Tilføjelse og sletning af funktioner

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

En Event App er informations- og engagementshubben for din Webex Event, og funktioner er nøglen til at levere disse elementer. 🔑 Med over 20 tilpasselige funktioner at vælge imellem, er mulighederne for at informere, engagere og glæde dine deltagere praktisk talt uendelige. Denne artikel viser, hvordan du tilføjer funktioner til din Event App og sletter dem, hvis det er nødvendigt.

Vil du vide mere om de funktioner, vi tilbyder? Vores artikel om oversigt over Event App viser alle tilgængelige funktioner og links til dybdegående vejledninger for hver enkelt. 🎊

Tilføj funktioner

I din begivenhedsnavigationslinje under ' Event App' skal du klikke på Funktioner og derefter klikke på Tilføj funktioner . I den modal, der vises, skal du søge og klikke på Tilføj under de funktioner, du vil tilføje, og derefter klikke på X eller Luk- knappen, når du er færdig.

Skærmbillede af knappen Tilføj funktioner.

💡 Husk, du kan tilføje de fleste funktioner flere gange, hvis du vil!

Når du har tilføjet funktioner, skal du trække og slippe dem i panelet 'Valgt' for at omarrangere dem, tilpasse deres ikoner, omdøbe dem og, vigtigst af alt, tilføje fantastisk indhold til hver enkelt! For at lære, hvordan du administrerer specifikke funktioner, se afsnittet Event App Features i vores vidensbase.

Slet funktioner

Selvom du blot kan skjule nogle funktioner for deltagere, skal du muligvis slette en funktion helt. For at slette en funktion skal du blot holde markøren over den funktion, du vil slette, og klikke på ikonet Slet (papirkurv) . Klik på Ja for at bekræfte, at du vil slette funktionen permanent fra din Event App.

Skærmbillede, der viser processen netop beskrevet.

⚠️ Forsigtig! Sletning af en funktion sletter også de metrics og indhold, der er knyttet til den. Hvis en funktion indeholder vigtigt indhold, som du gerne vil beholde, skal du eksportere det indhold , før du sletter det helt.

Slet en funktion forbundet til Live Display

Når du forsøger at slette en funktion, der er forbundet til Live Display , vises en fejl, der fortæller dig, at du ikke kan slette den, fordi den er forbundet til Live Display. Følg disse trin for at frakoble funktionen fra Live Display og slette den fra din Event App.

Skærmbillede af fejlen, der vises, når du sletter en funktion forbundet til Live Display.

I Live Display skal du klikke på Rediger på den funktion, der henvises til i den fejlmeddelelse, du modtog.

Skærmbillede af Live Display på Webex Events platformen. Linket 'Rediger' for en funktion er angivet.

I funktionsindstillinger-modal skal du klikke på X ud for den valgte funktion for at rydde feltet 'Vælg funktion' ud, klikke på Gem ændringer og derefter klikke på Udgiv ændringer .

Skærmbillede af processen lige beskrevet.

Nu kan du slette funktionen fra din Event App og fortsætte med din dag. ☀️