Deltager-netværk med Webex Events

Alle de måder, deltagere kan forbinde og interagere med hinanden med Webex Events

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Netværk er en af ​​de største fordele ved en begivenhed, uanset om aktiviteterne er personligt, virtuelle eller hybride. Det er derfor, vi har gjort det nemt for brugere af Event App at lokalisere og forbinde med hinanden virtuelt ved hjælp af funktioner som Shake & Connect. Beskeder og møde er også enkelt, uanset om det er på mobilappen eller webappen!

Denne artikel forklarer, hvordan deltagere forbinder i en Webex Events App, og den dækker de forskellige måder, de direkte kan netværke med andre, der bruger appen.

⚠️ Forsigtig! Send ikke deltagerne linket til denne artikel. Denne artikel er skrevet, som om du taler med en deltager, så det er nemmere for dig, arrangøren, at kopiere og indsætte teksten i dine egne deltagerinstruktioner med billeder fra din Event App. 👍

Deltagerprofiler

Når du har logget ind på Event App, skal du begynde at udfylde din netværksprofil. I weboplevelsen på en pc eller Mac skal du klikke på brugerbilledet i nederste venstre hjørne af skærmen og derefter vælge Mig . På mobilappen skal du trykke på Mig -indstillingen nederst på skærmen.

En brugers profil i webappen og mobilappen.

Tilføj et profilbillede, rediger dit navn, titel, virksomhed, placering og oversigt, og tilføj sociale konti og kontaktkonti. Inkluder så mange oplysninger som muligt for den bedste netværksoplevelse!

• Brug et nyligt billede og din mest opdaterede titel og virksomhedsoplysninger.

• Tænk på din profiloversigt som en elevator-pitch med en begrænsning på 250 tegn. Hvad har du at tilbyde andre? Hvorfor deltager du i denne begivenhed? Hvem har du mest lyst til at netværke med?

• Lad andre vide, hvordan de kan nå dig! Tilføj oplysninger om dit telefonnummer, din e-mail, dit websted og dine sociale medier til sektionen "Konti" på din profil. Hvad er den bedste måde at nå dig på? Hvad er passende for de mennesker, der deltager i denne begivenhed?

• Inkluder din hjemby. Nogle appbrugere prioriterer netværk med dem, der bor i nærheden af ​​dem.

• Brug alle dine sociale håndtag, links og kontaktoplysninger for at maksimere dit netværkspotentiale.

Tilslutning

Shake & Connect

Forbind med andre deltagere inden for 8 kilometer (ca. 5 miles) i to rystelser af en smartphone. Du og din kommende forbindelse skal blot trykke på knappen Ryst og derefter ryste dine enheder eller trykke på skærmen inden for 5 minutter efter hinanden for at oprette forbindelse med det samme!

💡 Husk, Shake & Connect kan fungere inden for 40 kilometer (ca. 25 miles), afhængigt af deltagerens enhedsplaceringstjeneste. Med Branded Apps , der indeholder en virtuel eller hybrid begivenhed, er der ingen afstandsgrænse for Shake & Connect!

Shake-skærmen i en mobilapp.

Hvis du bruger Shake & Connect med en person, du allerede har forbindelse til, vises de stadig på listen. Hvis du trykker på personens fortegnelse, åbnes vedkommendes deltagerprofil - vedkommende får ikke tilsendt en ny forbindelsesanmodning, fordi du allerede har forbindelse. 🖇️

Tilføj knappen

På webappen eller mobilappen skal du klikke på deltagerfunktionen for at finde alle, der er tilmeldt begivenheden. For hurtigt at sende en forbindelsesanmodning skal du klikke på Tilføj ud for en persons navn.

Klik på en person, du ikke har oprettet forbindelse til, for at se deres grundlæggende profiloplysninger. Du vil bemærke, at der også er en 'Tilføj'-knap der. Hvis knappen siger 'Kontakt' i stedet, betyder det, at personen ikke er logget ind på Event App endnu.

En deltagers profil før tilslutning. Den viser deltagerens navn, erhverv, virksomhed og knappen Kontakt.

Når du klikker på 'Kontakt', skal du indtaste en besked, som Webex Events sender til den potentielle forbindelse. E-mailen inkluderer, hvem den er fra, din tilpassede besked og en meddelelse om at besøge linket og deltage i Event App for at svare på beskeden. Her er et eksempel på denne e-mail:

Den e-mail, en deltager modtager, når nogen sender en kontaktanmodning.

Når du bruger fanerne Chat eller Q&A engagement i en dagsordensession eller en livestream-funktion , skal du klikke på en deltagers navn for at oprette forbindelse og udforske deres profil uden at forlade den aktuelle funktion. 🎉

En deltagerprofil i sidebjælken i en Agenda-session.

💡 Husk, at et klik på knapperne 'Besked', 'Video' eller 'Mød' fra sidebjælken åbner deltagerens profil.

Eksport af forbindelser

På siden Forbindelser i mobilappen eller weboplevelsen skal du trykke på ikonet Eksporter i øverste højre hjørne, bekræfte din e-mailadresse og derefter trykke på Send . Du modtager en e-mail med en .xlsx-fil, der indeholder alle dine forbindelsers oplysninger.

Den netop beskrevne proces.

For at tilføje en enkelt forbindelse til dine Android- eller iOS-enhedskontakter skal du trykke på forbindelsen i mobilappen og derefter trykke på ikonet Eksporter i øverste højre hjørne. Alle forbindelsens oplysninger udfyldes automatisk i din enheds standardapp til administration af kontaktpersoner.

Eksportikonet for en forbindelse i mobilappen.

💡 Husk, iOS fanger profilbillede, navn, virksomhed, titel, e-mail og telefonnummer. Sociale håndtag skal tilføjes manuelt.

Oversigt over forbindelsesprofil

Når du har oprettet forbindelse til nogle personer, skal du klikke på knappen Forbindelser for at gennemgå alle, der har accepteret dine anmodninger, og svare på indgående anmodninger.

En forbindelses profil med numre svarende til den nummererede liste nedenfor.

Denne side har flere funktioner, der hjælper dig med at administrere og interagere med dine forbindelser:

1. Eksporter forbindelser - Indtast en e-mailadresse for at modtage en fil med alle dine forbindelser.

2. Forbindelsesanmodninger - Gennemgå og svar på indgående forbindelsesanmodninger fra andre personer.

3. Foretrukken - Hvis du foretrækker nogen, tilføjes en stjerne ud for deres navn på din forbindelsesliste og holder dem øverst på din forbindelsesliste.

4. Noter - Skriv noter om forbindelsen. Disse bemærkninger er inkluderet, når du eksporterer forbindelser.

💡 Husk, for arrangører har vi også en artikel om, hvordan deltagere kan tage noter i Event App.

5. Fjern - Hvis du klikker på dette ikon, fjernes forbindelsen fra din forbindelsesliste, og de kan ikke længere sende dig beskeder.

6. Besked - Start en privat chat med forbindelsen.

7. Video - Start en privat videochat med forbindelsen.

8. Mød - Anmod om et møde med forbindelsen. Accepterede møder fremgår af forbindelsens profil og i din personlige dagsorden.

Hvis en forbindelse har udfyldt konti og kontaktoplysninger, såsom deres e-mail, hjemmeside og LinkedIn-link, vises disse i sektionen 'Konti'. Alle tidligere, nuværende eller fremtidige Webex Events, som du begge er tilmeldt, vises i sektionen 'Dine begivenheder med...'.

Beskeder og møde

Når du klikker på knappen 'Besked' eller 'Video' fra en forbindelses profil, bliver du dirigeret til meddelelsessiden. På siden Beskeder kan du gøre følgende:

En ny besked med en forbindelse i webappen. Hvert af områderne beskrevet nedenfor er angivet med tallene 1 til 6.
  1. Skriv en besked

2. Billede - Upload et billede for at sende.

3. Foreslå møde - Send en mødeinvitation til forbindelsen.

4. Video - Start en ny videochat.

5. Tilføj deltagere - Inviter flere af dine forbindelser ind i samtalen.

6. Slet samtale

7. Ny samtale - Start en ny chat med en eller flere af dine forbindelser.

💡 Husk, op til 13 personer kan deltage i en videochat på én gang.

Mobilappen kan også gøre alt, der er anført ovenfor, selvom grænsefladen er anderledes. Når du sender en besked, skal du blot trykke på plus- ikonet (+) for at få adgang til alle de samme funktioner som i webversionen.

På begge platforme, når du sender en mødeindkaldelse, får forbindelsen en meddelelse om mødeforslaget, og de kan enten acceptere eller afvise anmodningen. Hvis de accepterer, vises mødet i forbindelsens profil og på fanen Min Agenda.

En deltagerprofil i mobilappen. Brugeren har planlagt to møder med sig.

Ok, arrangører! Vi taler med dig igen nu. Nu hvor du ved alt om, hvordan deltagere forbinder, sender beskeder og mødes i Webex Events, kan du lære, hvordan du forbedrer og beriger deltagerinteraktioner med funktionerne Spil , Spørgsmål og Svar eller Afstemning .