Oversigt over Onsite App

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Denne artikel forklarer, hvordan du får adgang til Onsite by Webex Events (Socio) app-indstillingerne på en iPhone eller iPad og forklarer hver tilgængelig indstilling.

Få adgang til Onsite appens indstillinger

• I Session Check-in-tilstand eller siden Mine begivenheder skal du trykke på brugerbilledet over begivenheden eller sessionsnavnet, indtaste adgangskoden til indstillingerne og derefter trykke på Vis indstillinger .

• I hændelsesindtjekningstilstand skal du stryge op på skærmen med tre fingre, indtaste indstillingsadgangskoden og derefter trykke på Vis indstillinger .

💡 Husk, for at lære, hvordan du finder eller ændrer indstillingsadgangskoden for alle enheder, henvises til vores artikel om konfiguration af Onsite App i Webex Events platformen.

Nøgle

De nummererede flag på billedet nedenfor svarer til de nummererede sektioner i denne artikel.

💡 Husk, nogle af menuerne nedenfor vises først, når du har valgt en begivenhed og en check-in-tilstand.

Indstillingsmenuen for Onsite-appen. Nummererede flag angiver hvert af de afsnit, der følger i denne artikel.

1. Hændelsesindstillinger

Denne menu viser dig begivenhedens navn, placering og dato for den valgte begivenhed, plus de to muligheder nedenfor.

1A. Opdater alle Onsite data

Tryk på Opdater alle data på Onsite for at synkronisere enhedens lokale deltager-, sessions- og badgedatabase med skyen. Dette er nogle gange nødvendigt efter badgedesign, sessionsdetaljer eller ændringer af deltageroplysninger.

'Sidste opdatering' dato og klokkeslæt for deltagerdata, hændelsesdata og sessionsdata er angivet under knappen Opdater.

1B. Skift begivenhed

Tryk let på denne knap for at vælge en anden begivenhed for begivenhed og session check-in.

⚠️ Forsigtig! Ændring af begivenheden vil fjerne alle indtjekningsposter fra enhedens lokale lager. Sørg for, at enheden er forbundet til internettet, når du skifter til en anden begivenhed, så dataene kan synkroniseres til skyen.

2. Enhedsnavn

Denne menu lader dig gennemgå og ændre enhedens navn. Dette navn tildeles pr. enhed og bruges til at skelne mellem enheder i Onsite metrics .

3. Skift indtjekningstilstand

Denne menu giver dig mulighed for at skifte mellem Event Check-in og Session Check-in. Husk disse punkter, når du skifter tilstand:

• Når du skifter til Event Check-in, skal du oprette forbindelse til en printer, hvis du ikke allerede har gjort det

• Når du skifter til Event Check-in efter at have låst Session Check-in til specifikke sessioner, vil disse sessioner stadig være låst, hvis du skifter tilbage til Session Check-in

• Skift af check-in-tilstand vil ikke medføre tab af data

4. Adgangskodeindstillinger

Denne menu lader dig ændre standardadgangskoden. Den nye adgangskode gælder kun for denne enhed.

For at lære, hvordan du ændrer indstillingsadgangskoden for alle enheder, henvises til vores artikel om konfiguration af Onsite App i Webex Events platformen.

5. Printerindstillinger

Denne menu indeholder følgende tre muligheder:

Skærmbillede af siden med printerindstillinger.

Printer

Denne indstilling viser den aktuelt tilsluttede printer, hvis nogen. Tryk på denne mulighed for at oprette forbindelse til en printer for første gang eller oprette forbindelse til en anden printer. Tryk på Søg efter printere for automatisk at søge på netværket efter printere, eller tryk på Tilføj printer efter IP-adresse , og indtast IP-adressen for at tilføje en printer manuelt.

💡 Husk, at en printers IP-adresse kan findes på printerens skærm. For ZD620-printere roterer hovedskærmen mellem at vise printerens aktuelle version og dens IP-adresse. For ZD621-printere skal du trykke på Printer Info for at finde IP.

Printerplacering

Tryk på indstillingen Printerplacering for at tilføje eller ændre printerens placeringsnavn. Dette navn vises, når en deltager har fuldført hændelsesindtjekningsprocessen.

Genoptryksgrænse

Tryk på denne mulighed, og brug skyderen til at ændre antallet af gange, hver deltagers badge kan genudskrives. Den nye grænse gælder kun for denne enhed.

For at lære, hvordan du ændrer genudskrivningsgrænsen for alle enheder, henvises til vores artikel om konfiguration af Onsite App i Webex Events platformen.

6. Udseende & Display

Tryk på denne menu for at vælge mellem System Default, Dark eller Light temaer til Onsite appen eller for at ændre Auto-Lock-indstillingen. Når Onsite App er åben, forhindrer indstillingen "Forhindr automatisk låsning" enheden i at låse automatisk efter en periode med inaktivitet, hvilket kan få printere til at afbryde forbindelsen.

7. Lyd & Vibration

Tryk på denne menu for at aktivere eller deaktivere lyden og vibrationen, når en deltagers QR-kode scannes. På en iPad er denne mulighed kun 'Lyd', fordi vibration ikke er tilgængelig på iPads.

8. Eksterne links

Disse links åbner hver for sig en af ​​nedenstående websider. Stryg ned øverst på skærmen for at lukke en af ​​disse sider.

Feedback og hjælp

Tryk på denne mulighed for at åbne Webex Events Help Centers Onsite samling af artikler.

Fortrolighedspolitik

Tryk på denne mulighed for at gennemgå Webex Events (Socio) privatlivspolitik.

Servicevilkår

Tryk på denne mulighed for at gennemgå Webex Events (Socio) Servicevilkår.

Anerkendelse

Tryk på denne mulighed for at få adgang til listen over biblioteker, som Webex Events bruger i sine produkter og applikationer.

Nu ved du alt om Onsite appens indstillinger. Har du brug for hjælp til et problem med Onsite appen eller badgeudskrivning? Vores Onsite spørgsmål om fejlfinding på stedet kan hjælpe!