Hvad modtager deltagerne efter tilmelding?

Bekræftelse, kvittering, billet, annullering, refusion og fakturaprøver

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis du undrer dig over, hvad deltagerne modtager, efter at de har registreret sig gennem Webex Events Registration, så undrer du dig ikke mere! Denne artikel indeholder beskrivelser og eksempler på bekræftelses-e-mail, annullerings-e-mail, refusions-e-mail, billetter, fakturaer og kvitteringer.

Som med alt, hvad du gør i Webex Events, anbefaler vi stærkt, at du tester registreringen for dig selv, så du ved præcis, hvordan denne kommunikation vil fungere for dit arrangement. 🔍

💡 Husk, vi giver en forhåndsvisning af den endelige besked, når du redigerer PDF-billetter eller bekræftelses-, annullerings- og refusions-e-mails. 👍

E-mails med bekræftelse, annullering og refusion

Webex Events Registration giver dig mulighed for at tilpasse standardbekræftelses-, refusions- og annullerings-e-mails og oprette tilpassede versioner, som registranter modtager baseret på deres billettype. Hvis du aktiverer Maskinoversættelser , sendes al kommunikation på det sprog, køberen vælger under registreringen.

For at lære, hvordan du opretter tilpassede e-mails, skal du følge instruktionerne i vores artikel Tilpas registrering Checkout Messaging .

Bekræftelsesmail

Alle på en ordre modtager en bekræftelsesmail. Hvad der er inkluderet i disse e-mails afhænger af, hvordan du tilpasser dem, hvordan du konfigurerer billetter , hvilke indstillinger du vælger, om billetten blev faktureret , og om personen er køberen.

Købers e-mail

For enhver registrering betalt med et kreditkort inkluderer bekræftelses-e-mailen en kvittering, der kan downloades. Hvis flere personer er registreret i en enkelt ordre, går kvitteringen kun til køberen - den person, hvis oplysninger er indtastet i registreringstrinnet 'Betalingsoplysninger'.

Køberens bekræftelses-e-mail for en ordre betalt med kreditkort ligner eksemplet på dette billede:

En bekræftelsesmail.

Hvis du inkluderer en brugerdefineret meddelelse i bekræftelses-e-mailen, vises denne meddelelse over CTA-knapperne. I bunden af ​​e-mailen kan køberen klikke på knapperne 'Download kvittering', 'Download billet' og 'Åbn webapp'.

Hvis køberen valgte 'Betal med check' eller 'Faktura' under kassen, vises knappen 'Download faktura' i stedet for knapperne 'Download billet' og 'Download kvittering'.

Ikke-købers e-mail

Ikke-køber-e-mailen for en betalt billet er identisk med køber-e-mailen vist ovenfor, bortset fra at den ikke inkluderer sektionen 'Ordreoversigt' eller 'Download kvittering'-knapper.

Ikke-købere modtager aldrig en bekræftelsesmail for fakturaregistreringer, før du markerer ordren som betalt . Husk, at du kan fjerne 'Download billet'-knappen, når du opretter eller redigerer en billet.

E-mail med tilbagebetaling

Når du markerer en ordre som 'Refunderet', modtager kun købere en automatisk e-mail-meddelelse med flere detaljer, herunder en meddelelse, der kan tilpasses, hvilke billetter der blev refunderet, de sidste fire cifre på kortet, der blev brugt, og refusionsbeløbet. Følgende billede viser en refusions-e-mail med standardbeskeder.

En refusions-e-mail.

Annulleringsmail

Registranter vil modtage en automatisk annullering via e-mail, når du annullerer deres gratis eller ubetalte billetter. E-mailen indeholder en meddelelse, der kan tilpasses, og en oversigt over billetter, der blev annulleret. Følgende billede viser standard annullerings-e-mail med standardbeskeder.

En annullerings-e-mail.

Billet

Som med bekræftelses-, annullerings- og refusions-e-mails kan du tilpasse standard PDF-billetten eller oprette brugerdefinerede PDF-billetter tildelt forskellige billettyper. Lær mere om tilpasningsmuligheder i vores artikel om Tilpas registrering Checkout-meddelelser .

Når nogen klikker på knappen 'Download billet' i deres bekræftelses-e-mail, åbnes en PDF i en ny browserfane. Følgende billede inkluderer QR-koden, begivenhedens placering og begivenhedsdato og en anvendt rabat.

Den anvendte rabat på en PDF-billet.

Deltagere kan scanne QR-koden på PDF-billetten på en Webex Events Onsite check-in iPad for øjeblikkeligt at hente deres oplysninger frem. Læs vores Introduktion til Onsite -artikel for mere information.

Kvittering

Når en køber klikker på knappen 'Download kvittering' i deres bekræftelses-e-mail, åbnes en PDF i en ny browserfane. Du kan ikke tilpasse indholdet af en kvittering. Her er et skærmbillede af en kvittering for flere billetter:

En PDF-kvittering.

Faktura

Når en køber klikker på knappen 'Download faktura' i deres bekræftelses-e-mail, åbnes en PDF i en ny browserfane. Det inkluderer et fakturanummer, købsdato, betalingsmetode og ordreoplysninger.

En PDF-faktura forhåndsvisning.

Vil du lære, hvordan man kommunikerer med folk, efter de er registreret? Læs om registreringsmails for at finde ud af hvordan!