Udgiv og administrer Webex Events Onsite

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Publishing Onsite føjer det til Onsite by Webex Events App, som du vil bruge til at tjekke deltagere ind til dit arrangement. Deltagere kan ikke få adgang til noget relateret til Onsite , før de kommer op til en iPad eller iPhone på dit mødested. Denne artikel viser dig, hvordan du udgiver Onsite og administrerer den efter udgivelsen.

Før du begynder...

For at udgive Onsite skal du gøre følgende:

Udgiv på Onsite

1. I din begivenhedsnavigationslinje under ' Onsite' skal du klikke på 'Grundlæggende', ' Onsite App' eller 'Badge'.

2. På en af ​​disse sider skal du klikke på knappen Udgiv .

3. I den modal, der vises, skal du klikke på Udgiv på Onsite for at bekræfte. Det er det!

Den netop beskrevne proces.

💡 Husk, at hvis du allerede har udgivet Onsite og blot skal udgive ændringer til badges, skal du klikke på fanen Badge og derefter klikke på Publicer ændringer nederst på siden. Åbn Onsite App indstillingerne på hver iPad, og tryk på Opdater alle onsite-data for at opdatere badgeprintdesign.

Administrer på Onsite

Når du har udgivet Onsite, bliver Metrics-siden tilgængelig i Onsite menuen på din Event-navigationslinje. Analyser deltagerbegivenhed og session check-in aktivitet både under og efter check-in med dette omfattende metrics-dashboard. Læs vores Onsite Metrics-artikel for mere information.

Siden Onsite Metrics.

Du kan også gennemgå og redigere siderne Basics, Onsite App og Badges når som helst efter udgivelsen. 👍

⚠️ Forsigtig! Hvis du redigerer et badge, skal du klikke på Udgiv badges på Onsite badge-siden og derefter åbne Onsite appens indstillinger på hver iPad på dit spillested og trykke på Opdater alle onsite-data , så de opdaterede badgedesigns udskrives.

Det er alt, hvad der er for at udgive Onsite!