Event app
Event app funktioner
Opret kategorier for funktionselementer

Denne artikel blev oversat fra engelsk ved hjælp af maskinoversættelse.

Kategorier klassificerer forskellige elementer, der er angivet i en Event App funktion, såsom niveauer af sponsorer, sæt højttalere fra forskellige organisationer eller typer af ressourcer for deltagere. De kategorier, du opretter, gør det nemmere for deltagere at finde indhold i Event App , der er interessant og relevant for dem.

Hvis du placerer et element i en eller flere kategorier, tilføjes navnet på hver kategori under elementets etiket eller undertekst i funktionslisten.

💡 Husk, vi anbefaler, at du opretter kategorier, før du opretter funktionselementer som højttaler- og sponsorprofiler.

Kategorier er tilgængelige med følgende Event App funktioner:

Tilføjelse af kategorier til en funktion er den samme for alle de funktioner, der er anført ovenfor. Lad os lære, hvordan du tilføjer kategorier! 🙌

Opret en kategori

De trin, der lige er beskrevet.
  1. Når du redigerer en af ​​funktionerne i Event App , der understøtter kategorier, skal du klikke på fanen Kategorier .

2. Klik på Ny kategori .

💡 Husk, spar tid ved at tilføje masser af kategorier ved at importere dem .

3. I den modal, der vises, skal du indtaste navnet på den kategori, der vises i Event App.

💡 Husk, at Kategorinavn-teksten altid er hvid, så sørg for, at Kategorifarven er mørk nok til at give tilstrækkelig farvekontrast til læsbarhed.

4. Vælg en kategorifarve, der vises bag kategorinavnet.

5. Hvis du kun vil vise elementer i kategorien til bestemte deltagergrupper , skal du klikke på rullemenuen Synlig for og vælge de relevante grupper. Hvis du indstiller selve funktionen til kun at være synlig for bestemte grupper, så er de grupper, du vælger for kategorier, underlagt disse valg.

6. Klik på Gem ændringer , når du er færdig.

Det er det! Når du opretter eller redigerer et element på funktionslisten, skal du klikke på rullemenuen Kategori og vælge de kategorier, som elementet skal være en del af.

Modal Edit Item til en højttaler. Rullemenuen Kategori er udvidet.

Lad os nu undersøge kategorier fra en deltagers perspektiv.

Kategorier i praksis

Når deltagere bruger din Event App, kan de bruge kategorier på to måder:

• Kategorien er angivet under elementets navn for at give deltagerne mere kontekst.

• Deltagere kan klikke på filterknappen i øverste højre hjørne af skærmen for at filtrere efter kategorier eller elementer uden kategorier. Valg af flere kategorier forfiner søgningen yderligere!

Filteret pop op i webappen.

For funktionerne for højttalere, sponsorer, udstillere og brugerdefinerede liste vises kategorinavnet også på elementets detaljeside.

Kategorier på en vare i webappen og mobilappen.

I mobilappen, hvis alle kategorier ikke passer på skærmen, kan brugerne scrolle til siden for at finde resten.

Animeret GIF af en højttalerfunktion på en mobilenhed. Brugeren ruller kategorierne vandret.

Nu ved du alt om kategorier. Prøv dem selv med dine talere eller sponsorer ! 🌟