Vejledning til køb af udstyr på Onsite

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Leje af udstyr på Onsite er en meget praktisk "nem" knap til indkøb af badgeudskrivning og indtjekningshardware. Vi anbefaler på det kraftigste at leje et udstyrssæt fra vores foretrukne leverandør, Choose 2 Rent , for en enkel, omkostningseffektiv hardwareløsning med alt det rigtige udstyr, hver gang.

Hvis du kun bruger session check-in , eller du ønsker at købe dit eget event check-in udstyr for at spare omkostninger på tværs af flere årlige begivenheder, er denne artikel til dig! Læs denne artikel omhyggeligt for at sikre, at du får det rigtige udstyr. 🔍

En person, der scanner en QR-kode ved en check-in iPad.

Udstyrsbeløb

Session check-in

Til Session Check-in kan du blot få indtjekningspersonalet til at bruge deres personlige enheder, du kan købe udstyr, eller du kan leje udstyr fra en leverandør.

Hvis du køber eller lejer udstyr, skal du planlægge at have mindst nok iPhones eller iPads til alle samtidige sessioner. Så hvis tre sessioner finder sted på samme tid, har du brug for mindst tre enheder. Når sessionerne er slut, er det nemt at skifte enhed til de næste sessioner.

Hvis du vil lade deltagerne selv tjekke ind til sessioner i stedet for at få personalet til at tjekke alle ind, kan du købe eller leje enhedsstandere for sikkert at holde indtjekningsenheder.

Event check-in

Størrelsen på dit arrangement afgør, hvor meget udstyr du skal bruge, og hvor mange badges du skal købe. Følgende tabel viser vores anbefalinger for flere begivenhedsstørrelser. Generelt anbefaler vi altid at have mindst 250 ekstra badges til test og genoptryk.

Deltagere

iPad/stativ

Router

Printer

Badge Stock

250

2

1

1

500

500

4

1

2

750

1000

5

2

4

1250

Printere

Webex Events Onsite understøtter alle Zebra ZD621-modelprintere med en LCD-touchskærm. Enhver model, der starter med 'ZD6A1', har en berøringsskærm, selvom vi foretrækker følgende modeller, der har en indbygget skærer.

• ZD6A142-321F00EZ (Direkte termisk + termisk overførsel)

• ZD6A142-321L01EZ (Direkte termisk + termisk overførsel)

• ZD6A142-D41L01EZ (Direkte termisk)

• ZD6A143-D21L01EZ (Direkte termisk)

• ZD6A143-D41L01EZ (Direkte termisk)

• ZD6A143-321L01EZ (Direkte termisk + termisk overførsel)

💡 Husk, dette er ikke en udtømmende liste over alle ZD621-printermodeller med en LCD-touchskærm.

Direkte termiske printere er lidt mindre, fordi de ikke har plads til en båndspole. Zebra har en fantastisk artikel, der forklarer forskellene og fordelene ved direkte termisk og termisk transferprint .

Routere og internet

Onsite er designet til at fungere offline, så længe du allerede har valgt en begivenhed i appen og downloadet deltager-, sessions- og badgedata. Som med alle Webex Events produkter giver en aktiv, stabil internetforbindelse den bedste oplevelse. Uanset om du bruger Session Check-in eller Event Check-in, skal alle Onsite enheder have adgang til internettet under den indledende opsætning.

Læs vores artikel om offline drift for at få flere oplysninger om offline funktionalitet.

Session Check-in internet

Når indtjekningspersonale bruger deres personlige telefoner til Session Check-in, er der ingen grund til at angive en sekundær internetkilde. 👍

Hvis du lejer Session Check-in-enheder, kan din leverandør tilbyde enheder med aktive SIM-kort, hvilket absolut er den enkleste løsning, når du lejer udstyr.

Hvis din valgte leverandør ikke tilbyder SIM-kort, eller hvis du køber udstyr, skal du arrangere tilslutning på anden måde. Fordi indgangene til forskellige rum, hvor sessioner finder sted, kan være meget langt fra hinanden, kan en enkelt routers trådløse signaldækning være for lille. Hvis det er muligt, så sørg for internetadgang til lokalet, så indtjekningsenheder kan få adgang til internettet hvor som helst.

Onsite kræver en upload- og downloadhastighed på mindst 5 Mbps.

⚠️ Forsigtig! Ændringer af sessioner, deltagerdata og indtjekningsindstillinger afspejles ikke i appen, før du genopretter forbindelsen. Check-in-metrics synkroniseres heller ikke mellem enheder eller til platformen.

Event Check-in internet

Vi anbefaler en router med WiFi-kapacitet og mindst to LAN-porte. SIM-funktion er valgfri. Læs oplysningerne nedenfor for flere detaljer.

For at Onsite kan fungere, skal dine Event Check-in-enheder være forbundet til det samme netværk som printerne via en router. iPad'erne forbindes til routerens WiFi-netværk, og printerne forbindes til routerens LAN-porte med ethernet-kabler.

💡 Husk, sørg for, at personalet nemt kan finde hver routers WiFi-oplysninger. 🔎

iPads skal også være forbundet til internettet, i det mindste i første omgang, så de kan downloade din begivenheds deltagerdata. Når du lejer udstyr fra en leverandør som Choose 2 Rent , inkluderer de en router med et SIM-kort, så du ikke har brug for mødestedsinternet. Selvom dette kunne være en god mulighed, når du køber udstyr, er det muligvis ikke omkostningseffektivt at vedligeholde dataplaner for routerne.

Hvis din router ikke er forbundet til internettet, skal du slutte iPads til et mobilt hotspot eller mødested for at downloade deltagerdata. Når data er downloadet, kan iPads tilsluttes routerens netværk og fungere offline.

⚠️ Forsigtig! Hvis check-in iPads er offline, kan du ikke synkronisere nye deltagerregistreringer og ændringer af badgedesign. Du skal tilslutte iPads til internettet for at synkronisere Onsite data igen.

iPads og iPhones

Enhver iPad eller iPhone, der bruger iPadOS/iOS 15.0 eller nyere, fungerer med Onsite. Enkel!

Står

Vi anbefaler stativer, der holder indtjekningsenhederne fast og justerer til forskellige synsvinkler.

• For event check-in stande skal standen være i stand til at vende mod deltagere eller check-in personale på modsatte sider af check-in skranken. Det bør også falde let sammen til opbevaring og forsendelse. En gennemprøvet model er AboveTEK TS-158S.

• Til Session Check-in skal du købe gulvstandere, hvis sessionerne ikke vil have check-in borde ved indgangen.

Kabler

Hver printer skal tilsluttes en router med et CAT6 ethernet-kabel. Vi anbefaler et løb på 20 fod/6 meter for hver printer, plus en ekstra i tilfælde af utilsigtet skade. Du har muligvis brug for længere kabler, afhængigt af opsætningen på visse spillesteder.

Nye og lejede iPads, iPhones, printere og routere leveres alle med strømkabler. Det kan dog være nødvendigt at købe stikdåser og forlængerledninger, hvis stedet ikke leverer disse. Du skal muligvis også købe længere strømkabler.

Badges

Vi understøtter en række forskellige badgetyper og størrelser. Læs alt om hver enkelt i vores artikel om badgetyper på Onsite . Når du har besluttet, hvilken størrelse du har brug for, og om du har brug for tilpasset fortryk , skal du kontakte en leverandør for at bestille.

Vi anbefaler generelt rivefaste 4x3 eller 4x6 dobbeltsidede badges. Disse badges er holdbare, kræver ikke badgeholdere eller printerbånd og er de nemmeste at udskrive.

⚠️ Forsigtig! Pas på ikke at købe badgestørrelser, som Onsite ikke understøtter. Acceptable størrelser er enkelt- eller dobbeltsidede 4x6, 4x3 og 3x2.

Printbare instruktioner

Download og udskriv PDF-instruktionsarket i slutningen af ​​denne artikel og giv det til Event Check-in-personalet som en ressource. Det inkluderer iPad, Onsite app, router og printeropsætningstrin, plus nyttige QR-koder, der linker til flere ressourcer.

💡 Husk, vi kan lejlighedsvis opdatere disse instruktioner for at afspejle ændringer i appen, hardwaren og processen. Download altid arket igen før hver begivenhed for at sikre, at dit personale har de seneste oplysninger.

Sidste opdatering: 19/10/2023

Nu ved du, hvordan du køber udstyr til Webex Events Onsite! Når du har købt alt og er klar til at konfigurere, skal du følge vores opsætningsvejledning på Onsite for at få de komplette trin til opsætning af iPad, router og printer.