Vbrick & Webex Events

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Om Vbrick

Vbrick er en fleksibel og sikker virksomhedsplatform til livestreaming og videoindholdsstyring. Denne artikel forklarer, hvordan man indlejrer Vbrick-webcasts og forudindspillede videoer mange steder i Webex Events platformen!

Vbrick Ressourcer

Vbrick Revs hjælpevejledninger har en masse gode oplysninger om, hvordan man bruger Vbrick Rev. Vi foreslår også, at du går til Vbricks hjemmeside for at lære mere om dem.

Sådan fungerer Vbrick-indhold med Webex Events

• Link og indlejr en Vbrick Rev-webcast i en Live Stream-funktion eller en Agenda-session for at streame liveindhold.

• Integrer forudindspillet video i en livestream-funktion, dagsordensession, foredragsholder, sponsor eller udstillerprofil eller en brugerdefineret liste.

Når du har konfigureret Vbrick, er opsætning i Webex Events let!

Konfigurer Vbrick

Først skal du oprette en begivenhed i Vbrick Rev og udfylde detaljerne. Alle indstillinger, inklusive hvornår webcastet starter, videokilde og mere, styres i Vbrick Rev-platformen uden for Webex Events. Her er nogle gode ressourcer til at hjælpe med at bruge Vbrick:

For at sikre, at deltagere har ubegrænset adgang til Vbrick-webcastet i din Webex Event app, skal du justere følgende indstillinger, når du opretter eller redigerer en Vbrick-begivenhed.

I sektionen Deltagere i Vbrick-begivenheden skal du indstille Listing Type til Offentlig og indstille Deltager Join Method til Anonym . Dette sikrer, at deltagere kan deltage i webcastet i Webex Events App uden en Vbrick-konto eller en adgangskode.

Den netop beskrevne proces.

Hvis du vil begrænse adgangen til livestreaming til kun deltagere med en adgangskode, som du deler med dem, skal du tilføje adgangskoden til feltet 'Adgangskode'. Når deltagere deltager i livestreamen i Event App, bliver de bedt om at indtaste adgangskoden, før de kan få adgang til indholdet.

Glem ikke at klikke på Gem !

Kopiér en webcast-indlejringskode fra Vbrick Rev

Hvis du livestreamer en webcast fra Vbrick, skal du klikke på knappen Integrer webcast . I den modal, der vises, skal du vælge Video Only, hvis du ikke bruger Vbricks Q&A, Chat og Polls og blot ønsker at vise videoen i Event App. Klik på Kopier .

Kopiering af en webcast Embed-kode i Vbrick.

Nu er du klar til at indsætte indlejringskoden i en livestream-funktion eller -session. 🎊 Hvis du ikke behøver at uploade og integrere en forudindspillet video, skal du springe til afsnittet om brug af indlejringskoden i Webex Events .

Upload en video til Vbrick Rev og kopier indlejringskoden

Hvis du streamer forudindspillet video fra Vbrick, skal du først uploade videoen til Vbrick Rev. Læs Vbricks Upload Video-dokumentation for at lære hvordan.

Når du har uploadet videoen, skal du justere nogle videoindstillinger. Siden Videoindstillinger har mange nyttige indstillinger . Fortsæt med at læse for at lære om nogle få vigtige, du bør gemme, når du indlejrer en Vbrick-video i Webex Events.

Siden Videoindstillinger i Vbrick Rev.
  1. Indstil Status til Aktiv , og lad 'Udgiv'-datoen være dagens dato.

2. Aktiver Offentlig adgangskontrol .

• Hvis du vil begrænse videoadgang til kun deltagere, der har en adgangskode, du deler med dem, skal du tilføje adgangskoden til feltet 'Adgangskode'. Når deltagere åbner videoen i Event App, bliver de bedt om at indtaste adgangskoden, før de ser videoen.

• Hvis du ønsker, at alle i din Event App skal have adgang til videoen, skal du lade feltet 'Adgangskode' være tomt.

3. Klik på Gem , når du er færdig med at redigere videoindstillinger.

Klik på ikonet Deling på videosiden. Hvis du ønsker, at videoen skal afspilles umiddelbart efter, at en deltager har klikket på funktionsikonet i Event App, skal du udvide afsnittet Afspilning og aktivere til/fra-knappen til Autoplay . Vælg Integrer , og klik på Kopier .

Den netop beskrevne proces.

Nu er du klar til at tilføje Embed-koden til et element i Webex Events! 🎊

Integrer en Vbrick-livestream eller forudindspillet video i Webex Events

Livestream-funktion eller session

De mest almindelige steder, du vil bruge Vbrick-indhold, er i Live Stream-funktionen eller en Agenda-session. For mere information om disse funktioner, se vejledningerne, der er linket nedenfor:

Når du redigerer en livestreamfunktion eller -session, skal du klikke på rullemenuen Streamudbyder og vælge Andet . Indsæt den integrerede kode i feltet Tilføj den integrerede kode . Indlejringskoden indeholder den URL, du skal indsætte i feltet 'Live Stream URL'.

Her er et eksempel: Din indlejringskode skal ligne denne:

<iframe width="640" height="360" src="https://domain.rev-na.vbrick.com/embed/webcast/e45ef1b9-b460-4ad5-b488-211c2ea8c052" style="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I eksemplet ovenfor er den URL, du vil indsætte i feltet "Livestream URL" denne:

https://domain.rev-na.vbrick.com/embed/webcast/e45ef1b9-b460-4ad5-b488-211c2ea8c052

Lad "Åbn link i ekstern browser" være umarkeret. Du kan også aktivere Chat og tilføje en brugerdefineret fane i sektionen Deltagerengagement.

Modalen Rediger livestream.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Nu klikker deltagere blot på Live Stream-funktionen, og videostreamen starter med det samme. Hvis du streamer via en Agenda-session, en 'Deltag livestream' knappen vises 15 minutter før sessionens planlagte starttidspunkt.

Sponsor-, udstiller-, højttaler- og brugerdefinerede listeelementer

Sponsor, udstiller, højttaler og brugerdefineret liste understøtter alle indlejret forudindspillet video. For mere information om disse funktioner, se funktionsvejledningerne, der er linket nedenfor:

Når du tilføjer eller redigerer et nyt element i funktionerne for sponsorer, udstillere, højttalere eller brugerdefinerede liste, skal du vælge Andet fra rullemenuen 'Indholdsudbyder'. Indsæt den integrerede kode i feltet Tilføj den integrerede kode . Indlejringskoden indeholder den URL, du skal indsætte i feltet "Tilføj URL".

Her er et eksempel: Din indlejringskode skal ligne denne:

<iframe width="640" height="360" src="https://domain.rev-na.vbrick.com/embed/webcast/e45ef1b9-b460-4ad5-b488-211c2ea8c052" style="" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

I eksemplet ovenfor er den URL, du vil indsætte i feltet "Tilføj URL":

https://domain.rev-na.vbrick.com/embed/webcast/e45ef1b9-b460-4ad5-b488-211c2ea8c052

Lad "Åbn link i ekstern browser" være umarkeret. Du kan også aktivere Chat og tilføje en brugerdefineret fane i sektionen Deltagerengagement.

💡 Husk, rullemenuen 'Indholdsudbyder' er kun tilgængelig, når funktionen er indstillet til 'Grid View'.

Indholdsudbydersektionen, når du redigerer en sponsorprofil.

Klik på Gem ændringer, når du er færdig.

Når deltagere, der bruger webappen, klikker på et element i en af ​​disse funktioner, vises Vbrick-videoen indlejret i midten af ​​skærmen. For mobilappbrugere åbnes videoen i deres enheds standardbrowser.

En sponsorprofil med video på webappen.

Almindelige spørgsmål

Hvordan begrænser jeg adgangen til min Vibrick Rev-video eller livestream?

Brug grupper for at begrænse adgangen til forudindspillede videoer og livestreams gennem Webex Events platformen.

Alternativt lader Vbrick Rev dig begrænse adgangen til videoer og livestreams ved at kræve en adgangskode eller et Vbrick-login for at få adgang til indholdet. For at lære mere om begrænsning af adgang ved hjælp af Vbrick Rev, se Vbrick Revs hjælpedokumentation:

Hvad er forskellen mellem at indlejre en Vbrick-webcast eller en forudindspillet video i feltet 'Stream provider' kontra 'Recording'-feltet?

For Live Stream-funktionen er adfærden den samme. For dagsordensessioner klikker deltagere på Deltag i livestream eller Se optagelse , afhængigt af hvilken du vælger. Knappen 'Deltag i livestream' vises 15 minutter før sessionens planlagte starttidspunkt. Knappen 'Se optagelse' vises op til 15 minutter efter sessionens planlagte sluttidspunkt.

Nu ved du alt om at bruge Vbrick med Webex Events! Vidste du, at Webex Events også har livestreaming og forudindspillede videofunktioner? Læs vores artikel om livestreaming og Webex Events for at lære mere.