Sessioner og deltagere
Administrer sessioner i dit arrangement

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Efter at have tilføjet sessioner til din begivenhed , giver siden Sessioner dig mulighed for at redigere sessionsoplysninger, sessionsdeltagere, spor, check-in-status (hvis du bruger Onsite Session Check-in ), hvilken dagsorden-funktion sessionen tilhører (hvis du er ved hjælp af en Event App ), og mere.

Denne artikel forklarer, hvordan du bruger siden Sessioner både før og under din begivenhed til at få adgang til, redigere og administrere sessionerne i din Webex Event.

Sessionssideoversigt

For at åbne siden Sessioner skal du klikke på Sessioner i din begivenhedsnavigationslinje. Siden Sessioner viser en liste over sessioner med kolonner med information for hver:

Siden Sessioner.
  • Navn/sted - Denne kolonne viser navnet på sessionen og dens tilknyttede placering.

• Dato/klokkeslæt - Denne kolonne viser sessionens planlagte startdato og -tidspunkt.

• Spor - Denne kolonne viser de spor, der er tildelt sessionen. Spor kategoriserer sessioner, og når de kombineres med grupper, kan du endda begrænse sessionsadgang til bestemte grupper af deltagere. For at lære mere om spor, læs vores artikel om brug af spor til at kategorisere sessioner .

• Agenda - Når Event App er aktiv, viser denne kolonne navnet på den Agenda-funktion , som sessionen blev tilføjet til, hvis nogen.

• Check-in-status - Når Onsite er aktiv, viser denne kolonne, om sessionen er inaktiv, åben eller lukket for check-in.

• Deltagelse - Når Onsite er aktiv, og du bruger Onsite Session Check-in, viser denne kolonne, hvor mange deltagere der er tjekket ind til Sessionen. Klik på ' i'- ikonet ved siden af ​​tilstedeværelsesantallet for at få flere oplysninger om deltagelse:

• Hele tiden tjekket ind - Hvis udtjekning er påkrævet for sessionen, viser dette det samlede antal af alle deltagere, der er tjekket ind. Flere indtjekninger af samme deltager tæller som separate udtjekninger.

• Tjekket ud - Hvis udtjekning er påkrævet for sessionen, viser dette det samlede antal deltagere, der har tjekket ud af sessionen. Flere udtjekninger af samme deltager tæller som separate udtjekninger.

• Aktuelt tjekket ind - Antallet af deltagere, der i øjeblikket er tjekket ind på sessionen.

• Hvis udtjekning er påkrævet for denne session, viser dette det samlede antal indtjekninger minus det samlede antal udtjekninger.

• Hvis sessionen tillader flere indtjekninger, tæller dette hver gang en deltager tjekker ind på sessionen, selvom de tjekker ind flere gange.

• Kapacitet - Hvis sessionens tildelte lokation har en lokationskapacitet, og du markerer afkrydsningsfeltet 'Brug lokationskapacitetsgrænse' i modal Rediger session, viser dette sessionens kapacitet som indstillet af dens placering.

• Resterende kapacitet - Hvis sessionens tildelte lokation har en lokationskapacitet, og du markerer afkrydsningsfeltet 'Brug lokationskapacitetsgrænse' i modal Rediger session, viser dette sessionens kapacitet minus antallet af aktuelt tjekkede deltagere.

Hvis du vil vide mere om opsætning af sessionsindtjekning, kan du læse vores artikel om konfiguration af sessioner til indtjekning af session .

• Simuliv status - Når Event App er aktiveret, og Onsite er inaktiv, viser denne kolonne statusser for Simulive, hvis du bruger Webex Events Simulive med en session — Planlagt, Startet, Afsluttet og Mislykket.

Kolonnen Simuliv status på siden Sessioner.

Administrer sessioner

Klik på en session på listen for at åbne modal Rediger session og foretage ændringer i den. Vores artikel om tilføjelse af sessioner til din begivenhed har alle detaljer om hvert felt og indstilling i modal Rediger session.

Sessionslisten har værktøjer til at hjælpe dig med at sortere, filtrere og søge efter specifikke sessioner:

• Brug filteret Alle sessioner til at indsnævre listen til sessioner, der har en bestemt check-in-status, placering, spor eller dagsorden-funktion.

• Brug søgelinjen til at søge efter sessioner efter navn.

• Brug klyngen med seks prikker til at trække og slippe sessioner, der foregår på samme tid, i din foretrukne rækkefølge.

Administrer individuelle sessioner

Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for en session for at åbne sessionens indstillingsmenu.

Siden Sessioner. En sessions indstillingsmenu udvides.
  1. Aktiver Session Check-in - Når Onsite er aktiv i dit arrangement, giver denne mulighed dig mulighed for at aktivere Session Check-in for Sessionen. Hvis du vælger denne mulighed, ændres sessionens check-in-status til 'Åben'. Når en session er åben, bliver to nye muligheder tilgængelige:

1. Deaktiver Session Check-in - Vælg denne mulighed for at ændre Session Check-in status til 'Inaktiv'.

2. Luk Session Check-in - Vælg denne mulighed for at ændre Session-Check-in status til 'Lukket'.

1. For at ændre en sessions check-in-status fra 'Lukket' til 'Åben', skal du klikke på sessionen på listen for at åbne modalen Rediger session.

2. Udvid afsnittet Session Check-in , og vælg Åbn fra rullemenuen Check-in status.

3. Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

2. Sessionsdeltagere - Vælg denne mulighed for at administrere listen over deltagere, der har sessionen i deres personlige dagsorden. Læs vores artikel om deltagelsesstyring og forudindstillede dagsordener for at få flere oplysninger.

3. Administrer spor - Vælg denne mulighed for at tilføje eller fjerne spor fra sessionen.

4. Administrer Agenda - Vælg denne mulighed for at tildele sessionen til en Agenda-funktion i Event App.

5. Download sessionsmålinger - Vælg denne mulighed for at downloade en oversigt over, hvem der deltog i sessionen, inklusive grundlæggende deltageroplysninger, indtjekningstid, udtjekningstidspunkt og længden af ​​den tid, deltagere var i sessionen. Disse målinger er især værdifulde, hvis sessionen er berettiget til at tildele efteruddannelsespoint .

💡 Husk, udtjekningstids- og varighedsmetrics er kun tilgængelige, når du har brug for udtjekning til sessionen. For at lære, hvordan du gør udtjekning påkrævet for en session, kan du læse vores artikel Konfigurer sessioner for sessionscheck-in .

6. Eksporter - Vælg denne mulighed for at downloade et regneark, der indeholder sessionsoplysninger. Foretag ændringer i regnearket, og importer derefter regnearket for at opdatere sessionen på platformen. For at lære mere om eksport og import, læs vores Eksporter og importer data i Webex Events artikel .

7. Slet - Vælg denne mulighed for at slette sessionen helt fra Webex Events -platformen. Dette fjerner alle metrics relateret til sessionen, og en meddelelse sendes til alle deltagere, der har indstillet en påmindelse for denne session.

Administrer flere sessioner

For at administrere flere sessioner på én gang skal du markere afkrydsningsfelterne ud for de sessioner, du vil administrere, eller markere afkrydsningsfeltet ud for etiketten 'Navn/sted' for at vælge alle sessioner. Klik på ikonet med tre prikker ( ) ved siden af ​​søgelinjen, og vælg derefter en af ​​følgende muligheder fra rullemenuen:

De netop beskrevne trin. Hvert punkt i rullemenuen har et tilsvarende nummer til listen nedenfor.
  1. Aktiver Session Check-in - Når Onsite er aktiv, giver denne mulighed dig mulighed for at aktivere Session Check-in for alle valgte Sessioner.

2. Deaktiver Session Check-in - Når Onsite er aktiv, giver denne mulighed dig mulighed for at deaktivere Session Check-in for alle valgte Sessioner.

3. Tildel til spor - Vælg denne mulighed for at tilføje spor til flere sessioner. Marker afkrydsningsfeltet 'Fjern eksisterende numre' for at erstatte eksisterende opgaver med dine nye valg.

4. Fjern fra spor - Vælg denne mulighed for at fjerne spor fra udvalgte sessioner.

5. Tildel til Agenda - Vælg denne mulighed for at tildele flere sessioner til en Agenda-funktion i Event App.

6. Download sessionsmålinger - Vælg denne mulighed for at downloade en .zip-fil med oversigter for hver valgt session. Hver oversigt indeholder oplysninger om sessionsdeltagelse, herunder grundlæggende deltageroplysninger, indtjekningstid, udtjekningstidspunkt og varigheden af ​​den tid, deltagere var i sessionen (hvis udtjekning er aktiveret for sessionen ). Disse målinger er især værdifulde, hvis sessioner er berettiget til at tildele efteruddannelsespoint .

7. Eksporter - Vælg denne mulighed for at downloade et regneark, der indeholder oplysninger om alle valgte sessioner. Foretag ændringer i regnearket, og importer derefter regnearket for at opdatere disse sessioner på platformen. For at lære mere om eksport og import, læs vores Eksporter og importer data i Webex Events artikel .

8. Slet - Slet valgte sessioner, inklusive tilknyttede metrics. Dette sender en meddelelse til deltagere med planlagte sessionspåmindelser for disse sessioner.

Nu ved du alt om administration af sessioner! Nu er det en god idé at læse vores artikel om brug af integrerbare indholdswidgets til at fremvise sessionsoplysninger og mere på et eksternt websted.