Logo og valg af særlig kampagne vises i velkomst- og afslutningsskærmene for en session.
    ,

• Branded App Sponsor - Begrænset tilgængelighed

• Nævn i App Store-beskrivelser og brugerdefinerede splash-skærmbilleder.
    ,

• Gamification Sponsor - Flere tilgængelige

• Doner en spilpræmie og bliv opført som sponsor for et eventspil.
    ,

• Photo Booth - Begrænset tilgængelighed

• Branding inde i den officielle event fotoboks.
    ,

• Session eller Happy Hour Sponsor - Begrænset tilgængelighed

• Introducer en taler, deltag i et panel, eller vær vært for en personlig eller virtuel happy hour.

💡 Husk vores andre produkter! Hvis du bruger vores Lead Retrieval produkt til dit personligt eller hybride arrangement, kan du overveje at inkludere det for dine sponsorer på højeste niveau. Hvis du bruger vores Live Display produkt, kan du overveje at levere en fuld bannerannonce for hver sponsor på højeste niveau. Lavere sponsorer kan have en "kombineret" bannerannonce.

Tak fordi du læste med! Dette er kun nogle af et uendeligt antal muligheder for at fremvise sponsorater i din Event App. Vi håber, at disse forslag inspirerer dig. 🧠

Har noget andet fungeret godt til dit arrangement? Fortæl os det, så tilføjer vi det til listen!

Vi vil meget gerne have en personlig samtale om dit arrangement. Tag fat i din Webex Events kontakt for at planlægge den bedste måde at opbygge en loyal sponsorbase, der kommer tilbage år efter år.