Opsætningsvejledning for deltagere

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Deltagerfunktionen er automatisk inkluderet i din Event App, og folk bruger den til at gennemse og sende forbindelsesanmodninger til hinanden. Da funktionen er udfyldt af personerne på din begivenheds deltagerliste, er funktionen meget enkel at konfigurere.

Deltagere-funktionen i webappen og mobilappen.

Rediger indstillinger

På din begivenhedsapps funktionsside skal du holde markøren over deltagerfunktionen og klikke på ikonet Indstillinger (⚙️) for at tilpasse dens navn og ikon.

Marker afkrydsningsfeltet Vis kun aktive deltagere for at skjule deltagere, der aldrig har logget ind på din Event App.

Deltagerne har Indstillinger-ikonet og Modal for Deltagerindstillinger. Det

Hvis du ikke vil have app-brugere til at få adgang til Deltager-funktionen, skal du blot slette den. Dette fjerner ikke nogen fra deltagerlisten. 👍

Tilføjelse af deltagere

Deltagere, der tilmelder sig din begivenhed via Webex Events Registration, vises automatisk i deltagerfunktionen.

Hvis du har brug for manuelt at tilføje eller uploade deltagere, kan du læse vores artikel om tilføjelse af deltagere .

Deltagerne optræder i praksis

Når deltagere tilmelder sig din Event App, kan de frit gennemse funktionen Deltager og tilføje forbindelser. Efter at have tilføjet forbindelser kan de sende beskeder, starte videoopkald, planlægge møder og meget mere!

Animeret GIF, der viser en mobilappbruger, der gennemser funktionen Deltager, tilføjer en forbindelse, får adgang til deres forbindelsesliste og starter en besked til en forbindelse.

Læs vores artikel om deltagernetværk med Webex Events for en komplet guide til alle de måder, deltagere kan netværke med hinanden på.

Metrics

Dine deltagere er din begivenhed! Alt, hvad de gør, giver værdifuld indsigt, der måler begivenhedssucces og informerer om forbedringer til fremtidige begivenheder. Når dine deltagere har haft en chance for at interagere med din Event App, skal du gå til fanen Metrics for at udforske alle slags fantastiske datagoder. Gennemgå deltagerfunktionen på diagrammet til sammenligning af funktioner for at lære, hvordan folk engagerede sig, herunder:

• Forbindelser

• Samtaler

• Grupper

• Foretrukken

• Planlagte møder

For at gennemgå alle de yderligere datapunkter, der er skitseret i afsnittet Eksport i vores artikel om Event App , skal du eksportere metrics .

Leder du efter indtjeknings-metrics for begivenheder og sessioner? Læs vores Onsite Metrics artikel .