Opsætningsvejledning til lobbyfunktioner

Tilvænn og orienter deltagerne med et udpluk af indholdet i din Event App

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Ligesom deltagere, der kommer ind på dit fysiske arrangementssted, bliver mødt med skiltning, information og velkomstbeskeder, giver Lobby-funktionen dine virtuelle deltagere et orienteringsrum til at lære mere om din Event App. Fordi den linker til din Event-apps vigtigste indhold, såsom Agenda-sessioner, talere og sponsorer, er lobbyen en fantastisk måde at hjælpe deltagere med at opdage andre funktioner.

Animeret GIF, der viser en bruger, der interagerer med lobbyen i webappen.

Denne artikel guider dig gennem redigering af lobbyen og opsætning af hvert af lobbyens moduler. Velkommen! 🧭

Før du begynder...

Lobbyen er et kraftfuldt værktøj, selv uger eller måneder før dit arrangement starter. Brug modulerne Begivenhedsnedtælling, Lobbybeskrivelse og Billede til at uddanne og informere deltagere, selvom du ikke er færdig med at opbygge indholdet i dit Event App .

Fordi lobbyens dagsorden, højttalere, sponsorer, udstillere, brugerdefineret liste og livestream-moduler bruger indhold fra disse funktioner i Event App, skal du konfigurere disse funktioner, før du tilføjer dem til lobbyen. Se vores artikelsamling om funktionsopsætning for at lære om tilføjelse af disse funktioner.

Standard Lobby funktion moduler

Når du konfigurerer din Event App første gang, er Lobby-funktionen allerede tilføjet. Du skal blot klikke på Lobby under 'Funktioner' i navigationslinjen for at begynde at konfigurere den.

Lobbyens funktionsside på platformen.

Lobbyen har 11 moduler, hvoraf fire er inkluderet som standard. Lad os undersøge hvert af standardmodulerne.

Nedtælling af begivenheder

Denne enkle nedtælling viser antallet af dage, timer og minutter indtil din begivenheds starttidspunkt. Inden for 24 timer efter din begivenhed ændres kortene til timer, minutter og sekunder. Når nedtællingen når nul, vises "Begivenheden starter" i tyve sekunder, hvorefter nedtællingsmodulet forsvinder. Din begivenheds temafarve bestemmer farven på nedtællings- og festmeddelelsen.

Event Countdown-modulet i en webapp, der viser dage, timer og minutter, indtil begivenheden starter.

Dette modul har ingen indstillinger. Sådan justerer du din begivenheds startdato eller -tidspunkt:

1. Klik på dit begivenhedsnavn i begivenhedsnavigationslinjen.

2. Klik på ikonet med tre prikker ( ) under 'Begivenhedsoplysninger'.

3. Klik på Rediger . Indstillingerne for dato og klokkeslæt er på fanen 'Detaljer'.

De trin, der lige er beskrevet.

Forsidebillede

Dette modul viser forsidebilledet fra din Event-apps 'Udseende'-fane, og det har ingen indstillinger.

💡 Husk, hvis du vil vise et andet billede end forsidebilledet i lobbyen, skal du uploade brugerdefinerede billeder ved hjælp af billedmodulet. Vi forklarer hvordan i afsnittet 'Billede' i denne artikel.

Lobbybeskrivelse

Dette modul er som standard en del af lobbyen, og det inkluderer beskrivelsen fra din Event-apps fane "Grundlæggende". Dette er et godt sted at tilføje en velkomstbesked eller en introduktion til brug af funktioner i Event App. 🌈

1. Klik på modulet Lobbybeskrivelse for at redigere det.

2. I 'Lobbybeskrivelse' skal du redigere tekst efter behov ved hjælp af tekstformatering, link og billedværktøjer.

3. Under Hændelsesstatus skal du vælge, hvornår beskrivelsen skal vises.

4. Aktiver "Vis begivenhedsplacering", hvis du vil inkludere begivenhedsstedet over beskrivelsen.

Lobbybeskrivelse modal.

Sker nu Banner

Dette modul viser alle aktuelt aktive dagsordensessioner og dagsordensessioner, der finder sted inden for 15 minutter efter det aktuelle tidspunkt. Hvis der ikke er nogen aktive eller kommende sessioner, er modulet skjult. Dette modul har ingen indstillinger.

Happening Now-modulet i lobbyen på webappen.

Tilføj funktionsmoduler

Sådan tilføjer du flere moduler til lobbyen:

1. Åbn Lobbyfunktionssiden på platformen.

2. Klik på knappen Nyt element .

3. I modal 'Nyt modul' skal du klikke på rullemenuen Funktionstype for at vælge det modul, du vil tilføje.

💡 Husk, du kan tilføje hver type så mange gange, du vil.

4. Indtast et kort, informativt vist navn , der fortæller deltagerne, hvad de kan forvente. Visningsnavnet vises i øverste venstre hjørne af lobbymodulet i Event App.

💡 Husk, billedmodulet viser ikke det viste navn, så brug dette til at hjælpe dig og andre begivenhedsmedarbejdere med nemt at identificere, hvilket modul der indeholder hvilket billede.

De trin, der lige er beskrevet.

Lad os nu lære om hvert moduls opsætning. 🔍

Billede

Når du har indtastet et vist navn, skal du klikke på upload-ikonet og følge vejledningen i uploaderen for at uploade et billede fra din enhed. Vi anbefaler billeder med en minimumsbredde på 1920px for den bedste deltageroplevelse. Billeder kan have en hvilken som helst højde, du ønsker. Når billedet er uploadet, skal du klikke på Gem ændringer .

Den nye modulmodal med et billede tilføjet, der minder deltagerne om at deltage i begivenhedsspillet.

Dagsorden

Efter at have indtastet et vist navn, er der ingen yderligere konfiguration nødvendig for denne funktion. Dette modul viser alle de planlagte sessioner på en enkelt dag på tværs af alle Agenda-funktioner . Ved slutningen af ​​en dag med planlagte sessioner viser Agenda-modulet automatisk den næste blok af planlagte sessioner.

Højttalere, sponsorer, udstillere, brugerdefineret liste og livestream

Hvert af disse moduler har næsten identiske konfigurationer, så lad os diskutere højttalermodulet i dette afsnit.

1. Når du har indtastet et vist navn, skal du klikke på Tilføj højttalere .

2. Modalen 'Tilføj højttalere' viser alle højttalere fra hver højttalerfunktion i din Event App. Marker afkrydsningsfeltet ud for hver højttaler, du vil vise i modulet, eller marker afkrydsningsfeltet ud for 'Funktionsnavn' overskriften for at vælge alle højttalere.

3. Når du er færdig med at foretage valg, skal du klikke på Tilføj højttalere .

Modalen Tilføj højttalere med flere højttalere valgt.

💡 Husk, du kan vælge op til 100 elementer i modulerne for højttalere, sponsorer, udstillere, brugerdefineret liste eller livestream.

4. Tilbage i 'Nyt modul'-modal skal du klikke og trække i klyngen med seks prikker for at omarrangere højttalere på listen eller klikke på ikonet Indstillinger ( ) for at fjerne en højttaler fra modulet.

Indstillingsmenuen blev udvidet, og en højttaler flyttes i Add Speakers modal.
  5. Til sidst skal du vælge, om emnerne skal vises i 'Grid View' eller 'Carousel View'.

💡 Husk, Live Stream-modulet inkluderer ikke visningsvalg.

• Gittervisning viser de første flere elementer i modulet med en 'Vis mere' mulighed for at udvide modulet lodret.

• Karruselvisning viser de første flere elementer i modulet i et vandret layout med en pil, der lader brugerne rulle gennem resten af ​​elementerne.

6. Klik på Gem ændringer for at afslutte tilføjelsen af ​​modulet til lobbyen.

Administrer moduler

Klik på ikonet Indstillinger ( ) ud for et modul for at redigere eller fjerne det. Klik og træk gitteret eller klyngen med seks prikker for at omarrangere elementer.

Træk et Lobby-funktionsmodul for at ændre dets rækkefølge.

Når modulets skifte er aktiveret, er modulet synligt i lobbyen, medmindre der ikke er noget indhold at vise, såsom når der ikke er nogen aktive dagsordensessioner at vise i Happening Now-modulet. Hvis du deaktiverer et modul, forsvinder det fra lobbyen med det samme.

Lobbyen i praksis

Nedtællings- og beskrivelsesmodulerne på webappen og mobilappen.

Modulerne Happening Now og Agenda viser sessioner meget på samme måde som Agenda-funktionen . Brugere kan gøre følgende:

• Klik på knappen Deltag i livestream for at begynde at se en livestream.

• Klik på plus- knappen (+) for at tilføje en session til deres personlige dagsorden.

• Klik på knappen Se fuld dagsorden for at åbne funktionen Agenda.

• Klik på en session for at åbne dens detaljeringsside.

Happening nu og dagsorden moduler i Web App. Nummererede pile angiver de første tre elementer, der er nævnt ovenfor.

Højttalere, sponsorer, udstillere og brugerdefinerede listemoduler indstillet til 'Grid View' viser de første fire til seks elementer, afhængigt af om deltageren er på en computer eller en mobilenhed. Deltagere klikker på knappen 'Vis mere' for at udvide modulet og gennemgå de resterende elementer.

To moduler på webappen og mobilappen i gittervisning og karruselvisning.

Moduler indstillet til 'Carousel View' viser de første flere elementer med en pil, som Web App-brugere klikker på. Mobile App-brugere stryger sidelæns for at gennemgå flere elementer. Uanset visningen klikker eller trykker deltagere på et element for at åbne det i den tilknyttede Event App funktion.

Livestream-modulet i webappen.

Livestream-modulet viser de første flere elementer på en lodret liste, og deltagere klikker på en stream for at deltage i den med det samme.

Pro tips 😎

• Form lobbyen på forskellige måder til forskellige stadier af dit arrangement. Brug f.eks. funktionerne for sponsorer og højttalere og modulet Billeder til i høj grad at fremvise sponsorbilleder og information om højttalere, der leder op til begivenhedsdagen. Når det er showtime, deaktiver alle undtagen de vigtigste sponsorbilleder, så indholdet er det centrale fokus.

• Brug billedmodulet til maksimal effekt. Når middagstid nærmer sig, så vis et billede af menuen. Under en gruppeudflugt eller -tur kan du vise et kort med interesseområder og mødesteder eller et skema. Lad din fantasi få frit løb! ✨

• Elementer, der er begrænset af grupper, vises kun for deltagere, der er i disse grupper.

Nu ved du alt om brugen af ​​lobbyen! Tag noget tærte. 🥧 Hvorfor så ikke lære om nogle af vores andre fantastiske Event App funktioner ?