Opsætningsvejledning til vægfunktioner

Et socialt feed til dine deltagere til at dele billeder, likes og kommentarer

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

The Wall er et socialt feed, hvor deltagere poster og forbinder gennem billeder, kommentarer og "synes godt om" i Event-appens weboplevelse og mobilapp. Du og dine sponsorer, udstillere og talere kan også poste og interagere for at øge bevidstheden og engagementet. Den bedste del? Folk kan skrive når som helst, så de samtaler og forbindelser, der beriger din Event App, fortsætter hele dagen, hver dag!

Animeret GIF, der viser en mobilenhedsbruger, der ruller og kommenterer en væg.

Tilføj vægfunktionen

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner .

Den netop beskrevne proces.

I den modal, der vises, skal du søge efter funktionen, klikke på Tilføj , og derefter lukke modalen.

Rediger indstillinger

For at tilpasse funktionsnavnet og ikonet eller begrænse dets synlighed ved hjælp af grupper skal du holde markøren over funktionen og klikke på ikonet Indstillinger (⚙️). Når du er færdig med at lave opdateringer, skal du klikke på Gem ændringer .

De netop beskrevne trin.

The Wall er klar til, at dine første deltagere kan skrive!

Vi anbefaler, at du og dit team, foredragsholdere og sponsorer laver nogle "seed"-indlæg for at starte nogle indledende samtaler og få deltagerne interesseret i at skrive.

Fortsæt med at læse for at lære, hvordan væggen fungerer! 📖

Muren i praksis

💡 Husk, hvis du, dine sponsorer, udstillere eller foredragsholdere ønsker at poste på væggen og engagere sig med deltagere, skal du blot oprette en ny deltagerprofil for hver person efter behov. Du kan også oprette officielle konti med virksomhedens eller organisationens navn og logo i profilen.

For at oprette et nyt indlæg på væggen skal deltagerne blot klikke på tekstboksen 'Hvad tænker du på' og begynde at skrive en besked. Ved at klikke på 'Tilføj billede' kan deltagerne uploade en JPEG, JPG, PNG eller GIF. Brugere skal beskære billeder til en firkant, før de poster.

En bruger, der sender indlæg til Wall on the Web App og Mobile App.

Når nogen laver et nyt vægindlæg, vises en indikator på funktionslisten ved siden af ​​vægfunktionen. Når brugerne ruller gennem væggen, kan de synes godt om opslag, kommentere dem eller klikke på de tre prikker under et opslag for at rapportere det, hvis det er problematisk.

Knapperne Live, Kommentar og Rapporter på webappen.

Administrer og moderer væggen

Når folk laver vægindlæg, kan du eksportere, slette og gennemgå hvert indlæg på vægfunktionssiden i Webex Events platformen. I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Væg . Wall feature-siden indeholder en liste over alle indlæg.

• Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et enkelt indlæg for at eksportere eller slette det.

• Vælg flere indlæg for at eksportere eller slet dem alle på én gang.

Adskillige vægindlæg valgt på Wall-funktionssiden i Webex Events-platformen.
    • Når du eksporterer vægindlæg, indeholder overførslen en mappe med indlægsbilleder og en .xlsx-fil med følgende oplysninger:

• Indlæg - Indlæggets tekstindhold.

• Indlæg billede - Billedets URL fra indlægget, hvis nogen.

• Brugers fornavn

• Bruger Efternavn

• Tid

• Kan lide

• Kommentarer

• Rapporter

• Bruger e-mail

• Klik på et enkelt indlæg for at åbne postdetaljer-modalen og se, hvem der kunne lide og kommentere et opslag og slette kommentarer, hvis det er nødvendigt. Brug knapperne Forrige indlæg og Næste indlæg i bunden af ​​modalen for hurtigt at skifte mellem indlæg.

Knapperne 'Forrige indlæg' og 'Næste indlæg' i modalen Indlægsdetaljer

For en komplet guide til moderering af væggen og resten af ​​din Event App, læs vores artikel om Moderering af en Webex Event .

Metrics

Når deltagerne er begyndt at bruge væggen, kan du gennemgå diagrammet til sammenligning af funktioner på siden Event App metrics for at finde ud af, hvordan folk interagerer. Diagrammet viser:

• Klik

• Indlæg oprettet

• Kan lide

• Kommentarer

• Rapporter

For at gennemgå alle de yderligere datapunkter, der er skitseret i sektionen Eksport i vores Metric-artikel, skal du eksportere Metrics .

Pro tips! 😎

• Starter Wall-indlæg - Post nogle billeder eller stil nogle spørgsmål før begivenheden, såsom hvad deltagerne ser mest frem til. Dette kan hjælpe samtaler og forbindelser med at blomstre! 🌼

• Forbedre synlighed - Fremme interaktion med væggen ved at linke til den i en meddelelse eller et banner .

• Emnespecifikke diskussionsforum - For at få væggen til at indeholde et diskussionsforum dedikeret til et bestemt emne, skal du blot omdøbe det i overensstemmelse hermed . Kunder har omdøbt væggen til 'Share Media', 'Fotokonkurrence', 'Discussion Board' og 'Ride Share', for at nævne nogle få eksempler. Du kan endda gøre det synligt for kun bestemte grupper .

• Live Display - Tag engagement til et andet niveau, og par din Event App med Live Display for at vise vægaktivitet i realtid. 🎊

Væg-funktionen på en Live Display-skærm.

Du er godt på vej til at skabe et engagerende, vellykket arrangement! Mens du er her, kan du læse vores bedste praksis for promovering af din Event App .