Indeholder bedste praksis
Efteruddannelseskreditter og Webex Events

Overvejelser og bedste praksis for sporing og tildeling af kreditter

Daniel Murphey avatar
Skrevet af Daniel Murphey
Opdateret over en uge siden

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Hvis din Event App giver Continuing Education-kreditter (CE) til deltagere, der deltager i en session eller livestream, så er indsamling af data om dem, der har opfyldt kravene, en af ​​dine topprioriteter.

Denne artikel fremhæver overvejelser og bedste praksis for sporing af data relateret til CE-kreditter i en Webex Event app. Den forklarer også, hvor man kan finde og downloade de mest nyttige data til tildeling af CE-point. 📊

💡 Husk, hvis du har brug for virtuelt at administrere quizzer til videnstjek af Continuing Medical Education (CME), anbefaler vi at bruge vores afstemningsfunktion til simple spørgsmål eller bruge Slido eller en anden tredjepartsundersøgelsesudbyder til mere komplekse quizzer eller undersøgelser.

Tildel CE-kreditter for personlig sessionsdeltagelse

Hvis du planlægger at bruge Webex Events Onsite Session Check-in på dit lokale sted, kan det være nemt at spore CE-kreditter! Før du bruger Session Check-in, skal du konfigurere hver Session til at opfylde dine behov.

Konfigurer sessioner til CE-priser

Når du konfigurerer Sessioner til Session Check-in , skal du nøje overveje, hvilken Check-in-mulighed du har brug for.

• Hvis du kun har brug for at vide, om nogen har tjekket ind på sessionen, skal du vælge muligheden Enkelt indtjekning .

• Hvis du har brug for at vide, hvor længe nogen deltog i sessionen, skal du vælge Check-out påkrævet .

Rullemenuen Indtjekningsmuligheder i sektionen Session Check-in i en redigeringsmodal.

💡 Husk, sørg for tydeligt at forklare, hvordan man optjener CE-kreditter til alle deltagere, så de ikke glemmer at tjekke ind til og ud af sessionen.

Brug Session Check-in-data til at tildele CE-kreditter

Efter at deltagere har tjekket ind på Sessioner , er den nemmeste måde at downloade sessionsrapporter på at bruge eksporten 'Session Specifikke Resuméer' på siden Onsite Metrics. Denne eksport indeholder individuelle filer for hver session, der havde Session Check-in aktiv.

Klik på Metrics i din begivenheds Onsite menu. Klik på knappen Eksporter rapport på siden Metrics, og klik derefter på indstillingen Sessionsspecifikke oversigter .

Den netop beskrevne proces.

Der vises en meddelelse, der fortæller dig, at eksporten er i gang. Når eksporten er klar, vises en ny meddelelse. Klik på linket Klik her for at downloade for at downloade filen. Hvis du gik glip af meddelelsen, skal du klikke på meddelelsesklokkeikonet ved siden af ​​fanen Hjælp for at gennemgå alle dine tidligere meddelelser og downloade filer.

'Behandling' og 'Det er færdigt!' eksportmeddelelser.

Den zippede mappe, der downloades, indeholder en .xlsx-fil for hver session i din begivenhed, der har Session Check-in aktiveret. Hver fil indeholder en linjepost for hver gang, hver deltager tjekker ind til eller ud af en session, og den indeholder en kolonne "Varighed" for at hjælpe dig med nemt at identificere personer, der opfyldte CE-kreditkriterierne.

• Unik identifikator

• Fornavn

• Efternavn

• Email adresse

• Titel

• firmanavn

• Beliggenhed

• Eksklusiv gruppe

• Grupper

• Indtjekningstid - Flere indtjekninger af den samme deltager er angivet i separate rækker.

• Udtjekningstid

• Varighed - Den samlede forløbne tid fra en deltagers sidste indtjekningstidspunkt til deres udtjekningstidspunkt.

Tildel CE-kreditter for virtuel sessionsdeltagelse

Hvis din begivenhed er virtuel eller hybrid, og du ønsker, at deltagere, der ser livestreams, skal tjene CE-kreditter, skal du læse afsnittene nedenfor for at lære hvordan.

Begrænsninger for deltagersporing

Webex Events -platformen har robuste metric-funktioner. Der er dog nogle tilfælde, der begrænser vores mulighed for at spore og indsamle virtuelle deltagerdata i Event App.

Annonceblokkere og private browsere

Hvis en deltager, der tilslutter sig webversionen af ​​din Event App, installerer en annonceblokering i deres browser, eller hvis de bruger et privat browservindue, registrerer Webex Events muligvis ikke deres aktivitet.

For at hjælpe med at spore virtuelle deltagere for metrics skal du aktivere Analytics Tracking Alert-funktionen til webappen. Når Webex Events registrerer, at en deltager bruger en annonceblokering, vises en pop op. Pop op-vinduet kan enten vise en advarsel eller forhindre adgang til Event App, indtil deltageren tilføjer Webex Events domænet til blokeringslistens tilladelse eller deaktiverer blokeringen.

Læs om opsætning af Analytics Tracking Alert i vores artikel om brug af webappen .

Tredjeparts streaming

Hvis du ikke bruger Webex Events Production Studio, Webex Events RTMP Player eller Webex Events Simulive til dine livestreams, kan vi kun tilbyde metrics om, hvem der klikker på livestreams og andre funktioner. Hvis du har brug for at vide, hvor længe deltagere har set en livestream, skal du se dokumentationen fra din livestream-udbyder. For at lære, hvordan du får adgang til de simple klikdata i Webex Events, skal du læse afsnittet Download livestream-klik senere i denne artikel.

Overvejelser om undersøgelse og meningsmåling

Før vi undersøger, hvordan du får adgang til klikdata til Live Stream-funktioner og dagsordensessioner, lad os tale om at bruge afstemninger og undersøgelser til at indsamle CE-data.

Brug af undersøgelser

I nogle tilfælde skal du muligvis inkludere en undersøgelse som sekundær verifikation af, at deltagere virtuelt set en session. Tredjepartsundersøgelser integreres smukt i Event App , så længe de leverer et link, og vores artikel om undersøgelser i Event App har flere oplysninger.

Der er et par forskellige tilgange og overvejelser, som vi har skitseret nedenfor:

• Hvis du ønsker, at hver kvalificeret session skal have sin egen undersøgelse, skal du bruge Tilpassede faner til at integrere undersøgelsen direkte i hver session. Du kan også oprette en weblistefunktion med interne links til alle CE-kreditsessionerne, så deltagerne har en omfattende liste gemt ét sted. Se vores webliste-funktionsguide for mere information.

• Hvis du foretrækker en undersøgelse, der dækker hele begivenheden, skal du bruge funktionen Weblink til at integrere undersøgelsen i din Event App. Læs vores weblink-funktionsguide for at lære mere.

• Timing er alt! Vi anbefaler, at du skjuler undersøgelserne, indtil du er klar til, at deltagerne kan udfylde dem. Overvej at gøre undersøgelserne synlige om morgenen af ​​begivenheden eller mod slutningen af ​​begivenheden, afhængigt af dine behov. Læs vores artikel om begrænsning af deltagerindholdsadgang for at lære, hvordan du kontrollerer adgangen til indhold i din Event App.

• Hold dine deltagere informeret ved at sende meddelelser, der indeholder oplysninger og instruktioner. Planlæg meddelelser om strategiske påmindelser, der går ud til deltagerne på bestemte tidspunkter. For at lære, hvordan du opretter meddelelser i Webex Events, henvises til vores meddelelsesfunktionsguide .

Brug af meningsmålinger

Afstemningsdata kan hjælpe dig med at bestemme, hvem der var opmærksom under en virtuel session. Medmindre deltagelse i afstemning er påkrævet for at opnå CE-kreditter, anbefaler vi kun at bruge afstemningsdata som en sekundær verifikationsmetode.

Download Webex Events Streaming -metrics

Når du bruger Webex Events Production Studio, Webex Events RTMP afspilleren eller Webex Events Simulive, skal du bruge videoanalyserapporten til at gennemgå, hvem der sluttede sig til dine livestreams, og hvor længe de så.

💡 Husk, Webex Events Video on Demand giver kun klikdata. Afsnittet Livestream-klik (tredjepartsstreaming) i denne artikel beskriver, hvordan du finder og får adgang til grundlæggende klikdata for livestreams.

Eksporter videoanalyserapporten

Klik på Metrics i din Event-navigationslinje under ' Event App'. På siden Metrics skal du klikke på knappen Eksporter rapport og vælge Video Analytics fra rullemenuen.

Den netop beskrevne proces.

Der vises en meddelelse, der fortæller dig, at eksporten er i gang. Når eksporten er klar, vises en ny meddelelse. Klik på linket Klik her for at downloade for at downloade filen. Hvis du gik glip af meddelelsen, skal du klikke på meddelelsesklokkeikonet ved siden af ​​fanen Hjælp for at gennemgå alle dine tidligere meddelelser og downloade filer.

Underretningerne om vellykket eksport og eksport.

Åbn .xlsx-filen i dit foretrukne regnearksprogram. Rapporten indeholder en linjepost for hver deltager for hver livestream i din Event App. For CE-kreditter skal du sortere rapporten efter Efternavn for at organisere hver persons data for alle livestreams på samme sted.

På videoanalysearket fortæller kolonnen Samlet varighed (minutter) dig præcis, hvor længe hver person så livestreamen, selvom de forlod og sluttede sig til flere gange.

Video Analytics-eksporten. Kolonnen Samlet varighed er fremhævet.

Når du har identificeret, hvilke deltagere der kvalificerer sig til CE-kreditter, kan du tildele dem!

Download klik på livestream (tredjepartsstreaming)

Som vi nævnte tidligere , tilbyder Webex Events kun data om, hvem der klikker på livestreams og andre funktioner, hvis du ikke bruger Webex Events Production Studio eller RTMP-mulighederne.

For at finde disse klikdata skal du gå til siden Metrics, klikke på Eksporter rapport og derefter vælge indstillingen Metrics fra rullemenuen.

Den netop beskrevne proces.

Der vises en meddelelse, der fortæller dig, at eksporten er i gang. Når eksporten er klar, vises en ny meddelelse. Klik på linket Klik her for at downloade for at downloade filen. Hvis du gik glip af meddelelsen, skal du klikke på meddelelsesklokkeikonet ved siden af ​​fanen Hjælp for at gennemgå alle dine tidligere meddelelser og downloade filer.

Underretningerne om vellykket eksport og eksport.

Åbn .xlsx-filen Feature Details i dit foretrukne regnearksprogram. Rapporten indeholder mærkede ark for hver funktion i din Event App. Find arket for den funktion, du kørte din livestream i.

💡 Husk, at titlen på hvert ark i funktionsdetaljer-filen matcher de funktionsnavne, du har angivet i Webex Events platformen. For eksempel, hvis du navngiver en Live Stream-funktion "Live Now", vil filen have et tilsvarende ark med titlen "Live Now".

Klik på livestreamfunktionen

For at finde klik på Live Stream-funktionen skal du åbne det tilsvarende Live Stream-ark. Sorter arket efter handlingskolonnen, og fjern derefter alle rækker, der ikke siger "Klikket".

💡 Husk, hvis du vil bruge afstemningsdata ud over klik, skal du beholde de rækker, hvis handlingskolonne viser "Stemt i en afstemning". Denne kolonne viser kun oplysninger om begivenhedsappens afstemningsfunktion , ikke Slido.

Livestream-arket i rapporten Feature Details. Kolonnen Handling er fremhævet.

Deltagere kan have flere klikforekomster, så det er nyttigt at sortere arket efter kolonnen Tid for nemt at gennemgå klik inden for strømmens tidsramme. Selvom du sorterer efter tid, kan der stadig være flere klik for deltagere. Det er op til dig at afgøre, om klikdataene er tilstrækkelige til at tildele kreditter.

Klik på dagsordensession

På samme måde som Live Stream-funktionen skal du åbne Agenda-arket og sortere efter handlingen kolonne. Fjern alle rækker, der ikke er "Klikket på Deltag i livestream".

💡 Husk, hvis du vil bruge afstemningsdata ud over klik, skal du beholde de rækker, hvis handlingskolonne viser "Stemt i en afstemning". Denne kolonne viser kun oplysninger om begivenhedsappens afstemningsfunktion , ikke Slido.

Agendaarket i rapporten Feature Details. Kolonnen Handling er fremhævet.

Sorter arket efter kolonnen Navn for at gruppere hver session. Deltagere kan have flere klikforekomster, så det er nyttigt at sortere arket efter kolonnen Navn og derefter Tid for nemt at gennemgå klik inden for strømmens tidsramme. Der kan stadig være flere klik for deltagere i samme session. Det er op til dig at afgøre, om klikdataene er tilstrækkelige til at tildele kreditter.

Nu ved du, hvordan du finder de relevante data for at tildele CE-kreditter! Hvis du har brug for flere eller andre data for at tildele CE-kreditter, hjælper vi dig gerne med at planlægge. Kontakt din Webex Events -kontakt eller start en chat med vores supportteam. 💬