Live visning
Grundlæggende om opsætning af Live Display

Konfigurer Webex Events Live Display til din begivenhed

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Live Display er en enkel og effektiv måde at engagere personlige og virtuelle deltagere på. Ved at bruge enhver egnet skærm, giver Live Display dig mulighed for at fremvise featureindhold fra din Event App i hele dit spillested. Det er nemt at aktivere og konfigurere det til din Webex Event !

Ikke sikker på, hvad Live Display er? Læs vores Introduktion til Live Display artikel for en fuld oversigt.

Forbered din Event App

Nogle Live Display funktioner viser indhold fra din Event App, så før du konfigurerer din Live Display, skal du sørge for at tilføje Agenda- , Game- og Wall -funktionerne til din Event App , hvis du planlægger at bruge dem.

Aktiver Live Display

Klik på Live Display på din begivenhedsnavigationslinje, og klik derefter på Kom godt i gang .

Den netop beskrevne proces.

Klik nu på knappen Aktiver Live Display for at aktivere den og begynde at konfigurere funktioner.

Panelerne Funktioner og Live Preview i Live Display.

Vælg Funktioner

Der er seks funktioner at vælge imellem, og hver af dem tilføjer værdi til din Live Display på sin egen måde. Når du tilføjer og redigerer funktioner, opdateres Live Preview til højre for at vise præcis, hvad der vises for deltagerne.

Vores artikel om Introduktion til Live Display viser et eksempel på hver funktion i aktion.

• Socialt – Vis deltagerindlæg fra vægfunktionen .

• Dagsorden - Vis aktuelle og kommende sessioner i din dagsorden. Tilføj Agenda-funktionen til din Event App for at linke den til Live Display.

💡 Husk, at Live Display ikke viser sessioner, der er tildelt numre , der har grupper sat. Dette garanterer, at spor med begrænset synlighed forbliver skjult for deltagere, der ikke er tildelt dem.

• Netværk - Vis, hvor mange håndtryk (forbindelser) der er blevet delt, sammen med en rangliste, der viser, hvem der har skabt flest forbindelser. Denne funktion fungerer automatisk - ingen konfiguration nødvendig!

• Udfordringer - Føj spilfunktionen til din Event App for at vise ranglisten på Live Display.

• Galleri - Upload sponsorbilleder, middagsmenuen, sundheds- og sikkerhedsoplysninger eller andet, du tænker på.

• Promover app – Tilføj en nyttig QR-kode, som deltagerne kan scanne for at downloade iOS- eller Android-appen – også selvom du bruger en mærkevaremobilapp .

Rediger funktioner

Klik på Rediger ud for en funktion for at ændre dens indstillinger.

Panelerne Funktioner og Live Preview i Live Display.

Afhængigt af funktionen er der flere indstillinger, der skal justeres i den modal, der vises:

Modal for sociale indstillinger.
  • Navn - Dette er den etiket, der vises øverst på Live Display.

• Vælg funktion - Klik på rullemenuen for at vælge en funktion fra din Event App, så Live Display kan hente indholdet. Dette vises kun i indstillingerne for funktionerne Social, Agenda og Udfordringer.

• Hvis din Event App har mere end én funktion af en enkelt type, kan du kun vælge én ad gangen. For eksempel, hvis du har to spilfunktioner, skal du vælge den ene eller den anden for at vise i Live Display.

• Ikon - Vælg fra et bibliotek med over 300.000 ikoner for at hjælpe deltagerne med at forstå, hvad hver funktion indeholder.

• Sidevisningstid - Denne indstilling bestemmer, hvor længe funktionerne Social, Networking og Promote App er på skærmen, før den roteres til den næste. Standarden er også minimum - 20 sekunder.

• Meddelelse om tom skærm - Når der ikke er noget indhold at vise i en funktion, vises denne meddelelse. I stedet for blot at sige "Ups, intet her", brug en tom side som en mulighed for at informere deltagere eller hurtige handlinger. For eksempel, hvis vægfunktionen er tom, kan meddelelsen Tom skærm sige "Vær den første person, der vises her. Lav et indlæg på vægfunktionen i appen!"

• Billede (kun galleri) - Klik på knappen Upload billede(r) , og følg instruktionerne i uploaderen for at tilføje, beskære og redigere billeder. Billeder skal have et billedformat på 16:9 ved minimum 1920 x 1080 pixels eller 7680 x 4320 pixels for høj kvalitet på store skærme. Når du er færdig med at tilføje og redigere billeder, skal du klikke på Upload .

Klik på Gem ændringer, når du er færdig med at redigere funktioner.

Deltager tegning

Brug deltagertegning til at vælge en person tilfældigt i din Event App! For at holde det hurtigt og præcist, vil tegningen ikke vælge blokerede deltagere, deltagere, der ikke er logget ind på Event App, og deltagere, der har vundet en tidligere lodtrækning.

For at tegne et navn skal du klikke på knappen Åbn . I den modal, der vises, skal du klikke på Start deltagertegning på Live Display . Dette afbryder funktionsrotationen og starter inaktiv spinning af alle deltagernavne på Live Display.

Deltagertegningskontrolcenteret.

Klik på Start Spinning for at øge spinningshastigheden, og klik derefter på Stop Spinning for at afsløre din tilfældige vinder. Husk at notere vinderen! Sådan oplever deltagerne det:

Animeret GIF af roterende navne på en Live Display Deltager-tegning.

Grundlæggende

Dette afsnit lader dig tilpasse nogle visuelle aspekter af Live Display.

Sektionen Grundlæggende på siden Administrer.
  • Kropsfarver - Klik på farveprøven for at vælge en ny farve. Farven vælger automatisk en komplementær anden farve.

• Vis dato og klokkeslæt - Dato og klokkeslæt vises i nederste højre hjørne af Live Display og indstilles baseret på tidszonen for begivenhedens placering.

• Vis ticker - Klik på Rediger . Indtast en besked i den modal, der vises, og klik på Tilføj ticker . Brug skyderen Animation Speed ​​til at justere, hvor hurtigt tickeren bevæger sig hen over bunden af ​​Live Display. 🏎️
    ,
    Tilføj eller slet tickers til enhver tid. Klik på Gem ændringer for at afslutte eventuelle tilføjelser eller redigeringer.

Modal for Ticker-indstillinger.
  • Vis meddelelses-popups - Aktiver denne mulighed for at vise alle meddelelser, du laver i din Event App, øverst på Live Display i 45 sekunder.

En meddelelse i en Live Display.

Offentliggøre

Hver gang du redigerer et aspekt af Live Display, skal du klikke på Udgiv ændringer for at gøre disse opdateringer synlige for deltagere.

Knappen Udgiv ændringer.

Vis displayet

Når du har klikket på 'Publicer ændringer', skal du klikke på knappen Hent link, der kan deles , og begynde at sætte Live Display på dit spillesteds skærme. Læs vores artikel om implementering af Live Display for detaljerede instruktioner!