Kom godt i gang med Webex Events Production Studio

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Webex Events Production Studio er vores indbyggede og fuldt integrerede live streaming-studie på Webex Events platformen. Denne artikel viser, hvordan du aktiverer Webex Events Production Studio, og den dækker alle de fantastiske værktøjer, der er tilgængelige for at hjælpe dig med at producere en livestream i professionel kvalitet.

Skærmbillede af en Webex Events Studio livestream dagsordensession i webversionen af ​​Event-appen.

💡 Husk, Webex Events Production Studio er inkluderet med en Webex Events Streaming kredit. Webex Events Streaming er en ekstra omkostningstillægsfunktion, så kontakt din Webex Events kontakt for prisfastsættelse.

Sådan aktiverer du Webex Events Production Studio

1. Tilføj en Live Stream -funktion, eller opret en Agenda-session

2. Mens du redigerer funktionen eller sessionen, skal du vælge Webex Events Production Studio fra rullemenuen Stream provider

1. For sessioner skal du først udvide sektionen "Livestream" og aktivere "Aktiver livestream"-knappen.

Skærmbillede af valg af Production Studio fra rullemenuen Stream Provider.
  3. Første gang du vælger Webex Events Production Studio til en Live Stream-funktion eller Agenda-session i din Event App, vises en modal med en prompt om at bekræfte ved at bruge en Webex Events Streaming kredit. En enkelt kredit er god til en hel begivenhed, uanset om du har én livestream eller hundrede! Klik på Aktiver for at fortsætte.

Skærmbillede af Activate Webex Events Production Studio modal.
    1. Hvis knappen i nederste højre hjørne af modalen siger 'Køb' i stedet for 'Aktiver', skal du klikke på Administrer teams for at administrere de kreditter, der er tildelt hvert hold, du er en del af. Overfør om nødvendigt kreditter mellem hold . For at starte en chat med vores supportteam og tilføje kreditter skal du klikke på Køb .

4. Klik på Gem , når du er færdig med at foretage ændringer. 💾

Sådan inviterer du talere 🗣️

Det er nemt at invitere foredragsholdere – del blot et link, som alle kan bruge til at deltage uden login. 🔓 Hvis du vil have højttalere til at styre studiegrafik og layout under streamen, så få dem til at deltage i studiet som vært .

1. Rediger Live Stream-funktionen eller sessionen, hvor du tidligere aktiverede Webex Events Production Studio .

2. Linket 'Inviter højttalere' er nu tilgængeligt. Klik på knappen Kopier , og send den til dine talere eller oplægsholdere, der deltager i strømmen.

3. Del vores Webex Events Production Studio højttalerinstruktioner med højttalerlinket for at hjælpe med at indstille højttalere til succes.

Skærmbillede af knappen Inviter højttalere 'Kopiér'

💡 Husk, op til 13 personer kan deltage i Webex Events Production Studio ad gangen. Overvej at oprette et "venterum" i et andet mødeværktøj, hvis din livestream kræver mere end 13 personer ad gangen.

Sådan tilslutter du dig Webex Events Production Studio som vært

Hvad er en vært?

• "Værter" er de personer, der er ansvarlige for livestreamen, og de kontrollerer alle aspekter af studiet som beskrevet i Webex Events Production Studio oversigtssektionen i denne artikel.

• Værter kan også være med i livestreamen!

• Da værter tilslutter sig studiet fra Webex Events platformen, skal hver vært have en Webex Events platformskonto, der er en del af det team, som begivenheden tilhører. Læs vores artikel om at invitere teammedlemmer for at lære mere.

• Før de tilmelder sig studiet, bør hver vært være på en computer med den nyeste version af Google Chrome. Værter administrerer

Sådan tilslutter du dig som vært

I den samme modal, hvor du kopierede linket 'Inviter højttalere', skal du klikke på Start Studio for at åbne Webex Events Production Studio i en ny fane.

1. Knappen 'Start Studio' er kun for dig som producer eller moderator, og du bør ikke dele den med andre højttalere.

2. Webex Events Production Studio fungerer bedst på en computer med den mest opdaterede version af Google Chrome. Værter skal altid tilslutte sig studiet fra en computer.

Skærmbillede af knappen Start Studio.

💡 Husk, linket 'Start Studio' ændres hver 24. time for at holde dit Studio sikkert. Giv højttalere linket 'Inviter højttalere', som vi nævnte tidligere , eller få dem til at logge ind på Webex Events platformen og klik på knappen 'Start Studio', hvis du vil have dem til at

3. Første gang du tilmelder dig studiet, beder din browser dig om at give Webex Events Production Studio adgang til din mikrofon og kamera. Klik på Tillad for at gå ind i Webex Events Production Studio "green room".

Skærmbillede af en browser-prompt for at tillade mikrofon og kameraadgang.
  4. Brug Studio "grønt rum" til at kontrollere dine indstillinger for lyd, video og lys og mørk tilstand.

5. Upload dit profilbillede og rediger dit navn, hvis det er nødvendigt.

6. Klik på Enter Studio, når du er klar.

Skærmbillede af studiet

Webex Events Production Studio oversigt

Lad os nu tage en rundtur i Webex Events Production Studio. Værter og foredragsholdere bør tage sig god tid til at lege og blive fortrolig med studiet, før du går live. At køre en teststream er en god idé! Hvert nummererede afsnit nedenfor svarer til de nummererede flag på dette billede:

Skærmbillede af Webex Events Studio med tal fra 1 til 11, der peger på studieelementer.

1. Forhåndsvisning af livestream

Dette er din livestream-"scene", som den ser ud for deltagere i Event App.

2. Live stream layouts

Der er seks layoutmuligheder, som værter kan vælge imellem under forhåndsvisningen af ​​livestreamen. Skift layoutet for at fremhæve det, du ønsker, at seerne skal fokusere på før og under livestreamen. Layoutvalget påvirker ikke, hvilke højttalere eller indhold der er på scenen. Det påvirker simpelthen, hvordan de er arrangeret og vist i din livestream. Hvert nummereret element nedenfor svarer til de nummererede flag på dette billede:

Skærmbillede af forhåndsvisning af livestream og layoutmuligheder. Layoutmuligheder er nummereret 1 til 6.
  1. Solo - Dette layout viser kun én person på scenen. Hvis du tilføjer flere personer til scenen og derefter skifter til solo-layoutet, vises højttalerkortet på den første position på scenen.

2. Gitter - Dette layout viser alle de personer, en vært har tilføjet til scenen. Efterhånden som du tilføjer flere personer til scenen, justerer gitterlayoutet størrelsen på højttalerkortet, så det passer til dem alle på skærmen.

3. Spotlight - Dette layout viser ét højttalerkort i stort format, og andre højttalerkort på scenen vises til højre for det store højttalerkort.

4. Indholdsspotlight - I lighed med Spotlight-layoutet viser denne skærmdelingsindholdet på ét skærmdelingskort i stort format, og andre kort på scenen vises til venstre for skærmdelingen.

5. Billede i billede - Dette layout viser skærmdelingskortet i baggrunden, og højttalerkort, der er tilføjet scenen, vises overlejret mod bunden af ​​scenen.

6. Biograf - Dette layout viser kun ét skærmdelingskort og ingen højttalerkort.

Hvis du vælger et layout og endnu ikke har tilføjet den nødvendige skærmdeling eller højttalere til scenen, holder studiet layoutet i en kø, og der vises en meddelelse med layoutkrav. Når du føjer den nødvendige skærmdeling eller højttalere til scenen, vises de på scenen i layoutet i kø. For eksempel kræver 'Grid'-layoutet mindst to højttalere på scenen. Hvis du vælger dette layout, mens en højttaler er på scenen, sættes den i kø og aktiveres, så snart du tilføjer en anden højttaler til scenen.

Skærmbillede af meddelelsen i kø for indstillingen Grid-layout.

3. Højttaler- og skærmdelingskort

Webex Events Production Studio har to typer "kort" - højttalerkort og skærmdelingskort. Hver person inde i studiet har et højttalerkort, der vises under stream-forhåndsvisningen, sammen med skærmdelingskort til alle delte skærme. Personer, der tilmelder sig Studio med et højttalerlink, kan se deres eget kort og deres skærmdelingskort. Værter kan se alles kort.

Lad os undersøge, hvordan værter kan interagere med hvert kort. Hvert nummereret element nedenfor svarer til de nummererede flag på dette billede:

Højttaler kort

Skærmbillede af et højttalerkort med elementer nummereret 1 til 5.
  1. Klik på mikrofonikonet på dit kort for at slå lyden fra eller til, og slå lyden fra eller anmode om at slå en højttaler eller en anden vært til.

2. Klik på knappen Tilføj til stream for at tilføje dig selv og højttalere til scenen. Når et kort er på scenen, siger knappen 'Fjern fra stream'.

3. Klik på Solo -ikonet for at vise højttaleren på scenen i Solo-layout . Hvis andre højttalere var på scenen, før du klikkede på 'Solo' ikon, forbliver de på scenen, men vil ikke være synlige. Klik på Solo -ikonet igen for at vende tilbage til det tidligere valgte layout.

4. Klik på de grønne bjælker for at kontrollere netværksstyrken for dig og højttalerne i studiet.

5. Klik på ikonet med tre prikker på dit kort for at redigere dit navn. På højttalerkort giver ikonet med tre prikker dig mulighed for at redigere deres navn, fjerne dem fra studiet eller starte en direkte chat.

Skærmdelingskort

Skærmbillede af et skærmdelingskort med elementer nummereret 1 til 3.
  1. Klik på mikrofonikonet for at slå skærmdelingskortindhold fra eller til. Dette er især nyttigt, hvis en højttaler deler en slide-deck, der indeholder videoindhold.

2. Klik på Tilføj til stream for at tilføje skærmdelingskortet til sceneområdet. Når et skærmdelingskort er på scenen, siger knappen 'Fjern fra stream'.

3. Klik på skærmdelingsikonet for kun at vise ét skærmdelingskort på scenen. Klik på ikonet igen for at vende tilbage til det tidligere valgte layout .

4. Kontrolbjælke

Kontrollinjen er placeret i bunden af ​​studiet. Hvert nummererede afsnit nedenfor svarer til de nummererede flag på dette billede:

Skærmbillede af kontrollinjen med tallene 1 til 6, der peger på hver kontrol.
  1. Netværksindikatoren holder dig informeret om kvaliteten af ​​dit netværk. Hvis netværksstyrken eller CPU-forbruget ændres, vises en meddelelse over netværksindikatoren, så du kan træffe passende foranstaltninger, hvis det er nødvendigt.

2. Slå din mikrofon til eller fra, og tænd eller sluk dit kamera.

3. Del din skærm ved hjælp af din browsers skærmdelingsfunktion. En delt skærm vises som et skærmdelingskort ved siden af ​​dit højttalerkort .

4. Klik på knappen Inviter for at kopiere talerinvitationslinket nævnt tidligere .

5. Klik på ikonet Spørgsmål (?) for at starte en chat med Webex Events Support-teamet.

6. Klik på X -knappen for at forlade studiet helt.

5. Indstillinger

Hvert nummereret element nedenfor svarer til de nummererede flag på dette billede:

Skærmbillede af indstillingsmodalen. En pil peger fra indstillingsikonet til modalen, og tallene 1 til 5 peger på hver indstillingsmulighed.
  1. Generelt - Brug denne fane til at styre udsendelseskvaliteten og beslutte, om der skal vises seertal for deltagere, vise højttalernavne på højttalerkort på scenen, og hvordan højttalerkort vises i forhold til bannere og baggrunden. Du lærer mere om baggrunde og bannere senere!

1. Kun værter kan få adgang til fanen 'Generelt' i indstillingsmodalen.

2. Ændringer i indstillingerne 'Generelt' påvirker kun det aktuelle studie.

2. Personlige oplysninger - Rediger dit navn og upload et profilbillede.

3. Kamera - Juster din videoinputenhed, kameraopløsning og kameraspejlindstillinger.

💡 Husk, at hvis du markerer afkrydsningsfeltet 'Spejl min video', vil dit kamera kun fremstå spejlet for dig. Deltagere og andre personer i studiet vil se den ikke-spejlede version af din video uanset dit valg.

4. Lyd - Juster dine lydinput- og outputenheder, støjdæmpning og ekkoannulleringsindstillinger.

5. Udseende - Vælg enten lys tilstand eller mørk tilstand for det aktuelle studies udseende. Dette påvirker ikke andre studier i din begivenhed.

6. Studio Chat

Fanen Studio Chat giver dig mulighed for at sende beskeder, der kun er synlige for personer i Studio. Send besked til alle ved hjælp af gruppechat, eller brug Direkte chat til at sende private beskeder til specifikke højttalere.

7. Mærker

Webex Events Production Studio har mærkemapper, der holder dine aktiver organiseret og tilgængelige for værterne, der kører dine livestreams. Brug fanen 'Mærker' til at oprette mærkemapper, vælge en primær mærkefarve og tilføje brugerdefinerede logoer og baggrunde for at sikre, at din stream matcher din Event App og stil! 💃 Disse mærker er tilgængelige på tværs af flere strømme, og flere strømme, der forekommer samtidigt, kan bruge de samme mærkeaktiver.

Hvert nummereret element nedenfor svarer til de nummererede flag på dette billede:

Skærmbillede af Brand-panelet med tallene 1 til 5, der peger på hvert Brand-element.
  1. Klik på rullemenuen mærkenavn for at oprette en ny mærkemappe eller skifte mellem eksisterende.

2. Mærkefarven vises på bannere, tickers, højttalerkortnavne og chat og spørgsmål og svar tilføjet til scenen. Som standard er mærkefarven den samme som begivenhedstemafarven , og du kan tilpasse denne farve uafhængigt i hver mærkemappe.

3. Temaet er, hvor du vælger stilen for bannere, tickers, chatkommentarer og højttalernavne i livestreamen.

4. Logoer vises altid oven på alt andet i studiet, enten i øverste venstre hjørne eller øverste højre hjørne. Klik på et logo for at tilføje det til din livestream. Klik på den igen for at fjerne den.

5. Baggrunde vises altid bag alt andet i studiet. Klik på en baggrund for at tilføje den til din livestream. Klik på den igen for at fjerne den.

1. Studiet har flere standardbaggrundsbilleder at vælge imellem.

💡 Husk, når du ændrer mærkemappeelementer, såsom temaet eller farven, eller du tilføjer et logo eller en baggrund til scenen, påvirker disse ændringer også andre Studios, der bruger den samme mærkemappe. Hvis du f.eks. føjer et logo til scenen i én livestream, vises det logo også i andre livestreamsessioner ved hjælp af den samme mærkemappe. Hvis du har flere samtidige livestreams, og du ikke ønsker, at de alle skal vise det samme logo, kan producenter oprette og bruge forskellige mærkemapper i deres Studios.

Upload og administrer logoer og baggrunde

Du kan uploade et ubegrænset antal brugerdefinerede logoer og baggrunde. For at uploade logoer og baggrunde skal du blot klikke på plustegnet (+) under den relevante overskrift og uploade op til 10 aktiver på én gang.

• Logoer og baggrunde kan være JPG-, JPEG- eller PNG-filer med en maksimal størrelse på 10 MB hver.

• Den anbefalede logostørrelse er 512 x 512 px.

• Den anbefalede baggrundsstørrelse er 1920 x 1080 px.

Skærmbillede af sektionerne Logo og Baggrund på fanen Mærker. Plustegnet for at tilføje aktiver er angivet.

Klik på ikonet med tre prikker på et uploadet logo for at få det vist i øverste venstre eller øverste højre hjørne af livestreamen. Klik på Fjern for at fjerne det fra mærkemappen. Klik på ikonet med tre prikker på en uploadet baggrund for at omdøbe den eller fjerne den fra mærkemappen.

Skærmbillede af sektionerne Logo og Baggrund på fanen Mærker. Ikonerne med tre prikker for uploadede aktiver er angivet.

Hold markøren over et uploadet aktiv, og klik på Vis for at vise det i din livestream. For at stoppe med at vise et aktiv i din livestream skal du holde markøren over det og klikke på Skjul .

Skærmbillede af at vise og skjule en baggrund på fanen Mærker.

8. Medier

Brug fanen Medier til at uploade videoer og billeder, der skal vises i din livestream.

• Tilføj videoer såsom forudindspillet højttalerindhold, nedtællingstimere og sponsorhjul.

• Tilføj billeder, som du vil bruge til velkomst- eller farvelbeskeder, overgange eller rammer, der skal vises oven på dit livestream-indhold. Indhold, du uploader til fanen Medier, er kun tilgængeligt i det studie, du uploader det til. Andre Webex Events Production Studios i din begivenhed deler ikke indhold på fanen Media.

Skærmbillede af Media-fanen i Webex Events Production Studio. Billed- og videosektionerne er angivet.
  • Billeder vises altid oven på alt andet i strømmen. Klik på plustegnet (+) ud for 'Tilføj billede' for at uploade brugerdefinerede rammer, informationsbannere eller overgangsgrafik.

• Billeder kan maksimalt være 10 MB.

• Billeder kan være JPG-, JPEG- eller PNG-filer.

• Den anbefalede billedstørrelse er 1920 x 1080 px.

• For at uploade forudindspillede videoer til dit studie skal du klikke på plustegnet (+) ud for 'Tilføj video'. Du kan til enhver tid vise en video i din livestream. Videoen afspilles automatisk, når du viser den på scenen, og du kan ikke sætte videoer på pause eller styre deres lydstyrke.

• Videoer kan maksimalt være på 8 GB.

• Acceptable videoformater er MP4, AVI, FLV, MPG, MPEG og MOV.

• Den anbefalede videostørrelse er 1920 x 1080 px.

💡 Husk, videoer vises med en forsinkelse på 10-15 sekunder for livestreamdeltagere. Når Webex Events Closed Captions & Translations er aktiveret, er denne forsinkelse omkring 40-45 sekunder.

9. Bannere og tickers

Skærmbillede af et banner og en ticker, der er valgt og vist på Webex Events Production Studio livestream-forhåndsvisning.

Bannere og tickers er en fantastisk måde at fremhæve oplysninger, du gerne vil have vist på din livestream.

Tilføj en "Lower Third" type billedtekst til strømmen for at vise et statisk banner med yderligere kontekst, citater eller opfordringer til handling. Brug en ticker til et iøjnefaldende banner, der bevæger sig hen over bunden af ​​skærmen.

Du kan tilføje op til 50 bannere og tickers til studiet. Opret disse pre-stream og vælg dem blot på de rigtige tidspunkter, eller opret dem under streamen, efterhånden som du har brug for dem.

Tilføj og administrer bannere og tickers

Skærmbillede af at vise og skjule et banner og knappen Nyt banner.
  1. For at vise et banner på scenen skal du holde markøren over det og klikke på Vis . Når du holder markøren over et banner, kan du også duplikere, redigere og fjerne det fra Studio.

💡 Husk, du kan vise et banner og en ticker på scenen ad gangen.

2. For at fjerne et banner fra scenen skal du holde markøren over det og klikke på Skjul .

3. For at tilføje et nyt banner skal du klikke på knappen Nyt banner , indtaste teksten, slå "Ticker"-indstillingen til, hvis du vil have det til at være en ticker, og klikke på Gem banner . Ticker-tekst ruller hen over bunden af ​​livestreamen fra venstre mod højre.

Skærmbillede af redigering af et banner. Ticker-indstillingen er angivet.
  4. For at redigere et eksisterende banner eller ticker skal du blot holde markøren over banneret, klikke på ikonet Rediger (✏️), foretage dine ændringer og klikke på Gem banner .

💡 Husk, bannere har en grænse på 200 tegn, og tickers har en grænse på 1000 tegn. Hvis en ticker er på over 200 tegn, kan du ikke ændre den til et banner.

10. Publikum

Denne fane viser deltagerchat, spørgsmål og svar, afstemninger og en tilpasset fane, hvis de er aktiveret til din livestreamsession. Kopiér og stjerne chat og spørgsmål og svar, og vis afstemninger, chat og spørgsmål og svar i din livestream. Stjernemarkering af chats og spørgsmål og svar giver dig mulighed for at organisere dem i en separat liste, så de er nemme at få adgang til, når det er tid til at vise dem i din stream.

1. Chat - Hvis chat er aktiveret for din livestream-funktion eller dagsordensession, vil alle chats fra seere blive vist på fanen 'Chat'. Klik på en besked for at vise den på scenen under din livestream.

2. Spørgsmål og svar - Hvis Spørgsmål og Svar er aktiveret for din Livestream-funktion eller Agenda-session, vises 'Q&A' ​​her. Klik på et spørgsmål for at vise det på scenen under din livestream.

3. Afstemning - Hvis afstemning er aktiveret for din Livestream-funktion eller session, vises afstemninger og resultater i realtid her. Klik på en live-afstemning for at vise den på scenen, når svarene kommer ind, eller vis resultater, efter at en afstemning er lukket. Se vores Polling-funktionsguide for at lære, hvordan du aktiverer og deaktiverer afstemninger.

Skærmbillede af en afstemning vist på scenen i Webex Events Production Studio.
  4. Tilpasset fane - Hvis du har tilføjet en tilpasset fane til din livestream-funktion eller dagsordensession, vises faneindholdet her. Se vores artikel om brugerdefinerede faner for at lære mere om alle de smarte måder at bruge dem på!

11. Knapperne 'Go Live' og 'Recordings'

Når du er klar til at streame til din Event App, skal du klikke på Gå live ! Brug alle værktøjerne beskrevet ovenfor til at tilføje eller fjerne højttalere fra streamen, administrere mærker, medier, layouts og mere for at skabe en fantastisk livestreamoplevelse.

Mens du er live, bliver knappen 'Gå live' til knappen 'Afslut udsendelse'. Når du har afsluttet din første livestream, vises knappen 'Optagelser'. Ved at klikke på denne knap åbnes modalen 'Download optagelser', som indeholder optagelser til download og viser status for optagelser, der i øjeblikket behandles.

Skærmbillede af Download-optagelser-modal.

Optagelser føjes også automatisk til Video Center, så det er nemt at bruge dem til Simulive og Video on Demand indhold i sessioner og livestream, højttalere, sponsorer, udstillere og brugerdefinerede listefunktioner. Få mere at vide i vores Video Center .

Det var en lang artikel! Tag noget is. 🍨 Fyld det nu af med nogle pro-tips. 🔽

😎 Pro tips!

• For de bedste resultater skal du bruge Webex Events Production Studio med den nyeste version af Google Chrome. Hvis en højttaler bruger en iOS-enhed, skal de bruge den nyeste version af Safari.

• Hvis dine højttalere deler forudindspillet video som en del af deres præsentationer, så bed dem om at sende det til dig i forvejen, så du kan uploade dem til Studios Media-fane, før du går live!

• Skærmdeling fungerer bedst, når du har to skærme, så du kan klikke fra dias til dias, mens du stadig ser studiet på den anden skærm.

• Webex Events Closed Captions & Translations er en fantastisk forbedring af din livestream. Maskinlæringsteknologi giver undertekster og skriftlige oversættelser uden ekstra omkostninger! Vi understøtter også menneskelig undertekstning og lydtekstning gennem tredjeparts leverandører af lukkede undertekster .

• Hvis du er seriøs omkring streaming (og det håber vi, du er), anbefaler vi at investere i en mikrofon og webcam af høj kvalitet. Et par kablede hovedtelefoner er også en god idé, fordi det reducerer potentialet for ekko.

• Selvom streaming kræver en masse data, burde de fleste internetudbydere (ISP'er) fungere fint. Gennemgå vores artikel om bedste fremgangsmåder på internettet for at få oplysninger og anbefalinger om internetopsætning og hastighed.

• Se vores Webex Events Production Studio artikel med ofte stillede spørgsmål for endnu flere gode tips og tricks.